Farklı dönemlerde BKM nin yaptıgı iki farklı program sizce hangisi daha komik aynı saatlerde olsa hangisini izlerdiniz?
Güldür Güldür
Çok Güzel Hareketler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2, nedeni ise
Şimdi bakınca Çok Güzel Hareketler Bunlar da (Güldür Güldür den önceki sıralar çok güzel hareketler bunlar 1 zamanlarında olan [tam hatırlamıyorum] ) Beşer Beşer, İnsanlar Alemi gibi programlar da çok iyiydi. Sonradan, güldür güldür, fox' ta ardından da show tv de Güldür Güldür Show olarak yayınlandı ve yıllardır bu şekilde sürüyor. 2019 başlarında ise çok güzel hareketler bunlar yedi yıl aradan sonra tekrardan Yılmaz Erdoğan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 adıyla yayına başladı. İkisi de BKM nin ve ben çok güzel hareketler bunlar 2 ye gittim ve yakında biletim de var ve de ileride sıklıkla gitmeyi düşünüyorum efektler vb sahte değil., ama güldür güldür de konuk olan Orkun Işıtmak da demişti efektler vb hep sahte ama önemli olan şu an bu değil. İşte çghb2 yeni başlasa bile bir iki yıldır ekip, Yılmaz Erdoğan ile hazırlandılar. Farka gelecek olursak ikisinin de kendi özellikleri var ama çgh üzerinden değerlendirme yapacağım ve ortaya şunlar çıkıyor.
1-Çgh bence çok daha samimi, seyirci ile daha entegre yani uyum içinde
2-Çgh de skeçlerin sonunda bir oylama var yani puanlama
3-Çgh de skeçler gösterilmeden oyuncular tarafından bir sunum yapılıyor. Skeç hakkında ve o sırada bazı kişiler genelde komik olacak şekilde bazı güzel şeyler de anlatıyor. Oyuncu hazırlanma süresi uzamış ise
4-bence en önemlilerinden birisi olan şey bu, skeçleri oynayan oyuncular kendileri yazıyor. Yani. Hem yazıp hem oynuyorlar. Tabi. Güldür Güldür de de zorlanıyorlar, yazarlar uğraşıyorlar ama çgh de hem yazan hem de oynayan genelde aynı olunca zorluk derecesi bence daha artıyor. Benim düşüncelerim bunlar daha eklemek isteyip unuttuğum olabilir ama bence ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 DAHA GÜZEL.
Açık ara farkla hatta pardon apaçık ara farkla Güldür Güldür. Kulak var izan var. (Ben bu sorunun cevabı olarak yani komiklik olarak değerlendiriyorum. Yok birinin skecini kendileri yazıyormuş, diğerinin ayrı yazarı, oyuncusu varmış. Orası ayrı konu. ÇGH nin işi daha zor. Ama burada komiklik soruluyor. Cevap belli.) ÇGH nin ilki komikti. İkincisi değil. Komik gelmeyince daha skeç bitmeden kapatasım geliyor. Güldür Güldür ile kıyaslamak ta bana çok tuhaf geliyor. Biri Barcelona, diğeri Büyükşehir Belediye Erzurumspor... O derece yani.
Çok güzel hareketler bunlar dedim ama şu an Güldür güldür var ve 2 yaşındaki kardeşim açtırmıyor Adventure Time izliyor ;)
Çghb iğrenç bel altı esprileri var saçma seyleri bile normal gösteriyo, o yüzden güldür güldür
Cevap
7Cevap
Güldür güldür diyen, bi' kulak burun boğazcıya görünsün..
Biri devrini bitirmiş diğeri uzatmalara oynuyor ikisinde de tema aynı karakterler farklı iki ekipte kaliteli insanlara sahip
Tartısmasız Cok guzel hareketler tabi.
Arkadaşım Hoşgeldin çok daha güzel :)
Çok Güzel Hareketler Bunlar.
çok güzel hareketler bunlar sonuna kadar
Ikiside ayni komiklikte :)
Güldür güldür çok daha iyi
şu an guldur guldure bakiyorum :D o yüzden A.)
Çok güzel hareketler bunlar 2 daha çok güldürüyor
İkiside
Çok güzel hareketler
çok güzel hareketler
Çghb ^-^
Bkm.
Güldür Güldür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?