+1 yılAleksander Rybak gerçek bir abaza ve apaçidir.
https://www.youtube.com/watch?v=o072ZT8uKGE
Eurovision 2010 Finalinde 1. olan Lena'ya ödülünü vermek için gelen Alexander Rybak önce yanağını uzatıp sonra ani bir hareketle kafasını çevirerek Lena'yı dudağından öpmeye çalışmış hatta başarılı olmuştur. Sonra da hoplamış zıplamıştır.
Kendisi bu ilginç ergen genç davranışını daha önce de kendi ülkesinde katıldığı bir programın sunucusuna da yapmıştı.
Eurovision'ı kazandığında bir anda genç kızların sevgilisi olan Alexander Rybak bu abaza davranışıyla anca genç kızların kaynı olabilir.104 Yorumla- +1 yıl
:) +1
Soran+1 yılhmmm biliyorum bu haberi kızların kaynı olabilir bölümüne hep gülmüşümdür:Dd
- +1 yıl
Orda evet yanağını çevirdi fakat öpemedi daha sonrada zaten elena ona dudağının kenarından opmesini soyledi oda öyle öptü ve hoplayıp zıplaması ise elena yi gösterip alkislamalarini söyledi ve ondan dolayı zıpladı saçma sapan bilmeden insanları kötü göstermeye çalışmayın ve evet ondan önceki yani 2009 yılında ise rekor bir puanla birinci olmasından dolayı biraz şımarmış orda fakat bu abaza olduğunu göstermez alexander rybak'ı yakından takip ediyorum ve gerçketen öyle biri degil
En İyi Cevaplar
eurovision da başarı kaydetmişti sanırım kendisi yetenekli birisi güzel şarkıları var. Kemanı sevdiriyor insana ama biz de o yetenek yok gibi sanki neyse iyi ama çok iyi
Lindsey Stirling de iyi ama :)21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir ara çok dinlerdim artık pek dinlemiyorum.
Alexander Rybak hakkındaki düşüncelerime gelecek olursak da sesi güzel, kendi güzel son derece yetenekli bir insan bana kalırsa. İlave olarak çok sempatik olduğunu da söylemezsek olmaz.23 Yorumla
Soran+1 yılahah aynen senin gibi düşünüyorum bende dinliyorum güzel yani bir ara bir sarkisi Türkiyenin % 90'ının zil sesi olmuştu...
Cevap sahibi+1 yılO %90'ının içinde bende vardım :D
"Fairytale"
Soran+1 yıleheh :DD
+1 yılErovisyon ( nasil yazildigina takilma ;) ) kazanan kisi ve ayni zamanda keman calisini begeniyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılbende keman çalışını seviyorum bir ara heveslendim de kemana olmadı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılAlexander İgorjevitzj Rybak, 1986 yılında şimdiki Belarus sınırları içerisinde yer alan Minsk'te dünyaya gelmiştir. Annesi Natalia Valiantsinauna Valentinova Rybak ünlü bir piyanist, babası İgor Alexandrovich Rybak ise Norveç'te ünlü bir kemancıdır. Babasının işi nedeniyle 4 yaşlarında Norveç Nessoden'e gelen aile uzun yıllardır Norveç' te yaşamaktadır. Alexander Rybak ilk başlarda zorla 5 yaşındayken babası tarafından kemana başlatılmıştır fakat keman şimdi hayatının bir parçası olmuştur. Lise yıllarına kadar hiç şarkı söylemeyen Rybak, lisede âşık olduğu kıza şarkı uazarak şarkı hayatına başlamıştır. Okuldaki herkes onun şarkısını beğense de o kız Rybak'ı herkesin içinde rezil edip, zengin çocuğuyla çıkmıştır, bunun sonucunda da Rybak bir süre içine kapanmıştır. Üniversite bölümü olarak pedagogluğu kazanıp oraya gitmiştir ve babasının isteğiyle sanat okuluna da kaydolmuştur. Üniversiteleri dereceyle bitiren Rybak, 2008 yazında ("kazara" geçen yaz) bir dağda izdivaya çekilmiştir ve "Fairytale" şarkısını orada bestelemiştir. Amacı sevdiği kıza tekrar şarkı hediye edip onunla birlikte olmaktır. Rybak'ın babası bu şarkıyı kazara görür ve şarkıyı Eurovision Norveç elemelerine yazdırır. 3 hafta boyunca birincilikten düşmeyen şarkı, Norveç'i temsil etmiştir ve neredeyse bütün ülkelerden tam puan (12) almıştır ve online seçimlerde de birinci olarak Eurovision tarihinin en yüksek puan rekorunu kırmıştır. Fairytale ile ünlü olan sanatçı, daha sonra Europhe's Skies ardından Roll With the Wind, Kiss and Tell, Memories, Kotik gibi şarkılar çıkarmıştır. İlk albümünün adı "Fairytales"dır. Ardından sanatçı kenfisi bir çocuk kitabı yazıp, kitabın müzikalinde oynamıştır, How to Train Your Dragon animasyonunu da kendisi yazmıştır ve oradaki başrol olan Hıçgıdık'ın Norveççe seslendirmeni olmuştur. Sonra" Damdaki Kemancı" filminde oynamıştır ve sayamayacağım kadar doktorluk, müzisyenlik, bestecilik, oyunculuk ve kitap yazarlığı hakkında ödülleri vardır. 21 Nisan 'da 1000 Views isimli yeni şarkısı çıkmıştır ve 28 Temmuz yani geçtiğimiz cuma günü Minneapolis ve Norway Hause'da piyano eşliğinde keman konseri vardı. Gidemediimmm😢
KİŞİLİĞİ
Kişiliği ENFJ kişilik tipidir ve özetle bu kişiler genellikle atılgan, samimi, lider ve iyi niyetli olurlar. Ayrıca çok enerjiktirler ve sevdikleri için yapamayacakları şey yoktur. Çok iyi vakit geçiririrler, geçirtirler.
AKTİVİTELERİ
Genellikle spor yapmayı sever ve her uyandığında yarım saat yürüyüş yapar. Mektuplaşır, hayranlarına mektuplarında geri dönüş yapar. Onun dışında futbol ve bilgisayar oyunları oynar. Bilgisayar sadece 2 saat ;) Tam bir Manchester City hayranıdır, maçlarını hiç kaçırmaz.
ALIŞKANLIKLARI
Anne babasını her 3 haftada bir ziyaret eder.(Anne babası halen Nessoden'dedir fakat kendisi Oslo'da yaşamaktadır ve Oslo'dan Nessoden'e tekneyle 10 dakikada gidilir.) Kesinlikle çorapla uyumaz ve saat 06.30'da ayaktadır. Gece 23.30, 24.00 gibi uyur ve yatmadan önce mutlaka bir Rusça şarkı dinler ve uyku ilacını alır. Her zaman komşusuna danışır, ona danışmadan iş yapmaz. (Apartman dairesinde yaşıyor malum hayat pahalılığı.) Göz bandı takmadan uyuyamaz ve her zaman üzerinde ABD bayrağı olan geceliğini giyer.
FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
1-SAÇ VE GÖZ RENGİ
Kahverengi
2-BOYU VE KİLOSU
Boyu=183cm Kilogramı=75kg
İlk bakışta kaslı gibi gözükse de göründüğü kadar güçlü değildir, yüz tipi kare yüz tipidir be burnunu tamamen annesinden almıştır:) elleri ince ve erkek ellerine göre naziltir, parmakları ince uzundur. Ayakları 44 numaradır fakat gazetecilere 41 diye söyler. Vücut çizim oranı ideal vücuttur ve yüzünde mükemmel bir altın oran vardır. Çizimi çok zevk verici, ing. defterim tamamen onunla dolu ;) Daha önce geçirdiği bir rahatsızlık yoktur fakat lise yıllarında psikolojik destek almıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlexandr rybakın mına koiim, sana bişey olmasın bacım
56 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım:)))
Cevap sahibi+1 yılTürklerle ilgili kötü sözler söylemiş o adi ırz düşmanı, bende demek istedim ki, sen boşver onu bacım, sen o tertemiz sevgi ve beğenini hakketmiyor o gavur
Soran+1 yılgerçekten çok şaşırdım bu haberi duymamıştım neler söylediğini merak ediyorum yani bide neden?:((
Cevap sahibi+1 yılben facebookta görmüştüm, onu protesto etmek için bir topluluk oluşturmuşlardı, ayrıntıları bende unuttum, çok oldu bu dediğime.
senin o tertemiz sevgini ve beğenini hakketmiyor o adam bence
Soran+1 yılben bilmiyordum baktım az önce facebooktan gerçekten hakaret etmiş yani bitch demis Türkiye için ingilizce onun anlamınada baktım böyle bişey beklemezdim manga diye gruplada fotoğraf çekmeyi reddetmiş neden böyle yapmış anlayamadım://
Cevap sahibi+1 yılboşunamı dedim senin o tertemiz sevgi beğenini hakketmiyor diye, gördün işte
+1 yılBuz Ve Keman:
https://youtu.be/5YB0oZZCt9M13 Yorumla
Soran+1 yılbunu o mu çalıyor? ?
- +1 yıl
Hayır bu kadın da çok iyi.
Soran+1 yılhe tamam izledim gerçekten çok güzel :))
+1 yıleurovision da birinci mi olmuştu derece mi almıştı tam hatırlayamadım fekat güzel keman çalıyordu ve şarkı söylüyordu :)
21 Yorumla
Soran+1 yılevet :)))
Hem sesi güzel hemde yetenekli çok iyi keman çalıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen muhteşem bence :DD
birincicisi sıfır olmasın o fısır değil de:)
ikincisi tek kelime fairytale:)14 Yorumla
Soran+1 yılşaka amacıyla fısır yaptım:DD
Soran+1 yılcanlı canlı mı dinledin?
+1 yılEurovision da birinci olduktan sonra kaybolan bir değer
212 Yorumla
Soran+1 yılevet ama unutamayanlardanım :DD
- +1 yıl
Ama rus kanallarında şarkıları çalınıyor fakat Romen sanatçılar kadar başarılı olamadı inna akcent Alexsandra Stan gibi dünyaya açılamadı
Soran+1 yılevet hemen unutuldu fakat takip ediyorum yeterince:)))
- +1 yıl
Keman çalıyormusun peki
Soran+1 yılmaalesef:((
- +1 yıl
Neden malesef çalıyorum ama çalamıyorum gibi birşeymi bu
Soran+1 yılcalmiyorum:))
- +1 yıl
Allah seni inandır sın bende çalmıyorum hayatta da çalmam kaç para ederki keman :))))))))
Soran+1 yılkac para ediyor televizyonda görüyoruz...
- +1 yıl
Bilemem ama onların kemanı bayağı pahalıdır ay ışığında üstelik Venedik'te gondolda sana keman çalsa ne yapardın
Soran+1 yıldinlerim Heralde napim:))
- +1 yıl
Hiç romantik değilsin :)
Sevgilim dinliyor, bende arada sırada dinliyorum. Mükemmel keman çalıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Ben de cok begeniyorum gercekten de harika caliyor:)
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen keşke öyle calabilsem bende:)))
+1 yılOndan sonra 1. olan Almanyali kizi opmustu koca kas. High school musical kackini.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah haklısın lena meyeri ama manga'nin hakkı yendi onuda unutmiyim:D
valla ilk önce o kimdi dedim.. sonra keman diyince aklima geldi hemen ^^ kendisini pek sevmem ama güzel keman caliyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılEurovision 1. si olmuştu :) güzel çalıyor kemanı gerçekten
11 Yorumla
Soran+1 yılevet:))
+1 yılevet gayet iyi bir kemancı
tipide kemancıya uygun :D10 Yorumla2009 yilinda eurovision yarışmasında 387 puanla rekor kiran ve keman çalan müthiş bir şarkıcı. çok sempatik ve tatlı ayrıca kibar biriVe kendisi turkiyeye gelip bir okulla çalışıp kucuk yaştaki çocuklarla bir gösteri hazırladı ve bu bir hayaliydi gerçekleştirmiş oldu ayrıca kendisi hadiseyi sevmektedir ve onunla bir düet yapmak istiyor girdiği eurovision yarışmasında sonrada hadiseyi beğendiğini söylemişti
00 Yorumla
+1 yılBitek şarkısını biliyorum eurovizyonda çıkan oda iki kızla birlikte muhteşem bir keman çalmıştı. Aşırı sempatik baya bir süre aklımdan çıkmamıştı.. :)))
00 Yorumla
+1 yıliyiki bir kazandı yarışmayı :D ınga anush da iyidi
18 Yorumla
Soran+1 yılevet Eurovisionun en güzel yılıydı:))
- +1 yıl
:D ermenıstanım kötü sonuç aldı en guzel yılı bence geçen seneydi
Soran+1 yılyok ya bence 2009 daha iddialı ve kaliteli müzikler yarıştı:)))
- +1 yıl
kişiden kişiye değişiyo :) bana göre en iyisi sirusho qele qele
Soran+1 yıle tabi:DD
+1 yıl"Fairytale" geldi aklıma, bir zamanlar ne dinlerdik bee :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen ilk kez 2009'da oturup heyecanla Eurovisionu izlemiştim:))
- +1 yıl
Ben de bir tek o sene izlemişimdir heralde :)
Soran+1 yılaynen bende
+1 yılBen Hadise'nin performansını gördüm dedim kesin birinciyiz sonra Aleksander rybak'ı gördüm sonra dedim ki kesin bu birinci olur biz ikinci oluruz ama dördüncülük çok saçma oldu..
00 Yorumla
+1 yılDuyduğum gibi söylediğim şarkının sahibi :-) yakışıklı çocuk :-)
01 Yorumla
valla dünyanın en güzel keman çalan birisi olduğunu söyleyebilirim (bence). şarkıları çok başka ama çok güzel :) kemanıyla tam anlamıyla bir bütün ve çok tatlııı :))
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :DD
Valla eurovisiondan tanıyorum bir tek başka şarkılarını dinlemişliğim yoktur ama çok sempatik bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede:))
+1 yılSarkilarini severim ozellikle suomi parcasini ve cok tatli kerata ya asffje
00 Yorumla
+1 yılelin yabancısını bilmiyoruz diye kültürsüz olduk iyimi
22 Yorumla
Soran+1 yılbu kız güzel mi desem gelirdiniz ama hemen. s. s
- +1 yıl
alakam yok
İyi oldu çok da güzel oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılne iyi oldu
+1 yılFısır nedir? Kültür seviyesi coşmuş:d farid farjad ın üzerine tanımam kemanda:d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam cocuklarimin babasi olacak adam o zaman :)
11 Yorumla
Soran+1 yılahah eevet çok beğendim bende benim gibi var mi diyodum:))
sesi çok güzel yakışıklı da hakkını vermek lazım.
11 Yorumla
+1 yılfairy tale hala ağzıma dolanıyo
12 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi? ahah:DD
- +1 yıl
gerçekten ))
Nefret ediyorum bir arkadaşım yüzünden
13 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılahahh bende çok bahsediyorum...
+1 yılkocan olsa köşeyi dönerdin
129 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka inşallah:)))
- +1 yıl
kanka deme bidaha
Soran+1 yılaa neden?
- +1 yıl
o kemancı benim
Soran+1 yılseni zekanla başbaşa bırakıyorum hayırlı günler
- +1 yıl
senin zekanla başbaşa kalsaydık keşke kemanzade
Soran+1 yılof terket burayı
- +1 yıl
engelle beni
Soran+1 yılniye?
- +1 yıl
tamam boşver kanka
Soran+1 yılbana kanka deme...
- +1 yıl
aa neden?
Soran+1 yılo kemancı benim çünkü
- +1 yıl
seni zekanla başbaşa bırakıyorum hayırlı günler
Soran+1 yılsenin zekanla başbaşa kalsaydık keşke kemanzade
- +1 yıl
of terket burayı
Soran+1 yılengelle beni
- +1 yıl
niye?
Soran+1 yıltamam boşver kanka
- +1 yıl
bana kanka deme...
Soran+1 yıleheh
- +1 yıl
güzeldi. sevdim seni
Soran+1 yılaynen eğlendim ahahh:DD
- +1 yıl
sen gülme..
Soran+1 yıl:''((
- +1 yıl
hey tamam. bu da bir oyundu aslında. ağlama sil gözyaşlarını neriman. dayanamam ben buna
Soran+1 yılneriman? neyse afedildin :DD
- +1 yıl
pff bozdun işi :D neriman yerine müjgan mı deseydim acaba?
Soran+1 yılnalan daha iyi geliyor sankii..
Eurovisiondaki şarkisi başariliydi
13 Yorumla
Soran+1 yılevet çok güzeldi :DD
Soran+1 yılevet Türkiye katilmiyor artik
Platonik askimdi :))
13 Yorumla
Soran+1 yıleheh aynen hala öyle:((
Soran+1 yıl19 :))
+1 yılGeçen 20 ₺ borç Aldı hala verecek Şerefsiz
15 Yorumla
Soran+1 yılverir inşallah ama sende borc verme kimseye:DD
- +1 yıl
Vermez üç Kağıtçı
Soran+1 yılüzüldüm valla o kadar da para kazaniyordur halbuki:))))
- +1 yıl
:)))) bu ecnebîler böle
Soran+1 yılyok ya:))
+1 yılgüzl keman calıyodu :dd
11 Yorumla
Soran+1 yılevet ahahh:)))
+1 yılŞu Eurovision ' a katılan herif işte.
01 Yorumla
Soran+1 yıleevet Tebrikler...
+1 yılKemanı konuşturuyor resmen yetenekse yetenek süper
00 Yorumlaadam işin ustası
11 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
Sesi çok güzel
14 Yorumla
Soran+1 yılbide keman çalışı:))
Soran+1 yılvalla tas googleye bak istersen:DD
tanımıyorum...
127 Yorumla
Soran+1 yılgoogleye yaz bak
Soran+1 yıltanımıyorsan niye cevap veriyon ben anlamadım su insanları gitti...
Soran+1 yıl-_-
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılgüncellendi
Soran+1 yıllütfen bak ve düşüncelerini söyle...
Soran+1 yılya iki dakka sürmez bak bir abartıyor muyum hayran olmakla onu merak ediyorum lüütfenn...:'(
Soran+1 yıl:'(
Soran+1 yıl20 yaşındayım daha nasıl büyüyim:((
Soran+1 yılmorelim sıfır oldu sence imkansız hayaller mi kuruyorum?
Soran+1 yılişte o hahaha.
Soran+1 yılbiliyorum çocukca heves benimki boşver...
Soran+1 yılyakınlarda kimse yok boşver yalnız ölmek istiyorum..
Hala fairtale mi ohaa mk ohaaa
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ya fairytale unutamam...
Kemanı aglatan adamı bilirmisin
00 Yorumla
+1 yılyaşıyo mu hala?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet:DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılMilattan oncede mi kaldın ya :(
01 Yorumla
Soran+1 yılabarttın...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlexandr tut ziki sallandır :P
00 Yorumla
+1 yılHicbisi
00 YorumlaHoş adam