+1 yıl720pizle.com bu siteden bütün yabancı filmleri izleyebilrin harika bir site. hiç bir yerde açılmayan filmlerin hepsi bu sitede var alacakaranlık serisini harry potter serinin hiçbiryerde bulamamıştım buradan hepsini izledim hepside türkçe dublaj seceneklerden izleyebiliyosun bilmeyen herkese tavsiye ederm.yerli filmler yok ama yabancıların var hep
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn sevdiğim film türüdür aksiyon macera filmleri! 🤩 Her anı heyecan ve merak! Tırnaklarımı yiyerek izliyorum her dakikasını. :D İşte benim en iyi macera filmlerim!
En iyi aksiyon ve macera filmleri
Başlangıç

Başlangıç 2010 yılında vizyona giren Başlangıç filminin orijinal adı Inception. Aksiyon ve macera filmlerinin ustası Christopher Nolan tarafından yazılmış ve yönetilmiş. Başrollerinde Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Elliot Page, Cillian Murphy, Michael Caine ve Joseph Gordon-Levitt bulunan filmde; uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmak olan Dom Cobb'un macerasını izliyoruz. Elbette bu dahi hırsızın başı büyük belada!
Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi John Ronald Reuel Tolkien'in efsane kitaplarından uyarlanan film serisi tam 3 filmden oluşuyor. Her ne kadar devam filmleri uzadıkça sıksa da Yüzüklerin Efendisi asla öyle değil. Son filme kadar heyecan üst düzeyde! Orta dünyanın kapılarının aralandığı filmde; Elf demircileri, güç yüzüklerini sihirli ustalıklarıyla yapmış ve Karanlıkların Efendisi Sauron, bu yüzükleri işleyip kendi gücüyle doldurmuştur. Daha sonra yüzük kaybolur. Yüzük, Shire Bölgesi'nde yaşayan Frodo Baggins adlı bir hobbitte bulunmaktadır. Çok büyük bir güce sahip bu yüzüğü yok etmek gerekmektedir. Frodo ve arkadaşları, diğer ırklardan gelen arkadaşlarıyla birlikte yüzük kardeşliğini oluşturur ve hepsi bu yolculukta büyücü Gri Gandalf'ın öncülüğünde yüzüğü yok etmeye çalışır. 2001 yılında seyirci ile buluşan ilk fimde Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Liv Tyler, Sean Astin, Sean Bean ve Orlando Bloom gibi usta isimler yer alıyor.
Kara Şövalye

Kara Şövalye Batman filmlerinin ikincisi olmasına rağmen çok sevilen Kara Şövalye, 2008 yılında gösterime girdi. Senaryosunu Christopher Nolan ve kardeşi Jonathan Nolan yazmış. Filmde DC Comics'in kurgusal karakteri Batman'le Joker'in suç mücadelesini izliyoruz ama soluksuz! :D Filmde Christian Bale, Michael Caine, Heath Ledger, Gary Oldman, Eric Roberts, Aaron Eckhart, Morgan Freeman ve Maggie Gyllenhaal yer alıyor. Heath Ledger'in Joker karakterini efsaneleştirmesi filmin popülerliğini arttırdı bana göre. Maalesef aktör, filmin çekimleri tamamlandıktan kısa bir süre sonra aldığı ilaçlardan dolayı zehirlenerek hayatını kaybetmiş. :/
V for Vendetta

V for Vendetta Bir başka DC Comics karakteri olan V, çizgi romandan sinemaya 2006 yılında uyarlanmış. Geleceğim İngiltere'sinde geçen filmde, terör saldırıları sonrası baskıcı bir yönetimle yönetilen halkın, V önderliğinden uyanışını izliyoruz. Remember, remember, the fifth of november! (Hatırla, 5 Kasım'ı hatırla!) sloganının zihinlere kazındığı filmin başrollerinde Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea ve John Hurt yer alıyor. Filmde, Matrix üçlemesinin mimarları Wachowski kardeşlerin ve James McTeigue'nin izini görüyoruz.
Gladyatör

Gladyatör Milenyumun çok konuşulan filmi olan Gladyatör, 2000 yılında gösterime girmiş. İmparator Marcus Aurelius’un hüküm sürdüğü Roma’da bir general olan Maximus, başarılarıyla hızla yükselir. Bu hızlı yükseliş tahtın asıl varisi olan Commodus’u rahatsız eder. İmparator Marcus Aurelius'u öldürerek tahta oturan Commodus, Maximus ve ailesinin öldürülmesini emreder. Ailesi katledilen İmparatorluğun en önemli generali Maximus, ölümden zor kurtulur ama kendisini köle pazarında bulur. Kim olduğu anlaşılmayan general, savaşçı yetenekleri fark edilir ve gladyatör olarak dövüştürülmek üzere arenalara gönderilir. Maximus’un aklında tek bir istek vardır, arkasına halkın desteğini alarak İmparatorluğu Commodus'dan kurtarmak ve ailesinin intikamını almak! Yönetmenliğini Ridley Scott'ın, senaristliğini David Franzoni, John Logan ve William Nicholson'ın yaptığı filmin başrollerinde Russell Crowe ve Joaquin Phoenix; Connie Nielsen, Ralf Möller, Oliver Reed yer alıyor.
Her biri birbirinden güzel bu filmlerden hangisini izlersen izle, her dakikasında heyecanının zirvede olacak! Şimdiden iyi seyirler. 😇
10 Yorumla
az önce the sweeney (çevik kuvvet) filmini izledim mutlaka izlenmesi gereken bir film.
01 Yorumlaizliyim onada bakıyım sağol :)
+1 yılHobbit çok güzel butun serilerini izle yüzüklerin efendisinin devamı dahada etkili heyecanlı kılıçlı silahsız süper bir filim tavsiye edilebilecek en iyi filim her yaş gurubunu izleye bileceği bir film...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Oklu kılıçlı aksiyon filmi mi istiyon sen. :))
hdfilmizle720p.blogspot.com.tr/.../...ek-part.html04 Yorumla- +1 yıl
açlık oyunları tarzında olsun öyle film değil :D
- +1 yıl
Labirent filmi var bak yeni daha izlemediysen...
https://720pizle.com/detay/the-maze-runner.html - +1 yıl
Baskın filmi var 1 ve 2 izlemelisin.
https://720pizle.com/detay/serbuan-maut.html
https://720pizle.com/detay/the-raid-2-berandal.html
+1 yılSesinin kalınlaşması izlediğin filmlerden olabilir pampa. :D
12 Yorumla- +1 yıl
ne alaka :D
- +1 yıl
Yavaş yavaş benziyorsun işte :p
+1 yılgelecek fluxta fenna bişe aksiyon bilim kurgu tavan :) link
00 YorumlaBU filmi mutlaka izle merak etme pişman olmassın >>>
https://www.youtube.com/watch?v=kQndSBxgkfk00 YorumlaJohn Carter link
00 Yorumla
+1 yılMadem arkadaşının tavsiyesine uyacaksın, bizim fikirlerimizi neden istiyorsun? Ya soruyu hiç sorma, ya kararını hiç paylaşma...
01 YorumlaMacera Aksiyon : Açlık oyunları 1
Komedi : Amerikan pastası ;)13 YorumlaTeşekkür ettim açlık oyunlarına bakacam :)
Yardımcı oldun Çok teşekkürler :)
+1 yılthe avengers
crows zero
daybreakers
street kings
love from paris10 YorumlaGece Gündüz güzel bir film aksiyon, macera, dövüş hepsi var :D
03 Yorumlaİzliycem hemen bakıyorum teşekkürler :D
Çok güzeldi :) sağol
+1 yıl007 nin son flimi skayfall izlemedinse izle güzel bir flim
00 YorumlaHitman,devlet düşmanı,metrodan kaçış,dejavu,ajan salt,ölüm yarışı,Kanlı elmas,apocaliypto
10 Yorumla
+1 yılshow time'i izledinmi robert de niro, edy murphy
leslie nielsen filmleri izle çıplak silah, sapsız sapık, drakula sonsuza dek mutlu02 Yorumlayanlış yazmışım drakula ölü ve mutlu
"Total Recall" izlemezsen hayatında hep bilmediğin bir eksiklik olur ya bazen o eksikliği yaşayacaksın :)
00 Yorumla
+1 yılAsla Yabancılarla Oynama-gerilim
Taşıyıcı-aksiyon
Dünyanın Merkezine Yolculuk ve Özgürlük Yolu-macera11 Yorumla
Gizli Soranizledim
link
Bura bak istersen bi :)00 YorumlaAksiyon, Sihirbazlar Çetesi
Macera, Özgürlük Yolu
Komedi, Bay Evet01 Yorumlaöyle bir film izliyorsan Jason Statham filmlerini öneririm..
02 Yorumla- +1 yıl
silahlı olmasın yha okfelan kılç :D tarzı
+1 yılKorku filmi önerebilirm izleyenler 1 hafta karanlıkta uyuyamamış ama ben izledim bişey olmadı :) Dabbe Bir Cin Vakası ve Dabbe Cin Çarpması :D
01 Yorumlaizledim sağol :))
+1 yılBikaç gün evvel izledim çok beğendim link
00 YorumlaImbd filmleri izle getirisi olur.Piyanist ve v for vandetta harikalardir
11 YorumlaTeşekkürler
+1 yılwinn disel in bütün f,lm leri ve joson statham filmleriiiii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu saate film izleme;) kitap ok veya disari cikip hava al
02 Yorumla
Cevap sahibiOh tamam ozaman :)
yapmayav ne bu acele elektrikler mi kesilecek yoksa patronmu gelecek.
01 YorumlaDunyanin en iyi macera filmi en iyi filmi tron efsanesi aclik oyunlari gibi
00 Yorumla
+1 yılKaranlık zihinler
Uyumsuz
Charlienin melekleri
Ben efsaneyim
Percy jackson
Aklima gelenleri yazdim
00 YorumlaIn Time. Kesinlikle izlemelisin
13 Yorumlakonusu ne acaba
25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve gücün, zaman olduğunu anlatan bir film. İzlemelisin fragmanına bak bir ,,
wow güzelmiş bir bakayım
Taşıyıcı serisi , 60 Saniye
00 Yorumla
+1 yılbaskını izlemediysen muhakkak izle
00 YorumlaŞahin K. Hizmetçi Kız
03 Yorumlaizledim :)
evet :D
+1 yılVahşiler (savages)... bunu izle seveceksin...
00 Yorumla
+1 yılgamer. iyiydi ben çok beğendim
00 Yorumlahızlı ve ofkeli serisi, john wick
05 Yorumla
+1 yılLucy... Daha izlemedim ama fragman çok etkileyiciydi
01 Yorumla- +1 yıl
izledim onu. d
get him to the greek..
00 Yorumla
+1 yılaksiyon: DÜNYALAR SAVAŞI
01 Yorumlaİzledim Teşekkürler
+1 yılbir kadının seks günlüğü
01 Yorumlamacera ?_ :D
+1 yılKainatın Sırları - Morgan Freeman
00 Yorumla
+1 yılgüzelse kefil ol izleyelim
03 YorumlaNasıl anlamadım onu mu seyredecek sin
polat kuzey ırakda aç onu izle canlı canlı :))
01 Yorumla
+1 yılPrometheus. Yılın en iyi filmi, tabi bana göre.
01 Yorumla
+1 yıllimtisiz yada zamana karşı 2012 filmleri
04 Yorumladeath race 3 var, sonraa karanlık gölgeler, jack hunter var sevdim ben şahsen :)
aynen sıradışı
+1 yılKomedi- Felekten Bir Gece serileri
06 YorumlaTeşekkür ederim :)
Rica ederim:)
Kimlik hırsızı filmini de tavsiye ederim:)
Komedi mi :)
Evet:) Bay evet var bir de. Aklıma geldikçe söylerim:D
Arşivin baya geniş ozaman :)
+1 yılKasım'da ask başkadır seyret
00 Yorumla
+1 yılbir sinema sitesine gir
01 YorumlaThor, Hancock, The expandables
00 Yorumla
+1 yılCehennem melekleri serisi
05 Yorumla- +1 yıl
izledim :D onuda
- +1 yıl
Onurlu bir adam. İzle cocuklugumun filmi aglayabilirsin
- +1 yıl
konusu ne
- +1 yıl
Siyahi bir askerin mucadelesi eger tam aksiyon askeri film istersen ruzgarlarla savaslari izle
- +1 yıl
yok :d
- Diziler & Filmler konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılKüp serisi
00 Yorumla
+1 yıl3 idiots.cevap cok uzun yada cok kısaymıs.
03 Yorumlasweeney todd iyidir.
:Pfilmi boş ver diziye başlamalısın FRİNGE:P
00 Yorumla
+1 yılTaşıyıcı 1-2-3
04 Yorumlaİtalya işi...
italyan işi...
İtalyan işi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaksiyon taşıyıcı.macera da taksi2
00 YorumlaGit Başımdan.
04 Yorumlabanamı dedin :D :)
:D ahaha