Türkler neden arapları sevmez? Ayrıntılı yazarmısınız lütfen.
Cevabın nedir?
Bizi yalnızca ingilizlere satmadılar tarih boyunca bizi hep arkamızdan vurdular. Peygamber efendimiz araptı diye arapları sevenlerin beynine sokıyım. Türkiye de bu ara moda olan arapseviciliği ihanettir. Mantıklı olsanız biraz hani biraz beyniniz bassa da şu arapperestlikten kurtulsanız. Eğer birisi ben Müslümanım ben sadece Müslüman olanı severim kürt olsun arap olsun hepsini severim diyen birisi varsa etnik dökğntüdür. Türk olma şerefine nail olamamışlardır. Biri "çoğu Türk ırkçı" demiş. Sana Türkçülüğe gönül vermiş birinin sözünü söyleyeyim."Irkçıyız ne olacak?" Nihal Atsız
178 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim, sizleri görmem çok mutlu ediyor beni. Nejdet sançarın da dediği gibi vatanımı ve milletimi çok seviyorum onun içindir ki türk ırkçısıyım, bunu anlayamayanlara sözüm yok.
- +1 yıl
Ulan bacım çocuğu senin irkciliğiniida sıkım turkluğunude amkodugum sizin gibi milleti kim desteklesin Araplar çok yapmış...
- +1 yıl
Eğer Araplar bize ihanet etmiş olsaydı bırak Osmanlıyı Türkiye bile kalmazdı! Hiç yenilmez milletiz deme.. Hain dolu bir devlette! Koca Sultan II. Abdülhamid Hanı yıkan Araplar mı? Hayır vatanımızın evlatları.. 15 Temmuzda İhanetçi dediklerin Vatan evlatları milletine dinine vatanına ihanet edip darbe yaparken yardım edip bizimle darbeye karşı çıktılar! Kemalin torunları Tayyip inecek diye Dans ederken.. Araplar 400 Senedir yanımızdadır..! Azeri dostlarımız küçük kaynarca anlaşmasında satmışken! Gelmiş hain diyor ya! Halifeliği Araplar yıkmadı senin gibi ırkçı Hürriyet isteyenler yıktı.. Senin atanın emri olan halifeliği kaldırıp cumhuriyeti kuran.. Kurânı kerimin düşmanları sizsiniz! Araplara yanlış bir emirler verildi 1. dünya savaşında! Adamlar Fransızlarla savaşmaya gittiklerini biliyorlar gemiye bindikleri an onlara Osmanlı kardeşleri ile Savaşacaklarını bildirildi onlar bize sadık kalıp geri döndü! O esnada hainler işini tamamladı.. Arap kardeşlerimiz olmasaydı İslam'ı bilmezdin.
- +1 yıl
2Hsyncsn ne zaman arkamızdan vurduklarını söylermisin sanki görmüş gibi konuşuyorsun.
Evet bir arab kralı bize ihanet etmişti ama başka hiçbiri ihanet etmedi. Ulan sizin gibi ırkçılara tarih boyunca bizden neffret eden ingilizlermi yoksa bizim gibi müslüman olan araplarmı desek ingilizleri tercih edersiniz. oyle bir yoldan çıkmışlık sizinkisi - +1 yıl
@muslumanbırlıgı cahil misin kardeş tarihi oku, kitap oku.
- +1 yıl
@Şeref-Paşa tarih okuyun fazla araplasma olmuş.
En İyi Cevaplar
Arapları neden sevmez türkler bunun en büyük sebebi 1. Dünya Savaşında arapların tükrlerin yanında değilde onlara özerklik muhtariyet ya da bağımsızlık vaad eden ingiltere fransa tarafında yer almaları yani bütün araplar onların yanında yer almıştır diyemeyiz ama çoğunluk böyle yapmıştır bizi sırtımızdan vurduklarını düşündüğümüz için bize sırtlarını dönüp hristiyanlara yardım ettikleri için arapları sevmeyiz sebebi bu dostum umarım yeterli olmuştur
83 Yorumla
SoranTeşekkürler :)
Çünkü çok gereksiz samimiyetleri var. Kendi ülkelerinden başka yere gittiklerinde kadınlar açılıp saçılıyor, bin ton makyaj yapıp tayt giyiyorlar. Bunu en çok Araplar yapıyor.
Mesela büyük salıncaklarda sallanıyorum. 3-4 büyük Arap gelip yanıma oturuyor. Rahatsız olur muyuz olmaz mıyız önemsemiyorlar. Çok beleşçi davranıyorlar bazen. Ülkemize gelip tartışma çıkarıyorlar. Dağdan gelip bağdakini kovuyorlar. O yüzden sevmemekte haklılar ama ben onları ne seviyorum ne de sevmiyorum. Onlara karşı tamamen nötrüm.61 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, evet çok haklısın hak veriyorum ama bende cezayirliyim 7yıldır türkiyedeyim ama mülteci değilim yani ülkemden savaş için ya da herhangi bir sıkıntı için gelmedim türkiyeye ama gerçekten şu suriyeliler abarttı ya bu kadar olamaz yani bende artık sevmiyorum yani şimdi cezayirdeyim ama bir şeyden korkuyorum eğer gelirsem türkiyeye bana suriyeli demelerinden korkuyorum neden türkiyeye dönmek istiyorum diyorsanız okulum var orada yani çok şükür paramda var ama gerçekten çok korkuyorum
+1 yılArapları neden sevmeyiz? Günümüzden örnek vereyim bakınızı suriyeliler. Bunlarda vatan, bayrak inancı yok. Şeref yoksunular, bağımsızlık duygusu nedir bilmezler. Utanmadan türkiye ye gelir, birdr yetmezmiş gibi çocuk peydahlar yardım beklerler. Adam olsalar vatanlarınsa kalır, savunurlardı. Birde ne derler yok efendim iç savaş varmış, biz kurtuluş savaşında yedi düvele karşı koymadık mı, hem içimizde hemde dışarıya savaşmadık mı? İşte size türk ırkının büyüklüğünü gösteren yakın tarih örneklerinden bir tanesi.
172 Yorumla- +1 yıl
helal bu onurlu Türk kızımıza
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
24Cevap
Kurtuluş Savaşı'nda bağımsızlık adına İngilizlerle birlikte bize karşı savaştılar.. Şimdiki PKK gibi yani..
Çok pis millet. Hem ruhen hem bedenen.
Bütün terör örgütleri bunlardan çıkıyor, Orta Doğu'yu kan götürüyor. Vahşet, ruhlarında var.
Daha neler neler var da yazmaya üşeniyorum..
Özetle, Arapları pek sevmem..131 Yorumla- +1 yıl
hadi ordan lan it araplara kurban ol sen
+1 yılArap kökenliyim ama Türkiye’de doğdum Atatürk ilke ve inkılapları ile büyüdüm, bu vatan için canımı hiç düşünmeden verebilecek bir Türk’üm!. Şu an Kuveyt’te yaşıyorum. Buradaki gözlemlerimden bahsetmek istiyorum. kuveyt arapları pis insanlar değiller sadece cocukluklarından beri arkalarını toplayan hizmetçilerle büyüdükleri için tembeller! Türkleri inanılmaz sevip saygı duyuyorlar, ama genel olarak kendilerini düşünen insanlar oldukları çok doğru! Yalnız bizim onlara karşı düşmanlığımızın sebebini birtürlü anlamıyorlar , Ben bir ırkı müslüman ya da değil diye ayırmam ! ırkçılığa kesinlikle karşıyım ama ülkemde savaştan kaçıp huzurumuzu bozanlara da asla tahammül edemiyorum. Onun dışında ülkemize turist olarak gelmiş kişilere kötü davranan insanların bu tutumlarını çok yanlış buluyorum. Her arap ülkesi için bir yorum yapamam ama Kuveyt için konusuyorum burda Türk’lere çok çok iyi davranıyorlar.
80 YorumlaÇünkü çoğu Türk ırkcı. Ben Müslüman'ım ve Müslüman olanı severim ister kürt olsun ister arap olsun Müslüman ise severim. Peygamber sav diyor ki Irkcılık yapan bizden değildir.
Bazı beyinsizler bin yıl beraber yaşadığı araplara şimdi düşmanca bakıyor cahiller ya :)1214 Yorumla- +1 yıl
Sen baya bilgilisin demek ki, türk ırkçılığı hakkında bilgi sahibi olsan böyle konuşmazdın. Yok neymiş müslüman olanmış, sizlerde görüyorsunuz ki müslüman birliği türlü karalamalara neden olmuştur ve mümkün de değildir. Ayrıca yanıldığınız nokta şu ki araplar düşman sıfatını haketmeyecek kadar aciz bir topluluk, günümüzde.
- +1 yıl
Aynen ben çok biliyorum, çok şükür. @Irkçıbayan
İslam birliği bundan 100 yıl önce vardı. 1450 yıl geçti yaklaşık Peygamber sav'den sonra 1350 yıl sürdü Hilafet :) ;) 100 yıl çok uzun süre değil benim dedem yaşasa 80-90 yaşında olacaktı.
Sadece kendi yaşadığın döneme bakıp İslam birliği olmaz falan deme. Valla öyle bir olur ki şeytanlar dahi şaşar ;)
Araplar şu an Türkiye'ye saldırsa mantıklı düşünürsek yıkar geçerler. Bir tane Türk bırakmazlar gelişmişlik yönünden kat kat fazlalar ve Türkiyede dahi milyonlarca Arap var.
Ben arapları savunmuyorum sadece aciz dediklerinden senden daha gelişmiş ve daha güçlü.
Kör bakma ırkcı bayan. - +1 yıl
@2Hsyncsn 1. Her yıl milyonlarca Türk oraya gidiyor ve kral gibi karşılıyorlar merak etme :) ;)
2. Araplar arkamızdan vurdu yalandır. Çoğu arap kabul etmez bunu. Arabistan ünlü alimleri de yani sözleri halka geçenlerinin çoğu Türkleri İslam öncüsü olarak anlatır ve asla Türkleri arkalarından vurduklarını savunmaz kabul etmezler. İngiliz ajanlarının oyunu olarak görürler ki kanıtlarıda var :) .
Peygamber sav dediği gibi Siyahın beyaza beyazın siyaha hiç bir üstünlüğü yoktur üstünlük Takvadadır. ;) - +1 yıl
Canım benim körsem nasıl bakmamı bekliyorsun anlamadım.
Araplara gelirsek, araplar zahmet edipte kıçını kaldırısa savaşıız. Bunlarda savaşacak karakter yok, bakın dedim ya suriyeliler. Daha kendi vatanına sahip çıkamayan adam bizimle mi uğraşacak? Güldürmeyin beni. Sizin gibi hayalperstler dünya birliğine de inanıyordur eminim. Ve teknoloji kısmında da şu var ki, 1. Dünya savaşında bizim çocuklarımız dahi okuldan kaçıp savaşır, şehit olurken. "Teknolojik üstünlük" adı altında vatanımızı bırakmadık. Araplarda da para var, şeref yok. - +1 yıl
@Irkçıbayan ahaha :D şu an savaş olsa Türkiyenin yüzde 80 i kaçar emin ol.
Zira kurtuluş savaşı çanakkale savaşında falan almanya isvece kadar ful Türk dolmuştu ;)
Çanakkelede Suriyeli mezarları var biraz saygılı ol.
Suriye'de şu an kaç tane grup var biliyor musun? Cahilce konuşma suriyeden gelenler ülkenin kötüleri veya bayanları babasını savaşta kaybetmiş tek kalmış gelmiş.
Yani oranın gençleri savaşıyorlar senin haberin yok ama savaş var orada hala Suriyenin yüzde 70 inden fazla yeri aldı oradaki gençler ;)
Türklerde çok mu şeref var? Ben Türk'üm sizin soyunuzu araştırsam katma Türk çıkarsınız :)
Hakiki bir Türk geçmişteki dostunu Din dostunu avrupa kışkırtmasıyla düşmanlık duymaz.
Eğer şu an Arap asıllı olan Suriye'de afkanistanlı pakistanlı hatta hollandadan bile gelip savaşan varsa Dünya birliğini konuşmaya bizim hakkımız var ;) - +1 yıl
Bak güzelim sen sokağa hiç çıkmıyorsun sanırım, koca koca adamlar var, suriyeli. Ayrıca ben araplara düşmanlık beslemediğim gibi türk ırkından olmayanlara da dost gözüyle bakmam.
Sizin şu safkan türk anlayışınızda çok güldürüyor beni. Azerbaycan türküyüm ve ne mutlu bana ki türk ırkçısıyım.
Nihal atsızın bir sözü var. Tüm dünyanın birleşeceğine inanırlarda tüm türklerin birleşeceğine inanmazlar. Türklüğe düşman olan her akımın peşinden sürüklenirler. Ve bir türk ırkçısı için öncelik türk soyundan olup, türklük şuuruna malik olmaktır. Ah ah sizler de şu arapları nasıl da seversiniz oysa ki - +1 yıl
Güzelim o ırkçılık değil, ümmetçilik oluyor.
+1 yılYav böyle şeyler yazmayın arkadaş aramızda arap olanlar var mesela ben aslım arap ama ben Türkiyede doğdum Türkiyede büyüdüm ülkemi bayrağımı vatanımı seviyorum böyle sorular sorunca ortalığı birbirine katıyorsunuz yapmayın arkadaşlar.
52 Yorumla- +1 yıl
Peygamberimiz aslını inkar eden bizden değildir demiş. Ben asla aslımı inkar etmem neysem oyun arkadaş !
+1 yılçünkü araplar 1. dünya savaşında arkamızdan vurdular kim para verirse onun emrine girerler menfaatçidirler araplara güvenilmez
70 YorumlaAyrintili yazamiycam ama araplar fazlasıyla pişkin bir millet ve daima arkamızdan vurduklarını görüyoruz izliyoruz hepsi abdnin köpeği
101 Yorumla- +1 yıl
dostum inan araplar arkamızdan vurmadı çünkü bize karşı olsalar kin besleseler ortada bir türk bırakmazlar 30 tane arap ülkesi var ve biz onların tam ortasındayız neyin kafasını yaşıyorsunz oğlum siz onlar da müslüman
+1 yılİhanetlerine ek olarak Türk kültürünü tamamen yok ettiklerini düşünüyorum. Türkleri şiddet kullanarak Müslüman yaptılar, şimdi ise kendi kültürümüz diyerek gurur duyduğumuz hiçbir şeyin Asyalı atalarımız alakası yok.
30 Yorumla
+1 yılırk ayrımı yapmak doğru olmaz fakat onlar bizi 1 dünya savaşında arkamızdan vurdular sebebi bu olabilir
20 Yorumlapara için herşeyi ve ülkelerini bile satacak insanlardır
91 Yorumla- +1 yıl
Lan köpek sen para için ülkenin satrsin şerefsiz siz aralık makamına arişemezsiniz bile...
+1 yılArtik kim kimi sevmiyor. Kim kimden nefret ediyor o kadar karisti ki aklim. Irkcilik yapmamaya karar verdim. Tum insanlari seviyorum ben. Bilmem sorunun cevabini yani.
41 YorumlaAslımız arap, bizi çekemeyenler kıskananlar dışında herkes sever..
51 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi peygamberinin soyunu katleden Türkleri neden satmasın tarih boyu yaradanın gazabına uğrayan kavim araplardır...
68 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Birkaç yıl sonra* yanlış yazmışım.
Cevap sahibi+1 yılHahaha femrec misin nesin çok bir güldüm sana devam et sen :D zannedersem farstan geldin hahah :D
Cevap sahibi+1 yılpardon marstan :D
Cevap sahibi+1 yılAşşağıda biride peygamberimiz araptı demiş allahın cahil hayvanı peygamberimiz hz ismailin soyundandır hz ismail kimin oğludur be hayvanoğlu hayvan. :D
Cevap sahibi+1 yılYalanmı emeviler kimdir rusmuydu bizmi yanlış biliyoruz cahil arap sevici
+1 yılPis olduklarını düşünüyolar ama arapları seviniz diye başlayan bir sahih hadis de var unutuyorlar..
12 Yorumla- +1 yıl
Siz sevmeyin o halde
En aşağılık kompleksli insan grubuna giriyorlar çünkü.
20 YorumlaAraplar Türkleri tarihte İngiliz sömürgesine tek bir kurşun atmadan satan milletir ve ellerinde olsa yine aynı şeyi yaparlar
22 Yorumla- +1 yıl
ataturk ve ismet paşanda musuldaki muslumanları tek kurşun atmadan korumadan terk etti.
- +1 yıl
@muslumanbırlıgı kardeş savaş çıksa yanımızda Araplar mi olacak. Suudi bakanı Fahrettin paşaya hırsız paşa diyor. Ve gelip bize Arap dosttur ayağı yapma. Çok seviyorsan Arapları git Suudi Arabistan da yaşa biz din düşmanı değiliz ama Arap milliyetçiliği nede gelemeyiz.
+1 yılBenim Babam arap annem Moğol. Osmanlı çocuğuyuz. Türkiye' de Gerçek Türk mu var?
38 Yorumla- +1 yıl
Atatürk bile Türk değildi hatirlatim
- +1 yıl
Şu türklüğe bakış açınız güldürüyor beni.
- +1 yıl
Tarih ortada. Bak soy kütüğune. Sen turksen neden göktürkceyi bilmiyorsun?
- +1 yıl
TURKIYE DE GERÇEK TÜRK YOK. GERÇEK TÜRKLER ARIYORSAN MOĞOL KIRGIZ TURKMENLER TARAFINA GIt. Atatürk'un söy kütüğüne bak. bırak turkmenliği macirdi. OSMANLI da azınlık olmayanlardaniz. Yani
Kürt
laz
Boşnak
Macir
arap - +1 yıl
ben bilerek beğeniye bastım yahu ırkınız batsın ırkınız sizin kanınız dahamı kırmızı akıyor nedir bu kendinize hayranlığınız siz özel bir sınavdan geçip mi türk oldunuz yani doğmadan ne gibi bir başarı elde ettinizde türk doğdunuz siz türklüğü seçtiniz mi de başkasını ırkından dolayı yadırgama hakkını kendinizde görüyorsunuz?
- +1 yıl
Tarih sıfır sıfır
+1 yılaraplar para düşkünü. zamanında araplara Türkerin kafasında altın var demiş kandırmışlar ve bizi savaşlarda satmışlar. bu yüzden ben sevmem
00 Yorumla
+1 yılher toplumun iyisi kötüsü vardır ama kültür olarak ve yöneldiğimiz değerler olarak farklıyız ondandır
00 YorumlaTürküm ve arapları severim Peygamberimde Araptı Çünkü...
421 Yorumla- +1 yıl
Sadece ruh adamı okumakla olmuyor işte, bakınız arkadaşta cabası.
- +1 yıl
@gDamsız teşekkür ederim ama faşist değilim, türk ırkçısıyım.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Irkçıbayan ırkçılığın türkü kürdü ingilizi amerikani ya da arabi olmaz ırkçılık ırkçılıktır ve her türlüsü faşizmin dahilindedir @2Hsyncsn ilk önce adma gibi tartışma adabını bil... faşizm mussolini italyasında çıkmıştır doğrudur lakin sizin yaptığınızda bu tanım çerçevesindedir yabancı olan herşeye karşıdır demek zaten faşistlik değil midir? siz neyi savunduğunu bile bilmiyorsunuz
- +1 yıl
@gDamsız bakınız bizim anlayışımız yalnızca türkçü düşünce yapısıdır. Türk için, türe göre. Ayrıco milletlerin izlediği ırkçılık farklılıklar gösterir. Türk ırkçılığı çoğu kimsenin sandığı gibi kafatası ölçmek değildir. Türk ırkçılığı, toplumsal ve tarihsel sürecin bir sonucudur. Ve bu süreç her milletde farklılık gösterir
- +1 yıl
Sen arapları sevmek zorunda değilsin, araplar bir millettir. Peygamberimiz onların tekeline mi girdi? Saçmalamayın allah aşkına. Din ayrıdır, din evrenseldir. Din= arap olarak bakmanız çok tek düze.
- +1 yıl
Türk ırkçılığını bilmiyorsunuz sanırım, ırkçı adı sert geldi galiba size. Türkçülüğü biraz daha araştırın
- +1 yıl
Sen ego yapmışsın bayağı ya :) başarılar o zaman..
- +1 yıl
Bakın biz üstünlük gütmüyoruz. Biz türklüğü korumaya çalışıyoruz. Türk bütünlüğünü sağlamak istiyorsak türklüğü ön plamda tutmalıyız, izlenen politikada. Yoksa kişi kendi dinini yaşar, yaymaya çalışır bu ayrı bir kınu.
- +1 yıl
ŞU YAŞINIZDA NELER YAPTINIZ BAKALIM? ATSIZIN BİR SÖZÜ VAR TÜKÇÜLER ALÇAK GÖNÜLLÜ OLMALIDIR DİYE, SANIRSIN İKTİDARA GEÇTİNİZ, NE DİYELİM "BAŞARILARINIZIN" DEVAMINI BEKLERİZ
- +1 yıl
Biz düşmanlık gütmeyiz, türklüğe karşı bakış açısına göre değerlndiri ona göre tutum sergileriz. Eski nickim gökbörüydü, ırkçı bayan yapmamın nedeni de salak saçma. Mesajları engellemek.
Onlar gercek türk degildir... arapları sevmememizi sağlayanlarda gerçek arap değildir.
20 Yorumla
+1 yılbenim bir sürü arap arkadasım var, Diyarbakırlıyım, bu arada, şlonekkk, zeyn zeyn tü şlonek :D
00 YorumlaTürk'ün türkten başka dostu yoktur!
50 YorumlaZevklerine keyiflerine aşırı düşkünler seviyorsak tek Peygamberımız ve Allah için
00 YorumlaZamanında ingilizlerle anlaşma yapıp bizi sattılar
10 Yorumla
+1 yılArap oldukları için. Daha ne olsun?
00 Yorumlazamanında ingilizlere sattılar bizi
10 YorumlaIgrencler her bakimdan
10 YorumlaMc mahon anlaşmasını bir arastır derim
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevmek zorunda değiliz, temiz insanlar değiller.
00 YorumlaSeverlerdi de eskiden. Fitne fesad işte.
19 Yorumla- +1 yıl
Biz İslamı benimseden önceden İslam ahlakı içerisindeydik. Kuran-ı Kerim beden araplara geldi? Çünkü ahlakları çok kötüydü yani gnel olarak bahsediyorum Hz. Muhammed (S. A. V)'a bişey demiyorum fakat onlar asla bizimle aynı seviyyede olamazlar. Araplar çok fazla benciller pisler yani tarih boyunca arkamızdan da vurmuşlar. Neden biz onları kardeş yerine koyalım ki?
+1 yılKimi seviyolarki.
10 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026