+1 yılŞarkılarını sevmiyorum , açıp da dinlemiyorum. Ha kulağıma çalınmadı mı hiç ya da dilime takılmadı mı.. tabi ki oldu hepsi.
Yalnız en anlam veremediğim olay şu.
+Eheh , Justin Bieber dinliyoo , aa bu ergen ya aasddd
Pek çok kez duydum bu minvalde laflar. Hayır , sen hiç mi ergen olmadın be insan evladı.''Ergen misin?'' diye iğrenç bi' sıfatlandırma oluştu insanlarda. Bırak yahu yazı yazsınlar , foto çeksinler , istedikleri gibi giyinsinler insanlar... Bırakın kendini bulsunlar. Hepimiz bu yollardan geçmedik mi ya. Bende saçma sapan yazılar yazdım , kızdım bağırdım , asi kız moduna girdim. Ben de salaktım. Emin ol , burayı okuyan kişi sende de vardı bu. Zaten yoksa da üzgünüm , insanın 30 'un dan sonra yapamayacağı bazı şeyler vardır , bu da onlardan biri.
Neyse işte sanırım biraz pencereyi genişletmekle alakalı bi' durum bu.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1) Ses yok
2) Görüntü yok. Eğer bir insan ben şarkıcıyım diye çıkıyorsa göze de kulağa da hitap etmeli ha ses mükemmel ötesidir o zaman amenna.
3) Savunduğunuz fakirlik çekmiş ailesine bakıyor dediğiniz yanı fasafiso. Karıya kıza bakıyor torbacılar tek dostu.
4) Emim değilim ama vatandaşlığa bile istemiyor diye duydum doğru değilse bile böyle bir laf yeter
5) Hitap ettiği kitle ilkokul ve lisenin başları, belki lisede sevip büyüyenler vardır bilemem ama kesinlikle bana uygun değil.
6) Bir hayranını hamile bırakıp kadına 18 yaşından küçük bireyle ilişkiye girdiği için dava açtı. Sanki tecavüze uğradı!
7) Justin denilince bazı taraflarına dikiş attıracak dereceye gelen sizler baya bir itici oluyorsunuz
8) Ve son olarak "Justin bize bir hi bile demedi" :(
-Yeterli midir arkadaşım?20 Yorumla
+1 yılJustin Dünkü bokken ben saçlarımı zaten öyle yapıyordum. Abartılcak bir yanı yok ne kıskanılacak bir yakışıklılığı nede etkileyici bir sesi. Sadece ergentripleriyle süslü, şımarık hareketleriyle ünlü, çoluk çocuk çok daha yakışıklı abilerimiz var yani :)
00 Yorumla
Balkondan hayranlarının üstüne tüküren dallamayı sevse miydik zeynepçik?
sphotos-f.ak.fbcdn.net/.../...323_1308291720_n.jpg
Bence sorunun tersine hayranlarına sormak lazım, daha akıllıca olur.74 Yorumla- +1 yıl
bu fotoğrafta tükürüyordu evet ama bize değil aşağıya tükürüyodu belieber resmide shop
- +1 yıl
hala seviyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
+1 yılSiz kız lar gerçek ten gerizekalı siniz. bir de kıskaniyor muamelesi yapiyorsun bize. Bu adam sicsa b. kunu havada kaparsiniz bir kere istese binkere verrsiniz böyle sevgi bolmazz. Ayrica cocuk ergen zuppe kopuk tek bir iyi yonunu göremiyorum sevmk icin
12 Yorumla- +1 yıl
ya size kaç yüz bin kere dicem afedersiniz ama götünüzde şeyler uydurmayın yoksa istese verirsin yok bilmem ne yok böyle bir şey hayran olmanın ne olduğunu biliyosunuz biz oyuz işte nie büyütüyosunuz bilip bilmeden konuşuyosunuz biz bir şey buluyoruz ki seviyoruz onu anladın mı *
- +1 yıl
Birazcik buyu tatlım sonra anlarsin. Benbi zamnlarne tur bir aptalmisim da bu cocugahayrannlik duyuydum diye utanacaksin. bir sayfay bis şey yazMissin aynen sivama bölümü ne gecmissin
- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem onunla bir sorunum yok. Gecekonduda kalsaydı asgari ücretle geçinseydi yine de severler miydi sorusu aklıma geldi nedense
92 Yorumla- +1 yıl
öyleydi zaten
- +1 yıl
Şukella
Çünkü ergen, çünkü yaptığı müzik kalitesiz, çünkü kendini bir şey sanıyor, çünkü zeka yoksunu, çünkü ' baby, baby, baby' gibi basit söz tekrarları ile dünya kadar para götürdü hakkı olmadığı halde, çünkü fazla abartılıyor. çünkü, çünkü çünkü sevmiyorum.
10 YorumlaNe diye sevelim niye kıskanalım Şımarık ergen altı üstü onun yüzünden ülkeyi rezil ettiniz ağladınız sızladınız
https://i.hizliresim.com/R6RDZj.jpg61 Yorumla
+1 yılKıskanmakla ilgisi yok. Neden kıskanayım ki. O kadar kız peşimden koşsa gider intihar ederdim. Ben onu sevmem gerekmediği için sevmiyorum. Bir şarkisini bile dinlemedim, ya da dinlemişimdir de sesini bilmediğim için kestirmemişim. Hem anlamadiğim şarkiyi neden dinliyim? Cok fazla sebep var ve hepsi de geçerlim
00 YorumlaAnlayamamak diye bir şey yok. İnsanlar birilerini illa sevmek zorunda değil. Gıcık oluyordur, hareketleri gıcığına gidiyordur ya da en basiti sesini beğemiyordur. Herkesin tarzı, zevki farklı bilmem anlatabildim mi. Sanıyorum ki 13-14 yaş civarı bir şeysin. Kafanı böyle şeylere yorma ablacım. Geniş açıdan düşün biraz GENİŞ :)
00 YorumlaBen dedım siteye Tc kimlik ile kayıt olunma acılsın ergenler girmesin die size
banane sevsem ne sevmesem ne adam parayı götürüyor sizde anüsünüzü parcalıyorsunuz jastın jastın die507 Yorumla- +1 yıl
ilk defa artı verdim
- +1 yıl
Bizim de romeomuz var ulen
- +1 yıl
İlk defa artım verdim kanka
+1 yılOnceden belieberm deli gibi severdim onu ama artik diilim cunku gercekten artik bna samimi. gelmiyo sanki artik o eski masum tatli justin yok yerine hircin bisi gelmis sevenlere saygi duyarim tabiki ama artik belieber degilim. nefrette etmiyorum tabi anticilik gibi bir durum yok ama ck haz etmiyorum artik.
00 Yorumla
+1 yılOnu bu kadar ünlü yapan seyi anlamlandıramıyorum belki de ondan. Benzer seyleri Nicki Minaj Miley Cyrus One direction ve Serena mıydı Selena mıydı onun icin de düsünüyorum. Tum bu jenarasyondan ses olarak Demi Lovato yu agır durusuyla Taylor Swifti ayırıyorum.
10 Yorumla
+1 yılkiskaniyomuyum. nesini kiskanayim o ukala gereksizin. sizin gibi basitler oyle birinin anca tek gecelik zevki olur. sonrada bide derki turk kizlari kokuyo. iste bu kadar aptal bir zihniyetiniz var. elalemin ecnebi cocugundan guzellik bekleyecek kadar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevilecek bir adam değilde ondan şımarık serserinin teki dünya hayatımda hayranlarının üzerine tükürüp dalga gecen bir sanatcı daha görmedim hem hayran olunacak başka şarkıcımı yok okdar ağır başlı efendi insalar var biz adam olana birşey demeyiz aşırı kibirli ve cocukluğu üzerinden atamadığı icin cokkk şımarık
03 Yorumla- +1 yıl
şımarık falan değil siz kıskançsınız
Cevap sahibi+1 yılya bir bırak git hayranın yüzüne tükürüyo iğrenc hayat kadınlarıyla yatakta resim cekip internete atıyo korumalarına hizmitcilerine saldırıp dövüyo her havta tarafikte tutuklanıyo anlıyorum senin daha yaşın kücük bazı şeylere ilgi duyoyosun onun icin daha birşey yazıp cevap vermeyeceğim
- +1 yıl
olabilir hatalırının olduğunu biliyorum onu ben öyle kabullendim okey
+1 yılyoo bizdede miley var ama abartmıyoruz cevabıda bunlar gibiler yüzünden:
https://www.youtube.com/watch?v=7bWUJWzSdvU(gerçı videodan sonra acıdım ne günler geçirmiş zavallı :D
https://www.youtube.com/watch?v=gnHgyH7ZI_E01 Yorumla- +1 yıl
edit:selena hayranları https://www.youtube.com/watch?v=MPHOQVG_1k4 (kızhaklı)
+1 yılKüçük yaşından beri ünlü olmanın şımarıklığı var üzerinde , bazı insanlar aşırı rahatlıktan rahatsız olurlar ya o da rahatsız oldu sanırım. Özel hayatıyla günlük hayatını çok karıştırdı bu yüzden herkes onu şarkılarıyla değil de sevgilileri ve uyuşturucularıyla hatırlamaya başladı ve ilk tepki onun hayran grubunun ailelerinden geldi ve patladı gitti :D yoksa bana ne zararı olabilir ki :/ takdir görebilmek topluma kabul açısından önemlidir o bunu başaramadı veya istemiyor.
00 YorumlaUlan ne kıskanacam? Sevmiyorum arkadaşım. Bu ülkede sevilmesi gereken binlerce sanatçı binlerce güzel insan varken sevdiğimin ergenusları castin castin diye bağırıyor vay efendim bir hay bile demiyormuş. Hay ben sizin...
21 Yorumla- +1 yıl
ya olum çok gülüyorum size var ya doğru yanlış şeylere inanıp eski haberlerde kalmışsınız o kızu-ıda unutmadım mallık yaptı ama o öyle dedi diye bizde mi ergen olmak zorundayız
- 56 Yorumla
- +1 yıl
ben ergensem sen nesin çok büyüksün benden dimi DÇ:ASD
bunu kim almış buraya ya? nedenmi sevmiyoruz? tam dayaklık bir tipi var bence, ne öyle 12 yaşında bebeler gibi. her yerde insanın karşısına çıkıp durması da işin cabası, yeter arkadaş "dünya ergen olsun!" kampanyası mı var nedir.
20 Yorumla
+1 yılZuppenin tekide o yüzden. Kendini bir halt sanan ve sadece ergenlere hitap eden birisi diyeyim.
Karakter yoksunu sadece o kadar. Nerden biliyorsun dersen medyadan duydugum kadariyla gerek arada gözaltına alinmasi gerek hayranlarına yaptıgi saygısızlıklar filan. Türkiyedede yaptı bunu00 Yorumlasevmem ıcın tek bır neden yok kı? sarkılarınıda begenmıyorum. s yanı benı ceken bısey yok. s bıde senın gıbı 2000 dogumluların bu askı yuzunden bız extradan ayar oluyoruz yanı
20 Yorumla
+1 yılMustafa Ak - Kırmızı Bieber [HD]:
https://youtu.be/FmELn3thkUQ
Der susarim o derece güZel anlatmış 😃😃40 Yorumla
+1 yılBana tavırları çok ergence geliyor birde onun şu """"kaşlarını kaldırıp gözlerini kıstığı bakışı varya hani seksiyim ben demeye çalıştığı""" fazla itici geliyor bana nedense
10 Yorumla
+1 yılYok canım askında sebebi kendin detayda belirtmişsin ama farkında değilsin az büyü ablarsın adklshf ;)
11 Yorumla- +1 yıl
ablarım tamam
- 30 Yorumla
- 215 Yorumla
- +1 yıl
Michael Jackson dedi <3
- +1 yıl
olabilir sen sevmiyosan bize saygı duy herkesin zevki farklıdır ayrıca sen eskide kalmışssın beybi zamanı geçti artık :dd gerizekalı deme hakkında yok bu arada
- +1 yıl
@Gizem_bulgaristan - Senin ve soran arkadaşın cevabı içerisin de https://vocaroo.com/i/s1ViHWfR3DsR
- +1 yıl
Sana bravo
- +1 yıl
michael jackson dediiğin adamı idol gören vce ondan sonra dünyada hastalık çıkaran tek kişi JUSTİN BIEBER hatırlatim
- +1 yıl
- +1 yıl
Yavru uğraşma su düdükle
- +1 yıl
dediklerin doğru olabiilr evet adını bile duymadım onların çünkü ben şuandaki ünlülerle ingileniyorum he bide 1994 yazmamın amacı o değil belki saçma geliceksize ama justinin doğum yılı :D evet kafayı bozduk kimseyi göremiyoruz doğru bişey diyemem ama bağlanmamızında bir sebebi olmalı ve ergen demeniz çok saçma geliyo o ergense sizde ergensiniz 20 yaşlarında sonuçta bu konu bence tartışılmaz herkesin zevkleri farklıdır
- +1 yıl
merak ettim neden sevmediğiniz tartışalım diye değil tamam bişey demiyorum daha çok uzar yoksa :d
- +1 yıl
:D @Robeen gene içimden geçenleri söyledin :D
- +1 yıl
30dkdır dinliyip duruyorum ve ayakta alkışlıyorum @Robeen :D
- +1 yıl
Üstadlar varken şu ergen özentiyi kim ne yapsın şü sözü tamamlamanı istiyorum bence yaparsın "Ölmek kolaydır..."
+1 yılben kendime öz saç şeklimi yaoarım
özenti değil özenliyim!
herkesi bir tutma iki zibidiye kalmadık !
top işte meşin top varya ondan daha yuvarlak...27 Yorumla- +1 yıl
atarlanma ! Ç:d
- +1 yıl
:D )) ! ! !
- +1 yıl
görüşlere saygım var ama beğenmiyorum bu Avrupalıyı be kandaş bizi temsil etmiyor
bizim kültüre ait bir yaratık değil :) - +1 yıl
katılıyorum sana kanka bizimde ablamız-kardeşimiz =)
+1 yılKendisi değil, hayranları itici geliyor. Geçenlerde bir hayran onun sürtündüğü ceketi görünce fenalık geçirmişti. Ağır ergenler. Bir kaç yıl sonra dönüp baktıklarında bu halllerine gülecekler
00 Yorumla
+1 yılBen de sevenleri anlamiyorum o yuzden hic kurcalama :D sevmem ama saygi duyarin ayri konu. Caasstiigggnnn asgimmm bebeyiimmm diyenler yuzunden sevmiyor da olabiliriz; mümkün :D
10 Yorumla
+1 yılÇok kıskanıyorum 15 yaşında ki kızlar beni beğenmiyor diye sdgfdgf
Siz niye seviyorsunuz bende onu anlamıyorum01 Yorumla- +1 yıl
gülüşü varya <3 öldürüyo beni
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılEvet kiskaniyorum benden guzel bir kiz oldugu icin.
63 Yorumla- +1 yıl
@TamBirİt haksizmiyim
Veledi zina nin teki umrumuzda olmaz ergen ve ergen ruhlularin asik olduğu çocuk he sesini sarkisini seversin anlarim
14 Yorumla- +1 yıl
ergenlerin mi sdjfklgh araştır istersen 60 yaşlarında seveni bile var canısı
- +1 yıl
resim atabilirim
sevmememizin sebebi şu : 20 yaşında bir erkek olduğu halde kız gibi , çocuk gibi daha doğrusu t. p gibi davranıyor. Erkekler böylelerine gıcık olur. özellikle kızlarda böyle tipleri sevince dahada gıcık oluyoruz.
00 Yorumlabenim hesabımı 18 yaş altı diye kapatmışlardı. Böyle bir haksızlık neden oluyor ki kız gelmiş burada onu neden sevmiyorsunuz derken ben anlamlı bilinçli sorular soruyordum. Anlıyamıyorum bazen.
12 Yorumla- +1 yıl
çok normal :d
siz niye seviyonuz * bide geldiği konserde türk kızları ter kokuyo şöyle böyle demişti tamam haklı olabilir :) ama siz hala o bebeyi savunuyonuz gidin duman dinleyin zakkum dinleyin AYNA dinleyin * az müzik kültürünüz artsın
20 Yorumla
+1 yılBeğendiğim şarkıları var ama aşırı hayranlık olayı bana saçma geliyor. Fazla abartıldığını düşündüğüm için ister istemez negatif yaklaşıyorum
10 YorumlaKislanclik her insanin dogasinda vardir kimse inkar edemez. Kiskaniliyor baska neden antipati duyulsunki elin canadalisina :d
00 Yorumla
+1 yılSayın saçı uzun aklı kısa hanım efendi pardon afedersinizde "adklshf" ne oluyor?
22 Yorumla- +1 yıl
gülme şeklim sayın beyfendi :Dd
- +1 yıl
Çok ilginç peki.
Bilmiyorum kıskançlık olabilir ama sevmiyorum hem görünüşü olsun hemde şarkılarından nefret ediyorum justin biber den
20 Yorumla
+1 yılJustin bieberle bir sorunum yokda justin bieber denince g... unu yrtarak cglk atanları sevmiyorum.. Ergenler sogutuyo bizi :)
00 Yorumlaburdan natoya sesleniyorum allahını kitabını seviyorsan bu kızın ip adresinden evinin adresini bulup buraya çift başlıklı bir füze yolla allah rızası için
20 Yorumla
+1 yılkıskansam onu mu kıskanırım
türkiye de yakışıklı sanatçılar var onları kıskanırım
mesela murat boz
justin birber de kimmiş
justin timberlake varken00 Yorumla
+1 yılO pantolonunu biraz yukarı çekse belki mecbur buyuz ya biz onun g*tünü görmeye neyse sevmem veleti
10 Yorumlakendisinin hayranı değilim ama neden sevmediklerini söyliyim çok küçük bir yaşta o kadar şöhrete güce ve paraya sahip olduğu için kıskanılıyor bu kadar net.
03 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle senin gibi olsa herkes keşke geçekleri söylemeye cesaretleri olsa adamsın :Dd
- +1 yıl
:D nedemek
+1 yılBana da tükürürse severim belki. Demek ki sevilmek için biz hep yanlış yapmışız.
10 Yorumla
+1 yılUfaklik kimse senin sevdigini sevmek zorunda değil uza.
10 Yorumla
+1 yılAllah için yakışıklı adam * çok havalı ya hiç sevmiyorum müziğini sevem dinlerim ama yok onu sevmiyorum adamı
00 Yorumlakim demiş sevmiyoruz.. ben çok değerli bir sanatçı buluyorum.. adam 10 numara
01 Yorumla- +1 yıl
bencedee
+1 yılSeni neden sevmiyorsam onu da o nedenden ötürü sevmiyorum, yani en azından benim sevmeme nedenim bu.
00 YorumlaSoy ismi sebep onu sevmemem icin , özenicek baska kimse kalmamadi o son sansimiz dimi :)
00 Yorumla
+1 yılJustin = Gıcık oldum çünki acun un sunduğu programa bile bir denyo çıktı ona özenmiş zaten tip çok itici. Ben saçımı onun gibi felan yapmıyorum genelleme yapacak olursak gençlik kızların hoşlandığı kişilere özenerek ilgi çekmek istiyorlar.
02 Yorumla- +1 yıl
demekki justinide çekici buluyorlar
- +1 yıl
Erkekler başka erkekleri çekici bulmaz zaten öyle bir erkek varsa ona erkek denmez çekici bulan kızlar ve onlara yakınlaşabilmek için özenti halinde olan erkekler. (Ben neden Tarkan'a gıcık olmuyorumda Justin e gıcık oluyorum acaba ) Yakışıklı kavramı varsa Tarkan iyidir.
Sevmek Zorundamıyız? Peki sizler neden seviyorsunuz?
00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=r0hfg1htnM4
Ozzy Obourne cevabı vermiş
10 Yorumla Seviozda yani bu yastaki basarisindan oturu. Ayrica milyonlarca kizin aski olmayi basarmissa ne diyelim burdakiler daha bir kizin begenisini kazanamazken anca konusurlar :d
00 YorumlaAdamin kicindan pantolon dusuyor sizinde dibiniz dusuyor bebek gotu gibi surat var neyine suyunuz akiyo anlamiyorum *
12 Yorumla- +1 yıl
bebek gibi emin misin öyle olsa mantığını kullan varsa tabi 60 milyon hayranı boşuna mı seviyoruz? ayrıca erkekler ve yaşlılarda var bunun içinde
+1 yılİtici.
Tipsiz.
Karı gibi.
Bir memesi yok.
Sesi yok.12 Yorumla- +1 yıl
Offf susss be seninlee tartışamam burdan justin denen paçavra için işine bakkk sinirlendirme beni.
site de ki 18 yaş altı kullanıcı işinin artık iyice cılkı çıktı hatta 14 yaş altı oldu bu nedır ya
11 Yorumla- +1 yıl
yaş aralığımız aynı matematiği sıfır olana arkadaşım
+1 yılNeyini kıskancaz dünki bebenin biraz adam olsunda bizde ibret alalım soytarı gibi bisey bir ske yaramaz anlıycan
00 YorumlaTürk kızı ter kokuyor demişti siz hala biber diosunuz;)
13 Yorumla- +1 yıl
sen hala orda kal dasmkljf
- +1 yıl
bana bak. sana küfür ettim mi ben? justin biberonun dediğini diorum sana kafan algılamasında bir sorun var galiba. senin kadar yeğenlerim var biraz saygıyı hakediyorum sanırım. böyle klavye komandoluğu kolay da karşıma geçtiğinizde nedense sağ elinizi sol elinizin üstüne koyuyorsunuz
Haklısın kıskanıyoruz sokakta donumuz dışarda gaz maskesiyle gezemiyoruz kız gibi takı takamıyoruz milyonlarca ergen fanımız yok çok kıskandım uyuyamıcam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne jastini mastini yahaa. l*n sen ergen misin. Gote bak.
benim faworim micheal jackson.22 Yorumla- +1 yıl
güzel bir idol sşzde saygıyı öğrenseniz iyi olur
Erkekler kıskandıkları için, kızlarda erkeklere yaranmak için :d
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım