AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Senin amacın farklı "türbanlı insanları kötü göstermek..."
Evet aynen öyle abisi.
Türbanı inancı için takmıyor herkes. Aksesuar olarak kullanan da var. Böyle insanlar islam dan sogutmasin kalplerinizi
Sacmalama be abi turbanin aksesuari mi olur? Icine edim oylesinin
Takanlara şahit oldum, bende şaşırdım ama var malesef
kot şort giyerim çok. ama hiç böyle bişe yapmadım :)))
işde senin gibi insanları sevıyorum benn
bende senin gibi gerçeği görenleri seviyorum :)
muck o zaman : )
:DD
özelden yazarmısın
ulan kadının parmagındaki yüzüğü görmüyomusun ewli. bu devirde sevgilinle istediğini yaparken eşinle yapan mı müsliman olmuyo
l*n g*vat her yuzuk olan evlımı olacak zıhnıyete bak abi ya.. yap yapma deiyorum da toplumun ıcıde biraz ahlaklı olun mk dagdan mı ındınız
dingil herif parmağındaki alyans o alyans nasıl büyük bir kalassan normal yüzükle alyans arasındaki farkı anlayamıyosun daha. ben yaptıkları doğru ya da yanlış demıyorum yaptıgı yanlıştan dolayı kımsenın müslimanlıgına laf edemezsin haddini bil sadece
la bebe bir sg. ta burdan resimde alyansımı inceledin nasıl bir göz nasıl bir beyin vamrıs sende? işportacılara 50 tl ver sana en kral alyansı getırmezem en adıyım. sen hala alyans diye kendini üste cıkartmaya calısıyon..
haddimi bilirim ben mrk etme. haddini bilmyenede bildiremesinide bilirim o konuda da suphen olmasın.. bak böyle madara olurlar isde millete kırıklar.
kendimi neden üste çıkartayım aç köpek:) senin hayatın işporta olmuş kaybol :)
Tayyip Erdoğan Türbanlı bacıların dan bu beklenir.
kesinlikle
Hepsine maletmek yanlış birisi yaptı diye hepsini genelleyemezsiniz. Bir kendini bilmez yüzünden diğerlerinin de adı cikiyor
Abicim etrafta gördüğüm kapalıların yuzde80 i aynı. Gecen yolda yürüyorm. Kapalı bir kız iki erkek arkamda idiler. Kız küfür ede ede yürüyor erkeğin yanında. Önüme geçtiler kıza baktım dar kot kafası kapalı. Cocuklara baktım zibidi tipli. Ulan dedim Allah belaniZi versin. Ki bu gördüğüm İstanbul Ankara değil Aksaray da gördüğüm bir olay. Sonra bana kumar bunları övmesin. Daha bir sürü buna benzer olay anlatırım sana
Genelleme yapmak doğru değil kapalı olup o... da var açık olup namaz kılanı da
herkesin günahıda sevabıda kendine. kimseyi ilgilendirmez
Art niyetlisin örtüyle namus olmaz bunun türbanla alakası yok.
öpüştükleri net değil iftira atmayın ama var bunun gibileri o ayrı
Her gördüğün sakallıyı deden zannetmiyeceksin. Evlat
Pislik
ben mi o mu :)
o la gardaş senin ne alakan var :)
üstü TÜRBAN altı OTOBAN
veren veriyordur ona
sürülmüş tarla abisi :)
muhasebeci gibi girdiyi çıktıyı iyi bilir :D
Bu bir şey mi gülhaneye gidin daha beterleri var
aynen
çok dengesiz biriymiş..
ahlaksız demek ıstedın sanırım?
ehh yani.. başına bir örtü takınca namuslu olduklarını zannediyorlar.. her haltı da yiyorlar. bu kimse evli üstelik. parmağındaki yüzüğe baksana
az once bir kac kişidaha evli dedi. ama ben onlara kafam basmaz. ben sana en kral alyans yaptırırım 20 30 tl ye.. ama işn garip yani su: evlılerse evlerınde cok rahat yıyişebilirler. burada vapurda yiyişmenın manası ne kardesım ya.. bide türbanlısın muslumanm dıe bangır bangır bagırıyosun hayret dogrusu yani
evlidir ve o yanındaki kocası değildir benim tahminim. ihanet ediyordur. insan kocasıyla o halde olur mu hiç?
evl olsa bile toplumda bunu yapamaz. hakkı yok. pıca karnına sokup indirecen bunları aslında dua etsınlerki müslmanız adam öldürmek gunahtır bılırız. olmaz olur bılemedım sımdı garip işleer yani..
haklısın da ben o fotoğraftaki adamın eşi olmadığını eşine ihanet ettiğini tahmin ediyorum
eger ki sayet oyle ise günah üstüne günah..
eh yani.
insanları eleştirmekte üstünüze yok ama birde kendi insanlığınıza baksanız? kadının parmağında yüzük var belki adamla evli ama hemen iki dakkada o* kesin aldatıyordura çevirdiniz.. ayrıca çok meraklıysanız kriminal incelemeye, belki yiyişmiyorlardır öpüştükleri belli mi gözüküyor mu?
abisi evli olması durumu degıstırmez..
ucuz edebiyata devam et ucuz yaratik...
:)))
2. resimdeki en arkadaki benim ruh halim...
Bıyıklı abinin bakışlar :D
adamin ayaginin teki nerde algilayamadim :)
bende anlamadım :((
yüzük var gibi sanki?
yüzük olması duruu değiştirrecekmi birader? aile var o motorda mk.. sözde bunlar müslüman tovbe tovbe bayramlık azımı accam sımdı
dediğim gibi yüzük olduğuna göre biraz itidal yani.. hoş hareketler değil elbet ama öpüşüyor mu canım cicim yerim seni mi diyor belli değil heleki türbanlı olması ayrı bir eleştiri konusu olmuş boşverin yani
ayrıca başı açık kız yapsa o kadar millet ilgilenmez ama bir müslümanın yaptığı hemen batar, sende bunlar sözde müslüman derken dikkat et kardeşim ağzından çıkana
herkes ne büyük iştahla ayıplamış yalnız... aynı şeyi kendileri yapsa da millet böyle tepki verse acaba ne diyeceklerdi çoook merak ettim..
o konumu düsmeyin abisi sizde
ulusalcımısın sende? insanların neden ulusalcılardan ya da chp lilerden ya da kendini elit sananlardan nefret ettiğini anlayabiliyormusun şimdi? lafa gelince ali ismaili kapak fotosu yapmış ama kendi sanal alemde sırf türbanlı diye bir kişiyi linç ettirmeyi biliyor... ne anladım ben bu işten? ?
ali ismail göz göre göre ölüme terk edildi. o kadar kamera kaydı var biraz insaf et yahu. adama diri diri tekme ata ata öldürdüler.. gelelim bu bacımıza? bu bacımız naptı? sen söle hadi.
birader senle tartışılmaz gözün kör olmuş içini kin bürümüş... ikiside linç ediliyor ne fark eder diyorum verdiğin cevaba bak... her insanı yargılıyor musunuz böyle? insanın ayıbını ortaya çıkarmak marifet mi? kaldı ki kadın evli bile olabilir parmağında yüzüğü var sırf orta yerde belki kocası olan adamı öptü diye bilip bilmeden ''işte bunların içi böyle, kafası türbanlı ama zihniyeti orospu'' muamelesi çekiyorsunuz ama çok çok eminim ki aynı şey senin içinde bulunduğun zihniyete yapılsa çağdaşlık, özgürlük , ilericilik bilmem ne zırvalarsınız
ikiside linç edilmiyo kardes. ben daha linç edilen türbanlı bacımızı görmedi hiç.. ayrıca evli olması durumu değiştirecek mi? milletin gözü onunde cocuk cocugun onunde utanma yok ar yok namuz yok bu ne mk.. biraz ahlak sahini olan evli olsa bile yapmaz. ki evli olsa o işi zaten evde yapar. bunlar kesin sevgili bariz belli. sözde müslüman onu gec kapalı türbanlı ama hakkını vermiş bacımız helal olsunn
"Her kim bir müslüman kardeşinin ayıp ve kusurlarını, kimsenin görmediği ve görmesini istemediği şeylerini örterse, Allah'u Teâlâ da kıyamet gününde onun ayıplarını örter. Her kim müslüman kardeşinin meydana çıkmasını istemediği birşeyini ortaya çıkarır ve dile verirse; Allah da onun ayıplarını, kimsenin bilmesini istemediği hallerini meydana çıkarır. Bu suretle kendi evi içinde de olsa onu rezil eder. Müslüman kardeşinin ayıplarını örten, bir ölüyü diriltmiş gibidir. " (Buhârî, Mezâlim, 3; Müslim, Birr, 58; Tirmizî, Birr ve Sıla, 85)
kızın kendi kişiliksizliği
Onu yargilamak bana dusmez herkesin kendj tercihi
cok yzdım sana özel cevap yazaıcam kb
bunları yapıcaksan baş örtüsü takma yıkık o*
abisi bas örtüsüne saygım sonsuz. onu annelerımız bannelerımız falan takıo eyvallah da bunların kı turban sozde. ama turbandemeye sahit ister artık aksesuar olmus bizim anamızın bas örtüsü tobe tobe
Çüş ya hakkı var mı kapalıların adını kirletmeye
oha çüş deve :)
Ne :)
Salla
Tamam
Ataturkcu oldugunu cok iyi belli ediorsun :)
Bunu ayiplamak ataturkcu olmaksa hepimiz nefret ettigim ataturkteniz! Sana gore dogrumu simdi bu he
neden nefret edıyosun atatük ten gençç adam?
Benim turbanli bacima neler yapmislar boyle :(
türbanlı bacın dunden razı baksana
Bizim basimiz acik diye namussuz damgasi yiyoruz. Vallahi yazik ya
bası kapalılardan korkucan ablacım.. her türlü pilik var onlarda.. sözde türbanlı.. en iisi sende kapan namuslu damgası ye :)
Hakkimizi yiyorlar hakkimizi :)
napsakki :S
Allaha havale edelim :)
tamam tatlısım oyle yapalım :)
arkadaki bıyıklı abiye for:))))))
o ne öyle yaa, herkes bir değil yani ne diyelim
Türbanı takmışın ne anlamı kaldı
belki karısı ne biliyon?
abisi karısı olaması sonucu degıstırecekmı yav? halk vapurunda yapılırmı bu bıraz ınsaf et.. karısı olmadıgına kalıbımı basarım. yuzuk var deme ben sana cakma alyans alırım problem degıl. evli olsa evde en kralını yapar. bide türbanlı orası can sıkıcı
haklısın kardeş böyle bir dünya istemediğim için olaya iyimser bakmaya çalıştım olmadı :(
Iyi insanlar hep kaybediyor maalesef bu dünyada
Allahim ya insanlar hepten bozuluyor
Edepp Yahuu !
paylaşma pnp mağdur olurlar şimdi
buda günah isliyo saçı acık gezende
Sacı açık gezen belki hristiyan belki ateist vs. Ama türban dini bir simge. Aksesuar değil. O türbanın ağırlığına uy. Açık olsa bu kdr tepki vermem ayrıca
ne alaka bası acik gecen hristiyan mi oluyo onlarda müslumaniz diye dolaniyo...
Yok artık :)))))
varmıs ama dimi :D
Aşağıda açık olsa bir şey demezsiniz diyen kıza sesleniyorum.
Eğer tübanlı ise kız ben müslümanım diye bağırıyordur!
Ama açıksa ne dine mensup belli olmaz
aynen cok dogru dedın bnde sabahtan beri onu anlatıyorum bu dıngıllere. türban demek ben müslümanım demek aska acıklaması varmı? millet akseuar olarak kullanmaya mı basladı artık?
bu kadarı ayıp
Oha dedim aşmış kendini
deve oglu develer
benim türbanlı bacımın fotografını cektiler
zaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaki herif imrenmiş size
Skandal.
bunları kımse takmaz kı ablacık. soma unutuldu ısmaıl unutuldu berkın unutuldu neler neler unutuldu bu sımın umurundakı
imamin kizi sendemi len ;)
Nerede türbanlı?
Görünmüyo bile
lolllllllll
Çok iyi olmuş