Arkadaşlar izlediğinz dizilerde en sevdiğiniz özellikler neler? İzlediğiniz dizileri neden izliyorsunuz o diziyi izlemeye iten sebep nedir? İzlediğiniz dizileri de yazın bakalım (:
Cevabın nedir?
+1 yılEn çok sevdiğim Once Upon A Time. Fantastik şeyleri seviyorum. Klasik şeylere yeni bir bakış açısı kazandırıp onları cazip hale getirme olayı, akıllıca kurgulanmış ve bağlantılı olaylar ilgimi çekiyor.
İkincisi Sherlock. Tüm kitaplarını okuduğum ve kesinlikle zekasıyla başımı döndüren bir adamdır kendisi. Her olayı çözüşü, ukalalığı, zekası beni kesinlikle etkiliyor. Yine zekice kurgulanmış bir olay.
Üçüncü The Vampire Diaries. İzlediğim tek aşk dizisi türü şey. Egzotik, bağlantılı, kesinlikle çelişkisiz ve burada anlatamayacağım kadar derin bir tutkuyla aşkı anlatan bir dizi. Klasik vampir dizisi olarak düşünme.07 Yorumla
Soran+1 yılfantastik dizileri sevemiyorum bende ya :( sherlock da 3 bölüm izledim başroldeki admaı sevmedim :D sevemedim :D bıraktım
- +1 yıl
Bence izlemek istemiyorsun sen :D Sherlock harikadır. Üstelik fantastik de sevmiyorsun :D İsviçreye gönderesim geldi seni araştırsınlar diye :D
Soran+1 yılne alaksı var.. sherlock hakkında belgesel izlemiştim ordaki adam daha iyi oyuncuydu o yüzden sarmadı.. bu kadar basit.. fantastik nasıl izliyorsunuz anlamıyorm bence sizi göndermek lazım isviçreye.. gerçekçilikten kopmayı sevmiyorum ben ;)
- +1 yıl
Tartışma çıkarmaya çalışmıyordum. Fantastik dizi ise şöyle. Einstein şu sözüyle açıklamış "Mantık a'dan b'ye, hayal gücü ise her yere götürür" yani bir nevi gerçekliğin ötesindeki hayal gücü aslında ufkun ötesini gösterir bize. Felsefik bir bakışım vardır zaten her olaya. Bu yüzdendir belki.
Soran+1 yılişte ben onu istemiyorum :) tattışmalık bişe değil bu zaten ya sanki yönetmeni yapımcısı biziz mi tartışalım :D
- +1 yıl
Aynen bize ne :D
Soran+1 yıl:D hahaha
En İyi Cevaplar
+1 yılBlack mirror, friends, dekalog, the mentalist..
Sebep saymama gerek yok bence. Ne derler bilen bilir zaten 😊😊17 Yorumla
Soran+1 yılİşte budur! Kaliteden anlayan birini sorunda bulduk!!!
- +1 yıl
Vuuu afilli oldu 😊😊
Soran+1 yılBlack Mirror izleyen kimse yoktu sen yazana kadar kimse yazmadı (: kalite budur sadece onu yazsan yeterdi ama diğerleri de süper diziler tadından yenmez (:
- +1 yıl
Hahaha :D İnsanların zevkleri kalitesini mi belirliyor senin gözünde? Sen kendi kaliteni bir gözden geçir bence.
Soran+1 yıl@CotardSyndrome sanene ya :D istediğimi seçerim soruyu ben sorduğuma göre sevkime uygun olanı da seçme hakkım var.. git başka duvara işe...
- +1 yıl
Eic seçmenden bahsetmiyorum :D Kaliteden anlıyormuş ya arkadaş ondan bahsediyorum :D
Yani senin gözünde fantastik dizi izleyen insan kaliteden anlamıyor oluyor komik geldi :D
Soran+1 yılsaf saf konuşma ya... insan kalitesinden bahsetmedik dizi kalitesinden bahsettik.. bence fantastik diziler kaliteli değil.. bak BENCE yazdım :D sen kendi fikrini kendine sakla emi
+1 yılWhite collar eski hırsız ve fbı ajanının bir arada çalışabildiğini anlatıyor.
Breaking bad walter white reis yeter
Hannibal'ı oynayan adamın ruhsuzluğu muhteşem
The fall mini dizi seti katil ve polisin kovalamacasını anlatıyo
The Tudors muhteşem yüzyılı sollar
One upon a time masal kahramanlarının günümüzdeki yaşamları
How ı met your mother Marshall ve Barny
The big bang theory Sheldon yetiyo
2 broke girls max'in umursamazlığı
Dexter soğuk kanlı katil
True blood vampirler
Da vinci's demons gabç Da vinci ve yaşadıkları
Sherlock
Housr aykırı doktor
Nip-tuck estetik cerrah iki doktor07 Yorumla
Soran+1 yılooo white collar izleyen biri geldi :D altyazı çevirmenliğini yapıyorum o dizinin :)))
- +1 yıl
Neal caffrey Moz Elizabeth Diana Jones Peter :) bitmesini istemesiğim dizilerden bitanesi :)
Soran+1 yılkötü haberim var o zaman sana 6. sezon son... neal ve peterın atışmalarını çevirirken krize giriyordum resmen ya (:
- +1 yıl
Malesef yaa :/ Kasımın altısında amerikada yayınlanıyor onu biliyorum. Peter Burke akıllı ama farkında değil ki Neal Caffrey ondan daha akıllı.
Soran+1 yılbence peter daha zeki yaşlı kurt hep kendine sakladığı bilgisi var neal bilgisini saçıp savurmaktan hiç çekinmiyor peter ise daha geri planda kalmayı tercih ediyor
- +1 yıl
Neal ve Peter bir yana Mozie bir başka dizinin en renkli karakterlerinden birisi :) Türkiye de ne zaman hangi siteden yayınlanıcak onu soriyim bari ;)
Soran+1 yılbilmiyorum ki yani 7 kasımda yayınlanır normalde bir gün sonaya hazır oluyr bütün diziler altyazı4-5 saat sürüyor
Gerçekçilik ararım o yüzden suç dizilerini çok severim. OZ ve Breaking Bad çok iyi. Komedide severim My Name is Earl ve Family Guy harika. Ama hemen her tür izleyebilirim. Fantastik çok sevmem ama izlerim. Erkeğim ama Ses and the Cityi severek izledim. Şimdi onu nasıl izledin demeyin gossip girl izleyen yığınla erkek vardı. Ben bir bölüm izlemedim
05 Yorumla
Soran+1 yılgossip girl izleyenleri kınıyorum :D
Soran+1 yılvalla gosip girl ü kimsenin izlememesi lzım bence kız erkek ayrımı yapmıyorum o konuda :D
Soran+1 yılhahahha
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
37Cevap
+1 yılGame of Thrones American Horror Story The 100 Shameless Hannibal Doctor Who Orphan Black Hemlock Grove My Mad Fat Diary Teen wolf under the dome bunlar izlediğim diziler yabancı dizileri izlemeyi seviyorum çünkü konular her zman farklı oluyo ama türk dizilerinde genellikle aynı ayda yılda güzel bir dizi çıkıyo o da yabancı dizinin türkçe versiyonu oluyo
09 Yorumla
Soran+1 yılyesssss
- +1 yıl
var mı senin izlediğin dizi konusu falan farklı olan
Soran+1 yılhangi tür istiyorsun?
- +1 yıl
dram olabilir onlar film gibi çekiliyor
Soran+1 yıldram aksiyon gerilim HOMELAND
- +1 yıl
olabilir izlemek istiyodum zaten teşekkürler :D
Soran+1 yılçok kaliteli bir yapım homeland kaçırma derim ;)
- +1 yıl
tamam kaçırmam hatta birazdan başlıcam :D
Soran+1 yılhahhaha :) beğendin mi
+1 yılGame of thrones. Efsane zaten.
Dexter, house. Über zeki adamlar.
Spartacus. Roma, kan, seks.
Himym. Arkadaş ortamı iyiydi.
Two and a half men. Baya komik.
Arrow. Aksiyonu iyi.
Californication. Sıcak bir dizi.
Şimdilik aklıma bunlar geldi. Daha gelmeyen de bir sürü var05 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
- +1 yıl
Bu yorumu yapmak için çok düşündün mü? Hmm nedir ya :D
Soran+1 yılhmm şudur :D fantastik dizileri izlemiyorum zaten :D dexter ve house da sarmadı beni :D himym... friends varken arkadaş ortamı için himym ı birinci sıraya koymam :D arrow batman çakması hikayesi 5-6 bölüm dayanabildim :D valifornication güzel bir dizi onda hemfikiriz :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :D
Soran+1 yıl:D ricalar efenim :D
+1 yılbreakin bad hastasıydım bir aralar. çünkü uyuşturucu sattım cezaevine girdim falan kendimi buluyodum o dizide en hard haliyle. sonra shameless de severim çünkü o* çocuğu dolu dizide hepsi piç gene bir kaç karakteri kendime yakın buluyodum. weeds oda ot satıcısı bir kadının hikayesi zaten başta söyledim. ve 3ünün ortak özelliği çok zekice kurgulanmış diziler. zeki insanları severim *-*
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
Medcezir izliyorum- hikayemi kaybettim başkalarının hikayesine sığınıyorum
Arrow izliyorum aşırı aksiyon felan hoş ( dövüş sanatlarıyla ilgileniyorum )
The Vampire Diaries izliyorum vampir kadınları seksi buluyorum. originals felan
Naruto Shupppiden izliyorum. - Animeler efsanedir. sebep aramaya gerek yok13 Yorumla
Soran+1 yılMedcezirin orjinali The OC yi izlemiştim yıllar önce (: Arrow bence batman çakması sarmadı bıraktım.. wampir kuzu kurt izlemiyorum zaten :D Anime de sevmem :P
Soran+1 yılhe öyle olsun
+1 yılDexter.. bir dinem seri katilleri arasitirirken dexteri duydum izlemeye basladim ve cok begendim
HIMYM.. sure cok az ve o az olan surede gulmedigim bir an yok
Prison break.. izlemeyen yoktur heralde:)
Supernatural.. basladim 2 sezon izledim ama sikildim
Vikings.. gercekten adamlar psikopat012 Yorumla
Soran+1 yılhımym için böyle dediysen friends i izle derim :D
- +1 yıl
;bi bolum Kac dakika?
Soran+1 yılaynı 20 dk
- +1 yıl
Izleyeyim bakalim
Soran+1 yılhimym friends çakması bir dizi zaten karakterler nerdeyse aynı... ama daha komik daha zekice kurgulanmış diziler
- +1 yıl
Hangisi daha eski dizi
Soran+1 yılfriends
- +1 yıl
Bu geve izleyebilirim belki
Soran+1 yıl10 sezon 94-2004 arası reytinglerde ilk 5 den hiç düşmeyen jenerik müziği 5 yıl boyunca yok satan ve oyuncuların 24000 dolar maaşla başlayıp bölüm başı 1 milyon dolar a kadar yükseldikleri efsane dizi :) kaçırma derim
- +1 yıl
Ya goren dizinin yonetmeni sancak seni.. bu kadar guzel reklam yapilamaz :))
Soran+1 yılyok yönetmen değilim altyazı çevirmeniyim :D
- +1 yıl
Hahah.. ongcen iyi ozaman
Beklenmedik sürpriz olaylar ilgimi çekiyor. Adamlar kaliteye de önem veriyor bizim yerli diziler hep Trip atma çekememezlik çirkeflik dedikodu kavga üzerine ama yabancı dizilerde değişik konular oluyor mesela
00 YorumlaThe Walking Dead Lauren Cohen güzel kız heyecanlı oyunculuklar da güzel ilgi çekici gelmişti bana bırakamadım sonra:)
07 Yorumla
Soranhmm bir türlü izleyemedim şu zombi vampir kuzu kurt sülalesini :D
Soran+1 yılsaçma geliyor bana göre :D gerçekçilikten kopmayı pek sevmem
Soran+1 yılgerçekçilik derken fantastik anlamında dedim bilimkurguya bayılırım ama fantastik olursa hiç umrumda olmaz..
Soran+1 yılhahahah
The bing bang Theory konusu komedi su an 5-6. Sezonunda olması lazım izlemeni tavsiye ederim her sezon 23 bölüm yaklaşık her bölüm 20 dakika çabuk yetisirsin güzel bende 4. Sezonunda başladım 5-6 ayda yetistim
04 Yorumla
Soran+1 yıl2007 de yayınlanmaya başladığı ilk andan beri izliyorum şu an 9. sezon yolda :D onu bekliyorum zaten
Soran+1 yılkesin tarih belli değil henüz açıklamadı kanal
Pretty little liars -vampirr diaries -arrow -the tmorrow people- teen wolf- carrie diaries- the fosters
En cok pretty little liars ve arrow u seviyorum07 Yorumla
Soran+1 yılpll çok sıktı bence artık ya :(
Soran+1 yılsırf merak yüzünden izletiyor dizi kendini zaten o yüzden sakız gibi uzattılar hikayeyi bıktım ama yani bu sezon açıklamazlarsa bırakacağım
Soran+1 yıl6 ve 7. sezonlar için onay verdi kanal çoktan sipariş etti :(
Soran+1 yılkesinlikle...
The vampire diaries. Vazgecilmezim. Hem ilginc ve enteresan surukleyici insanin ilgisini cekiyor inanilmaz bayiliyorum yaa :)
00 Yorumla
+1 yılBreaking bad
Game of Thrones
Defiance
South park
Davinci Demons
Dominion
Favori dizilerimdir. Bilim kurgu ve mitolojik olayları kapsayan dizileri severim.08 Yorumla- +1 yıl
Eklemeyi unuttuğum dizileren biri ; Shameless.
Soran+1 yılfantastik diziler izlemiyorum ya :(
- +1 yıl
Breaking Bad'i ne zaman görsem özlemle karışık bir hüzün geliyor nedense :((
Soran+1 yıl@Madamecoco12 breaking bad ilk 3 sezonu rezaletti sonrası ise daha iyi olamazdı.. zaten bir hikayeyi güzel yapan bütünlüğüdür..
- +1 yıl
4 ve 5. sezonlar efsaneydi gerçekten
Soran+1 yılsonradan açıldı dizi :D
- +1 yıl
@Madamecoco12 @soran bence dizinin duygu akışları çok başarılı , ayrıca dizi zaten kendini göstermiş tüm avrupayı sallamış bir dizi. Gelmiş geçmiş en iyi anti-hero ödülüne sahip Whalter White bu işi iyi kıvırıyordu bence. Dizi sektöründe en büyük kabus 3. sezondan sonra tutarmı , tutmazmı tartışmasıdır. Çoğu dizi 3. sezondan sonra b. ka sarıyor ne yazık ki konu daralıyor , üreticilik hikaye kısıtlanıyor ve sadece bir öznede insanlara ulaşılmaya çalışılıyor. Örneğin. Aksiyon-dram bir dizinin 3. sezonundan sonra hikaye daralması yaşamasından ötürü dizi dramotoloji ağırlıklı olmaya başlıyor ki bu da türk dizilerinden iyi bildiğimiz bir özellik. Her neyse konuyu dağıtmadan kişisel yorumumu söylemek istiyorum , Breaking bad için 4 sezon daha gideri vardı derim , ben uyuşturucu yapımını hiç bu kadar zevkli izlememiştim. Son cümlemi bir hayransama sanmayın sakın işim olmaz :)
- +1 yıl
yok yok anlaşılmadı merak etme dizi daha bir kaç sezon da giderdi niye bitirdiler anlamadım ama 4. sezonda ki Gus'un ölümü tamm bir efsaneydi
+1 yılThe O. C
https://www.youtube.com/watch?v=IieP_gLrdAc
Entourage
bide:013 Yorumla
Soran+1 yılThe OC ilk izlediklerimden birisiydi benimde (: güzeldi... entourage , ise bıraktım diziyi güzeldi ama sürekli aynı döngüdeydi..
- +1 yıl
The O. C güzeldir Entourage'ı bende 2 aydır izlemiyorum 7. sezon 8. bölümdeyim ama seneyi filmi cıkcak :)
Soran+1 yılbende 4. sezonda falan bıraktım...
- +1 yıl
5. sezonda döngü değişiyodu Californicationa başladım amadaha 2. bölümdeyim odizide güzelebenziyo
Soran+1 yılevet oda güzel bir dizi izle seversin bence
- +1 yıl
sende tüm dizileri izlemişşin :D peki 90210ı biliyomusun onunda ilk 4bölümünü indirdim beğenirsem dvm edicem
Soran+1 yılbende başlamıştım ona ama bıraktım sarmadı.. çok dizi izledim listemde 88 dizi var biten ve devam eden
- +1 yıl
oha :D bayabi boş zamanın varmış
Soran+1 yıl10 yıldır dizi izliyorum günde 1-2 bölüm izliyorum ve altyazı çevirmenliği yaptım 6 yıl boyunca.. 88 dizyi 10 a bölersen 8.8 dizi eder her gün bir veya iki dizi eder yani 40 dk cık...
- +1 yıl
anladım peki çevirmenlik yaparken adın neydi belki denk gelirim izlerken
- +1 yıl
ben etourageyı izlerkem çeviri yapan WhiteJAWStı
Soran+1 yılgizli kalmayı tercih ediyorum (:
- +1 yıl
tamamdir ama muhtamelen denk gelirim :D
game of thornes - the walking dead aksiyon ve fantastik filmleri seviyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm ben sevmiyorum
Teen Wolf-Kız güzel ve vampirli filmleri seviyorum
Arrow-Hikaye çok sürükleyici kaliteli dizi
True Blood:Vampirli dizileri seviyorum
Game Of Thrones:Savaş filmleri ilgimi çekiyor
How I met Your Mother:Komedi için birebir03 Yorumla
Soran+1 yılhimym komedi için birebir tanımına katılmıyorum :D friends komedi için birebir
Soran+1 yılevet senin düşüncen?
House md
Sherlock holmes
Ikiside ayni ozellikte gibiler izlemenlazim anlatilmaz yasanir :)06 Yorumla
Soran+1 yılikisine de baktım ikisi de sarmadı :D
- +1 yıl
En sevdigin dizi hangisi
- +1 yıl
Filmi daha guzel
+1 yılLegends ve The strain (yazılışından emin değilim) yeni başlamış , bu diziler ilerde değerlenir şimdiden rezerv alın :D
07 Yorumla
Soran+1 yıllegends i izliyorum strain konusu sarmadı o yüzden başlamadım bile..
- +1 yıl
Legendsi çok karıştırdılar eğer hiç bir şey açıklamadan sezonu bitirirlerse yapımcıya çok güzel bir mail atarım. Strain eğlenceli gibi kitaptan alıntı ve oyuncuları kaliteli , ben sevdim izliyorum :D Onun dışında bilinen dizilerin hepsini izledim zaten sabırsızlıkla Supernatural bekliyorum SPOILER !!! dean şeytan olduydu bakalım ne olucak :D
Soran+1 yılfantastik izlemiyorum ayrıca zaten takip ettiğim bütün dizilerde son bölümdeyim yani istediğin kadar spoiler ver :D legends daha taze bir dizi kendini ispatlaması lazım kış ekranında crisis en sevdiğim diziydi
- +1 yıl
Fantastiğin tadına doyulmaz :D Aksiyon yok içinde ama zeka ile ilgili Suits var başarılı bir dizi tavsiye ederim :D
Soran+1 yıl2. sezondaydım sanırım onda monotonlaştı bıraktım hep aynı.. çok da zeka yok bence...
- +1 yıl
2. Sezonda bende sıkıldım , devam et ona son sezonu güzel topluyorlar :D
Soran+1 yılhayatta devam etmem :D
+1 yıllost diycem de muhakkak izlemişsindir. Ama izlemediysen eğer hemen başla izlemeye, gelmiş geçmiş en mükemmel dizidir (:
012 Yorumla
Soran+1 yılLost mükemmel bir dizidir. Kült dizilerin başındadır bence (:
- +1 yıl
flashforward'ı izle onun konusuda baya ilginç ama finali de lost gibi biraz hayal kırıklığı
Soran+1 yıl@alara96 sonu niye kötü sence?
Soran+1 yılFlash Forwardı da izledim (: güzel diziydi iptal edildi yani aslında final yapmadı :(
Soran+1 yıl@alara96 jjabrams (dizinin yapımcısı) bir söyleşide söyle demişti "bir uçak havada patlıyor ve yere düşüyor bir sürü kurtulan insan var ve bunlar düştükleri adadan bir türlü kurtulamıyor ada yer değiştiriyor ve gizemli güçler adayı kontrol ediyorlar.. buna inanan insanların bütün bu olayların bir rüya olduğuna inanması neden zor anlayamıyorum" kesinlikle katılıyorum... :D
- +1 yıl
Tabi canim isin orasi oyle ama sonucta ne biliyim diziyi fantastik diye izlemeye basladi insanlar belli bir yerden sonra. kendimide boyle tam kaptiriyodum sonunda boyle hersey ruya cikinca bir anda izledigim her bolum her gizem silinmeye basladi . Seneryo acisindan guzel olmus degisik bir son evet ama bilmiyorum bana oyle hissettrdi yani sonu goruce keske hic izlemeseydim dedim
Soran+1 yıl@alara96 bu şekilde yaklaşırsan tabi ki söylediğin noktaya gelirsin ama hepsi sonuçta bir hayal ürünüydü.. bence losta yaklaşımını hayal ürünü olduğunu kabul ederek yapman lazım ayrıca sonu güzel olan çok az dizi vardır çünkü yazarlar hikayelerini hep devam edecekmiş gibi yazarlar bitirmek zorunda olduklarında saçmalarlar.. mesela izlediysen himym dizisinin sonu iğrenç ötesiydi bence..
Soran+1 yıl@alara96 himym hayal ürünü bir hikaye değildi sonuçta ama onu bile bitirmeyi beceremediler..
Sürükleyicilik, oyunculuk başarısı ve konu tabiki de ;)
Breaking Bad bu 3ünü de tam anlamıyla zirvede yaşatıyodu
Sherlock , Person of Interest ve Fargo da iyi03 Yorumla
Soran+1 yılbreaking bad çok kötü başlayıp süper yükselen bir dizi katılıyorum yorumuna...
Soran+1 yıl:))))
The Walking Dead izleyen bilir. Mutlaka bir defada olsa herkes bir zombi olsa demiştir.
00 Yorumla
+1 yılgame of thrones - spartacus - arrow - breaking bad - the walking dead - teen wolf - the OZ - prison break
00 YorumlaKendi yasadigim hayati kismen isledigi icin sons of anarchy favorim geri kalanlar sadece senaryosunu begendigim icin
00 Yorumlasürükleyicilik, merak uyandırma, aksiyon. yabancı dizilerin kalitesi kadar bizim dizilerimizde kalite yok. akılları fikirleri aşk, drama, komedi desen ztn bok gibi, 2-3 tane adam akıllı dizi var.
02 Yorumla- +1 yıl
@kaplan27 koyuyolar diziye bir manken bie kaslı vücutlu yakışıklı erkek her bölüm onların sevişmelerini izliyoruz amk. hayır dizi mi izliyoz p*rno mu izliyoz belli değil. bide sürekli kavgalar ayrılmalar falan gına geldi böyle dizilerden bunu için televizyon bile izlemiyorum. her saat koyuyolar. biraz blim kurgu çekseler vallahi dişimi kırcam.
Kaliteli bir senaryo, çok ince espri anlayışı veya zekice bir kurgu...''True dedective'' , ''HIMYM'' , ''GOT'' ve ''Fargo'' vb...
011 Yorumla
Soran+1 yılhimym bu tanıma pek uymuyor bence :)
Soran+1 yılevet hala aynı fikirdeyim :) çünkü friends den esinlenerek yappılmış bir dizi sonuçta...
Soran+1 yılkarakterler tamamen aynı ince detayları aynen çalmışlar.. tabiki 2004 yapımı olan friends i geliştirdiler ona lafım yok ama karakterlerin ince özellikleri bile aynı..
Soran+1 yılfriends > himym onu ispatlıyorum :D
Soran+1 yılbunu diyen biriyle tartışmam zaten :D
Soran+1 yılhe he
Kore dizileri izlerim tema farklı akıcı kımik ve bölüm sayısı az en fazla 100 oluyo 16 bölümlük diziler var kıssa ve özler çünkü
06 Yorumla
Soran+1 yılkoreleri sevemedim ben ya :D
Soran+1 yılbilmem oyuncluk falan türkiyeyi anımsatıyor bence...
Soran+1 yılbiliyorum :)
+1 yılKurtadamları severim o yüzden Teen Wolfu izliyorum.
00 Yorumla
+1 yılsons of anarchy'e taktım bu aralar.
Günlerdir onu izliyorum çok güzel dizi.05 Yorumla
Soran+1 yılhikayesini sevmedim onun
- +1 yıl
Neymiş hikayesi :)
Soran+1 yılhttps://22dakika.org/sons-of-anarchy-tanitim/ al burada yazıyor.. hem izliyorsun hemde soruyorsun...
- +1 yıl
ahaha peki :)
breaking bad izliyormsun
Soran+1 yıloo :D ben onu tv yayınıyla birlikte izlemiştim :D
+1 yılMuhteşem kurgusundan dolayi prison break. Basrol oyuncusunun insaat mühendisi olması da bir etken olmus olabilir :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl2. sezon finaline kadar süperdi bencede.. sonra tekrar hapse düşünce işler boka sardı bence :(
- +1 yıl
Her sezonu harikaydı. 4 sezonda bir defa bile ask yasanmaz mi arkadas. Bizimkiler vicik vicik ask kokarken o tamamen aksiyon du. Hey gidi gunler heyyy.
Soran+1 yılbence her sezonu harika değildi de :D yinede güzel diziydi :P
+1 yılDexter mükemmel prison break mükemmel breaking bad mükemmel hepsi birbirinden farklı birbirinden güzel
05 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
- +1 yıl
Izledinmi 3ünden birini
Soran+1 yıldexter izlemedim sevmedm sevemedim :D
- +1 yıl
Çok güzel dizi ama tabi kişiden kişiye değişir
Soran+1 yılzevk meselesi
south park adamlar herkesle dalga gecıyor ve alay ettıklerı seylerdede haklılar , cok ii mizah yaptıklarını dusunuyorum. bazen cok zekı esprıler donuyor.
02 YorumlaThe walking dead, teen wolf falan daha bir suru var yani hepsi guzel kaliteli seyler oldugu icin izliyorum hosuma gidiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Game Of Thrones, Da Vinci's Demons, Teen Wolf, The Walking Dead, Arrow, Vikings vs. :D
Game Of Thrones tektir :D00 Yorumla
+1 yılShameless. Sırf Emmy Rossum ve William H. Macy için bile izlenir l*n bu dizi.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
Ooo bunu dusunene kadar bir himym atardim simdiye :))
08 Yorumla
Soran+1 yılhimym yerine friends atardım bende
Soran+1 yılben orjinalini izlemeyi seviyorum çakmasını değil :P
Soran+1 yılo apayrı bir dizi :D süperdir sheldon a bayılırım
Soran+1 yılson cümlende ne demeye çalıştın hiç anlamadım
shameless aile, aşk, eğlence, sex, kavga çok tatlı bir dizi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
+1 yılSupernatural teenwolf bir arada walkingdead güzeller yani ne bileyim çok güzel kızlar var :))
08 Yorumla
Soran+1 yılhahah sırf kızlar var diye :D
- +1 yıl
Hayır güzeller diziler
Soran+1 yılfantastik izlemiyorum zaten bilemem
- +1 yıl
:) ama kızları harika :))
Soran+1 yılilgimi çekmiyor
- +1 yıl
Erkekleride yakışıklı :))
Soran+1 yılsırf güzel yakışıklı diye bir diziyi izlemem hatta onlar kriterlerim arasında bile değiller
- +1 yıl
:) peki
+1 yıllost anlatamam yaşaman lazım o adayı o karakterleri her şeyi
011 Yorumla
Soranizledim zaten :D
- +1 yıl
hep ızle :D
Soran+1 yılben onu 15 yaşımdayken izledim zaten :D
- +1 yıl
şımdı kaç yaşndasn
Soran+1 yılhe sohbet edelim böyle nerelisin ne iş yaparsın falan :D
- +1 yıl
as you like
Soran+1 yılway ingilizcem var diyorsun yani
- +1 yıl
ogretmenım dıyorum ayrıca
Soran+1 yılwell I'm a subtitle translator at 12 series :)))
- +1 yıl
good for you then
Soran+1 yılthanks:P
+1 yılvikings, house, wilfred, the good guys güzel dizilerdir kendileri tavsiye ederim internetten izliyosan
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç birini de beğenmedim kusura bakmada (:
- +1 yıl
yo hiç de bakmadım, zevkler ve renkler tartışılır
Soran+1 yıltabi ki :D
- +1 yıl
aynen :)
Shameless den sonra arrow ve teen wolf u bıraktım şuanda 2 broke girls izliyorum
00 Yorumla
+1 yılYeni favorim Parks and Recreation.
03 Yorumla
Soran+1 yılniye ne özelliği var?
- +1 yıl
Mockumentary tarzında çekilen bir dizi. Belgesel gibi. Karakterler ve olayların gelişimi çok güzel. İzlerken çok eğleniyorum.
Soran+1 yıliyi bakalım
+1 yılGame of thrones, originals, the 100
01 Yorumla
Soran+1 yılilk ikisini izlemedim... the 100 ise güzel ama daha ilk sezon kendini ispatlaması lazım.. finali çok kötüydü ama ikinci sezonda toplayacaklarına inanıyorum
+1 yılderinden etkilemesi...
My Mad Fat Diary <300 YorumlaKalite, aksiyon , mantık
014 Yorumla
Soran+1 yıleee? :D
Soran+1 yıldizinin adı ne hangi diziden bahsediyorsun?
Soran+1 yılkaç tane dizi izledin :)
Soran+1 yılrakam ver :D kaç tane? sayarsın eminim
Soran+1 yıl20-30 ? 30-40? :D kaç tane
Soran+1 yılya rakam versene diyorum sen hala hikaye anlatıyorsun... bende 10 yılı aşkın süredir yabancı dizi izlerim listemde 88 dizi var... net konuşuyorum
Soran+1 yılya zaten yarıştırdın ki :D yok şu yıldan beri izlerim yok şunu yaptım bunu yaptım :D daha ne diyeceksin...
Soran+1 yılhe he :D
Prison break mukemmel bence aksiyon macara zeka
05 Yorumla
Soran+1 yılgüzel diziydi ama 2. sezon finalinde tekrar kapse düşünce saçmaladılar bence..
Soran+1 yılen sevdiğim yanı 2. sezona fbı ajanı alexle mühendisimizin kapışmasıydı süperdi ama tekrar hapse düşünce... ip koptu resmen
Soran+1 yıltbag süperdi ya :D
the walking dead izliyom çünkü heyecanlı
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakterleri seviyorum.
hımym fav.07 Yorumla
Soran+1 yılhimym karakterleri friends dizisinden çalıntı ya :)
Cevap sahibi+1 yılDeme öylee
Soran+1 yılama öyle resmen kopyalamışlar
- +1 yıl
aynen bende onediodan görmüştüm hımyma başladım 15. bölümdeyim daha
Soran+1 yıl@sezginkara önce friends i izlemeni tavsiye ederim.. hem daha komik hem daha kurgusal hemde daha uzun dizi :D ayrıca orjinali o :D
- +1 yıl
bende himymda ole yapsam diyodum zaten friendsi bitirince başlarım tekrar :D
Soran+1 yıl@sezginkara bence öylesi daha mantıklı
+1 yılsolo Bilimkurgu arkadaşım nedeni bilim aşığı olmam
00 YorumlaFringe izlediğim en güzel yabancı dizilerden :)
011 Yorumla
Soran+1 yılbilimkurguda fringe bence de en üst sıralardadır.. eee nede olsa jj abrams yaptı :D
Soran+1 yılFriends i izledin mi?
Soran+1 yılfriends i izleyen insan diğer komedi dizilerinde gülemez :D
Soran+1 yılFriends sonrası sarmıyor :)
Soran+1 yılgo on u izledin mi? matthew perry oynuyor başrolde... bir sezoncuk ama çok güzel bir dizi
Soran+1 yılhatta bir iki bölümde courtney cox da konuk oyuncu olarak geliyor diziye yine sevgili muhabbeti falan süperdi :D
+1 yılHeyecan aksiyon :) arrow :)
01 Yorumla
SoranBatman çakması arrow :D hahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoctor who doktorların hepsi ayrı sempatik
010 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle.. orjinal seriyi de izledin mi?
Cevap sahibi+1 yılBütün hepsini
Soran+1 yılsüpersin ya :D biraz zor oluyor 1963 de ki orjinal seriyi izlemek çünkü bütün bölüm boyunca 3-4 cümle konuşuyorlar sıkıyor ama doctorun hikayesini anlamak için izlemek lazım
Cevap sahibi+1 yılGof bile yerini tutamaz canım doktorumun 😍💑💑👫❤❤❤💕💘
Cevap sahibi+1 yılGot pardon
Soran+1 yılya zaten bütün bilimkurgular resmen doctorun çakması.. bölüm bölüm alıp yeni film diziler türetmişler..
Cevap sahibi+1 yılDoktorum benim 💕💕💑💑😍😍😍😍😃😃 keşke karşıma öyle biri çıksa.. Böyle bir diziyi izledikten sonra... Gerisi vız geliyo😄
Soran+1 yılhahaha :D tardisle maceralara atılsak :D
Cevap sahibi+1 yılBütün doktorlarinda mimikleri çok hoş yaa evet tardisim benim 😃😃😄😄😄😃😃💑💘💕
Soran+1 yıl:))))
+1 yılbir sonraki bölüme dair merak uyandırırsa izlerim.
00 Yorumlaıron man matrix hepsi yüksek teknoloji ürünü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParks and Recreation.
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem