http://i.hizliresim.com/pYnjyL.jpg
http://i.hizliresim.com/1nE49D.jpg
http://i.hizliresim.com/Y56M1z.jpg
Bugün şakirpaşa ile yeşilevlerin orada duramadım anasını satayım. Tam e 5 üzerinde yeşil evler girişinde benim işyeri l*n varya ben orada duramıyorum gözlerim yanıyor. insan değiller nasıl dayanıyorlar bunlar anlamadım. Yeşilevlerden girdim eve gidecektim işte vatandaş sokakda valla toma ile akrep gitti geldi bir o zaman yeşilevlere de uğramışlar. Atmler falan harap olmuş l*n nasıl insan bunlar amk. anlamadım gitti. Ben mavi bulvar tarafında oturuyorum. Ama iş yerim sakat yerde neyse ki fazla yakın değil ortada e 5 üzerinde yoksa vay halimize bunlar polisin müdahalesi ile dağılacak değiller.
Baraj yolunda oturuyom kanka buralar sakin ama cadde de devriye atiyorlar...
bu taraflar çok kötü kardeş
Dikkatli olun allah korusun sizleri... Dualarim turk topragina sahip cikanlara...
Artık kan döküleceksede dokulsun
Sinirlenme kardeşim bu is sana düşmez devletimiz vur derse gider vururuz öldür derse gözlerinin yasina bakmadan oldururuz yeterki yerlerini bilsin bu kopek soylari..
valla bizim buralar çok sakin. ist avrupa yakası bağcıların bir semti. Hiç olay olmadı yokda. ama esenyurt vs kanarya savaş alanıymış. Olayı çıkaranların üstüne araba ile çiğneyenmi :D yumrukla linç edenlermi. Millet baya öfkelendi. kıyamet yerine çevirmişler görünce içim acıdı. Protestoları milletine malına canına zarar vererek yaptığını sanan ışıddan farkı olmayan canileri kınıyorum.
Valla bizim mahalleye giremiyorlar silahla bekliyoruz :)
silah olmaz, eline copu al, çaktırmadan enseden binaya çek allah ne verdiyse salla. Kız halimiz ile çantamızda katlanır sopa ile geziyoruz. Can güvenliği kalmadı, bu dükkan ve marketleri yağmalayıp soyan köpek soylarının protestolarına adalet anlayışlarına topluca lanet ediyoruz. Artık kimler yapıyorsa bunları
ne adresi ne kankası :D
Lady iyi misin bacım?
yeşilevler sakın dun denızlı baya karısıktı helıkopter fılan gecıyosu bugun ses yok ama fevzıpasa sakın bı mahalleydı sasırdım
Sakindi huzurumuzu bozdular
Şakirpaşadan gelmeye çalıştılar ondan bu olaylar zaten. Sen hangi mhallede oturuyon?
Cevap
64Cevap
Türk, kürt ayrımı vede sonuç itibariyle ülkemizi içten vede savaşla dıştan yıkmaya veya en azından geriletmeye kan aktırmaya çalışılıyor !!!
Terör, katılır veya karşı çıkarsınız 2 yıldır yok derecsinde toplumsal olaylar gerilim veren açıklamalar vb. elbette var.. fakat, özünde minimize oldu ve bunu hazmedemeyen düşmanlarımız vede Ortadoğu projesi vede kıyamet alametlerindeki toplu ölümlerin, artması, fitnenin artması, savaşların çıkması vb. gerçekleşiyor.. sinirle kalkan zararla oturur.. sapla samanı karıştırmadan.. genelleme yapmadan, oluruna bakmalıyız.. teskerede tedbiren çıkarıldı ve gerekliydi !!! gelişmelere göre, esas doğrular ve olurunada buna göre bakılacak..
Dua, tedbir, sabır, ve gerekeni dozunda yapmaktan başka çare yok hayırlısı ecmain amin.
Arkadaşım o fotoğrafları kaldırırsan çok sevinirim. Sonra millet zan altında kalabilir. Orada ki insanlar eylem yapılmasın etrafta ateş yakılmasın, kaldırım taşları sökülmesin, esnafa mahalleliye zarar gelmesin diye silahlanmışlar. Tamam kabul savaş iyi bir şey değil ama barış için savaş gerekiyor. Bence mahalleli rahatça başını yastığa koysun diye kendini ortaya atan insanları zan altında bırakma.
Merak etme kardeşim birşey olmaz herkes neyin ne olduğunu biliyor
Aman Ha! Provokasyonlara sakın gelmeyin... Sağduyulu olma zamanı! Terör faaliyetinde olan şerefsizlerle namuslu, işinde gücünde olan ve bu topraklarda ortak yaşama duygusuna sahip olan, ırkı, kökeni, mezhebi ne olursa olsun, ayırt etmeli ve dostluklara dikkat etmeli! Hepimizin ortak vatanı bu topraklar...
Kobane ye gideceğiz diyorlar suruç. damlarından izliyorlar.
Delikanlıyız diyorlar etek giyip kaçıyorlar.
Daha bugün Kobani. den suruç a kaçmak isteyen 16 pkk lı ele geçirildi.
Kobanimde ise bugün pyd kaeargahına canlı bomba saldırısı oldu.
Müştepa tepesini ışid aldı.
Bu da pkk leşleri.
Resimler burada https://justpaste.it/MashtaNour
Soylarını kurutsun Deaş.
İnşallah bu gerilim kısa zamanda durulur...
Ortadoğuda ki gerilimi Türkiye üzerine sıçratıyorlar...
Aynennnnn öyleee
Benim oturdugum bölgede birşey yok. pkk lıların çok oldugu yerlerde olaylar çıkıyor ama burası temiz o yönden. bütün kürt mahalleleri karışmış durumda. arkadaşımla yazıştım demin onun oturdugu mahallede de helikopterler sürekli devriye atıyormuş. her köşe başında polis var. sokaklar artık güvenli değil. belki de artık silahlanmak lazım. Bakşa türlü hayatlarımız tehlikede.
uzaktan güdümlü milletleriz işte. birileri para kazanacak diye birbirimizi öldürüyoruz. bununla da gurur duyuyoruz. yapmayın lütfen. ellerini ovuşturmalarına izin vermeyin.
sınav var
https://vocaroo.com/i/s0ytQp1SWUY2
Sayın soran böyle şeyler ortalığa çıkıp kavga döğüşle çözülmez sabır ve metanet gerekli.. Bende Kozan yolunda oturuyorum.. Çok büyük bir sıkıntı yok şimdilik
Kavgayla çözülür meydanı bırakırsak dahada kudurur bu köpekler.
terör örgütü sempatizanlarıyla ülkücüler mi çatışıyor?
Evet evinizi arabanızı yakacak diye tehdit etmişler tüm halkta o yüzden toplandı bekliyor.
Bu savaş ülke savaşı değil. Müslüman ve kafir savaşı olmaya başladı. Sakallılara saldırıyorlar.
Her sakallıyı işid sanıyor beyinsizler
Ülkücülerden halka zarar gelmez silahla beklemene gerek yok koy yastığa kafanı rahat rahat uyu ama bu resimleride kaldır neden diye sorarsan arkadaşlar hakkında suçlamada bulunabilirler kılıçla falan duruyo diye
Hiçbirşey olmaz merak etme polis bile bizim yanımızda.
orda yanınızda olur ama sonrasıda var bu işin ama yinede sen bilirsin
Ülkücüler olmasa bu ülkeyi şu an pkk ele geçirirdi BEĞENMEDİĞİNİZ ülkücüler sokakta şu an polisin yapmadığını yapıyorlar nerede bilmem ne gençlik?
Polis bizim ülkücülere teşekkür ediyor sayenizde rahatladık diye düşün artık.
ak gençlik kaymak yesin evinde, anadolu gençlik camii önlerinde para toplasın kuran kursu bilmem ne, ÜLKÜCÜ gençlik halkı korusun sonrada yok arkadaş yine kötü olur yarın bu ülkede s*ken seviliyor. Ama görüyoruz ülkemizin vatanseverlerini teşekkürler Ülkücü Gençlik.. bunu 10 yıl önce söylediler halk güldü ÜLKÜCÜLER OLMASA PKK SİZİ SOKAKTA YÜRÜTMEZ İstanbul'da 500 bin oy aldı bağımsız pkk milletvekili ayık olun bunun 250 bini genç insanlardan oluşuyor.
Zamanında ülkü ocaklarını kapattırdı gevşekler bu köpekler böyle ondan rahat.
aynen siyasi yapılanma hiçbir işe yaramıyorlar ülke için sadece çıkar amaçlılar PARA PARA PARA gidin bir ocağa bakın kirayı kim veriyor masrafları kim karşılıyor.. camii önünde orda burada sahtekar gibi yalancı makbuzlarla dilenmiyorlar bir partiden medet umup para beklemiyorlar kendileri çalışıp kendi ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Halk yıllarca kötüledi bu milliyetçileri.. şimdi görüyoruz camdan video ceken olayları görüntüleyen herkes BİZİMKİLER GELİYOR pkk lı ları kovalıyor diye sosyal paylasım sıtelerıne vıdeo atıyor. Canınız tatlı tabi şimdi bizimkiler oldu. Onlar sizi hep korudu kolladı sevdi haberiniz yoktu sadece.
Bu ülkeyi iç savaşın eşiğine getirenler sağcı zihniyettir... Keyfini sürün artık.
Ya yeter bıktım ya :( artık farkına varın millet! Aartık kendinize gelin!
durum vahim birileri amacina ulasiyo bisekilde bu gidisata birilerinin dur demesi kazim yoksa sonumz iyi degil
nasıl yaaa ben adanalıyım ama şu anda adanada değilim, sen ciddimisin söyldiklerinde?
Yemin ederim ya
bu konuda adana kilit bölge ve birileri sürekli ortalığı karıştırtmaya çalışıyor umarim beceremzler karıştırmayi :S
Helal olsun abilerime kardeslerime Allah-u Ekber kanım akacaksa vatanim dinim anam babam bacim icin aksin
Bu adamlara terorist diyenler var kardeşim deme öyle ne kadar kopek var bu sitede yahu
ülkücü değilim ama ülkücülerin sokağa çıkması halinde bunların olacağı belliydi. tüm türkiye'ye dağılıp daha fazla büyümez umarım yoksa kaybeden biz oluruz.
İnsanların sokağa inmesini istiyorlar ve görünen oki başarmışlar.. Barış sürecini nası bölerizin peşindeler..
Barış süreci dediğin şey tek taraflı teroristlerin gözünde.
Bunların derdi barış değil tahrik edip suriyeye girmeye zorluyorlar. Avrupanın tavrına bakılırsa eğer muhtemelen almanlar bu itleri besliyor..
Allah birlik ve beraberliğimiz için orada ter dökenlerin yardımcısı olsun. Bölücülerin belasını versin. Haberimiz olmadan o bölücülerin hepsi oracıkta öldürülsün kimsede yargılanmasın.
Amin
böyle olayların haber yapılmaması taraftarıyım. oracıkta çözülmeli. haber oldukça başka yerleri harekete geçiriyor çünkü. Dualarımız sizlerle.
Allah yardimciniz olsun, dikkat edin evde bile durmak tehlikeli su anda sizin icin
Allahın izniyle hiçbir vatan haini giremez.
Aslanlarım benim şerefsizleri gebertiyolardır inşallah
En soninda istedikleri oldu içsavaşa hızla giriyoruz acın artık gözunuzu bu hukumet verdikce veriyor pkk lılara tavizi hala imralıdan medet umuyolar arkadaşım Allha yardımcınız olsun hepinizin
Kardeş olacağı varsada olsun kimse sahipsiz değil herkesin bir sabrı var.
bravo vatanı kurtardınız şimdi uyan elini yüzünü yıka
Vatan kurtarmak böyle olmaz sen çok farklı gelmişsin? Ulan siz malmısınız bu insanlar evini dükkanını arabasını canını savunmak için burada toplanmış.
O kılıçlı nedir öyle Allah aşkına ya söyle de çağ atlasın :D tiplere bak
Vatanın kıymetini senin gibi vatansız ne anlar? Yahu evimize aramıza saldırıyorla sen gelmiş çağ atlasın diyorsun napsınlar hı bıçağa silaha karşı kendini nasıl savunsun bu halk. Yahu çıldırtacaksınız beni burada ağzı olan cevap atıyor a. m. k
zaten bu ülkeyi bu hale getiren tekbirleriniz di aferin devam edin. Tek bir getirerek aldğınız kelleler , tek bir getirerek yaktığınız yerler... lanet olsun böyle insanlığa
Sen hangi hayaldesin?
hıhı hayaldeyim. bu ülkeyi batıran bir kellepaçacı ülkücüler , bir de allah kitap müslümallar. utanç kaynağısınız bu ülkenin.
Sadece sie go diyorum sana
noldu yüzünüze vurunca zoruna mı gtti ya da verecek cevap mı bulamadın? yıllarca ülkeyi ağlatan lanet kürtlerle iş birliği mi yapcaksnız bir de? Bu ülkede Atsız-Şaman kökenine bağlı olmayan müslüman dedikleri ülkücüler palavrasınız. Vatan önce gelmeli din ya da allah falan değil. Tüm ülküdaşlarınız ocaklarda boy gezdirirken çaktırmadan sevgili yapanlarınızı da biliriz , ahmet kaya dinleyip içki içeninizide. modern ülkücü diyip bıyıklarınızı kestiniz, soyulmuş hıyara döndünüz. Ülküyü ve Ülkeyi öğrenmeden sokağa kılıçla kuranla çıkıp sadece arap atalarınız gibi müslümallığı yaymak adına milyonlarca insan öldüreceksinz.
Umarım bütün protestocular ölür.. Adana rahat nefes alır.. Onların hepsi uyuşturucu satıcısı. Polis keşke öldürse hepsini..
Bugün o delikanlı ülkücüler 70 kişi köpek gibi bizi 10 kişiyi kovaladı , konur'da toplanıp döndügümüzde piyasada kimse yoktu. :(( Bir kozları paylassaydık
Bunlar komünizmin pislikleri. Yaşasın TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ.
Nereye bağladın meseleyi
Sen malsın ciddi ciddi diyorum
bu eylemleri yapan markist pkk sempatizanları değil mi
hem haberlerde sağcı solcu kavgası diyor burada olay tam olarak ne arkadaş?
Ne pkklısı bu eylemi yapanlar dükkanlarını arabalarını korumak için sokağa çıkan Halk.
Ülkücülerden beklenen bu siyasete karışmasınlar polisin yapamadığını yapsınlar
Bırakacaklar alayını kesecez.
Konu vatan olunca insan keserim bırak tavuğu.
Minusker iti sana etek giydirmek lazım biz bu vatan için herşeyi yaparız bak nasıl oldu sokaklara döküldük sende erkek olupta bu vatan için naptın gel konuş bana. Kürt görünce yolunu değiştirirsin diyen zihniyet bizim derdimiz kürtle değil pkk ile ağzı olan konuşuyor burada ln.
Zcan erkek değilsin sen bu ülkede savaş çıksa etek giyip kaçarsın birde gelmiş bana cahil diyor?
Zcan annende oğlum var diye sevinmesin iş savaş çıksa ilk kaçacak sensin korkudan gotun 3,5 atıyor şimdiden. Biz bak mahalleli olarak ordayız vatan hainlerine göz açtırmıyoruz sen sen ne yapıyorsun burada boş boş cevap vermekten başta. Sözde erkeksin tüh senin erkekliğine.
@Feyzuhh cevabının altından yazıyorum bu cahile, kendini kolluk kuvveti sanıyor. Abisinin kuzu sen yat uyu hadi. Savaş çıkarsa benim görevimde yapacağım işleride bana 456 gün boyunca öğrettiler. Boş boş geveleme ordan. Hadi sie go diye yazılmaz orjinali ''Fuckoff'' tur. Siktirgit diye okunur! @askpinari
Benim memleket adana da ben orda yaşamıyorum ama bütün sülalem orda Allah yardımcınız olsun
Çok saol kardeşim
hürriyet başta olmak üzere şakirpaşa , onur mah. baya karışık durumda malesef
şu an nasıl oralar
benim evim buralara yakın değil şükür arkadaşlardan alıyorum haberi
özaldayım buralar sakin ama barajyolundan aşağıya inmeye korkuyorum evden çıkmadım kaç gündür
Korkma ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar bacım
Allah yardımcısı olsun polislerimizin askerlerimizin
Amin
inşallah kardeş
geçmiş olsun. Umarım hainlerden arınır bu güzel ülke.
Umarım
adana milliyetçidir severim ama inşallah sonumuz hayır olur
Sağduyu lı olmamız Lazım kızıştırıp ortalığı bu şerefsizler şavası getirmeye çalışıyorlar
Bizim buradada otobüs yaktılar şerepsizler -istanbul
Dikkatli olun kanka bulasmayin..
ben pınar mahallesindeyim burada bişey yok. o resimler çarşıdan otogara giden yol mu?
Evet golcuoğlu Fevzipaşa
Antalyaya gel yanıma burada bişi yok :D kaç kaç :)
Napim oğlum senin yanında işine bak. Kaçacak olsam silahla beklemem evde.
Aboıı bu benide vurur varoşşşş
Gevezelik yapma sende erkek misin be sana etek dahada yakışır. Varoş dediğin kız snin gtunden şırıngyla kan alır.
Cok gaza gelmişsin sen anam :)
Bende mavi bulvar tarafındayım hiç bişe yok burada in cin top bile oynamıyor o derece
Sarıçamdayım buralar da rahat hiç olay yok zaten olamazda
Ben barış mh. oturuyorum dikilide 3 kişi ölmüş 3 gün önce
Valla biran önce yukarılara biryerlere taşınmaya bak :)
Bnde 19 mayista oturuyorum evet ayni sekilde tatisma cikti silahlar patliyr
Saydam tarafındaym Hürriyette dün akşam karışıkti baya
sen karışma akıllı ol uzak dur :))
Adamlar bayrak sallıyolar sadece fazla filim izliyon ufaklık
Sen ne diyorsun l*n ne filmi herşey sokağımda oluyor
Hayrını gör o zaman sokağının kürtler sokakları da sahiplendi artık atalarınmı kazandı Türkiye yi sokağım diyosun ergene bak
Benim atalarımın sokağı l*n köpek sen nerenin itisin var mı itirazın bu sitedede ne kadar vatan haini var anasını satayım
Çok gördük senin gibileri babanlar damda beklicene gitsinler doğuya vatan hayini olsan tecili bozdurmazdım bilmem anlatabildim mi
bende gaziantepte oturuyorum sadece gelip buraları görmen lazım öyle senin haberlerden izşediğin gibi değil okulları yakıyolar bıçaklarla tüfeklerle yürüyolar ve biz adam akıllı sokağa çıkamıyoruz bunlar film değil biraz gözünü aç ve etrafında neler oluyo bir bak bukadar kör olma ve ben bu eylemler uğruna bir arkadaşımı kaybettim sadece 15 yaşındaydı
Sende büyük sayılmazsın o zaman ufaklık uğraşamıcam
Gizliden cevap verecek kadar yüreksiz olmaz.
Gizli olmasam napabilcen molotofmu atçan :)
Molotof falan benim işim değil. O soysuz kopeklerin işidir benim tek derdim ülkem bölünmesin.
İçteki düşmanları temizlemeye başladılar desene.
Polis ateş ediyor valla burada
Halkta ateş ediyor polis sıkın kim vurduya gitsin diyor. Allah yardım etsin
Az önce bir eylemci öldü
İnşallah
kuzum ALLAH sabır versin :(
Saol canım gelmiş biriside siz vatan hainisiniz diyor adamlar toplanmasa evleri arabaları yakılacak valla bazılarında beyin yok burda.
illa bir çıkılık yapan olur canım yaa :( başlarına gelince anlarlar ama. bizim de eivn önünde otobüse pompalı tüfekle saldırdılar
Ciddi mısın benim bütün anne tarafim orda?
Annen tarafı hangi mahallede?
Ceyhan ben bian karıştırırdim Fevzi pasayi
Ceyhan uzak bize
Evet farkettim
Işde bir ülke böyle bölünür
Bölünmez böldürmeyiz
Bunu yapanda milliyetçi ülkücüler..
Başka kim olacak?
Şu sıralar yine kürtler öne çıktığı için genelde onlardan bekliyor insan. Vatan, millet , bayrak diyen insanların bu şekilde davranması çok üzücü.
Biz kavga için değil savunma için ordayız
SİZ KİMSİNİZ.. ?
Halk
Ülkücüler?
Helal olsun ulkuculere
Elalemi vurmasınlar üstlerinde kalmasın
Mardinde de olaylar kötü :(
Şuanda neler oluyor orda?
şu an mahalleli bekliyor silahlarla 1 kişi daha öldü
allah yardımcınız olsun, bizi habersiz bırakmayın durumlardan
Ölen eylemci. Siz du edin yeter
Stadyumun oralardayim sakin buralar =s
Savunsunlar hala kürtleri
Kürt eşittir Pkk. En iyisinde bile vatan hainliği var ben buna inandımç
Bban ve abin polis ya da askermi
Hayır değil
sen gazeteci olmalısın kardeşim
Bizim burada gazetecilerin süratinin kesiyorlar bir daha deşifre olmamak için ;)
Gazeteci ne alaka mal evimin önünde oluyor herşey
Özür dilerim bacım sinirlerim bozuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar