Ama ÇOCUK gelinlere ceza yok!
İğrenç bir ülke haline getirdiler Türkiyeyi.
Yazıklar olsun be! YAZIKLAR OLSUN.
Sevgilisiyle sarılmamış ki
Aşka kimsenin tepkisi olmaz
Burada sanırım çevrenin tepkisi olmuş ki
Bu ahlakla ilgili bir sorun
Her şeyi dine bağlamak ne kadar doğru ki
Aynı şey kadına şiddette de var
Dine bağlıyorlar ama bakarsan çoğunlukta içki bağımlılığı sebebiyle şiddet var
Dinin yasakladığı şeylerden olan kötü durumların dine mal edilmesini çirkin bir davranış
Bana sorarsan gerek yok cezaya
Özgürlüktür bu kimseyi ilgilendirmez
Hatta daha ileri gidelim biri bayrağı alıp yaksa yolda bu da onun özgürlüğüdür
Ama şeriat ile alakalı bir şey değil bu durum
Böyle durumlar üzerinden din düşmanlığı yapılmamalı
Ceza ise tamamen bir saçmalık !
Konuda gizli bir provakasyon var bir mod olarak size yakıştırmadım çirkin buldum
Neyi provakasyon etmişim?
Din düşmanlığı yaptığım yok bu arada. Bunu diyorsan.
Bayrak alıp yakmak evet özgürlük ama o bayrağı yakanı da ben yakarım.
Evet, aynen katılıyorum. Esas bu tip yorumlamalar halkı kutuplaşmaya itmekten başka birşey değil.
Kendi düşüncelerimizi paylaşıp insanların fikirlerini almak kutuplaşmaya itmek öyle mi? @tahirseymen
İnsanları yakma hakkını kendine görmeniz fazlasıyla traji komik üstelik birine neden sarılmaya ceza kesti diye itiraz ederken bu konulardaki özgürlükçü tavrınızı keşke daha büyük konularda da gösterebilseniz
Bu sitede fikir alma konusunda maalesef taraflı açtığım konulardan ve kaldırılan cevaplardan biliyorum neyse bende fikrimi sordunuz söyledim işte fazla uzatmaya gerek yok. ..
İlk önce din propagandası yaptığımı iddaa ediyorsunuz daha sonra mecazi bir kelimeyi kendi kafanızda evirip çevirip benim özgürlükçü tavrıma laf ediyorsunuz. Kusura bakmayın bu yolda ayrılıyoruz. Daha fazla fikir alış verişi yapmayalım zira siz beni eleştirmek için yazıyorsunuz. İyi günler.
@DonnaFiamma düşüncene göre değişir bacım. Ortada fol yok yumurta yokken videoya fena halde yorum katmışsın. Rica ederim herşeyi dine veya muhafazakarlığa veya direkman ülkemizin bütününe bağlamayın. Ha direk cezayı kesen memura bağlıcaksanız eyvallah derim.
Ben sizi eleştirmedim sadece tavrınızı eleştirdim Daha fazla yazmayalım bence de bildirimden fazlasıyla rahatsız oldum
Bu Dine baglamayacaginda neye baglayacaksin? Baglamaya gerek yok nedeni apacik ortada. Tabiki görmek isteyene.
Celal Sengörün dedigi gibi "Müslümanlari gercekler ilgilendirmez onlar gercekleri aramazlar onlar inanmak isterler"
Bu cezanin arkasinda "Karma Egitime karsiyim, kiz ve erkekler ayni odada olamaz" diyenler var.
Bunun arkasinda bir kadin/erkek karsi cinse helali olmaza dokunamaz diyenler var.
Bunun arkasinda Islamlan zehirlenmis Türk kültürü var. Arkasinda Islam var.
Neyi inkar etmeye calisiyorsunuz belli degil.
gelen yorumlara göre sekilden sekile girme bence sabit bir fikrin olsun
@Єναηєscєηcє
@enternasyonel zaten girmiyorum nerde girmişim sanki?
Ne zaman cezalar yerine getirildi ki bu güzel birseyde tebrik edilsin! Adam öldürülenler programa cıkarılsın nerdeyse aferin denilsin böyle insanları yerin dibine sokulmaya calışılsın... ne diyelim bizim insanlarımıza.
Yılmaz Erdoğan anlatmış durumu
Aşk yasaklandı artık halka açık yerlerde
El tutmak yol açıyor diye hesapsız
Susmalara kaldırdık tüm tutuşmaları
Yasak kelime oyunu yapmak
Yalan söylemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak
Artık yağmur sonraları toprak kokmak yok
Tomurcuklanmak günah
Ve bir insan gözü yüzünden 100 gün ardarda uyumamak
Kimse ölmesin diye
Kimsenin aklında her sevdalı verdiği sözü geri alacak
Güneşi ayı ve hatta hiç bir tabiat olayı
Şahit gösterilmeyecek hiç bir sevdaya
Ne deniyorsa onu atacak kalp
Ve süresi24 saate çıkarılacak meskun mahallerde ağlamanın
Ateist sayfasında gezinirsen tabiki böyle saçma şeyler bulabilirsin ben hiç türkiyede sarıldığı için küfr yiyen ceza alan veya bak şu edepsize sokak ortasında yapıyo diyen görmedim bu muhtemelen montaj veya şeriat ülkesi kardeşim
Daha dünyadan haberin yok ha. Olayın olduğu yerin İstanbul olduğunu gayet rahat anlayabilirsin. Arkadaş video sonunda ceza kağıtalrını da gösteriyor.
Seninki pek artmış gibi durmuyo
Cevap
71Cevap
evet o gün haberlerde izlemiştim hayretler içinde kaldım. bu hükümete oy veren insanlar demiyorum bakın kızlar diyorum bayanlarımız kadınlarımız annelerimiz elinizi vicdanınıza koyun 2. plana atılmak önemsenmemek bunlar kendini toplumda yavaş yavaş hissettiriyor seriatın gerçek yüzünü seriat gelene kadar ya da ona benzer bir yönetim gelene kadar göremiyebilirsiniz ama geldikten sonra her şey geç olacak. pişman olacağınız seyleri yapmayın
Ülke de böyle bir algı oluşmuş ve sarılmak eylemi sapıkça bir hareket gibi algılanıyor. Ama şimdi öyle bir moddayız ki birisi gelip sarılsa küfür edip, dövecek moddayız galiba. Ne yapıyor bu? diye.. Ama yanlış tabii ki insanların birbirine güvenmemesi.
Videoyu sesli dinlemedim ama en sonda gösterilen makbuzda cezanın kesim nedeni olarak "çevreye verilen rahatsızlık" gösteriliyor. Sarılmak falan denmiyor. Ee? Ben nereden bileceğim onun sarılmaktan dolayı kesilen bir makbuz olduğunu? Hiç gerçekçi görünmedi bana.
yasak verenler görevden alınmalı bence o insanların böyle ceza kesme yetkileri olmamalı. yuh diyorum onlara ayrıca @DonnaFiamma abartma ya herşeyde de hükümete sallamak için fırsat beklemeyin bu kendini bilmez görevlinin yaptığı birşey şeriat falan bu resmen abartı
gerçek şeriat farklı düşüncelere ve toplumlara saygı gösterir. toplumsal kuralları bozmadıkça (genel insan hakları) kimse kimseye karışamaz. bunlar bağnaz gerici ve kıla tüye tapan insanlardır. at gözlüğü takan toplumlar hangi inançta olursa olsun pisliğe mahkumdur. sarılmak bir güvendir sevgini göstermektir kendini teslim etmektir. sarılmaz ne güzel bir şeydir..
bu ülkde herşey yasak ve ben yasaklara şaşırmam çünkü ben dogdugumdan beri herşey yasaktı ama irlandada kaldım 1 yıl ordada sokakta sigara içmek yasaktı benim zmanımda sokakta top oynayan çocuklar vardı saçmaladım yine))) şaşırmayalım daha neler görcez
Abi yok öyle birşey, milleti galeyana getirmeyin. Bugüne kadar kim ceza ödemiş sarilmaktan? Ama topluma açık bir yerde sevgilimle opusmek gibi bir serefsizlik yaparsam dünyanın dayagini atsınlar bana, ya da öyle yapan birini görürsem gidip rezil ederim ben. Sonuç olarak buradan herkes ablasiyla kardeşiyle gecebir. Empati kurmak lazım
Yeni çıkan bir ceza zaten bu arkadaşım. Açıklamada getirildi.
sarılmak yasak olan bı ulkede, yakında yolda nefes almakta günah ve yasak ilan edilebilir. cezasıda idam olur, siz ınanmayın bakın bu olur diyorum.. neler olmadıki şimdiye kadar bu ülkede.. artık buna şaşırmıyorum. böle yobaz bı hukumet ve hiç sorgulamayan kendı halınde bı halk olduğu sürece 3 gün sonra yürümekte yasak olur. hatırlıyorsaanız yakın zamanda durmak bıle yasaktı. DURAN ADAM hatırlayınız
en iyi cevao
Sarilmak yasak, sokak ortasinda karini kizini dövmek serbest. Iste Islam zihniyeti.
Türk toplumunun Islam denilen zehirlen bulastigi günü lanetliyorum.
Islam yüzünden ne Ahlak kaldi , ne Kültür nede Milliyetcilik.
Tarihi boyunca en güclü devletlere sahip olan Türkler, Islam yüzünden bulunduklari suanki duruma bak.
Hiçbir dinde kadına verilen değer İslam dini kadar olamaz. Kendini bilmezlerin yaptığı rezilligi İslam dinine yıkmak basitlikten öte bir şey değil.
arkadaş git eve seviş istersen ama sokakta çocuklara kötü örnek olma
kimse o çocuk evlliklerini hoş karşılamıyor bir iki beyinsiz haricinde
şeriat Allahın kanunu demek
şeriatın anlamını araplara farslara bakarak şekillendirmeyin
efendimiz nasıl yönetti ise o doğru şeriattır...
Çocuk gelinler ile birlikte olanlara verilecek cezaya kim itiraz etti dersin?
cehape!!
Neden biliyor musun?
Cinsel birleşme gibi istekleri olan 14-18 yaş grubunun özgürlüğünü kısıtlar diye.
Çocuk geline karşıysan o yaşta aklı yerşnde olmadığı için doğru karar veremeyeceğini düşünüyorsan hepsine karşı çık!!!
ama ilkesizlik başa bela işte...
Hasta beyinlerin yönettiği bir ülkeden farklı hareketler beklenemez.
fiziksel temas olmamalı... aksi halde menfi durumlar için kullanılabilir.. adamın biri kadını köşede kıstırıp iğfal etmek isteyince sadece sarılıyorduk der geçer... senin daha bilmediğin çok şey var tontişim
Öyle bir durumda nasıl sarılıyorduk diyip geçebilir? Kadın şikayetçi olur sonuçta. Senin mantık anlayışına ben.. Tontişmiş. Önce kelimelerini iyi seç.
bu konuda en güzel tespit FEMEN'den gelmişti www.birgun.net/.../7264
O tip davranislar cesitli video sitelerde ve haberlerde bile yer alior yurt disinda rastlanan bir durum davranis ;) gecende taksimde saril bana yazipda 91 lira para cezasi yiyen arkadasa gercekten uzuldum adam polise tas molotof- askere bomba mermi atmamis savunmadiz bir arkadsa bu ceza verildiyse bu ulkede bu ulkeyi dogusuyla batisiyla birbirine dusurenlere ne ceza verilmeli diye dusunuyorum...
Türkiyede böyle birşey yapamazlar kaç yıldır ele avuca gelir bir halt yapamadılar zaten kan çıkar öyle kolay değil bu işler
Evet izlemedim nerde olmuş bu?
O 91 liralarla nerenin açığı kapatilacak acaba veyahut hangi terör örgütü ne mit araçlarıyla silah desteği yapilacak..
Ee dinci kafası işte, tahammülsüz ibneler, hiçbir şey yapmadan duran adama bile müdahale kesmeye kalkmışlardı Taksim'de.
Aynen ya. Hasta beyinli salaklar.
iyi çamlıcaya yıldız parkına gülhaneye gitmiyorlarmış.. yoksa sarılmaktan öte daha fena şeyler oluyor buralarda:)))
Kişi başı mı 91 yoksa gün başı mı?
Bilelim de ona göre yapalım çocuğa bir sürü kız sarılıyor bu işi sevdim, günlük 91 ateşlerim asjdasdf
Kadınların sokağa çıkması da yasaklansın. Hedef 2023 mü 2071 mi neydi o slogan.
kim rahatsız oluyomuş lan? öpüşürüm sarılırım istersem yolda seks yaparım kimseyi ilgilendirmez
Bir arada öpüşme eylemi vardı sanırsam onun içinde lütfen genel ahlak kurallarına uygun davranınız şeklinde uyarı gelmişti :D
Olan var olmayan var pskilojisiyle yapılmış sanirim :))
Bir gün çıkıpta şeriat ilan edildi demicekler, biz bir gün gözlerimizi açtığımızda adı konulmamış bir şeriat yasasına tabi olduğumuzu göreceğiz valla
peki bu sayfadaki yasakları nasıl yapalım? saçma sebeplerle soru kaldırmalar. cevap ve soruları kısa bulmalar? türkçede iki harfli kelime var mı yok mu?
Adam öldürmenin cezası yok, tecavüzün cezası yok. Türkiye bir nefret ülkesi olma yolunda.
l*n türkiyemi burası şok oldum böyle saçmalıkmı olur
asıl sorun bunu arayıp şikayet eden hayvan da
güzide bir yazarın dediği gibi
'' ne güzel gidip sarılıyorlar bende o g*t yok o zaman şikayet bari edeyim alo 155 mi ''
Biz yine halimize sükredelim İRAN dakiler parfüm bile sıkamıyor sokakta
Halimize şükredelim diye diye ne hale geldik farkındamısın
Ya sorma çok sinir oldum. böyle aptalca birşey olamaz iyice bokunu çıkardılar küfür etmek istemiyorum neyse.
Kahrolsun şeriat !! Gel bir sarilalim canim hadiii..
Ülke yavaş yavaş yobazlaşıyor fakındasınız değil mi?
Bu ülkede bira cırlarsan merak etme herkes geri çekilir :)
ceza kesmek için bir bahane olmuş heralde. Sarılmanın cezası mı olurmuş?
bu ne * ya isveçe gidicem ben
ülkeyi mısıra çevirdiler
İçinizdeki bu şeriat düşmanlıgını nedir ya türkiye mi yoksa şeriat ülkesimiymiş keşke Allah'ın şeriat'ı uygulansa işler dahada yolunda gider emin ol !
seriatin uygulandığı iranda her şey güllük gülistanlık simdi der orda doğru uygulanmıyor :D
İnşallah yarın sana bir yabancı durduk yere sarılır.. o zaman görürüm seni. Hemen sapık diye sovmeye başlarsın..
Gözü bagli cocuk orda ne yaptiginin farkindadi, sarilanlarda özgür iradelen sarildi.
Sen ne konusuyorsun? Mantik disi ve konulan alakasiz sacma sapan seyler , yeterki Islami savunsun yeterki AKPyi savunsun. Dedikleri mantikli mi konuya baglimi önemli degil.
Hicbir Din Islam kadar kadini asaglamiyor evet. Bircok fakir ve Egitimsiz ülke var, o ülkelerde bilem kadinlar Müslümanlar ülkelerinde kadar zülüm görmüyor.
Sen simdi onlar Islami yanlis anliyor deyip gercekleri inkar et, buda siradan bir Müslüman davranisi olur :D
Evet evet, bu olaylar Islamin cehaletine bagli.
Bugün arkadaşa söyledim bunu dediği laf şu ; sarılsalar nolur mk kızlara bişey olmaz hesabı yine erkekler öder :D
Kendileri arkadaşım olurr. Bu işi beraber yapıyoruz gibi. İkizler kendileri. Detaylı şekilde anlatyılar bana durumu karışık biraz.
dinden soğuyorum gitgide. bu ülkeyi bu hale getirenin ölmüş annesini mezaarından çıkarıp becereyim. sevap işlemiş gibi hissederim.
düşünce belirtmekte burada yasak hemen kaldırıyorlar :) Neyseki şeriat gelcek yakında izlamı tam anlamıyla yaşıcazzzz.
Muhtemelen boyle bir ceza yoktur. Varsa eger bu belediyenin kestigi bir ceza. Onuda şikayet olursa eger kesiyolar cezayi.
Var arkadaşım. Videoda ki adama da kesildi ceza.
Benim mahalle o konuda çok rahat, burada millet neler neler yapıyor :D
onlar sarılmayı yasaklıyor, karıları kucaklardan inmniyor...
Burası Türkiye hoşgeldiniz tecavüze ne ceza veriyorlar ona bakalım bence
Sabah evdeki herkese sarildimm islak islak optum grip kaptircam bizmkilere :)))
Yobazlar ülkesiyiz çünkü. Amerika'da bir kız bakireliğini nasıl kaybettiğini anlatabilirken bizde kızlığının bozulması ölüm sebebi.
bence bazı yerlerde sarılmak tabıkı sar olması lazım bazen sarılıyoruz dıye ayakustu ahlaksızca davranan cok
Hadi hep beraber sarılıyoruz arkadaşlar makbuza boğsunlar bizi
:)) bu vaziyetler hayri alamet degilde durdum düşündüm
Dayak yiyen kadınlara koruma yokken bu mu batmış insanların gözüne YAZIKLAR OLSUN
Ben de baska bir ulkede sandim cok sasirdim ve yuh dedimm
Turkiyemi burası cozemedim
Evet.
Cidden yasak mı? Yok artık
Artık ne yapacaklarını şaşırdılar. Hasta beyinli bunlar
cocuk gelin degil cocuk istismari pedofili.
Cezası neyse veririz ben sarılırım 😄
Kusura bakma @Єναηєscєηcє biraz salça oldum...
Meclisi bombalamak lazm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar