+1 yılkobanı düşerse bence hiç bir şey olmaz işid asla bize saldırmaz eger ilk hamle bızden ya da natodan gelmez ise. işid oradan ıraga dogru yol alır. sonucta kobanı bızım sınırlarımızda olan bır yer degıl. ancak olaya ınsanı olarak baktıgımızda ınsan heryerde ınsandır. kürt vatandaşlarla pkk yı aynı terazıye koymamak lazım. eger pkk kürt halkının menfatıne calışyor olsa ıdı bugun güneydoğu parıs gıbı olurdu. ne hıkmetse o bölgede hep bir karısıklık olması cabası var. ben yurt dısnda bulundugumdada pkk nın üst düzey yekılılerı bır elı yagda bır elı balda gece kuluplerınde alemlerden alemlere akarken garıban kürt halkına sözde kürdıstan ıcın kullanıyorlardı. bana göre sıyaset işi buna akp chp mhp de dahıl. ınsanların kendı menfaettlerı ıcın kullanılması sanatıdır. bızım bır ıtalyadan ısopanyadn monacodan ne farkımız olsun herkes huzur ıcınde ferah yaşamayalım ınsanların dininden ırkından dusuncesınden kıme ne nıye hep başkalarının dusuncelerınden ınanıslarından ırklarından katlıamlar oluyor nıye bırılerı bu işelrden ceplerını doldururken masum halklar acı cekmeye mahkum edılıyor sözde özgürlük demokrası olsun dıye. bugun hangı kürt vatandaşı sen kürtsün dıye güzel makamlara gelmiyor doktoruda var ışadamıda var sıyasetcısıde var kım dışlanıyor. bence olayın mantıgını anlarsa ınsanlar olaylar çözülür. olay matematıksel zekada bıtırıyor ve turk ınsanının duygusllagı enerjısını bırılerı ceplerını doldursun dıye kullanılıyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her yer KOBANE her yer DİRENİŞ !
Biji berxwedana Kobane
#DirenKobane3456 Yorumla- +1 yıl
Spas dikim
- +1 yıl
Oda güzel bir hikaye kardes.
- +1 yıl
Klavye aslanları sizi buralarda Türkiye'nin doğusunda değil Kobanide Işıd e karşı savaşırken görmek istiyoruz tabi yerse sıkarsa
- +1 yıl
sizin çözümleme sorgulama yeteneğiniz varsa biraz kullanın, bu kadar güçlenmiş bir vatan sizce sizin tarafınızdan bölünebilir mi? bu vatan kast etmek istedikten sonra kürt türk ermenı çerkez rum bulgar vs fark etmez , vatan hainisindir !!! benim en yakın arkadaşlarım da kürt hiçbirinde sıkıntı yok sıkıntı sizin sorgulama yeteneğiniz olmadığı için sorgulamamanızdan kaynaklanıyor..
- +1 yıl
@EliJahh www.facebook.com/photo.php al yazımı oku aslan parçası , Ben İNSANIM , Ben Komunistim.
- +1 yıl
Hanginiz yazdınız bilmiyorum ama çok dengesizsiniz asloında konuşulcak çok ağır şeyler var ama kimseyle uraşılmaz anlat anlat bıkıyoruz. Daha düne kadar devlet pkk ile işbirliği yapıyo diyodunuz şimdide terörist oçları savunuyosunuz amaç ne ki? devleti milleti yıpratmak mı? Sırf birilerine bir kesime karşı olmak için Değerlerinizden vazgeçmeyin.. neyse ya iyice şu meselelerden miğdem bulandı.
- +1 yıl
ulan madem cok ıyı algılaman var sen gıt oraya bızım algılamamız kotu ya? hadı kotu dedık senın algılaman ıyıyse bızım vatanımıza zarar verıyonuz neden ınsanların canına malına huzuruna kast edıyonuz bunu algılasana? bununla bıyerede varamayacagınızı algıla? ama bunu algılayamazsın senı asar bunlar dımı
- +1 yıl
@EliJahh IŞİD, 6240 Türkmen'i öldürmüş.
800 Türkmen kadını cariye (savaş ganimeti) diye satmış.
2000 Türkmen kadına tecavüz edip yerinden yurdundan etmiş.
IŞİD bugün Irak'ta tam 19 Türkmen Milletvekilini idam etti.
Türkmenler katledilirken, ülkücüler bugün Türkiye sokaklarında ''helal sana IŞİD'' diye naralar attılar.
Busunuz işte siz basitce. - +1 yıl
ben oyle bısey yapmadı demedım sımdı pkk kurt orgutu dıye kurtlerı mı asagılıyoruz , hayır yanlıs bısey bende oyle bısey yapmam yapan grup var dıye bana , benım gıbı mılyonlara yıkamazsın, lafa cevap veremeyınce gecıstırme 2 gram mıllet bılıncın varsa cevap verırsın o soruma, habıre bunları yazıyon sıkısınca
- +1 yıl
@EliJahh Biz kimsenin huzuruna malına canına kastetmiyoruz , barışçıl yürüyüşlerde polis saldırırsa halkta ağzını açmaz. , polisinde bize saldırarak bir yere varamıyacağını algıla. Bizki Deniz'lerin Mahir'lerin İbo'ların zamanında 1 öldük 1000 geldik. Beni kim asacakmıs :) HDP li bile değilim n eyi asıyorlar :)
- +1 yıl
her polısın bı ınsan her ınsanın meslegı ırkı dını farklı olabılır en bastada dusuncelerı, sen tum polıslere maal edemezsın bunu, hele kı bu mılletın devletın halkın malına canına zarar verecek kadar kansız ıtler halıne gelen o ococuklarını savunacak bı sebep olarak hıc gosteremezsın 2 dk adam degıl ınsan ol once bana fasıst dıyon sen nesın?
- +1 yıl
Eksilerinle çok şık görünüyosun :))
- +1 yıl
Kimin dükkanı yakıldı ben şu an diyarbakirdayim şu an bir tane yakılan dukkan is yeri görmedim sen nerde gordun?
- +1 yıl
Biji bra
- +1 yıl
@tequieros helal sana kardeşim.
- +1 yıl
@seyfuzulyezen @TequieRoS
👍👏👏👏 - +1 yıl
@fckedmyway @sıfırnitelik @candyterry Eyvallah , meydanda ülkücü bekliyorduk fıs cıktılar :/ Gelemediler...
- +1 yıl
- +1 yıl
mübarek halısaha maçına niye gelmedin
- +1 yıl
Hey sayfa yönetimi adamlar kürtlere okadar hakaret ederken yorumları kaldirmiyonda benimkini nie kaldiriyon.
+1 yılBilincsizlikleri almış başını yürüyor. Onlar Kürtleri bu halde görmekten kaçınılmaz zevk aliyorken, Kürtlerin sonunun, kendi sonlarına hazırlık olduğu farkında bile değiller. Çünkü tek dertleri aynı toprakta yaşadıkları halde, asla topraklarına ait hissetmedikleri Kürtleri bitirmek.. Bu son onların sonu olsa bile nihayet derin bir nefes alacaklar. Öylesine kin, öylesine düşmanlık besliyorlar ki..
Komik olan da; Gezi olaylarında polisleri gördükleri yerde, ölümüne taslayan adamlar, "Ohh olsun diyo, devletin polisine taş atılır mı." ? Devletinizin polisi, Kürtlere karşı gelince mi, el üstünde tutuluyor? İsid Kürtlere karşı geldi diye mi, el üstünde tutuyorsunuz? O zalimlerle bizi bir ediyorsunuz. Hatta bu olaylar sizi öyle refaha, öyle bir kindarliga götürüyor ki, Isid taraftarı bile oldunuz !!
Pehh derim ben buna. Kendi topraklarimizdan, elimizin kanimizin teriyle kazandigimiz topraklara bizi fazla görüyorlar. Kürtler bunca zaman hazırladığınız hiçbir pusuda yenilmediyse, bundada sizin desteginizle değil, gerek kanlariyla da olsa üstesinden geleceklerdir. Nasıl olsa türkiyenin kendilerini arkalarindan bicaklamalarina alışkın bir millet, nede olsa türkiyeyi Kürtler sayesinde kazanıp, Kürtleri yok etmeye çalışan bir millet. Hey yavrum hey demeden tutamiyorum kendimi..410 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum.
- +1 yıl
Ben böyle cahillik görmedim :D Sen koskaca çağ açıp, çağ kapatmış, bütün avrupayı tirtir titretmiş, haçlı seferlerine en ağır tokadı atmış bir millete, terörist kampı sözde kobaniyi kalkanmış gibi gösteriyorsun. Kobani mi koruyor koskoca Türkiye cumhuriyetini? 30 yıldır bu ülkenin polisine, askerine, doktoruna, öğretmenine kurşun atan o kanı bozuk teroristler mi kolluyor bizi? Bu kadar egonuz yükseldi sizin? Gezi parkı eylemlerinde etrafı yakıp yıkanda, bugün aynı şeyi yapanda vatan hainidir. Ne kindarlığından bahsediyorsun sen? Terör örgütü kurup, hala bu ülkenin ekmeğini yiyorsunuz, git bir aynaya bakta utan önce. Kürtler kurtarmış, kürtler sayesinde ülkeyi kazanmışız. Defolup gidin kobaniyide kurtarın hadi. İnsanı zorla ırkçı yapacaksınız en sonunda. Neyse ya sabır diyorum.
- +1 yıl
:) Ben cahilim diyelim, keşke siz beni örnek alıp böylesine cahil konuşmasaydiniz. Ekmeğini yiyiyorsunuz dediğin ülke bizim de ülkemiz. Kendi ülkemizde bize verilmeyen ekmeği, zorla alıyoruz.. burada almaya çalışan biz mi hatalı oluyoruz?
Terör terör dediğiniz şey, Kürtleri bugüne kadar ayakta tutan şey. Kendi hakkıni savunmak ne zamandan beri, "Terör" oluyor? Söyler misiniz.. Git de kobaniyi kurtar diyor. Yok diyorum, bu kadar cahillikte olmaz! Keşke gündemi az takip etseniz, keşke olup bitenden az haberdar olsanız da, sonra karşımızda böyle küçük düşmeseniz. - +1 yıl
Sen ne küçük düşmesinden bahsediyorsun? Çıkıp ağlıyorsunuz, doğuya hizmet yapın, doğuya okul yapın diye. Okul yakıp, etrafı taşlıyorsunuz. Eğitim diyorsunuz, öğretmen kaçırıyorsunuz. Alt yapı diyorsunuz, kaçak elektrik kullanıyorsun. Afedersin de, bunların herhangi birini başka bir ülkede yapmış olsaydınız çokta sürülmüş, sınırdışı edilmiştiniz. Bu ülke sizinde, ülkenizse vatan hainliği yapmayacaksın arkadaşım. Etrafı yakıp, yıkmakla hak savunulmaz. Sen benim polisimi taşlıyorsun diye bende senin evinimi havaya uçurayım? Bu dilden mi anlayacaksınız illa? Ekmeği zorla alıyorlarmış. Hangi iş yerinde "Sen kürtsün, seni işe almam" diye birşey duydun? Amerika'nın, avrupanın gazına gelip, isyan bayrağı açan o liderleriniz var ya, hepsi hesabını verecek merak etme. Başta bebek katili olmak üzere, vatan hainliği yapan kimse cezasız kalmayacak merak etmeyin. Siz faşistlik görmemişsiniz. Az daha yakıp yıkın etrafı, faşistliğide gösteririz. Hadi kolay gelsin.
- +1 yıl
Sürülüp sınır dışı edilmiştiniz diyorsunuz da, sizce bunu merhamet duygularına yenik düştükleri için mi yapmıyorlar? Yapmıyor Türkiye? Haha. Sizce Kürtleri sınır dışı etmek sandığınız kadar kolay mı.. Nasıl ki gelip sizleri turkiyeden sınır dışı etmeleri güç gerektiriyorsa, sizinde bizi topraklarimizdan etmeniz öyle. Ağlayıp zirliyorsunuz diyorsun hem doğuya okulunu şusunu yapmak için, birde yakıp yikiyorsunuz diyorsun.. Demek dislaniyoruz tipraklarimizda, demek bize vermedikleri okullar için gözyaşı bile dokuyoruz ama okulumuz yine yok.. Önümüzde sesimizi duyurmak için yakıp yikmaktan başka çare kalıyor mu? Bir milletin dilini bağla, kendini ifade edemesin.. ağzını bağla, sesini duyuramasin.. O millete medeniyet dediginiz hiçbir yolu birakmayinca, ellerinden gelen tek şey kalıyor, taş tutmak. Onu da mı yapmasinlar? Yapsınlar efendim, o taşla, dillerininde, agizlarininda hakkını alsınlar.. burada asıl yakinilmasi gereken, o taşı tutmaktan başka çare bırakmayan devlettir.
- +1 yıl
Sen kimin kimi zor durumda görmekten mutluluk duyacağından bahsediyorsun ya. kim kimi sırtından vurmuş bu güne kadar bir de ona bak. gerçi sizin çakma tarihçileriniz kabul etmez her şeye bir bahaneleri vardır ama Tarih oku biraz tarih. 1800 lü yıllardan osmanlının çöküşüne dek 30 kadar isyanınız var Ne mutlu türküm dedirtmediler osmanlıda size 7 düvel insan vardı ermenisi lazı çerkesi arabı romanı rumu hiç biri sizin kadar isyan etmedi. biz kurtuluş savaşı verirken 7 kürt isyanı bastıracağız diye uğraştık yine. cumhuriyet kuruldu Bismillah el ele verip memleketi bir edelim dedik çocuklar okusun diye çıkan kanunlara karşı çıktınız neymiş asimile edip ırkını unutturacakmışız. Ulan laz unuttumu çerkez arap azeri romen unuttumu balık hafızalımısın. 30 yıldır hiç günahsız mecburen askere giden 50.000 çocuğumuzu katlettiniz zulmettiğini söylediğiniz kenan evren Özal, çiller, demirel, genel kurmay başkanları değil ölenler bu işte hiç suçu olmayan çocuklardı ölmesinler diye ne yaptınız.
- +1 yıl
şimdi bana kalkıp duygu sömürüsü yapma. Kobanidekileri öldürenler bizler değiliz. Ama bizim çocuklarımızı öldürenler sizlersiniz. Gezide askerlere silah sıkılmadı ama sizin zihniyetiniz insanlar ölmesin derken bile insan öldürmeye devam ediyor. Sen kaç asker cenazesinde PKK yı protesto ettinde şimdi benden kobanideki pkk lılar öldürülmesin diye başka bir terörist olan Işidi protesto etmemi istersin.
- +1 yıl
bu arada çare arıyorsan söyliyeyim onu da. 1923 yılında yemin edenler arasında kürtlerde vardı bu memelekette olması da gerekirdi. 50 yıl sonra 1970 lerde ABD de Fransada Afrika kökenli biri beyazlarla aynı musluktan su içemiyordu. Siz isyan etmekle meşgulken onlar çalıştı okudu demokrasi içersinde kendilerini temsil etmeyi öğrendi. Tatar türkleri Pin pon topu gibi bir oraya bir buraya sürüldü şimdi onlara saygı duymayan bir tek ülke temsilcisi yok. Siz isyan ederken yahudiler öldürüldü sürüldü yeni bir devlet kurup dünya devi oldu. Hala basmadı koca kafanız silahla ancak terörist olursunuz. Bunca insan ölmezdi çalışıp fabrikalar kursaydınız zengin olanlarınız istanbula değilde memleketinize yatırım yapsaydı. Haksızlıklar CHP ve MHP liler gibi hükümetlerin ömrüyle kısıtlı kalırdı. Anadolu kaplanı olup bu ülkenin kalbi olabilirdiniz. İşte o gün silahın değil ama hem paranın hemde sevgi ve saygının gücüyle gerçekten kardeş olurduk. Sözlerim kürt ırkının bir kısmını temsil eden zihniyete.
Isid yanlisin degilim ki kesinlikle yaptiklarinin islamiyetle alakasi olmadigini dusnuyrm ayrica kobani konusunda kesinlikle turkiyenin bisi yapmasi lazim gorusundeyim ama bunu sokakata bu sekilde yakip yikarak degil secilen milletvekillerin masada konusmasi lazim ayrica ki ayrica kobaniye destek olmak amaciyla Atatürk bustunun yakilmasi kesinlikle saygisizca buluyrm siz bizlerdenne kadar duyarli olmamizi istiyorssaniz sizlerde bizim degerlerime saygili olmalisinz (empati) ve ayrica bu duyarliligi 6 bin kusur turkmek ölduruldugundede gostermenizi isterdi
insanlari kurt turk vs gibi ayirmamak laziminsan bir birey canlidir neslimiz fazla olabilir ama her insan kiymetlidir
Saygilar37 Yorumla- +1 yıl
Kobani düştü düşecek derse bunlarda böyle şehri yıkar.
- +1 yıl
Bence sorun oldu bu ülkedeki isid itleri en azından korkup millete zarar veremicek:)
- +1 yıl
Ya ters teperse peki? Isidin suanda kaynagi petrol petrolden para kazaniyo ki ellerindeki guc hafife alinmicak derece bgn 6 turkmen vekili idam etmisler nerde ne olucagi bilinmez yapilanlar onlari kizdirabilir de ayrica disaridaki olaylarin fazla buyudugunu degil yapilan siddet fazla ki ise yaramicak basimizdaki saygideger buyuk ustad kendi kafasina gore hareket eder ki yakin zamandada edicek cunku kobani dede sanirim petrol bolgesi var amerika bunu goze alamaz ve ustamiz onlem alir
- +1 yıl
Senin üstün kime selam verdiyse orda masum çocuklar öldü. Ha işid kızacak diye ben onu protesto etmim oylemi yaw isid denilen itlerden korksa kurtler bugün kobanide savasmaz.
- +1 yıl
Yazidaki ironiyi anlamadin heralde benim ustum 1938 yilinda vefat etti malesef ayrican yazdiklarimi daha iyi oku ben kobaniye mudahale edilsin demiyorum ama bu sekilde dile getirilmesini hakksizlik olarak goruyorum ayrica masum turkmen cocuklar olurken nerdeyfin sen kurt diye ayrimmi yapiyosun simdi turkmenler ezidilerin cocuklari insan degil mi?
- +1 yıl
Sen dalga geciyorsun heralde demi? Sengale yanı ezidilere kim gidip yardım etti PYD kim sengali işidin elinden geri aldı Pkk aldı türkmenleri kim kurtardi Pkk kurtardı bunu Fox TV muhabiri fatih portakal canli yanında dile getirip pkk ya teşekkür ederim dedi. Sen bir iyi araştır iyi oku bilmediğiniz için bu haldesiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
+1 yılbölünmüs bir suriyeyi tercih edip pyd/pkk bayragini türkiye sinirina asarak türkiyeye meydan okudular, türkiye sustu ve sinirini korumaya calisti. provokatörler türkiyede olay cikartmaya calistilar. herzaman kendilerini türkiyeye karsi güclü bir "kürt devleti" olarak gösterdiler. Allah büyüktür dedik ve sabir ettik. simdi ise isid diye bir canavar sizi tüketmeye basladi. hani sizin o direnmeyi bilen özgür "rojava"niz? simdide gelmisler türkiyeden silah istiyorlar. büyüklendiniz, kibirlendiniz, burnunuz havalara kalkti ve sonunda burnunuz yerde sürtülmeye basladi.
ilk baslarda özgür suriye ordusu ile beraber savasa devam etseydiniz, hainlik taslamasaydiniz belki bu isid militanlarina yer bile olmayacakti.
isid'in birden bire güclenmesinin sebebi: esad havadan herkese bomba yagdiriyor, kürtler kürt olan "milletini" destekliyor, onlar icin "baska irklardan temizlenmis" bölgeler hazirliyor ve sonunda isid bu durumu degerlendiriyor. sahipsiz bir ova'ya ev dikmek gibi. istedigini yap, karsi cikacak bir güc yok.
türkiyenin yapacagi tek sey siniri korumak10 Yorumla- Gündem konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılNooldu? Yoksa yeni oyun arkadaşınızı beğenmediniz mi? Tatlı gelmişti değil mi karakolda nöbet tutan ve pasif bekleyen askere RPG-7 ve Bixi ile saldırıp saldırıp sınır ötesine, deliklerinize kaçmak? Şimdi kıçınız tutuştu tabi T. C. bize yardım etsin demeye başladınız. Kusura bakma ama ne sizin için ne de Kobani için kılımı bile kıpırdatmam! Nooldu? Amerika'dan hava desteği alıyordunuz. Amerika'da bu batağa girmek istemediğini söyledi ve desteğini geri çekti. G. tünüz yiyorsa gidin orada savaşın ve bizi de sizin gereksiz varlığınızdan kurtarın! Tabi g. tünüz yerse! Ya bu gemide bizimle uslu uslu yol alırsınız ya da denizin derinliklerinde boğulursunuz. Seçiminizi yapın! Ki bana kalsa hepinizin ayağına taş bağlayıp derinliklerle buluşturmak çok daha iyi bir seçenek olacaktır.
80 Yorumla
+1 yılyorumlara bakıyorum nasıl insansınız l*n kobani düşsün ışid ırağa yürüsün
Işid üstünüe yürüsün kızlarınıza tecavüz etsin erkeklerinizin kafasını kesip top gibi oynasın siz de Işid'den medet umun. ırkçı faşistler yazıklar olsun filistine ağladık suriyelilere üzüldük mazlum kürt olunca gebersin mi1814 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar Zahmet Etmeseydin Anlatmaya , Müslümanım Diye Geçinen Dilsiz Şeytanlara.
- +1 yıl
hayır müslümanım deyip islamı yanlış tanıtan münafıklardır.
- +1 yıl
:)) kalpleri Allah bilir.
- +1 yıl
Doğrudur ama bu muslumanlarda kalp olsaydı Kürtlerin dili yasaklandiginda karşı çıkardılar
- +1 yıl
bir dili ve ırkı inkar Allah'ın ayetini inkardır. fakat bu kendine müslümanlar şeyhlerine ve hurafelerineuydurma rivayetlere göre yaşadıklarından dini Allah'ın ayetlerinden bihaberdir.
- +1 yıl
Malesef öyle
- +1 yıl
Konu Kürtler olunca Kürtlere saldıran şeytan olsa bu ırkçılar seytana tapar
- +1 yıl
Büyüzden kurtler bunları asla affetmicektir
- +1 yıl
zulmedenleri affetmeyelim de bir ırka toptan kin duymak şeytanidir. en ırkçı yaratık da şeytandır insan ırkına kibrinden isyan edip şeytan oldu.
- +1 yıl
HeBir ırka biz isyan etmiyoruz bunu karşı taraf için söylemek daha uygun olurdu
- +1 yıl
doğru
- +1 yıl
bugün kardeşine zulüm yapılmasına alkış tutanın sıra kendine geldiğinde söyleyecek sözü olmaz. ışid orda masum hain ayrımı yapmıyor. önüne geleni işkenceyle öldürüyor. kesik başlarla top oyn
uyor. zulüm hiçbir şartta desteklenemez. - +1 yıl
Onursuz onur işid türkmenleri kafasını keserkende bunu diyormuydun?
Hiç bir terrör örgütü desteklemediğim gibi İŞİD i de desteklemiyorum ve vahşiliklerinden dolayı kınıyorum. Ama bu kaç günde Türkiye devletinin malına, insanların canına ve malına zarar veren, okulları yakan ve ülkemin vatandaşlarının huzurunu bozan yamyamları da en az İŞİD kadar kınıyorum. Her türlü bölücülüğü, ayrımçılığı, ırkçılığı ve fitneyi yaratan ve dağıtıb yıkan örgütlere nefret ediyorum
102 Yorumla- +1 yıl
Kobani düştü düşecek derse cumhurbaşkanı olacağı buydu.
ya siz ne saçmalıyosunuz akşam akşam? yok Türkiye düşer yok Türkiyeyi karanlık günler bekliyor felan hayırdır ya nereye düşüyor? öyle kolaymıydı bu ülkenin düşmesi? Bu ülkenin teknolojisi gizli tutuluyor öyle her ülke gibi açığa sunulmuyor tanıtılmıyor. şu an kendi tankımızı, uçağımızı, gemimizi yapıyoruz bunun nedemek olduğunu biliyormusunuz? Ayrıca biz natoya üyeyiz. öncelikle bir açında maddeleri okuyun açın 5. maddeyi bir okuyun nediyor.. ya da ben kısaca özetliyim "Türkiyeye herhangi bir saldırı gerçekleşirse şayet; Nato üyeleri ile ittifak kurulacak ve bu saldırı önlenecektir." yani burada böyle boş muhabbetler yapmayı bırakında gidin azcık kitap okuyun araştırın ülkenizi tanıyın kulaktan duyma bilgilerle orda burada boş boş konuşmayın..
41 Yorumla- +1 yıl
bucahiller anlamaz bosa anlatma
Işidi asla desteklemiyorumm daha dün devlet ışid karşıtıydi şimdi onu savunuyor kobane düşerse adım gibi eminim ışid namluluları bize çevrilerek vatan haini olan sadece pkklılara yapılan bir savaş olsa oh olsun derdim ama orda masum çocuklar kundakta ki bebekler ölüyor. #MASUM #OLANLAR #ICIN #DIREN #KOBANE Allah yardımcımız olsun... :(
25 Yorumla- +1 yıl
Orda masum çocukları kızları kadınları yaşlıları gençleri koruyan tek güç pkk dir bunu unutma Sayet pkk geri çekilir kobani düşerse o küçücük kızlara tecavüz eden işid gelir senin namusunada saldırır bir gün.
- +1 yıl
Emin olabilirsin kardeş isin icine namus karı kız davasi girerse olaylar çok farkli olur. Isid sadece namlusunu yöneltebilir o kadar kolay degil topli katliam olur senin dedigin gibi olursa başta bizim babalarimiz kocalarimiz müsade etmez... ayrica pkk soysuzu düşsün o masumlar gelip bizim devletimizden yardim istese bizim devletimiz yardim eder bknz: Suriyeliler.
- +1 yıl
Hee ordaki kadınların hepsi uyuz eşşek gibi sahipsiz babası kocasi yok :) kivirmanin anlamı yok şu an kobanideki halkın namusunu pkk koruyor ki sadece kurtlerin değil arap turkmenlerin namusunuda o korudu Fox TV muhabiri fatih portakal canli yanında bunu dile getirip pkk ya teşekkür etti.
- +1 yıl
Bişey diyemezsin zaten çünkü hakkin karşısında batıl yerle bir olur
Kobani için üzülmem kobaniye asla yardım etmem kobani düşerse ekime düşmezsede çokda... ALLAH TÜRKÜ korusun teröristler teröristleri protesto ediyor bide utanmadan yardım istiyor yıllarca şehit verdik yazık ulan yazık vatansız şerefsizler hepsi gebersinler ! yalnızca bu bayraga bu vatana saygısı kalan saygılı olan kişiler kalsın
80 YorumlaKobanê'de yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüz fakat hiçbir Kürdün, ülkemizin milli değerlerine, Atatürk heykellerine, bayrağımıza, esnafımıza, kamu binalarına, eğitim-öğretim kurumlarına alışveriş merkezlerine zarar vermeye hakları yok ki yaşanan olayların büyümesi üzerine ülkemizi büyük bir iç savaş bekliyor. Hükümetin derhal önlemler alıp, sokak eylemlerine ''DUR'' demesinin vakti gelmiştir ve bu durumda gereken neyse sonuna kadar yapılmalıdır... Ülkemizde huzuru bozmak isteyenlere geçit yok artık...
10 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz. 3 yıldır Suriye karışıktı ne oldu da namlu k*rtlere çevrilince herkes hümanist kesildi. O zaman kimse sesini soluğunu çıkarmıyordu. Birde şu saçma sözü paylaşıyorlar ''Ağıtlar Kürtçe olunca, kulaklar sağır oluyor.'' diye. Sizin kulaklarınız sağırdı daha k*rtlere namlu dönene kadar. Teskere çıkaralım dediler ilk hdp denen parti zıpladı., ilk k*rtler zıpladı. Bu gün namlu kendilerine gelince asker nerede, kardeşiz, hepimiz müslümanız diye duygu sömürüsü yapıyorlar. İki yüzlü olmaya gerek yok. O kadar insan ölürken sesini çıkarmayanlar bu günde çıkarmayacak.
50 YorumlaKobani istediği kadar düşsün ahmak arkadaşım. Sizin düşünceniz yanlış bir kere.30 yıldır TSK yı uğraştırıyosun dağda peşinden kovalatarak , zamanı geliyo pusu atıyosun karakol basıyosun kendini hatırlatmak için okullar ve otobüsler yakıyorsun yetmiyor birde bu uğraştırdığın devletin askerinden yardım talep ediyorsun sence bu mantıklımı haydi bunuda geçtim Kobani şu an sınırlarımız içerisinde değil ne yardımı bu eğer yardım etseydi bu devlet zaten bu olayların başında suriyenin tamamına ve ırağa yardımda zaten bulunurdu. Siz ne bekliyonuz oğlum b*k böcekleri. Buna siz faşistlik diyorsan eğer sonuna kadar faşist olmaya razıyım ben kendi geleceğim için yaşasın Işid demiyorum ama yanlış anlama küçük beyin hücreli arkadaşım kahrolsun pkk ve ışid umarım ki kobani düşer Türkiyede musul ve kerküğü alır bizim olan topraklar bize geri dönecek bunu unutma
40 Yorumlakobaninin stratejik önemi yüzünden PKK lılar sorun yaratiyor kobani düşerse PKK diger taraflara ulaşamayacak
Kobani düşerse düssün TC de sabit ordu düzeni var yeterki o oruya emir verilsin ordu kısıtlanmasin doğu dediğin yeri bir günde yok ederler
Bizim devletin başındaki adamlar sözlerini tutarsa hiç sorun olmayacak Başbakan yardımcıları açıklama yaptılar dedilerki şiddete şiddet ile misli olarakkarşılık verilecektir insallah sözlerini tutarlar
Bak dediklerini yapsinlar PKK lıların basını oksamak yerine alsinlar ellerine o zaman sorun falan kalmaz20 Yorumlaİnşallah düşer de bir sonraki hedefleri kuzey ırak olur bizim türkiye olarak bir korkumuz yok adı üstünde ırak ve şam (suriye) islam devleti adlarında bile türkiyeyle ilgili bir ima yok zaten türkiyeye saldıracak kadar akılsız olamazlar ama umarım en kısa zamanda kobaneyi alıp kuzey ırağa yürürler.
515 Yorumla- +1 yıl
Hic belli olmaz o :) kobani dusmezse kürtler bu ihaneti unutmaz bilesin
- +1 yıl
Oyuzden mi sokaga cikma yasağı ilan edildi? Hemde 22 yıl aradan sonra ve 2 günde emin ol kobani düşerse alacak ekmek bulamazsın dışarda
- +1 yıl
Ne alaka? sokağa çıkma yasağı ilan edilmeseydi de bizim eşek gibi çalışıp ödediğimiz vergilerle yapılan kamu mallarınının tamamını yakıp yıksamıydınız? zaten şu anda 2,5 milyon arap ve kürt benim paralarımla besleniyor haybeye ben tayyibe ve bu paraları bu hainlere aktaranlara hakkımı helal etmiyorum.. bu çapulcuları dolduracaklarına doğu türkistanda çin zulmü altında inleyen öz kardeşlerimizi getirseler inan gık demezdim yiyecek ekmek bulamasam da içim rahat olur huzurlu olurdum.
- +1 yıl
Kim demiş kurtler senin paranla besleniyor die? Senin kaç kuruş paran varki Kürtleri besleyesin? Neye dayanarak bunu diyon?
- +1 yıl
Aynen öyle ben şahsi olarak konuşmadım zaten milletim adına konuştum ama elbet tayyipten bunların hesabı gün gelecek sorulacak neyse.. mazot kaçak elektirik bedeva su bedava vergi yok çalışma yok biz de gece gündüz eşek gibi çalışalım ancak ama bu devlete vergi vermemek için elimden geleni yapıyorum artık paraların nereye gittiği belli.
- +1 yıl
Kim demiş mazot elektrik vergi bedava diye hayatında bir kere olsun doğuya geldin mi ki bunu diyorsun? Senin elektrik faturanın üstüne kurtler odemedigi için senden alıyoruz ücretini yazıldığını gördün mü hiç?
- +1 yıl
Gerek yok zaten biliyorum çok kürt elemanım oldu hepsi söylüyordu bunu hepsi de dolandırdı gitti beni adamların maaşlarını peşin peşin ödedik bir baktım ertesi gün yoklar müşterilerden de aynı şekilde işleri bitene kadar canım abim güzel abim işleri bitince parayı ödememek için her türlü hakaret tehtit zaten geçen gün artık dayanamadım bir tanesini fena benzettim bizim dayılarla o küfür eden bin tane tehtit savuran herif bir anda abi abi çekmeye başladı.. eskiden asla böyle şeyler düşünmezdim ama şu iş hayatında gördüklerimden sonra kimin ne mal olduğunu çok net gördüm.. neyse Allah kimsenin hakkını kimsede koymaz elbet sap döner keser döner bir gün gelir hesap döner.
- +1 yıl
Allah yalancilarin iftirqcilarin ve onun ailesinin belasını versin.
- +1 yıl
valla bu duaya ancak amin denir kolay iş yapmıyorum ben koskoca dozer greyder kepçelerin tamir bakımını yapıyorum yeri geliyor dağ başlarında şantiyelerde leş gibi kimin olduğunu bilmediğim yataklarda yatıyorum yeri geliyor kafamdan aşağı hidrolik yağları akıyor kapkara leş gibi çıkıyorum makinaların altından yağ pislik toz çamur yazın deli sıcağında alev gibi motorların şanzımanların arasına giriyorum kışın dondurucu soğuklarında buz gibi dağ başlarında mermer ocaklarında ellerimi hissetmeyerek çalışıyorum.. ayrıca iş makinaları o kadar karışık ki elektrik-elektronik sistemleri hidrolik sistemleri yıllarımı verdim ben bu işe ve bu işi öğrenmek için çok ağır şartlarda çalışıyoruz çoğu zaman yüzlerce kilometre yol gidiyoruz hizmet götürmek için ve şu anda batmanlı birisinde 80,000 tl Diyarbakırlı birisinde 55,000 tl alacağım var işleri bitene kadar o kadar iyilerdi ki ne zaman makinalarını dükkandan alıp götürdüler bir anda değişti konuşmaları beni batmanın eşiğine getirdiler
- +1 yıl
Ben şantiye sefiyim elektrik mühendisiyim şantiye hayatını bilirim yanliz şu var muslumanlar hırsızlık yapıyor die islamiyeti kotulemek doğru olurmu?
- +1 yıl
ben de makine mühendisiyim yıllarımı verdim yıllarımı 5 yıl çok zor bir bölümde okuduğum yetmezmiş gibi eşek gibi çalıştım iş hayatında gece gündüz ve ömrümde böyle şey görmedim o kadar müşterim var adam gibi anlaşırız en ufak bir sorunumuz olmaz adamın parası yoksa da gün gelir olduğu zaman öder ama sizinkiler resmen tehtid edip her türlü hakareti yapıyorlar ücretini ödememek için artık nerelisin sorusuna güneydoğudan bir cevap alınca 1 değil 10 kere düşünüyorum işini yapma konusunda 1 değil 2 değil 3 değil 5 değil artık yeter yaa kemerde iş yapan mardinlinin birisinden senet aldım ödemedi toplam 20,000 tl 7 parça senedi kazara iş makinasının motorunu söktüm parayı getir öyle takarım motorunu dedim ne yaptı ne etti tatlı dil güler yüz kandırdı beni yine senet yaptım 7 parça toplam 1 yıl vadeli kefil isterim dedim orada firması olan bir mardinliye götürdü beni baktım adamın koskoca dükkanı var bıyıklı kelli felli herif biz şöyleyiz biz böyleyiz biz kimsenin hakkını yemeyiz
- +1 yıl
bir ton konuştu bana ben de inandım kefil ettim meğerse heriflerin üzerine mal yokmuş herifler şahsi imzalarını atmışlar biz de tabi ona güvenerek gittik senetleri yağcıya verdik yağ aldık senetlerin karşılığında sonra tabi senetler ödenmedi arıyorum telefona çıkan yok başka numaradan arıyorum bin tane hakaret benim sana borcum yok alabiliyorsan gel al tehtitleri illallah dedim illallah daha anlatırıum da gerek yok şimdi bu heriflerin borçlerını ödüyorum ben ama adamları ayarladım anasını bilmem ne yaptığım devleti benim arkamda durmuyorsa ben de yapacağımı bilirim o kemeri dar edecem o adi şerfsizlere her gece benim paralarımla karılarla alem yapıyorlar kemer gecelerinde şerefsizler.
+1 yılKobane Diyorsunuzda Düşse Ne Düşmese Ne Suriye Irak Gidiyor Soluk Etmediniz Kobane Gelince hepinizin Götü Kalktı Sonrada Irkçılık Yapılıyor Diyorsunuz BEN TÜRKÜM VE Diyorum ÜLKÜCÜMÜ Bekliyordunuz ÜLKÜCÜLER HER İt havlamasında sokağa Çıksaydı Altınıza İşiyecek Zamanınız Olmazdı Ülkücü Siz gibi Esnafa Sivile Zarar Vermezdi Önce Kendinizi Geliştirin Sonra Ülkücüleri Eleştirin Oke Poh Kadar BeyninLe burada Gelmiş KOBANE Diyorsun ÖNCE KENDİ NAMUSUNUZUN SOluk Aldığı Türkiyeye Bakın Sonra Direnişten Bahsedin Sizi Pis Koministler :))))
26 Yorumla- +1 yıl
Sokaga dusmezsen namussuzsun 35 yildir nie dağlara çıkıp ta bitirmedin dümbük seni. Host desem kaçacak delik ararsın ulkucuymus hiyarto ya bak. Bana cahil diyene bak ulan hayatında iki kitap okudun mu zirto.
- +1 yıl
Ben Dağ adamı Değil Vatan Adamıyım 25 Yıldır Vatandayım 25 Yıldır görüyorum ne sefalet Çekip KENDİ KENDİNİZİ KÜÇÜK Düşürüşünüzü Ne Ar var Ne Namus Sizde Ancak Küfür ettirin Unutma Çok Kanınınızı İçtik Sizin Çok Kitaptan Bahsediyorsun Böylemi Öğrettiler size Böylemi AKıl Verdiler Sizin Okudugunuz Kitapta Ortalıgı Yıkın Konteyneri yakın Bomba Patlatın mı Dediler * Agızlı Senii Bana Gelmiş Hosst tan Bahsediyor Yüzünüzü Kapatmayın l*n Korkuyoksa Amcıklar :D
- +1 yıl
Ulan sokağa dokulup hepsini yok edecem diyorsun ee git yok et nie bekliyon
- +1 yıl
Her şeyin Zamanı Var Sidik Sizin gibi Hemen Başı Sıkışınca Koşmuyoruz Meydanlara Biz TÜRKÜZ :)
- +1 yıl
Desene korkuyorum suna:)
- +1 yıl
Elhamdulillah ALLAHTAN Başka Hiç Birşeyden Korkmam Senin Kanın KIRMIZI bENİMKİSİ Beyaz mı Korkuymuş O Yüzden Maskeli 5 ler gibi Maskesiz Gezmiyosunuz :D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/jYy6rm.jpg
Allah ve O'nun Resûl'ü ile harp edenlerin ve yeryüzünde fesat ve bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ve ayaklarının çapraz kesilmesi veya bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rezilliğidir. Ve ahirette ise, onlara “büyük azap” vardır. Maide 33411 Yorumla- +1 yıl
Ulan söy tari fitne fesat çıkaran kim zavallı insanları katledip evinden yurdundan eden işid itleri asıl fitneci olanlar. Ayrıca o ayetin öncesi ve sonrası nerde bunu kimler için diyor? Isid haricilerdir muhammed peygamber Allahın laneti haricilerin üstüne olsun demiştir.
- +1 yıl
eğer öylelerse ayet onları kapsar niye hakaret ediyon
- +1 yıl
Ayet yazmayi biliyon da öyle olduklarinimi bilmiyon bu âyetleri sizler fitne çıkarmak için paylasiyorsunuz için ali İmran süresi 7. Ayet sizin gibiler için indirilmiştir
- +1 yıl
pkk mümin mi yani?
- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
o zaman onlarıda savunmıcaksın eğer imandan bahsediyorsan
- +1 yıl
imansiz olduklarini nerden çıkardın? Asıl imansiz kürt halkı zulüm görürken Susan muslumanlardir
- +1 yıl
kürt halkına demiyorz pkk kafirdir isidde yaslı kadınlara ve cocuklara gitmeleri icin müsade verms
- +1 yıl
Bence sen işid taraftarı isen en büyük kafir sensin ve işid kimi kimin toprqklarindan kovuyor yyahu.
- +1 yıl
beni isidi onu bunu ilgilendirmez. Allah azze ve cellenin dini ilgilendirir Allah kafirleri zelil etsin.
- +1 yıl
Ulan işid ilgilendirmez diyon isidi savunuyon sizin gibi müslümanların Rabbi benim ayağım altındadır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir masum insanın ölmesini istemem ama kürtler demiyorum pkklılar olayı farklı yönlere çekiyolar. Kendi yaşadığın yeri yakıp yıkarak bişeyleri savunamazsın. Türkiye kobanede savaşmak zornda da değil tc sınırları içerisinde bir yer değil sonuçta. Ha tabiki yardım gönderilmeli ama filistinede üzüldük yardım gönderdk ama savaşsın diye asker göndermedik aynı hesap bence... Ve pkklılar ülkeyi karıştırmaya bahane arıyolar barış falan istedikleride yok bunu anladım barış isteyen adam sağı solu yakmaz zarar vermez... Ha arada olan masum insanlara masum kürtlere oluyo adları lekeleniyo ne insanlar tanıyorum arkadaşım g doğuda bir o kadarda ülkesine bağlı...
20 YorumlaGündem konusunda 308 cevap paylaştı. kobani düşerse işid suruçtan trye saldıracak trye girer girmez orasını bilemem ama saldıracak, şimdi soruyorum arkadaşlara madem kürtlere gidin kobanide savaşın deniliyor arakanda binlerce soydaşınız öldürülürken neden sokaklara düşmediniz ırakta suriyede türkmenler öldürülüp tecavüze uğrarken neden bir yardım elide siz uzatmadınız, (bu arada türkmenleride koruyan kollayan YPG olduğunuda unutmayalım) bugün olaylar çıkıyorsa türkiyenin işide yaptığı yardımlardan kobanide koridor açmadığından çıkıyor orda sadece kürt yok türkmen de olduğuınu unutmayın ama sizi ilgilendirmiyor dimi siz batıdasınız keyfiniz yerinde size kadar ulaşmayacağını düşünüyorsunuz
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum
+1 yılbize ne kobane'den Türkiye'nin bir ili veya bir ilçesi mi orası da derdi bize dustu? oranın nufusunun 400 bin oldugu ve 200 bininin Türkiye'ye kactıgı soylenıyor kı yazıklar olsun bunlara işid dediğiniz 2000 kişi ve 400 bin kişi 2 bin kişiden kacıyor :):) gazze halkı yıllardır direniyor ölüyor yine boyun eğmiyor bunlar iki günde kaçan kaçana
313 Yorumla- +1 yıl
Ben bizzat orayı gördüm sizin medyaniz hep yalan söylüyor buraya gelenlerin hepsi yaşlı coluk cocuk kadınlar gençlerin hepsi orda savaşıyor kim demiş kaçtılar die? Kacsalar sence 30 gundur işid çoktan girmez miydi kobani dusmezmiydi? Boş konusmayin git sınıra bak bakalim kim kaçtı ben bizzat gittim gördüm.
- +1 yıl
gazze halkı müslüman kobani öyle değil pkk lı piçlerle dolu o yüzden önemli ora gözünü sevdiğimin ışıd ı bir an önce yakıp yıksalarda kolllarının biri kesilse
- +1 yıl
Vay be Türk halkına bak sen tecavuzcu kelleci Allahın ve peygamberin lanetledigi bir orduya destek veriyorlar ama bin yıldır kardeşiz dedikleri Kürtlere olsun gebersin diyorlar işte sizler hainsiniz Kürtleri her zaman arkadan bicakladiniz inş süreç bozulur ve savaş tekrar başlar bunu çok istiyorum. Kürtler bu ihaneti unutmayacaktir.
- +1 yıl
Işid Dediğin 2000 kişi ışid o kadar kişiyle kolay lokmamı sanıyorsun sen m4l adamın arkasında ne devletler var bılıyormusun ne silah yardımları Yapılıyor bunu bılıyormusun? Öyle cahil cahil konuşma
- +1 yıl
Bizim kardeş dediğimiz halk her fırsatta kamu malını yağmalıyor?
- +1 yıl
Sen işid e destek verirsen seni bile yagmalar haklı olarak
- +1 yıl
kobaniden bana ne? kobani bu ülkenin bir parçası mı? insanı görevlerimiz yaparız ama oradaki halk yuzunden bu ulkeye zarar vermek ısteyen serefsızlere de engel oluruz
- +1 yıl
işid'e destek veren serefsızler sızın destekledıgınız adamlar tezkereye hayır dıyen srefsız bugun kalkmıs kürt halkını savunamaz
- +1 yıl
Ben irak Kürdistan bölgesinde çalışıyordum daha 2 ay öncesine kadar biz kimin işid e destek verdiğini gayet iyi goruyorduk sen merak etme
- +1 yıl
Ayrıca yorumlara bak turklerin yüzde 95 i işid e destek veriyor çok uzağa gitmeye gerek yok.
- +1 yıl
+1 tebrikler
- +1 yıl
Gerizekali sen israil ile ishidi bir mi tutuyorsun? Turkiye nato uyesi ve ulkenin sinirindaki buyuk katliama dur demesi gerekir bu nato kuralidir!! Turkiye hak etmiyor natoda olmayi. ikincisi Zaten ishidi yaratan Turkiye bu yuzdendir yardim etmiyor amacini cok iyi biliyoruz. Insallah Turkiyeye de gelir ishid, baskada birsey demiyorum.
- +1 yıl
buyuk katlıammıs kacmasınlar topraklarından adam gıbı mudafaa etsınler , türk devleti iş kendine geldiği zaman uzerıne dusenı her zaman yapar ama sunu da emınım işid Türkiye'de olsa o kaçan kürtler ve burada ki pkk yanlıları sırf devlete ve millete zarar vermek içim o işid ile ortak hareket
eder
Arkadaşlar yapmayın etmeyin. Işid dediğiniz örgüt; kürtler ve türklerin imanı eksiktir, onların katli helal ve ondan geriye kalan eşyaları paraları KADINları size helaldir diyor ve bunu yapanların Cennet e gideceğini söylüyor. Kobani düşerse işte bu psikopatlar bizim hemen sınır komşumuz olacak. Ordaki insanlar tabiki bizim canımız ciğerimiz hadi ordakilerini reddettiniz peki böyle adilikleri yapan bir örgüt orayı aldıktan sonra durur mu sizce? Hemen sınırımızda olacaklar ve bizede saldıracaklar aksinin garantisini kim verebilir?
00 YorumlaAyn el arap orası kobani diyip durmayın. Hayır şu sanal alemde tweet kasacağınıza gidin savunun ırkdaşlarınızı. Tabi o yüce gerillalar (!) cephe savaşında dökülünce T. C g*tümüzü kurtarsın değil mi :) "where is us air force?" dimi? Siz sosyalist ayağı yapan emperyalizmin tasmalı köpeklerisiniz şu son olaylar iyice ortaya çıkardı.
33 Yorumla- +1 yıl
Kürtlerin varlığı neden bukadar koyuyor size onu anlamis değilim Hayır orası kobanidir. Kimsenin döküldüğü yok sizin medyaniz hep yalan söyler geçmişte pkk bitti bitecek diyorlardı ama 35 yıldır bitmedi:)
- +1 yıl
5000 yıllık boyunca insanlığa bir gram katkısı olmayan. Bir devlet kuramamış bundan dolayı da aşağılık kompleksine girmiş bir milletten bana ne? Beni sinirlendiren doğu anadolunun gerçek sahibine işgalci demeniz. 1071 de karşımıza bir kürt devleti çıksa hak veririm belki ama doğuda yaşayan çoğunluk halk kürt diye orası sizin olmaz. Ezilirsiniz hak aranır ama sizinki yüzsüzlük + faşistlik dahası yok.
- +1 yıl
Türkiye gelişmekte olan bir ülke. Gelişmiş ülkelerin bir politikası da gelişmekte olan ülkelerin ilerleyişini yavaşlatmak. Türkiye de çok uluslu bir devlet emperyalistler doğal olarak bunu kullanır. Yani bu sorunun bitmemesi PKK nın gücünden değil. Zaten gücü olsa cephe savaşı açardı kahpece pusu kurmazdı.
isidin futbol toplari türklerin kelleleri olur ne olucak baska
dipnot: adamlar çoluk çocuk demeden kafa kesip onlarla futbol oynuyor. Videosu bir ara vardi izlemistim, belki kaldirildi bilmiyorum.910 Yorumla- +1 yıl
Isidi turkiye besledi yılanı kendisini sokacak
- +1 yıl
onlar taliban
- +1 yıl
Önce_tevhid işid yapmiyor oylemi?
- +1 yıl
Irakta yaptı zaten onları yine kurtler kurtardı sen mi gidip kurtardın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmaç Ortadoğu'da ilerlemek Türkiye Sıradaki hedef olarak gösteriliyor ama öyle degil Türkiye zaten onların bu arada aleviler katledildi bayram Yaptılar yezidiler katledildi bayram yapıtlar sesini çıkarmadılar da sıra kendilerine gelincemi eylem yapıyorlar kimse kusura bakmasın masum insanların Türkiye'ye transfer edilmesinden memnunum ama bu saatten sonra Kürtler zerre umrumda degil alttan yorumlara bakıyorum sıra Türkiye'ye gelince biz kurtaracaz sizi deniyor siz ki şehit anaları ağlarken bunu kutlamış kadar Şeref yoksunu insanlarsınız siz daha kendini kurtaramayacak kadar korkak insanlarsınız bunlarına söylerken çam mi yüzünüz kızarmıyor
20 Yorumlaortalıgı karıştıranlar o kadar haklı yürekli olsalar yüzlerini kapamazlardı yüzsüz köpekler bu hainlere sopa atan ülkücülerin yüzüde açık anlıda :)) vatan hainlerine vururken taşa toprağa vurur gibi vurun insana vurur gibi deyil hainlerin büzügü sıkıyorsa kobanaya gidip ışıtla direniş göstersinler yemez ama bu batan hainleri çakal ip sürüsü gibi toplanınca kendilerini bir b*k sanıyorlar aralarından bir i ki sini ezince köpek yavruları gibi kaçıyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Kobaniye gidip savassinlar diyorsun peki kobanide kim savaşıyor Türk ordusumu? Sen filistin için naralar atarken filistine mi gittin?
+1 yılHiç bi' şey olmaz, burası düzenli orduya sahip bir ülke. IŞİD'in tek gücü piyade, ağır silah. Hava saldırısına karşı koyabilecek uçak savar silahları yetersiz, en ufak teşebbüste ağır top ateşine maruz kalırlar. Hava saldırısı ile geri püskürtülürler. Ankara düşer falan hikaye, orada yenilenler ezik Kürt halkı. Karşılarına Türk'ü almak çok zor bi' şey.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKobani duserse ki insallah dusmez
Turklerin halini dusunmek bile istemiyorum goreceksiniz kurtler turklere ne yapar o erdogan serefsizin kafasini keselerdi hersey cok guzl olur o*ruspu cocgu o geberse herkes rahata erer
Bjii kurdu kurdistan26 Yorumla- +1 yıl
:) ) çok güzel ve bir okadar ağır
- +1 yıl
Senden ala köpek mi var hadi işidci kokaciklarinin kıllı göğüslerine git sen.
- +1 yıl
şunu unutma bunu çok istiyorsunuz belli ama susma tarafıyız eğer canımız yanarsaa şunuda unutmayın bizde allahın kuluyuz canınızı en az sizin kadar bizde yakarız savaşın kimseye hayrı dokunmaz zarardan başka bunuda unutmayın haa yorum yapıyorum sanmayın korkuyorum rabbim yarattı rabbim alır canımıı etinden korkanın kemiğinee kadarr anlayın..
- +1 yıl
Aç Amcıgını Avuclaa :D
Jı bırakujiye ra, NA!!! (kardeş katline hayır)
#Kobane için kürt
#gazze için arap
#doguturkistan için türk olmaya gerek yok. İslam coğrafyasında kan ve göz yaşı varken kimse kendi ırkını üstün tutarak konuşmasın.
"Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah'tan korkun ki esirgenesiniz."
(Hucurât-49)31 Yorumla- +1 yıl
Biz zilan dersim munzur katliamlarinda tuklerin kardeşliğini gördük. Bak Türklerin yüzde 95 i işid ci bu namussuzlar benim kardeşim değil.
+1 yılkobani düşerse pkk bitecek zanneden gerizekalılar var şunu anlamadılar orda savaşan pkk değil oradaki halkı örgütleyip silahlandıran pkk ama orada savaşan kobani halkından ve diğer yerlerden giden savaşçılar diğer bölgelerde de gerillalarla dolu heryer
01 Yorumla- +1 yıl
Spas dikim heval :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMolotof atar barış ister.
-Pusu kurar barış ister.
-Taş atar barış ister.
-Provokasyon yapar barış ister.
-Dağa çıkar barış ister.
-20 çocuk yapar ekmek ister.
-Hırsızlık yapar özgürlük ister.
-Töre diyerek katliam yapar anlayış ister.
-Elektriği kaçak kullanır devlet bize baksın ister.
-Yapılan tesisleri bombalar iş ister.
-Batıya şehre gelir köyündeki gibi yaşamak ister.
-Feodal yaşar demokrasi ister.
-Öğretmen öldürür eğitim ister..144 YorumlaTabiki direnin ama direnmeniz Atatürkün heykellerini yikip yakmakla o okullari yakmakla bir sonuca ulasmaz sokaga cikip polise zarar vermekle de bir sonuca ulasamassiniz egerki bu zaman kadar kobani diyordunuz bekliyordunuz yardimi alin elinize silahlarinizi gidin direnin kolay bir sey degil bu yasadiginiz yerlere zarar veriyosunuz affedersiniz kahrolasi kendini islam devleti olarak gosteren o yalana burunen devlet bizi bu olayla bile birbirimize dusuruyor ise yarin bir gun savas cikti der isek bu sefer napicaksiniz buyrun?
00 Yorumlaher polısın bı ınsan her ınsanın meslegı ırkı dını farklı olabılır en bastada dusuncelerı, sen tum polıslere maal edemezsın bunu, hele kı bu mılletın devletın halkın malına canına zarar verecek kadar kansız ıtler halıne gelen o ococuklarını savunacak bı sebep olarak hıc gosteremezsın 2 dk adam degıl ınsan ol once bana fasıst dıyon sen nesın?
23 Yorumla- +1 yıl
Her insanın ırkı farklı olabilir ne güzel demişsin peki madem her insanın ırkı farklı olabilirse neden kürtçe dili yasaklandı?
- +1 yıl
abd de mılyonlarca ıspanyol var neden ana dıl ıspanyolca degıl? burasının dılı turkce modernıze edılen dusuncelerle bırlıkte gunumuzdede ıngılızce almanca ogretılıyo neden? cunku burası Turkıye.. kurtce ıstıyosan onu ogreten ulkelerde var buyur gıt, bak ben arnavutum arnavutca ogretıyolar mı? hayır ama konusuyomda anlıyomda yazıyomda aıleden ogrendım. Sızler cahıl bırakılmıs bı cogunlluk ırksınız hep kıskırtılıyosunuz yonetılıyosunuz bıraz cevrenıze baksanız
- +1 yıl
Ulan bu ülkeyi senin baban mi kurtardı da bana git diyorsun abd de milyonlarca ispanyol var ama abd de ispanyolca yasak değil terör dili olarak görülmüyor sen kimsinde Allahın verdiği dili yasakliyorsun it yahudi bile sizden daha Müslümandır yahudiler bile bir ırkın dilini yasaklamadi alcak insan omuz omuza savastik dediğin kardeslerinin dilini yasakladın bunu banami savunuyon alcak.
+1 yılBurası türkiye koçum burada türkçe konuşçaksın bu 1 biz türküyle kürdüyle lazıyla cerkeziyle kurduk bu devleti simdi ne olduda işler değişti hainlik yapmanın anlamı yok türkmenistan düşerken herkez seyretti size gelincemi dünya ayaklandı önce insan olun türkiye toprakları sınırında herkez türktür.
210 Yorumla- +1 yıl
Ozaman ben ırakta yaşayan turklerin bir daha türkçe konuştuğunu görürsem direk kafasına sikacam burasi irak Kürdistan ya kürtçe konusursun ya da ölursun okadar :)
- +1 yıl
Seni öldürdükmü ben her müslüman kardesime zulmedilmesne karsıyım pkk askerleri sehit etmiş ülke elden gidiyor müslümanlar ülkede kallesce vuruluyor sen kobani diyosun hani nerde kaldı din kardesliği?
- +1 yıl
Sen Kürtlerin dilini tarihini yok ederken kardeşliğin nerdeydi? Çanakkale zaferinden sonra mükafat olarak dersim munzur zilan katliamlarini verdiler kürtlere senin kardeşliğin nerdeydi? Iskencelerde asit kuyularında hapishanelerde kürtler katledildi senin kardeşliğin nerdeydi de sen kardeşlik diyorsun?
- +1 yıl
Aynı muamele herkeze oldu gözünün görmek istediğini görüyosunuz siz bana anlatmayın bilmeyene anlatın onları kandırıp dağa cıkardıklarınıza anlatın siz bu devlette ekmek yiosunuz yediğiniz kaba sıcmayın
- +1 yıl
Göstersene bana kim aynı muameleyi gördü bu ülkede söyle bakalım
- +1 yıl
Devlet kürtlere düşman olsaydı eger ölürdünüz rahat ol işkenceye gerek yk
- +1 yıl
200 bin Kürt öldürüldü zaten? Zilan dersim munzur nevala keseba roboski katliamlarini hiç arastirdin mi?
- +1 yıl
Gerek duymuyorum sizin kallesliğinizi arastırmaktan vaktim kalmıyo bide hala Türkiye cumhuriyetinin ekmeğini yiosunuz utanmadan.
- +1 yıl
Isine gelmez tabi araştırmak soytari ne kallesligini gördün?
- +1 yıl
Kime soytarı diosun l*n sn snn karsında gitarcı kopillerden yok konuşmana dikkat et ya sevceksin devleti ya da terketceksin burdan kahraman olmanın pesinde kosma ayagın takılır.
- Gündem konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılne karanlık gün olacak arkadaşım ışid kobaniyi zaten alacak o belli
türkiyeye dokunmaz onlar dokunsalardı rehineleri öldürürlerdi
kobanide zaten pkk lılar var salla gitsin gebersin şerefsizler510 Yorumla- +1 yıl
NE alaka şimdi yorum ıstedin yorum yaptık 1 ay geçsin ne oluyor 1 ay geçince tkurulcek biri varra vatana millete ihanet edenlerin suratina tkur
- +1 yıl
ISid kobaniyi zaten alacak demişsin. Isid e bayağı bir guveniyordunuz noldu?
- +1 yıl
ney ne oldu banane ne olduysa kobanide zaten halk yok ypg-pkk teröristleri mevcut
halk oradan çekildi karşında ırakın %70 ini işgal etmiş bir örgüt değil bir ordudan bahsediyoruz heronları, generalleri, tankları mevcut düzenli bir ordu sence ne kadar nereye kadar dayanacak örgüt bunlara bölge ülkeride son haberlere göre işide karşı savaşta birleşmiş
ben bilmem ben gerçekleri söylerim perşembenin gelişi çarşambadan belli olduğunu söyledim ki barzani ve ypg liler, pkk, hdp nin telaşlı tavırlarınıda kendin gördün bizi yok edecekler diyee en son medeti ABD de buldular ve ortalığı karıştırıp insanların ölmesine sebep oldular bence gereksiz yere övüyorsun terör yandaşlarını her tarafı yakıp yıkanlardan ne medet umuyorsunki?
olan millete oldu başka kimseye bir şey olmadı - +1 yıl
faşist ne demek? onun açıklamasını yaparmısın bana
bana faşit diyorsun yaa açıklamanı bekliyorum
ben bir ideoloiiyi savunmuyorum ben sadece işidin çok güçlü bir ordu olduğunu biliyorum
ve kritik yerler ve noktalara saldırıp komple her yeri işgal ettiğini biliyorum sen anlamk istemiyorsun en baştan beri.. kobani falan beni ilgilendirmez ben olaya bakarım 1 ay önce yorum yapmışım 1 ay sonra veya 6 ay sonrada durum değişebilir ben bilmem neyin ne olacağını onları doğuran yapıya sor bunu ama güçlü bir ordu işid ypg-pkk ile kıyaslanamaz kadar güçlü ben sana anlatıyorum diğer bölge ülkeleri şu an işid le savaşmak için birleştiği haberini okudum geçen geri kalanı onlara kalır ne düşecek ne kalacak ben bilmem
beni kimse yakamaz benim safım belli herşeyim belli
vatanın birliğini ve bölünmez bütünlüğünü savunarak
herkesin eşit olduğunu düşünüyorum yakıp yıkmak sorunları çözmez tırmandırır ve herkesi yorar bu durum - +1 yıl
Isid türkiyeye dokunmaz komşumuz olsa bile sorun yok deyip bin yıldır kardes dediğiniz kurtler ise gebersinler serefsizler diyerek ne derece bir ırkçı olduğun belli oluyor faşist cumlesini senin karekterin üzerinden acikladim zaten ha işid çok büyük bir güçte bilmem heronlari varmista yahu kardeşim ağır silahları olduğu doğru ama ypg-pkk emin ol mahvediyor onları artık hangi tv kanalını izliyorsun bilmiyorum ama biz bizzat canlı canlı görüyoruz işid i okadar gözünde büyütme yani. Ypg nin elinde kalesnikof ve docka vardı buna rağmen işid ypg ile başa çıkamadı alamadı kobaniyi onca tank top silaha rağmen ABD ypg ye silah verdiyse artık işid gebersede kurtlerin bir karış toprağını alamaz.
- +1 yıl
kürtler gebersin diye bir şey demedik biz burada demezde kimse
pkk ve terör örgütü gebersin diyoruz biz pkk terör örgütü gebersin demek veya şunu söyliym sana bir insana bu insan gebersin demenin IRKÇILIK ile ne ilgisi ve alakası var bununda tanımına bak kobanide halk olmadığını zatn söylüyoruz bunun herkes farkında bak öyle bilmez anlamaz öyle anlamsız cümleler kuruyoorsunki
karakter faşist olmaz faşizm bir ideolojidir
ben otoriter ve totaliter bir yapıyı benimsemiyorum hala daha faşizm ne olduğunu bilmeden başkalarından duyduğun lafları burada yorum diye yazıyorsun karşındaki insanın nasıl biri olduğunu bilmeden tanımadan ve düşüncelerini öğrenmeden direkt yafta yapıştırma bunların tanımını öğren öyle gel konuşalım tamam hadii kolay gelsin sana.. - +1 yıl
Haha :) inan çok güldüm buna işte bir insana gebersin demek faşist lik değil diyor. Yahu sen bir insana demedin ki bir irka bir topluma bir toplumun değerlerine dedin bunu pkk ya gebersinler deyip islami her alanda kotuleyen islam ile alasi olmayan insanlığa zulmeden Allahın lanetledigi bir topluluğa işid komşumuz olsa sorun yok demen faşist lik tir iste sen önce ne dedigini bir oku anlamaya çalış ben senin sacinin teli kadar okudum ve dEvam ediyorum
- +1 yıl
faşistlik değil demedim
ırkçılık değildir dedim
bır ırka ve toplumun değerlerine ben bir laf söylemedim burada
pkk ve teröristler gebersin dedim pkk-terör grubu bir ırkın değerleri değildir
BEN NE ZAMAN İŞİD KOMŞUMUZ OLSA SORUN YOK dedim? öyle birşey yazmadım bak hala yazdın diye yaftalıyorsun işid in yok olup olmayacağına ben karar veremem ABD nin takdiri o beni ilgilendirme TÜRKİYE yi tehdit ederlerse belasını görürler bu kadar basit hala daha irdeliyorsun ne dediğini bilmeden her tarafa çatıyorsun benim söylemediğim şeyleri söyledin diyorsunn
benimle tartışma yapmadığım şeyleri yaptı diyorsun hala - +1 yıl
Bak yazdığın yazıyı sana yazıyorum " Isid kobaniyi zaten alacak o belli türkiyeye dokunmaz onlar.. Dokunsalardi rehineleri oldururduler ( yani işid benim sinir komşum olsa bile bana dokunmaz sorun yok diyorsun. Yazını bile ben sana açıklıyorum ). Kobanide zaten pkk lilar var salla gitsin gebersin serefsizler." Daha fazla açıklama yapamami istermisin? Kerkük te türkmenler işid tarafindan katledilirken kimin yardım ettiğini biliyormusun? Fox TV muhabiri fatih portakal canli yanında türkmenleri pkk ve pesmerge koruyor deyip pkk ve pesmergeye teşekkür etti. Bende bir kürt olarak pkk ye sesleniyorum lütfen şu turkmenlere yardım etmeyin turk kardeşleri burada size terör derken siz orda onları kurtarmayin bırakın turkmenlerin namuslarini beş para etsin işid ki ettide zaten ama doğru işid sizin için güzel bir örgüt bişey derdim De neyse terbiyemi bozmak istemiyorum.
- +1 yıl
eeeee benim yazdığım cümleyi kendine göre çevirmeyeceksin öylee
evet türkiyeye dokunamaz dokunursa bedelini öder bu kadar basit..
bak ben yazdıklarımı tekrardan sürekli aynı şeyleri yazıyorum farkındaysan
sürekli tekrarlamamı istiyorsunn...
fatih portakal yanlış yapmış pkk -peşmergeden teşekkür dilenmez o onun yanlışı bizim askerlierimizin katili onlar fatih portakal ve fox tv de türkmenlere nasıl yardım edecek onlar başa çıkamaz bu işle teşekkürler sen anca onlara moral verirsinn..
tamam sen seslen öyle kardeşlerineeee hadi kolay gelsin sana...
kobani düşerse Türkiye yok olur galiba yani THE END!
514 Yorumla- +1 yıl
Cahilligin dibine vurmussn
- +1 yıl
Kobani ile turkiyeyi kiyasliyosun cok komiksin @asiyeesi
- +1 yıl
Ben medyada kobani duserse turkiye yok olur die bisey duymadm keza kobani dusse bile sınırı geçemez bile ben suriye sınırında rutbeli askerdim bunu hangi mantkla veya ideoloji ile soyluypsun onu bilemem ama kesinlikle cahilsin onu biliyorum :D @asiyesi
- +1 yıl
Kusura bakma da sen kobani duserse turkiye yok olur dersen benden saygi goremessin bu vatan topragnda atalarmzn mehmetcigimizin kani var burada alenen kürt milliyetçiliği yapypsn bu yazdgndan ben tahrik oldum kimseyle polimige girme pesinde degildm dayanamdm @asiyeesi
- +1 yıl
Böyle bisey yazdgn icin yanls anlasldn kurt milliyetciligi yapyomus gibi hani kurtlerle bir problemim yok herkezi bir tutmann mantigida yok pkk ve pyd yi destkleyenler ile sempatizanlari sevmyorum koyde ciftci sinir otesinde kacakci hastanede yesil kartli oluncede masum sivil oluyolar eger oyle dusunuyosanda sana cahil dedigim icinde ozur dilerim :(( @ asiyeesi
- +1 yıl
Türkiye nin arkasında Nato var yikmazlar? Yahu zaten ilk yikacaklar olan Nato:)
+1 yılbizim yavşak terör yanlıları iyice azıtır... masum insanları öldürmeye başlarlar bizde bir sabrederiz iki sabrederiz sonra bizde ineriz sokaklara sokakta onları çatır çatır sikeriz ! herkes ayağını denk alsın !
37 Yorumla- +1 yıl
Ee neyi bekliyorsun git diyarbakira in sokaklara tutan mi var:) okadar delikanlı isen tabi :)
- +1 yıl
şimdi değil zamanı gelince ! siz o kadar delikanlıysanız gidin kobaneye... anca burada sağı solu ateşe vermesini blirsiniz o da meydanı boş bulduğunuzdan türk halkı inerse sokaklara görürsünüz ebenizin amını.. kobanedekiler etek giyip kaçıyor * korkakları... türkiyede sıkıp dağa kaçıyorlardı orası düzlük ya ışıd bunları keklik giibi avlıyor... çokda iyi ediyor ellerine sağlık... amerika hava saldırısı düzenlemesiydi çoktan düşerdi
- +1 yıl
Vay be olay yeri inceleme abd ucak yollamis kurtler Kurtulmuş ee sonra noldu :) l*n zibidi erkekseniz kobaniye gidin diyon peki kobanide baban mi savaşıyor suan? Kim etek giyip kaçmış oyüzden mi işid dünyanın verdiği silahlara rağmen elinde kalesnikof olan kürtlere karşı başa çıkamıyor 25 gündür yurru bee. Sabrediyormus sabretme gel çık karşımıza
- +1 yıl
* l*n :D * cevaba bak :D ışid türkiyede mide burada sokakları ateşe veriyonuz ışid kobanide siktirin gidin orda savaşın :D götünüz yemez tabi :D burada meydanı boş buldunuz ahkam kesiyonuz :D gittiniz götünüze baka baka geri kaçtınız :D sokaktaki itlerinizi toplayında gidin :D trabzonda pkklılar eylem yapcaklarmış trabzonlu sokağa bir indi ne gelen var giden :D 3 - 5 köpek sokağa iniyor bakıyor meydan boş yak yık :D amın evlatları yakıp yıktıklarıda yine kürdün dükkanı :D dinsizin hakkından imansız gelirmiş :D size müstehak * koduklarım çok iyi ediyor ışid :D siz anca sıkıar sıkar dağa kaçarsınız :D :D adamsanız delikanlı gibi çatışmaya girin de görelim :D :D
- +1 yıl
35 senedir sizin ananizi aglatti yetmez mi :D
- +1 yıl
siiktir lann yarram :D korkaklığınızıda kabul ediyonuz yani :D kobane düştü l*n @mcık :D :D ışid siksin şimdi pkk yı :D oh çok iyi oldu :D o kadar annenin ahını aldınız Allah yanınıza mı bırakacaktı verdi başınıza bir bela uğraşın durun... gerçi götünüz yemiyor ya gidip savaşmaya :D
- +1 yıl
merkezi ele geçirdiler :D bayrak diktiler :D o bayrak direği var ya o bayrak direği senin g... girsin :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkodumun malları pkk yandaşları kobani düşerse Ankara düşermiş başını düşer bingölde 2 polisimiz şehit oldu 2 yaralımız var asker saldıranların 3 ünü indirdi 2 sini yaralı aldı karakola patlayıcı attılar asker ateş açtı * kodu ortalığın artık gün askerin günüdür kimse bir pok yapamaz sen kafanı yorma onlar karayılanı alana kadar durmayacak
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKobani düşerse İmralı düşer. Pkk / Kck / Hpg / Pyd / Ypg düşer. Abd ve İsrail Ortadoğu'da Sosyalist Marksist bir oluşum çıkarlarına ters düşeceği için destek olmuyor. Irak'ta durum farklı. Barzani Nakşibendi. Tüm dünya destek oluyor. Emperyalizm dişini geçirebileceği yobazları sever her zaman.
15 Yorumla- +1 yıl
Bence kobani düşerse ankarada düşer.
Cevap sahibi+1 yılİçi boş safsata. Ülkenin huzurunu bozanları bir kaşık suda boğarız.
- +1 yıl
Bak bozmaya çalışıyorlar gel diyarbakira iki kasik suda Boz görelim erkekligini
Cevap sahibi+1 yılAsker her yerde sokağa indi bile zaten. Gerekirse Polis - Jandarma - Askere vur emri verilir.
- +1 yıl
Verilse nolacak? Vur emri vermek öyle kolaymi her iki tarafa zarar görür
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım, Rojava ve Kobane'deki mazlumlara çocuklara annelere yaşlılara yardım et.
43 Yorumla- +1 yıl
Amin inş
- +1 yıl
Allah korusun allah dahada beter etsin bu vatansiz o* cocuklarini
Cevap sahibi+1 yıl@alpsanlıbaba çocuklarda var orda...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenelerdir analarini, kundaktaki bebelerini dusunmeden oldurdugunuz Turk askerinden yardim dilenecek kadar soysuzsunuz.
5310 Yorumla- +1 yıl
helal olsun :D cuk diye oturttmuşsun :D
Cevap sahibi+1 yıl#Hasnictiryav sen olayi anlayamamissin
Bana faydası olmayan klisenin papazini... bağla burdan çokta tın yani kendi sorunları yillarca beslediler şimdi de onlarla savasiyorlar yetmiyor bizim ülkemizide bu savaşın içine çekmeye çalışıyorlar... kapımızi açtık misafir ettik onlarin yaptığı ortalık karıştırmak...
00 Yorumla
+1 yılIŞID dünya üzerindeki baska herhangi bir orgutten daha tehlikeli bir örgüt. ISID'ın yaptıklarına Bir T. C. vatandası olarak sevinmek mazoşiszmle es deger. Tecavuze fetva cıkarmıs kestikleri kafayla top oynamıs insanlar bunlar.
411 Yorumla- +1 yıl
Türklerin yüzde 90 i işid i destekliyor malesef
- +1 yıl
Tamamen mastürbal amaclı bu hareketler. PKK nın yok edildigine seviniyorlar fakat yagmurdan kacarken doluya tutulmak denilien bir sey var. Adamlar Türkiyeden de intikam alıcaz diyor.80 milyon bonzai mi cekiyor bu ülkede?
- +1 yıl
Bilmem sormak lazım onlara:)
- +1 yıl
Arkadas halep ordaysa arsin burada al eline silahi yuru git kobaniye. Eğer türk toprağına gelirse bu ateş buz girmek için düşünmeyiz bile ucuz klavye kahramanligini bırak. İsid türkiye için tehdit degil ama PKK tehdid YPG tehdit ne bekliyorsun. Bu insanlar terörist sayısı azalıyor diye ağıt mi yaksin @soran
- +1 yıl
Bence bonzai içmiş bunlar şimdi sana katiliyorum:)
- +1 yıl
@hugeboy Yani onu bilmem de ISIDi sevmemek icin kahraman olmaya gerek yok cani onlar. Sokaga cıkın demiyorum ama ISIDi desteklemek nedir ya? Allah askına acımayı falan bırak ISID gibi bir orgutten medet ummak nedir ya?
- +1 yıl
Kusura bakmayın biz kürt değiliz 80milyona yakın nüfusu. 1270 yıllık ordusu olan bir devlet var burada öyle iki günlük örgütten korkacak kimse yaşamıyor bu topraklarda. Bu insanların ataları 60 devlet kurmuş. Canilik meselesine gelince siz ne zaman insan hakları savunucusu oldunuz sizin modern abd niz geldi irak ta bir milyon kişiyi öldürdü afganistsnda 600000 kişiyi. O sırada ne is yapıyordunuz. Hadi onu geçtim daha dün türk askerini karakolda kursunlayanlar bugün kobani de dostumuz mu olacak. Bırakın bu işleri
- +1 yıl
@hugeboy Adamlar diyor ki sırada Türkiye var. Bu yeterli mi?
- +1 yıl
Ayrıca bu ülkede Kürt nufusu az degil ki elini sallasan Kürt var.
- +1 yıl
Senin korkun olmayabilir ama olecek olan gene bizlerın gencleri olacak.@hugeboy. Kabadayı yonetimi mi bu?
- 167 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuriye zaten iç savaş içinde ne halt olduğu belli değil kobani düşebilir bize bişey olmaz sınırda asker sayısı artar o kadar sıvamazlar Ankara düşermiş sanki oyun oynuyor kodumu pkklısı eğitim seviyeniz sıfır devlet kurcam diye anırıyonuz yıllardır pusup kaçıyonuz pusup kaçıysunuz şerefsizler yaralanıncada devletin ambulansına biniyonuz hadi bu soysuzlarada pusun meydanda savaşınca hemen işiniz bitti dinsizin hakkından imansız gelirmiş
20 YorumlaİŞİD ingilizler tarafından oluşturulan abd israil gibi ülkelerinde yardımlarıyla desteklenen bir örgüt. Kullandıkları siyah sancakla İslam dinini lekeliyorlar amaçları islamcıları terörist olarak göstermek. Ancak pkklı militanlarıda katlediyolar burasıda tek iyi yönleri ama sonuç itibarı ilede onlarda terörist. Bu eylemcileri sınırdan salıversinler hepsi gebersin.
112 Yorumla- +1 yıl
Pkk dan olmasa kobanideki halka sen mi gidip yarim edecektin? Yani ordaki halkın kafası kesilmesi tecavüz edilmesi çok mu hoşuna gidecekti?
- +1 yıl
Hayırdır kimin yanındasın? kaderi kimse değiştiremez bunların hepsi olucak 1400 yıl önce hadiste belirtilmiş ve bir bir meydana geliyo. SEN NASIL BİR TÜRK KANI TAŞIYORSUN ! KENDİNE GEL PKK KURTARIYORMUŞ ÇIKARI OLMASA YANAŞMAZ YANDAŞLARI İÇİ, N SAVAŞIYOR PKK HAYIRDIR? SENİN SAVUNDUĞUN PARTİLER OPERASYONA HAYIR DER AMA NEDEN YARDIMA KOŞMADIĞI İÇİNDE EYLEM YAPAR NE b*k OLDUĞUNUZU KENDİNİZ BİLE BİLMİYORSUNUZ.
- +1 yıl
Kaderi degistiremiyor san pkk nin öldürdüğü 50 bin askerede kader diyeceksin kardes.
- +1 yıl
Sen önce benim ne dediğimi anla sonra gel konuşalım. Isid Kürtleri öldürüyor buna kader diyorsan Pkk da Türk askerlerini oldurdu bunada kader diceksin.
- +1 yıl
Lafı değiştirmeyelim konuyu saptırma " Pkk dan olmasa kobanideki halka sen mi gidip yarim edecektin? " bunu diyen sensin pkkanın mk tamam mı. İşid örgütününde mk tamam mı yesinler birbirlerini bu en çok TÜRKİYEMİN işine yarıyacak yok şurası düşerse bilmem nede düşermiş TÜRKİYEYE hiçbirşey olmaz.
- +1 yıl
:) ) desteklesem nolcak
- +1 yıl
Olum sen salakmısın? vatan haini bir oçsun ozaman yapıcak birşey yok / yapıcak çok şey varda herşeyin zamanı var bir Türk asla kaybetmez senin gibileri çok zor zamanalr bekliyo yakında görüceksiniz. // neyse senin gibi tiplerle siyaset yapmaktan bıktım nede olsa herşey olucağına varıyor bekleyin ve görün. yazma daha..
- +1 yıl
Yüzüme karsi küfür edemiyenleri adamdan saymıyorum buyuzden susuyorum.
- +1 yıl
:) )
Irkcilik yapmayi sevmiyorum ama hem devletin askerine, polisine saldir oldur hem de dusmani oldugun devletin askerinden yardim iste. Istekleri yerine gelmeyince de ulkeyi yagmala. Pislik herifler
61 Yorumla- +1 yıl
Kimse yardım istemiyor 2 bin tir öso ya nusraya işid e yardım yapildiginda iyidide kurtlere gelen silah yarimimi kötü oldu? Sinir kapısını açsın yardimlar gitsin yeter kimse turkiyeden yardım felan istemiyor zaten.
Irakta binlerce Türkü öldürdü işid kimse sesini çıkarmadı. Sığınma tale
ebi istediler kapı onlara açılmadı. Gel gelelim burdaki sayının 10 da biri kadar bir neredeyse köy gibiküçük bir yer için tüm ülkeyi ateşe verdiler. Ne olursa olsun mazlumun katli doğru değildir ama adalet her yerde lazım yahu!01 Yorumla- +1 yıl
Ben iki ay öncesine kadar Irak Kürdistan bölgesinde çalışıyordum turkmenleri pkk koruyor bunu Fox TV muhabiri fatih portakal canli yanında dile getirip pkk ya teşekkür etti. Sizin türkmenler için kiliniz bile kipirdamadi alcak gidip savassaydin sende bak kurtler savaşıyor.
Kobani düşerse kürtlerin kürdistan hayali düşer bize bisey olmaz yani. karanlık günler PKK yi bekliyor Türkiye yi degil
71 Yorumla
+1 yılYüce rabbimin izniyle kobani düşmeyecek ypg/ypj gerillları kanlarının son damlasına kadar ordaki halklar için savaşacak kobani halkların zaferi olacak ve zalimin korkusu olacak insanlar biji berxadana kobani ✌
35 Yorumla- +1 yıl
Ins öyle olacaktır.
- +1 yıl
Hewal sen amedlisin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Insallah
#direnkobanê ✌️✌️ - +1 yıl
@merflikesyou her biji hewall
Kobani düşerse Türkiye'de kürt sayısında artış olur kaçakçılık azalacağı için çoğu kürt geçimini sağlayamaz hale gelir Doğu iyice karışır. Kobani düşerse bir an önce Işid'den kurtulmak gerek yoksa işimiz zor.
03 Yorumla- +1 yıl
işiniz gücünüz kaçakçılık demek
- +1 yıl
Ben kurdum diyarbakirliyim nolmuş? Ve şuanda diyarbakirdayim
Neden karanlık günler beklesin. Kobani Türkiye toprağı değil. Bu konuda kürtlerin bu ülkeye haksızlık ettiğini düşünüyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
Doğru turk toprağı değil ozaman tayyip nie Esad in deverilmesini istiyor? Filistinde Türkiye toprağı değil nie filistin için Türkiye yirtiniyor?
- +1 yıl
Bence faşist dediğin sizler gibi olanlara denir. Bir insan ya ölüm istemez ve tüm ölümlere karşı durur ya da faşisttir canidir işine gelen ölümlere olsun varsın der işine gelmeyene vay benim şunumu öldürdüler diye ortalığı karıştırır. Sizinki bu 2. seriye giriyor.
Senin memleketine senin memleketini korumak üzere gönderdiğimiz oradaki insanlara emanet edilmiş 20 yaşındaki gencecik çocuklarımızdan ellibin kadarı sizin zihniyetiniz tarafından şehit edildi. Üstelik onlarda hiç istemediler oraya gitmeyi anneleri babaları vardı bazıları evliydi çocukları vardı. 30 yıl gıkınızı çıkartmadınız bir tek eyleminizi bu çocukların ne suçu var neden bunları öldürüyorsunuz yöneticilerin suçundan dolayı haksızlık yapan bu çocuklar değilki dediğinizi duymadım.
Ama memur olmuş okumuş yazmış kendi isteğiyle asker öldürmek için PKK lı olmuş pezevenklerin ardından sizler gibi yas tutmamızı istiyorsunuz. Neymiş acılarımızı paylaşacakmışız. Siz bizimkini paylaştınızmı ulan. - +1 yıl
Ayrıca bir adamı kandırırsın kandırırsın da bu 1 kez olur. seksenlerde insandır diye kucak açtığımız saddamın zulmünden kurtardığımız silah verdiklerimiz döndü bizim çocuklarımıza sıktı o kurşunlarını. Şimdi kobaniye tank verelim işidi hallederseniz dönüp bize sıkın değilmi silahlarınızı. Yok öyle yağma. Bu ülke insanı sizleri 30-40 yıldır tartıyor zihniyetinizi. 3-5 şerefsizin size yaptığı haksızlığın hesabını tüm Türklerden sormaya kalktığınız da mı yalan. Türkiyeye düşman olmuş tüm unsurlara kahraman muamelesi yapt Kobanide halk falan kalmadı yok çocuk mocuk diye duygu sömürüsüne girme karşımda. Oradaki insanlar bizim misafirimiz şu an. Benim çok Kürt dostum arkadaşım var her insan bir değildir. herkesi de aynı kefeye koymuyorum. Benim sözüm Kürtlere de değil benim sözüm senin zihniyetindekilere. Kobani şöyle olursa böyle yaparız diyenlere. Türkiyeye ike ike yardım edeceksiniz diye tehdit savuranlara. Biz yardım edersek insanlığımızdan yaparız koçum. Onuda yapacaksak kendimz yaparız
+1 yılIsidi Türkiye destekliyor demiş aşağıda bir arkadaş. Isid gücünü Rusya Çin ve Sırbistan dan aldı zamanında. Kobane düşerse ne olur söyleyeyim iç savaş çıkar. Ama biz savaşa değil barışa davet ediyoruz.
31 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılsuçsuz insanların ölmesii her zaman çok acıı. inş. olaylar bir an önce biter.
ama senelerdir pkk yı özgürlük savaşçısı kabul edip , eylemlerine alkış tutanların ; şu anda korkudan titremesini görmek , türk askeri yardım etsin naraları attığını görmek ; üzüntümü alıyo biraz olaylar karşısında.
hee bir de kobani düşerse ; Ankara düşer kafası yaşayanlar varr, onlar ne içiyosa ben de ondan istiyorum :)22 Yorumla- +1 yıl
Korkan insan kaçar mi savasirmi? Pkk şu an kactimi savaşıyor mu? Kim yardım istemiş askerlerden siz masal okumussunuz sanırım
Gündem konusunda 521 cevap paylaştı. Hiç birşey olmaz. Dağlık karabağda azeriler öldürülürken, bosnada müslümanlar katledilirken sesini çıkarmayanların bugün tepki göstermeye hakları yoktur, olamazda. Kimse kusura bakmasın, herkes layık olduğu şekilde muamele görür.
40 Yorumla
+1 yılKobani'deki halk masum halk ölür.
Bunu bahane eden bizim sapıklar etrafı yakıp yıkar.
Polis icabına bakar.
Solcu gazeteler sırf muhaliflik olsun diye bölücülerin tarafını tutar.
ABD'nin Suriye'ye girmesi için bir bahanesi daha olmuş olur.20 Yorumlaışıdlan komşu oluruz sonra yıllar geçer devlet olur ışıd sonra futbolcu alıp veririzi ekonomik ilişkiler vs geleşir tabi 100 ya da 200 yıl sonra olabilir bkz 1. ve2. dünya savaşında Avrupa devletleri birbirini biçiyordu yıllar sonra ab oldular
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru kız alıp verirsiniz vermeseniz tecavüz ede ede götürür bacilarinizi böyle kardes kardes yaşarsınız artık
+1 yılNerede düştüğü önemli. Mesela Kobane, ceza sahası içinde düşerse penaltı olabilir. Dikkat etmek lazım. Ancak şunu da ehemmiyyetle tebarüz ettirmeliyim ki, Kobane düşerse, Burak Yılmaz da düşer; affetmez.
21 Yorumla- +1 yıl
Hersey güzel ama topları çok adiydi Türkmen kafasıni kesip oynuyorlardi biraz daha kaliteli mal kullanabilirlerdi bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bende bir Türküm ama her zaman eşitlik taraftarı oldum bu eğer komünistlikse evet öyleyim ve gurur duyuyorum ama şu an Türkiye'de yapilan eylemler çok yersiz yapılacak bişey olsa zaten yapılır diye düşünüyorum en azından eylemleri cana zarar vermeden yapsınlar benim sevgilim Diyarbakırlı o bile şu an yersiz buluyosa bu yapılanlari daha ne diyim
10 Yorumlaışid kadar acımasız terör örgütü görmedim allah onları bildiği gibi yapsın
123 Yorumla- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
evet acımasızlar ama pkklıları siksinler :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n ne biçim adamlarsınız. Benim aslım Kürt ama damarlarımdaki kan Türkiye için akar. Siz ırkçı zihniyetlerin Allah belasını versin. Kürtler şu an Doğu'da ii şeylermi yapıyor. Iki polisimiz şehit , emniyet müdürümüz ağır yaralı. Kobani bizim toprağımız değil. Ne yapabilir Türkiye. Biraz mantıklı düşünün. Ecdadımız bu durumu görseydi eminim sizler için bu ülkeyi kurtarmazdı. Siz, biz, onlar bu güzel vatanı haketmiyoruz
18 Yorumla- +1 yıl
Madem kobani senin toprağın değil ne yapabilir Türkiye diyorsan ozaman tayyip efendiyen esattan filistinden onun topraklarimi ki konuşuyor? Satılık kürt seni
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir Kürt olmaktansa böyle düşünmeyi çok daha ii bilirim. Peki kuzey Irak'taki türkmenler katledilirken neden sıkıntı çıkmadı. Çünkü ülkemizi seviyoruz. Karıştırmak bize yakışmaz aslanım. Bu ülke hepimizin. Protestonu yap. Ama edebinle yap. Yak yık yağmala ve kobanide olanlara emin ol bende üzülüyorum. İşid yok edilmeli. Ama ülkemiz ayakta kalmalı
- +1 yıl
Len ordaki turkmenlere Türk ordusumu yardım etti yahu daha 2 ay öncesine kadarda irak akre bölgesinde çalışıyordum turkmenlere kurtler yardım etti kurtardı sen ne konuşuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılTamam yardım etmiş olabilir. Ama ortalığı böyle karıştırmak doğru mu?
- +1 yıl
Şşş hadi işine kendi irkini satan herseyini satar git dilini tarihini yok eden devletinin arkasına sen benim yanımda işin yok.
Cevap sahibi+1 yılSen gibi Kürt olmaktansa asimilize olurum daha iyi. Bu ülke benim ve bu ülkeyi sevenler siz gibilere böldürmeyecek. Uyuyamayacaksınız. Benim şehit ecdadım sen yakıp yıkasın diye şehit olmadı
- +1 yıl
He git ecdadina söyle omuz omuza savastiginiz türkler bugün bizim dilimizi tarihimizi yok etti Çanakkale zaferinden sonra mükafat olarak dersim munzur zilan katliamlarini verdiler kürtlere olurmu. Satilik seni.
Gizli Üye(36-45)+1 yılIsid sevinir ne olsun. isidi destekliyorum pilsikleri yok ediyor oldurmeye devam kurtleri
129 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKürt musun ne bu saldiris
- +1 yıl
Evet kurdum
Cevap sahibi+1 yılInsallah geberirsin
- +1 yıl
Gel gebert yiyorsa faşist seni
Cevap sahibi+1 yılBana gerek yok yakında kelleni ucururlar
- +1 yıl
Valla biz onların Allahindan bile korkmuyoruz ölmekten korkan senin gibi adi olsun
- +1 yıl
Demek isiti destekliyorsun ha kaltak onlar seni iyi bir s*ksnde o zaman gorursun o isit kocalarini kurtler seni sikmedigi icin mi bu ofken o*ruspu kaltak varya yanmda olsaydn agzini yuzunu patlatirdm
Cevap sahibi+1 yılSeni kurt sikilmissin burada atarlanion zorunami gitti cevabim defol git şimdi hadi
- +1 yıl
Hss sakin olun bu ne küfür böyle işid i destekleyenlerin Allah belasını versin deyip geçmek gerek onların seviyesine inmeyelim
Birakalim olsunler kulliyetleri zarar fasizmi nu adamlar tapiyor ayrimciligida beter olsunlar az anamizi aglatmadi pkk simdi orda savassin pkk ya en cok yardimda bu sehirden gidiyordu ohhh taktir ilahi
40 Yorumla
+1 yılHiç bir b*k olamaz bu ülkede 4 milyon kürt varsa 74 milyonda Türk var
31 Yorumla- +1 yıl
Salla belki tutar:) bu ülkede resmi rakamlara göre 22 milyon kürt var:)
- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat