AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
hic birsey olmicak gezi parki olayi gibi olacak...
Bunlar üç beş turke benzemez bunlar kürt isteseler yerle bir ederler ülkeyi
Irkçılık yapma ln
Ovvv burada birileri kendini dev aynasinda görüyor karsinizda Türkleri görünce aslan oluyor kedi yavrusu boktan çıktınız boka geri gomuleceksiniz
ülkeyi yerle bir mi ederlerr :) özgüven hapı mı içtin :)
Tv ni aç izle bunu yAdamlar sadece çocuk gerisini düşünmek bile istemem :) sizler korkaksiniz:)
kardesim ben savasın turkü kürdün degilim ya da suriyeli arabinda da ben savasın her türlüsüne karsiyim su memlekette dosta yasamak varken neden savas? senin hakkın yok mu sen seçemiyor musun ya da seçilemiyor musun devletin hastanesinden yararlanamiyor musun sen kürtce konustugunda sen neden kürtce konustun yasak konusma denilip hapismi yattin cezami odedin hic birini yapmadın işid pkk kamplarini vurdu die simdi butun kürt kardeslerim galyana gelip ulkeyi karıstırıyolar bunlara meyil vermeyin üç beş türk demişsin güzel kardeşim orda da yine herkesi galyane getiren 3 5 kendini bilmez adamlar vardı onlarda sustu kaldı... Ben sunu sormak istiyorum size diyarbakırda 14 15 yasindaki kardeslerim pkk tarafindan daga kaldirildi neden sokaga cıkıpta eylem yapilmadi sadece sessizce direndi analarim onlarda neden karıstırmadınız? Onuda gectim orada cok insanin cami penceresi kırıldı peki onlarda kürt degiller mi onlara neden zarar veriyorsunuz?
sunuda soyleyim madem kobani düsmesin düserse cozum sureci biter diyorsunuz neden bunca sene türklerle kürtleri dusman edenlerin arkasına sıgınıyorsunuz? Sunuda soyleyim madem cok istiyorsunuz kobaniye yardimı turkler gitmiyor madem hani biz insan degiliz ya neden siz orada milletin malina zarar vereceginize oradaki isid denilen grupla savasmaya gitmiyorsunuz? bana bunlarin cevabini verirmisiniz lütfen...
Hala sorularuma cevap alamadim sayin soru soran beyefendi?
Yahu turklerin kobaniye girip savasmasini isteyen kim? Nasılki işid e 2 bin tir gonderdiyse bu hükümet sinir kapısını açacak kurtlerede gerekli yerlerden yardım gidiyor biz başka bişe istemiyoruz. Kürtleri düşman edenleri görmek istiyorsan meydana ve orduna bak biz kimseye ihanet etmedik asıl ihaneti siz ettiniz.
la küfür edecem degmessin bir konu açmıssın millet fikirlerini paylassın diye milleti tehdit ediyon hayırdır la KOBANE DÜSECEK !
Rüyanda görürsün anca.
Tam bir ay önce kobani düşecek demiştin. Yüzünü aç tukurecem.
Düşene bir tekmede ben atarım.
Dikkat et o tekmeyi sen yemiyesin:)
Yok gülüm. Işıde atılan her tekma sevaptır
Sen sanki o tekmeyi işide değil kürtlere attin gibi.
Yok ne alaka. Terör kimdeyse onadır tekmem.
Hmm sevindim peki öyle olsun
allahına kurban esra müslümansan farketmior kim pkk yanlısı türkte olsun kürt te olsun bas tetiğe gönder mq yaşamaya hakları yok.
Allah belalasını versin terörün. Kimse içinde kim varsa bir mezarda çürüsünler.
Amin şu işid e kim silah vermisse kim ona destek veriyorsa Allah onların belasını versin.
5. Günün şafağında doğuya bakın aragorn bu işi çözer gandalfta gelmiş
Ağıtlar KÜRTÇE olunca kulaklar sağır|
Malesef
Ağıtlar türkçe iken ne yapıldı güzelim? Annelerin ağıtları kulakları sağır ederken neredeydiniz?
Ne agitiydi o soylesene git türkmenler ağıt yaktı hadi yardım et. Kürtler den olmasa bir tane Türkmen kalmazdi ırakta zaten en fazla 30 bin civarindalar
Hani kürt türk kardeşti işinize mi gelmedi
@handili alışmışsınız ezbere konuşmalara. sen orda otururken. ağıtlar türkçeykende gidip Türkmenleri kurtakmak için uğraştılar savaştılar ypg pydler Türkmenleri korudu bilip bilmeden saçmalıyonuz
Hiç Birşey Olmaz,
#IŞİDETAMDESTEK
Bencede destek vermek gerek ee bacini gonder işide adamlar kadın arıyor bir destekte sen ver ya sabir ne cahil insanlar var. Ulan salak kobani meksikanin sınırında değil türkiyenin sınırında ve tecavuzcu itlerle komşu olmak istiyorsan musula taşın.
hadi yavrum naaaş, kobane düşecek
Baban mi dedi:)
tam bir ay önce kobani düşecek demiştin. Yüzünü aç tukurecem.
Düşsün bizi ilgilendirmez.
Bukadar basit düşünme 2 günde türkiyede 6 il sokağa çıkma yasağı ilan edildi bide kobani düşse sanırım ülke baya karışır
Hic zannetmiyorum bu olaylar daha oncede vardi ilk kez olmuyor. Esas mantiksiz olan benim askerimin gidip orda savasmasi
Isid e yardım ederse senin askerin böyle çıkmaza girer işte
hic bir sikim olmaz, Koskoca Irak dustu de ne oldu sanki
Irak ayrı kobani ayrı arap vatanini ter eder kürt ise son kurşuna kadar savaşır. 2 günde gördün Türkiye ne hale geldi
savaşın terörün her türlüsüne karşıyım.
Bizene kardeş kobaniden. Pkk düşünsün.
ne olacagı bızı baglamaz surıyeyı baglar
Daha dusmeden 31 insan oldu polis asker öldü bir çok yaralı var bide düşse gör bakalım suriyeyimi bağlar Türkiyeyi mi.
suriyeyi bağlar
bir b*k olmaz askeriye el attı olaya
Sen gördün mü? Ben şu an diyarbakirdayim gel bak bakalim kim el attı asker mi kurtler mi :) hala çatışmalar sürüyor.
yav kardeş adamlar gerçek güçlerini kullanmıyo askere bir vur emri gelse bak bakalım kalırmı ortada direnişçi
35 yıldır vur emri varda noldu? Kimi bitirdiler?
yok be keke nerde var bak bir 12 eylül zamanına bide şimdiki zamana özel harekat çıkıyodu ne yapabiliyodu kürtler beyaz torosların yanından geçemiyolardı korkudan
Kürtlerin zulüm gördüğünü kabul ediyorsun yani ve destekliyorsun oylemi?
adam gibi olan kürt zulüm görmez kardeş benim dediğim kürtler pkk yandaşçıları mesala özel harekatçılar hiç duran bir kürde saldırmaz ama bayrakla gezip miting yaparsan o dönem * koyardu
Adam gibi duran kürde bişe olmaz diyorsun ama tüm Kürtlerin dili yasaklandi yahudi bile bir ırkın dilini yasaklamadi.
kardeşim kürdün dilide yasaklandı türkünde onun yerine yeni bir alfabe geldi buda kardeşliği gösterir
Türkün dilimi yasaklandı? Ben kürtsem sen benim dilimi yasaklayamazsin arkadaş bu dili bana Allah verdi senin hakkın yok yasaklamaya
dilleri allah vermez insanlar verir türkün dili yasaklandı tabi nerede göktürkçe osmanlı türkçesi?
Allah bir Ayette Yer yüzündeki diller benim insanlara verdiğim dillerdir diyor sen ne sacmaliyorsun insanlar verirmisin bukadar basit bir insanla yazistigim için kendimden utanıyorum
ayetlerde pkk ya yardım için dışarı çıkıp otobüs yakın sizi kurtaran atatürkün heykellerini yıkınmı diyor
bir tekmede ben vururum ayrıca "Provokatif Paylaşım" diye şikayeti basarım :)
Keyfine bak sen :)
Sira diger kurtlere gelır
bir sikim olmaz zamanla unutulur hersey gibi
umrumda değil düşsede görsek ne olur
Ankara düşer :)))
Bencede
Sadece saka yapmistim oyle bir espiri var sosyal medyada ya 2 eksi vermenin ne alemi var
Tuhaf isimli arkadas farkindaysan ust yorumda aciklama yaptim bu neyin gazidir anlamadim sendeki
ya kız bir espri yaptı yapacağına pişman oldu, hem de 4 eksi, amanın
Aynen öyle ya sictilar espirinin icine
Senin için + liyorum be
36 yasinda ama beyni bir cocuk kadar gelisememis bir insanla daha fazla konusacak degilim. Terbiyesizlik hat safada kullandigin kelimeler ise... yorum bile yapamiyor simdikiler sikisiyor demeyi biliyorsun sen bu cumleyi kurarken yaptigin terbiyesizlikle onlarin sikismesi neredeyse ayni halt oluyor sen farkinda olmayabilirain ama ben farkettiriyim dedim gereck senin kadar seviyesin yerler de olan birine ne kadar etki edicekse... He ayrica yanliz basima dunyayi kurataracak gücüm olduguna inaniyorum demem oradaki dünya kendi dunyam icimdeki dünyadan bahsediyor bir yazidan alintidir ama tabi bos beyinle yaptigin yorumlar yasinla da orantili oldugu icin hic bisi diyemiyorum sana ergen kari demissin keske sen de benim kadar birazcik cok degil birazcik ergen kari rolü yapsanda şerefli oldugunu gorsek!!!
zaten az kaldı düşüyor görücez ne olacağını..
Pkk'lılar gebermiş olur reyiz
tamam pkk gitti ee işid ile komşu olacan kafa kesip küçük kız cocuklarina bile tecavüz eden bir örgüt ile komşu olmak nasıl bin yıldır kardeşim dediğin kürtlerle komşu olmak nasıl?
Pkklılara kardeşim demiyorum ve komşum değiller. İŞİD'i bu kadar gözünüz de büyütmeyin sahibi tasmasını çekerse onunda işi biter.
Ya tasmasini takmayip türkiyeye yollarsa? Burdaki turk halkının namusuna irzina geçerse ne yapacaksın mesela?
Bence bu dediğin teori tutmaz. Tüm dünyayı ele geçirebilir, marsı fetih edebilir. Olabilecek şeyler
Isidi yok etmek sorun olmaz, bir gunde haritadan silinir, ucak helikopter tanklar obusler ne icin durur;Ama orasi Suriye bizi ilgilendirmez
Senin uçakların tanklarin helikopterlerin vardı nie 35 yıl pkk yi bitiremediniz @BOSSYY
Magarada saklandiklari icin, Abd ve Rusya bile Afganistandan cikamadi zamaninda,4lu 5li gruplar halinde saklanan teroristleri bitirmek okadar kolay degil, gorelim onlari Kobane gibi duzlukte, vur kac kolay
Gerilla vur kaç demektir zaten düzenli ordu degilki ayrıca kobani diyorsunuz ama işide dünya destek veriyor silahları bayagi iyi buna rağmen pkk nin sadece bir kolu PYD ile başa çıkamıyor:)
Başa çıkamıyor aynen. Ondan ana. sını s. ktiler kobanide. Ondan buradaki o. rospu ço. cukları kobaniye yardım dileniyor aynen keko aynen. #KobanideSikişVar
Hele işid kobaniden bir temizlensin sıra sizede gelecek:)
işid in eline geçer işte :D
Ne güzel olur demi tecavuzcu namus düşmanı babarbar bir komşumuz olur
askerimize kurşun sıkan, askerimi, polisimi, devlet çalışanımı yni halkımı şehit eden vatanıma zararı olan şerefsiz insanlardan iyidir en azından..!
tamam bacin a tecavüz ettiklerinde bişe olmaz kürtler den iyidir dersin artık.
:) merak etme işid oradak omşu olsa türkiye ye hiç bişe yapamaz bir müdahalesinde gereken yapılır onların hepsini oraya gömeriz..! ama eğer işid orya girmezse pyd orada kürt bölgesi olarak ilan edecek orada kendilerine adam yetiştiriyorlar.!
Hehe sen işid i gomersin sen bitanesin l*n işid arka sokakta deseler korkudan kendi kendini intihar edersin. Türkiye işid e silah yardımını kessin bak bakalim işid Türkiyeyi ne hale sokuyor.
hihi tbi :))
kobani düşmüş olur :))))))))))))
Olmaması gereken birçok şey olur..
Duserse? Dustu sanirim
Vay ozaman turkiyenin haline
Kobane düşerse sıra Rojava Ve Sonra türkiye
Kalbimiz senle #IŞİD
;) pkklı itler için elele :P liliilililililil
Evet Kalbimiz seninle işid ne güzelde türkmenleri gebertiyor demi?
:) beni ilgilendirmez
Kobani duserse kirilabilir belki
Kobaniyi haritada yerini gostermezler sorsan
Sen filistini gosterebilirmisin haritadan? Veya Azerbaycani Moğolistani?
Gosterebilirim
Bende gösterebilirim
Iyi ozaman problem?
Problem sende gosteremezler diyorsun kim demis göstermediği mizi?
Demek istedigim kobaniyi bahane edip ulkemize zarar vermek istiyenlere
Benimde demek istediğim işide destek verip masum insanların olumune sebep olanların gebermesi
Masum sehit aileleri nolcak? Kobanide Kobani kardes napalim duserse iraktaki insanlar vurulmadimi silahlarini birakip kacacak kadar vatan hainleriler se Türkiye napsin Orda bise oluyo Biz sucluyuz
Yo kimse silahını bırakıp kaçmiyor zaten işid e destek vermesin Türkiye yeter şu tirları gondermesin yeter.
SONUNA KADAR TÜRK MİLLIYETCILIGI
Ulkeme goz diken banka yakanlarin Bu ulkede yeri yok gitsinler kobaniye
Valla kimse kimseye yan gözle bakmıyor ama sanırım siz kürtlere baktiniz dillerini bile yasakladiniz bu vahseti yahudiler bile yapmadı
Kuzey irakta konusuyolar oraya gitsinler
Sende orta Asya ya git geldiğin vatana geri dön ozaman kurtler 5 bin yıldır Anadolu topraklarında yaşıyor sen kimi kimin topragindan kovuyorsun
Kurtulus Savasinda buralarin kimin oldugunu gosterdik tum dunyaya ama siz ozaman avrupalilarin oyununa gelip bize ve size asirlarca bakan osmanliya ihanet ettiniz
Ne ihaneti ettik soylesene mesela? Ne yaptık ihanet ettik? Senin tarih kitapların bile kürtler ile omuz omuza savastik diyor. Dur bakalım ne ihanet söyle hadi
bune böyle ya hayattan soğudum resmen
Neden
inşallah düşmez. allah yardımcıları olsun.
Kobani bahaneee , iç savaş şahane..
kobane düşerse Isengard'da düşer!
Ben mordora yüzüğü atmaya gidiyorum
pusu atmışlar mordor yoluna dikkat et kanks
Madenlerden giderim örümcekle savaşırım
Düşmüş olur başka ne olacak
tuhaf şeyler olacağı kesin.
düşerse düşsün kimin umrunda ki o insanlar?
Demi kimin umrumda masum çocukların ölmesi küçük kızların tecavüz edilmesi gencecik insanların kafasının kesilmesi sende haklısın ama burada bir kediye bir tekme Atilsa hemen yaygara koparıp insancıl taklidi yaparsin sen alcak bir insansın.
Kediler daha değerlidir emin ol :D
Diyecek bişe bulamıyorum pkk haklıymış demek
ezilmeye mahkumsunuz burası Türklerindir siz Kürtsünüz aşşağalık olansını sizin bir değeriniz yok bunu unutma.
Biz ezilerek sizde altta kalırsınız sokağa çıkmaya cesaretiniz bile olmaz :)
Kardeşim pardon ne kardeşi maymundan gelmiyorduk biz. Bak Cahil sizin devletiniz dahi yok bu sitede bu soruyu sorduğuna şükret bence.
Sizin gibi faşist ler benim zaten kardeşim olamaz kim demiş Kürt turk kardes diye biz böyle bişe istemiyoruz zaten. Devletimiz irak Kürdistan bölgesinde kuruldu inş suriyede de kurulacak ve o korktugunuz şeyde olacaktır gebersenizde olacaktır:)
sus kürt sallamıyorum seni :D
Sallamiyorsan nie yazıyorsun onu anlamadım neyse 2L cahil:)
Çok korkuyorum o günlerden suriye gibi olacağız
Umarim işid turkiyeye sıcrar turklerin yüzde 95 i işide destek veriyor ve görürüm o vakit işidci turkleri.
Destek Verenler Sünniler (tabi hepsi değil) acısını çekecek olanlar Aleviler Hristiyanlar falan yani dua saçma
Ya günahsızlar?
Beni ilgilendirmez gunahsizlar türkler işid i destekliyor günahli günahsiz umarim yerle bir ederler
Senin de Türklerden farkın kalmadı bunu diyerek. Onlar kürtçe ağıda kulak kapadı duymuyor, sende kürtçe dışında başka bir ağıdı duymuyorsun
Hayır benim yaptığım birsey yok onlar işid savunucusu benle ne alakası var
ülkemizde her hacı hocayı işid çi olarak görüyorlar bravoo sizee kabaniyi savunanlar peki sizin aranızdakii cardon suratlılara ne demelii onlarada anasını ak sütü gibimii ayıp l*n sizee biz destek versek o kafirlere şu an türkiye cumhuriyeti milletii diorum bakk burada olmaz sizin kobani die adlandırdınız el ammarda olurdu geri zekalılar atalarım diorduda inanmıyordum ben yaa cahillee laf anlataman diee hanibiz sizin dediniz gibi pis işidciyiz yaa sizde leş yiyen pkk lılarsınız o zaman...
bize ne kardeşim? Suriye düşünsün
Hicbisey olmaz. rahat ol
ABD kurtlere hop ettınız getır opuyım gecsınder
Kobaniye hapis şoku.
Kurtler gebersin.
Bence senin gebermen bu ülkeye daha faydalı olacak
Bize bişey olmaz
Sen öyle san
r t e denen herif işidle kobanile uğraşmasa bize hiç bir şey olmaz gidip kendi kendimize savaşa giiyoruz
Kobanê düşmeyecek!
Gebersin pkk'lılar
kobani düşmüş olur
Düşmüş olur
Dizi kanar uff olur.
Gorecez kimin dizi kanayacak:)
Gerçekten bu espiri ile nickinin hakkını verdin tebrik ederim
Ben Müslümanım ama nerde bir pislik varsa muslumanlar orda adı herifler
Biji IŞİD
Allah senin gibilerini kahretsin umarım o işid senin bacinada güzel bir tecavüz eder o vakitte dersin biji işid diye.
Bacini çok mu siktiler
Yok seninkini çok ikmisler oyüzden memnun kalmissin hadi işid gel bir daha yap diyorsun sanırım.
kimin umrundaki ;)
Ülkeni yikiyorlar ama :)
üç beş çabulcu bir şey olaz geren yapılır.. bekleyin elbet bastırılacak..
35 yıldır pkk ya üç beş capulcu dediniz yahu üç beş capulcu idi madem nie bitiremediniz? Siz üç beş capulcu ile başa cikamiyorsunuz Rusya İsrail fransa ile nasıl başa cikacaksiniz
hepsinin canı cehenneme kobani 35 yıldır pkk nın yaptığını şimdi çekiyo düşmanımın düşmanı dostumdur. tabiki zarar gören masum kürt halkını ayrı tutuyorum...
Ee o masum halka zulmeden kim? Ve o halkı koruyan kim?
kobanideki siviller zaten vatanıma sığındı. ordakiki ölenler pkk lı teröristler.
Yoo kim demiş vatanina sığındı diye gelenlerin yüzde 80 i yaşlı ve cocuklardan oluşuyor kendi topraklarını koruyor adamlar. Sen soruma cevap ver şimdi kivirmanin anlamı yok
madem pkklı teröristler koruyyor gidin o zaman kobaniye şavaşın gösterin kendiniz burada market yağmalayacağınıza para çektiğin atm leri yakacağına bindiğin otobüzleri taşlayacağına git oraya oazaman. TÜRKİYE den yardım isteyene kadar.. gidin orda otbüs taşlayın
Yaw kobaniyi destekleyene kobaniye git diyorsunda filistini destekleyene nie filistine git demiyorsun?
bende sana söyle sorayım ozaman
darda kalmış bir kuşamı yardım edersin
yoksa zehirli bir yılmanamı
Sen kendi işine geleni kuş yapar işine gelmeyeni yılan edersen bu is çözülmez Sayet kobani halkına mazlum diyorsan ozaman git pkk ya deki çekil ey terörist ben bin yıllık kardeşim için savasacam yok o cesarete sahip değilsen ozaman terörist te demeye hakkın yok
madem terörist dememden rahatsız oldun it sürü deyim ozaman
söyle bir söz var "ne s ı ç t ın elime ne süreyim yüzüne" 35 yıldır yaptığınız kardeşilik bağını koparmış. git savaş kobanide ben gercek kardeşilerim için savaşırım. dahada cevap vermem sana
Hakaret acizlerin işidir:)
Türkiye güclenir
2 günde Türkiyeyi mahvettiler bide düşse yikarlar.
Emin ol topun sillerler Türkiye sabırlı dır durur durur bir anda vurur ne olduğunu anlamazlar
35 yıldır nie bitiremedi ozaman?
yazık
bişi olaz
canı acır
düşsün de şenlenelim
Daha düşmeden Türkiye 2 günde 90 li yıllara gitti bide düşse seni Hüsnü bile şenlendiremez emin ol.
terör yuvası dağılır
Türkiye düşer.
dizi acır :/
düşük kobani olur