Yabancı diziciler izleyecek dizi kalmadı var mı öneriniz? Not: Fantastik türde ki dizileri izlemem şimdiden söyleyeyim
Cevabın nedir?
+1 yılşu anda izlediğim forever diye bir dizi var fantastik sevmiyormuşsun ama orda adam hiç ölmüyo ama bundan başka anormallikler yok bir bak istersen sevmezsen izlemezsin. the last ship var şuanda sezon finali yaptı 1. sezonunu izleyebilirsin. z nation var the walking dead benzeri yapmışlar. sonra helix var buda sezon finalinde 1. sezonunu izleyebilirsin sonra dexter var criminal minds var polisiye tarzında bide 9 sezonu var izle izle dur. başka da aklıma gelmedi,.. benim izlediklerim bunlar.. beğendiğin olursa izleyebilirsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman başka önerebilecegim dizi kalmadı... sen herşeyi izlemişsin zaten :D
En İyi Cevaplar
Ben bu aralar yenilerden The Knick, How-to-get-away-with-murder, Madan Secretaryi beğeniyorum. Eskilerden de Homeland, Grey's Anatomy, The Good Wife, Scandalı takip ediyorum...
Siz neleri izliyorsunuz?01 Yorumla
+1 yılLuther kısa ama öz bir dizidir. Big Bang Theory yazacağım onu izlemişsinizdir muhtemelen. Suits ilginç bir dizidir örneğin.24 iyidir. Friends efsane. İzlememe olasılığınız olacak dizileri düşünüyorum...
013 Yorumla- +1 yıl
tahmin ettim zaten :) var bir kaç dizi de yine tarz uymaz büyük ihtimalle. Fantastik tarzda seyretmiyorsunuz sanırım.
- +1 yıl
sevseydiniz arşiv genişti ya :) hangi tarz peki daha çok
- +1 yıl
5-6 senelik bir birikim işte. bir mafya dizisi vardı the sopranos o geldi aklıma her nedense. white collar geldi bir de aklıma. ne diye o tarzları sevmiyorsunuz ya :)
- +1 yıl
diğerleri biihtimalde tarihe saçma... olmaz o :) neal caffrey iyiydi ya white collar da. az uyanık adam değildi o :)
- +1 yıl
aksiyonla mizahı dozajıyla sunan nadir dizilerden biridir.
- +1 yıl
gelirse aklıma yazarım dizi ben. bir bakmam lazım izlediğim dizilere size uyan izlemediğiniz ne olabilir diye :)
aynı durumdayız. bulursan bana da yazar mısın? çok sevinirim.
013 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
25Cevap
+1 yılHerkes nasıl himym demiş de friends diyen kimse yok yazıklar olsun :( Ama sen friends izlemişsindir muhtemelen eğer satc de bittiyse zirvede bırak derim :)
06 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten şu an anısına saygı amaçlı bir bölüm açmamız lazım.. seks and The city de izlemediysen tamamla :)
- +1 yıl
seks and the city biraz izledim bıraktım ya sarmadı :D Friends anısına bişe izleyeceksen buyur: 2-3 ay önce bir araya geldiler :D https://www.youtube.com/watch?v=i4H2JHp5XOQ
- +1 yıl
Resmen oturdum dizi düşünüyorum ya, ben hiç beğenmemiştim ama arrested development baya kült sanırım, las vegas var süper light ama eğlenceli boş zamanlarda gideri olan falan. Ay dizi kalmadı ki başka
- +1 yıl
Damages?
- Diziler & Filmler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılThe Walkin Dead'i izlemediysen ilk bölümünden itibaren başla derim.5. sezonu başladı mükemmel gidiyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Korku türünde bir dizi bu. Madem izlemeyeceksin ne soruyorsun ki? Git muhteşem yüzyılı izle ne diyeyim...
+1 yılAnime izle birazda 600, 1000 vs bölümler bitmez kolay kolay :D
18 Yorumla- +1 yıl
Fazla anime izledim diyemem sadece 1 seri izledim o da One Piece diğerleri için yorum yapamıyacam ama bunu tavsiye ederim
- +1 yıl
Fantastik sevmem demişsin bende en çok fantastik severim önerecek bir şey bulamadım ki o zmn :/
- +1 yıl
Tabiki değil :) sanırım fantastik olmayan izlediğim bir dizi buldum: 2 Broke Girls?
+1 yılThe 100 diye bir dizi var ben bayıldım 2. sezonu daha yeni başladı seversin sende bence :)
03 Yorumla- +1 yıl
Ama güzel yani :D
+1 yılHouse M. D, Grimm, Grey's Anatomy, Being Human daha istersen bir sürü tavsiye verebilirim :)
08 Yorumla- +1 yıl
How ı met your mother izle :)
- +1 yıl
İzledim onuda. O zaman Smallville izlemelisin :)
- +1 yıl
Yat uyu sen boşver dızıyı :D
- +1 yıl
:))
- Diziler & Filmler konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılflash forward izlemelisin 1 sezon çekildi ama güzeldir...
05 Yorumla- +1 yıl
sen artık dizi izleme o zaman :)) biraz da film izle :))
- +1 yıl
o zaman penny dreadfull, hannibal, ve kesinlikle izlemişsindir ama prison break demeden geçemiycem ha bir de defiance diyip iyi akşamlar diliyorum :))
fantastik ama masallarla büyüdüysen once upon a time ı çok seversin. Mom ve Baby Dady komik güzel diziler. Popüler olanları zaten önermişlerdir
03 YorumlaFamily guy
Simpsons
South park
Death note
Battlestar galattica
Rome
Borgia's family sanırım
Aklıma gelen bunlar...05 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde hayatımda tek izlediğim dizi Da vinci Demonds'tur.
Pek beklediğim gibi gitmiyor ama Medicileri görmek güzel.07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTalihsizlik olmuş. Biraz daha devam edebilseydiniz belki ilginizi çekerdi.
Siz bilirsiniz tabi.
Cevap sahibi+1 yılGece gece güldürdünüz :)
Cevap sahibi+1 yılZiyadesi ile merak ettim, acaba adı nedir. ya da linki var mıdır elinizde?
- Diziler & Filmler konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılKyle xy jericho 4400 Boardwalk Empire The Tudors izlediklerim bunlara bakın isterseniz.
02 Yorumla- +1 yıl
Hell on wheels, saraydaki mücevher (kore) Unsere Mütter, Unsere Vater [Annelerimiz, Babalarımız Alman yapımı kısa üç bölümlük]
yabancıyı * et
başla vadiye mis gibi 400 bölüm bitmez zaten d.03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPrison Break'i izle o halde, sürükleyici bir dizidir.
01 Yorumlasupernatural-HIMYM-doctor who-the walking dead-the originals-the last ship
01 Yorumla
+1 yılThe walking dead izle kesinlikle mükemmel gidiyor bir sonraki bölümü bekliyorum heyecanla :(
03 Yorumla- +1 yıl
neden :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılthe mentalist ve sherlock holmes diyebilirim 2side mükemmel
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldr house, da vinci, dracula
Cevap sahibi+1 yılgözlerine dikkat et derim ablamda pc den aşırı kitap okuyordu halada okuyor 1 senede gözlük takar oldu kızarmalar başladı çok kötü gözüküyorlar sende kendine dikkat et çok kaptırma böyle şiylere
+1 yılThe Knick tarih kokar.
01 Yorumla
+1 yılbiraz da türk dizisi izle :D
01 YorumlaBreaking bad
Person of interest04 Yorumlashameless izle ben daha 1. sezonundayım
05 YorumlaBreaking bad der giderim
015 YorumlaCold case i bulabilirsen izle
03 Yorumla90 ların dizileri iyiydi onları izle alf mesela
01 Yorumla
+1 yılOrphan black american horror story
01 Yorumla
+1 yılPriosen break, breaking bad, lost, twd.
01 Yorumladizilerle falan hatta tv ile hiç aram yok :D
01 Yorumla
+1 yılKimse niye game of thrones dememiş?
01 Yorumla
+1 yıldexter
01 Yorumla
+1 yılHouse
01 YorumlaThe big bang theory
01 YorumlaDexter izlendi mi?
01 Yorumlathe walkind dead
01 Yorumla
+1 yılGame of thornes
03 Yorumla- +1 yıl
Testere serisini izle
The fall
04 Yorumla
+1 yılHIMYM
03 Yorumla- +1 yıl
ne olduu
+1 yılmad men, fargo
01 Yorumlathe oz
03 YorumlaOrphan black.
010 YorumlaThe Wire
09 Yorumla
+1 yılLie to me
01 Yorumla
+1 yılPrison break
05 Yorumla- +1 yıl
Filmim krali l*n
- +1 yıl
Anladım, o zaman sana gore kralını soyle ben izliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKomedi olur mu
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBig bang theory
How i met your mother
Cevap sahibi+1 yılFriends acmadi beni. Bir iki bölüm rastlamistim. Yasim kücük degil bu iki diziyi her zaman acip izlerim sıkılmam. Yalnız türkce cevirisi cok iyi olmayabilir ondan belki sen cok begenmemissindir ;)
Cevap sahibi+1 yılZevkler tartisilmaz. Tavsiyeydi sadece
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem