Sen bu resmi buraya koyunca daha iyi bir Müslüman mı oldun şimdi? Neden bu hali görmemiş olanlara bunu gösteriyorsun, neden kusurları yaygınlaştırıp göz açıyorsun, daha fazla insanın görmesini sağlıyorsun? Ne demişler dünyalık işlerde senden aşağıda olanları görüp şükret, ahiretlik işlerde de senden daha iyisini görüp azmet demişler. Sen ise olmaması gereken birşeyi yapıyorsun... Herkes kendi imanı ile ilgilenmeli. Tamam bu mevzuyu tartışabilirdik ama herhangi bir insanın resmi üzerinden değil... Belki de senin hataların onunkini geçebilir benim ki sizinkini de geçiyordur ya da sizinki benim günahımı geçiyordur bilemeyiz, o kızı tanımıyoruz seni de tanımıyoruz siz de beni tanımıyorsunuz bu yüzden yargılamak haddimiz değil.
611 Yorumla- +1 yıl
bunlarda adabıyla kapanma yok bunlar artık işi akseuar olayına dokmusler..
- +1 yıl
dogruları gerceklerı neden saklıyasın ki? ınsanları uyutmak en buyuk gunahtır
- +1 yıl
Uyutmak? Herkes bu tip manzaralarla karşılaşır zaten, kimse gafil değil bu tip manzaralardan merak etme. Ama aslolan bu kötü örnekleri görüp onu yapmamaktır, kınamak değil... O kızın resmini koymasaydın bir derece, ortaya konuşsaydın böyle söylemezdim... Allah da sizi böyle sert yargılar sizi sevdiklerinize deşifre eder. @ceyad sizin eleştirdiğiniz kadar onlar sizi eleştirmiyor merak etme, herkesi de aynı kefeye koyma... Ben oradaki kızı savunduğum için söylemiyorum bütün bunları, ancak kendisini hatasız gibi görüp herhangi bir kızın resmini onun izni olmadan, burada paylaşıp gıybet yapmak, onun yaptığından emin ol ki daha çirkin bir davranış. Bu arada gıybet in anlamı olmayanı söylemek değil zaten olmayanı söylemek iftiradır, olanı söyleyip çekiştirmektir gıybet olan...
- +1 yıl
nereden biliyorsunuz eleştirmediklerini ben sort giydim diye minibüste kapalı bir bayan diyorum ki saygısızlıgııım bozmuyorum işte ne giymişşssin bilmem ne de abi biz size bir şey söylüyor muyuz benim annem kapalı ki ileride elbbette bende kapanacagım sorun şu dediğiniz giib insanlar kendine bakmadan baskasını yargılayamaz ben bunun gibi kaac taneyle karsılastım ben yolda kapalı birini görünce aa suna bak niye kapanmıs bilmem ne dedimm ama kapalılar neden ki hep bir eleştiri hep bir yadırgama benim hayatım kimseyi ilgilendirmiycgi gibii kimsede konusamazz kimsein hakkı yokk ben acıgım diye sanki dinsizmiim gibi kimse bana muamele yapamaz o yüzden duymamış olabilirsinizi fakat bu kapalıların bizi eleştirmiycegi anlamına gelmez önce kendimize bakıp sonra baskalrına laf yetirştirelim şimdi gıybetten bahsetmeyin bana allah askınıza burada diine hiç girmeyelim
- +1 yıl
Peki ya sen nerden biliyorsun eleştirdiklerini? Neden genele yayıyorsun? @ceyad İnan bana gerçekten Müslüman gibi Müslüman olmuş kadınlar ya da erkekler senin günahınla uğraşmazlar, kendileriyle uğraşırlar. Ben sana benim kendi gördüğüm şeyleri söyleyim mi? "Açık bir kadın tarafından herkesin önünde yobaz, geri kafalı gibi kelimelerle etrafa rezil edilmeye çalışılan kadınlar gördüm. Ve o kadınlar sırf onlarla münakaşaya girmemek için sabredip seslerini çıkarmıyorlar" bilmem anlatabildim mi? Sen hangi dünyadasın bilmiyorum ama "Allah" diyene "Yobazsın" diyen insanlar var etrafta, sen kendi üstüne başına söylenen sözlerin etkisinde fazla kalmış olmalısın ki sahne arkasını görememişsin... Sadece diyeceğim şu ki, inşallah bir gün sana da kapanmak nasip olur, kalbin iman ile dolar, o zaman sen o düşlediğin Müslüman olursun. Kimseyi eleştirmeyen yargılamayan ve sadece kendi günahı ile ilgilenen...
- +1 yıl
sen benim kalbimi nereden biliyorsun nereden? sen hangi kafayı yasıyorsun ya allah diyen cokk ama iman eden yok sen naısl genele yayıyorsan bende yayarım sen nasıl laf söylersen bende söylerim sorun şu ki dinci görünüp haram yiyen hak yiyen o kadar cok insan var ki ama tabi ne de olsaa allah kelimesi agızlarından düşmüyor onlar yapmazlar ya ben bu masslları cok duydum oyüzden bana bunlar sökmez kardesim hee senn şimdi gıybet etmiyorsun ben ediyorum ahaha komedi ya cidden komedi beni yargılamak sana düşmez laf sokup o laflarını imana baglama aman yapma yemezler
- +1 yıl
Kadın o kadın gibi okumuş;)
En İyi Cevaplar
Bunu türbanlı olarak altını çizmek çok yanlış. Açık olsa da bunu yapması yanlış. Gözünüze batan tavır değil türban. Kapalılar ne kadar Müslümansa başı açık olanlar da o kadar Müslüman. Benim başı açık olup streç pantolon giyip yatsıyı kaçırmayan arkadaşım da var boynu gözükürce başını bağlayıp sigara içerken kimle ne halt yediğini anlatan arkaşım da var. Islamda kadının yeri bu derece farklı işte. dışardan bakarken bir adamın Müslüman mı hindu mu Yahudi mi olduğunu anlayamayız ama kadınla anlayabiliriz. Bu kötüye kullanımdır bunu eleştirin ama türbanlı şöyle türbanlı böyle DEMEYIN ARTIK!!!
68 Yorumla- +1 yıl
süper bir cevap @weWillRise bence en iyi cevap bunu seçmelisin
- +1 yıl
Açık kadınlara saygı gosteren turbanli görmek güzel :)
- +1 yıl
derim abisi. türnanlı mı aman aman 1000 metre ötede dursun bnden.
- +1 yıl
@zeyycik türbanı savunmuyorum onun savunmaya ihtiyacı yok. Sizin gibilere laf anlatmaktan da ben bıktım inan. Insan kapalı olmuş açık olmuş islamı benimsemiş benimsememiş kime ne size ne? Şu kıza bak milletin içinde adamla ne hallere girmiş diyeceğinize TÜRBANLIYA BAKIN diye anons yapıyorsunuz. Ki diğerinde hoş değil başı açık olsada sen kızsın ya resimdekinin sen olduğunu düşün gururun kırılmaz mı ya senin benim yanımda olman gerekmiyor mu!
- +1 yıl
o naneyi yemeden önce düşüneceklerdi abisi.. şimdi rencide olamyı hak ettiler..
+1 yılBöyle salak bir ülkede, böyle denyo insanlarla yaşıyoruz işte.
Türbanlı - Başı açık mevzusu değil mevzu.
Bu adam, o fotoğrafta kadını öpmüyor değil de, ağzını burnunu kırıyor; hatta bıçakla delik - teşik ediyor olsaydı, hiç biriniz yadırgamazdınız. Hatta elinizde çekirdekle, pür dikkat seyrediyor olurdunuz. Hatta ve hatta adamı dahi haklı bulurdunuz.
Kadını herkesin içinde öpmek, ahlaksızlıktır.
Fakat, kadını herkesin içinde tekme - tokat dövmek, hatta canına kast etmek ahlaksızlık değildir.
..
Ahlak anlayışınızın a... koyayım..42 Yorumla- +1 yıl
yanılıyosun dostum. bugun haberlede ızledım. adamın biri kadını sokakta vahsise dovuyordu. kameralar da cektı muhakkak haerlerde izlemissindir. içim gitti yeminle.. sonra polıs geldi vs kadın sıkayetcı olmuyorum demiş.. bu nasıl iştir abisi? bizim insanımızın canı cehenneme. zamanında aziz nesin demiş türk halkı aptaldır salaktır dıye. simdi cakıyorum davayı o adam neden demıs diye..
Gizli Üye(30-35)+1 yılbitch kissing to pimp pussy is fucking of a past time but she is bitch she talking about yourself" ım not bitch ım türbanlı baci" fuck of
012 Yorumla- +1 yıl
türkcemeali?
- +1 yıl
adamsın l*n
Cevap sahibi+1 yılSağol kanki
- +1 yıl
Vatan sagolsun ;)
Cevap sahibi+1 yılVatan sagolsun resimdeki gibilerde taş olsun
- +1 yıl
Islamın içine ediyor bunlar yazık
Cevap sahibi+1 yılsadece bunlar değil ki bir cok insan var etrafimizda dünyada
- +1 yıl
haklısın bunlar koskoca okyanusun sadece bir parcası...
Cevap sahibi+1 yılaynen kardeşim biseyleri farkeden birisi olman beni sevindirdi
- +1 yıl
pohahahahha D:
Cevap sahibi+1 yılçok şükür afro american inglizcesi biliyoz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yıltamam isyan etmiş olabilirsin kabul
çok kere yazdım örtü pisliği örter kokusunu saklamaz
ne olursa olsun 3 5 ya da daha fazla çürük yumurta için geri kalanına laf söylemek mantıklı değil
seni haklı buluyorum eyvallah ama özel hayatın gizliliğine karşı işlenmiş bir suça eşlik ediyorsun
kendi rızası olmadan birinin çekilmiş fotoğrafları üzerinden polemik oluşturuyorsun
unutulmamalıdır ki baş kapamak örtmek türban neyse islamiyetten çok önceleri de vardı
islamiyetin simgesi değildir baş örtmek
onlar müslüman da olabilirolmayabilir de
papaza kızarak oruç bozma
delikanlı adama yakışmaz22 Yorumla- +1 yıl
bak bu söylemler kimseye fayda sağlamaz
inançlı olduğun kanısındayım
gereksiz sözlerle günah sahibi olmanı istemem - +1 yıl
ewet inancım var. ama boyle aksesur olarak takıp da orospuluk yaparal değil. ibadetimide gizli yaparım sadakamıda gizli veririm bokunu cıkartmanın lüzüöü yok
+1 yılİnsanin icinde allah korkusu varsa mahremiyle el elede tutusmaz bunu kapali acik diye afişlemek cok yanlis o kadinin yaptigi kendi nefsini ilgilendiriyo.. vende kapaliyim simdi her kapali boylemi oluyo senin gozunde.. ben evlenmeden esime sacimin telini bile gostermedim simdi kapali yim diye bu kadin gbimi insan oldum ayip be insanlari boyle kisisellestirmeniz cidden ayip. ahirette alicam hakkimi sizden
39 Yorumla- +1 yıl
Ablam cok haklisin
- +1 yıl
ablasıııııııı
- +1 yıl
Saolasin tatlicicek07;)
- +1 yıl
Noldu soruyu soran beyy cevap ver ablasiii
- +1 yıl
Yuzde80 aynı emin ol. Gözlem tecrübe ye dayanarak konuşuyorum.
- +1 yıl
Sana hep kasarlar denk geldiyse biz napalim ayrica bu fotodada yasananlari aaciklarda yapiyo onlarda musluman degilmi.. muslumansin oruc tutmuosun namaz kilmiyosun ama aciksin diye insanlar bu eksiklikleri gormez ama eger kapaliysan hemen sorgularla aaa kapalisin ama niye namaz kilmiyosun diye yahu bu dinin farzlari sunnetleri sevaplari gunahlari yanliz Kapalilarami indirildi.. yuZde 80yazmisin ama senin turkiyede ne kadar cok kadinin kapali oldugundan haberin yok anlasilan
- +1 yıl
Turban dini bir simge. Onungıyen takan ağırlığını korumalı. Açık olanlar belki hristiyan belki ataist bilemeyiz. Ama kapalı görünce ilk akla gelen ha bu kız dindar Müslüman dersin dimi?
- +1 yıl
Ewet o basortunun hakkini vermeli bir insan ama bu bayan zaten tesettur kurallarina uymamiski ustunde rengarenk kiyafetler altinda pantalon var. bunun sadece basi kapali.. gercek islamin emrettigi gibi kapansaydi bedeninide ona gore orter kalbinide ona gore korur dinen gunah olan seyleri ulu orta bide yasamazdi.. boyleleri icin butun kapalilar boyle zaten hepsinin ici pis gibi konusanlara soyluyorum ahirette allah bu konusulanlarin heabini sorucak ben 38derece sicaklikta tesetturumu koruyabiliyosam allah rizasi icindir sende %80 kapalilar boyle deme cunku dunyadaki butun kapalilar ahirette senden hesap sorar bu dini konulari konusuyosan iiyice dusun oyle konua ahiretini yakma kardesim
- +1 yıl
böyle insan müsfetteleri siizde bitiryor işim kötü yani
başörtülü olmak dinine bağlı olmuş olduğunu göstermez. bu onun onların ahlaksızlığı... belki eşidir belki sevgilisidir ama kınamayalım lütfen allah akıl fikir versin deyin geçin.. Tabiki bunu başörtülü ve örtüsüz herkes yapabilir fakat başörtüsü takan bir kadın takmayana oranla bir basamak daha dikkatli olmalıdır ki bak başörtülüler hep böyle eleştirilerini milletin ağzına sakız yaparak diğer başörtüsü takanları zan altında bırakmasın...
25 Yorumla- +1 yıl
eşi olması osnucu değiştirecekmi hekesiniçinde? insanda biraz ar namus utanma duygusu ahlak olmalı
- +1 yıl
onlar zerre kadar umurumda değil. onlar kımseye zarar vermıyor. veriyosa kendine eşine dinine zarar verir. bize ne ! burada vapurda yiyisiyolar resmen aile var coluk cocuk var ahlak denen bişi olmalı edep yahu birazcık
+1 yılAçık biri olarak konuşuyorum bunu herkes yapıyor acik larda opusuyor dışarıda herkes istediğini yapmakta özgür başı aşık olanlara kötü gözle bakmadiklari sürece bende onlara bakmam. Ama demek ki neymiş sadece aciklarda değilmiş sorun bundan sonra kapalı olup ya da ailesinde kapalı olan insanlar başı açık olanlar hakkında eleştiri yapmadan önce bunu da göz önüne alırlar umarım.
14 Yorumla- +1 yıl
türban dini bir simge. bir aksesuar değil. madem o türbanı takıyosun onun agırlıgını koru, o türbanın hakkını ver. vveremcieksen alammayacagın şeyin altına yatma o kadar basit.
- +1 yıl
Ya dostum bize ne? Tamam haklisinda bizi ilgilendirmez bizi ilgilendiren konu bütün kapali lar ahlaklıdır bütün açıklar ahlaksızdır derken yaptıkları haksızlığı görmeleri diyorum ya demek ki kapalilardanda çok eleştirdikleri açıklar gibi olanlar cikabiliyormus sütten çıkma ak kaşık değillermiş.
- +1 yıl
ne demek bizene? umuma acık bir yerde boyle manzaralar oluyosa ahlak sahibi duyarlı her vatandas tepki gösterecek o kadar
Bir şeyin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu bir kesime dayanarak dememeniz gerekir.
Zinaya yaklaşmamak bütün Müslümanların yapacağı bir şeydir.
Saçı açık bayan yapınca o yaptığı günahtan sayılmıyor diye bir şey yok.
Ayrıca insanların ne amaçla kapandığını bilemeyiz. Keyfi içinde kapanmış olabilir.
Bu durumda siz açık olan bayanları namussuz ilan etmeye çalışıyorsunuz böyle yaparak.
Sanki kapalılar yapamaz böyle bir şeyi ama açıklar yapabilir. Böyle bir şey yok.24 Yorumla- +1 yıl
Şey şey şey şey dediğin şey nedir? Kafasını kapatma yan ateist mi oluyor illa hangi devirdesin sen ya içler açısı beş yaşındaki kardeşim bile şey şey kelimesini kullanmadan adam akıllı tartisabiliriz benimle
+1 yılAllah kapanmayi degil tesetturu emretti kapanmak vücudu ortmektir tesettür ise vucudunla birlikte organlarını da haramdan korumaktır belki eşi diyecem o zaman neden özel hayatını herkes icinde yaşıyor? Malesef gün geçtikçe kapanan sayısı artarken tesettürlü sayısı azalmakta Allah islah etsin
10 YorumlaFace deki yorumları okuyunca ne kadar cahil insan olduğunu farkettim. Başörtüsüyle alakası ne bunun? Ne yani onu anlamadım ben? Genelleme yapmaktan bıkmadınız mı? Aynı fotoğrafta açık bir bayan olsaydı 'açık saçlı kız' mı diyecektin? Hayır. Ee türbandan sanane? Hayır ben türbanlı değilim ama sırf başkalarına yobaz diyen ama aslında kedisi yobazın önde gideni olan insanlara inat çarşaf giyeceğim.
00 Yorumla
+1 yılArkadaş siz neyin derdindesiniz? Müslümanlar kusurlu ama İslam kusursuzdur. Gerçekten de Allah'ın emrini yerine getirdigini sanıp aslında kendisini insanlara rezil eden insanlara yazıklar olsun. Süslümanlarda kusur görüp gerçek tesettürlü hanım kardeşlerimizi ve 'müslüman kadınlığını' temsil edenleri de buna dahil edenlere de yazıklar olsun!
00 YorumlaKapalı olduğunu görüp namuslu sanıyoruz. Açıklardan daha fena bu böcükler afedersiniz ama. Kafasını saçını kapatıp ulu orta yerde mahremini yaşamak nedir bunu açık insanlar yapmıyor artık! Yuh diyorum başka birşey demiyorum. Kafayı kapatmakla olmuyor. Dikkat edelim.
00 YorumlaYuh ya Allah ıslah etsın bunları. Evet sımdı bazıları sana karsı cıkıcak turbanlıları koruyacaklar halen ama aldırma. Evet acıklarda yapıyo kötu bısey marıfet degıl ama bızım amacımız türbanlılarında böyle seyler yaptıgını ve herseyın bır kumaştan ıbaret olmadıgını acıklamak. saolsun bozuklarda bıze koz verıyor ;)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgelip burada genelleme yapanlara yazık gerçekten. herkes kendine baksın önce devir devir değil erkeğide kzıda aynı. ne kapalılar var dışarda herkesin gözü önünde öpüşen aynı bu kız gibi. ne kapalılar var ahlaklı edepli. hiçbi kızın kapalı ya da açık olması onun ahlak durumunu göstermez. aynı bunun gibilerde var ahlaklı olanda.
09 Yorumla- +1 yıl
ama su bı gercekkı yude 70 80 gibi bı oran o türbanın altına sıgınarak en buyuk gunahı ıslıyolar. cıdden adam gibi turban takanlara saygım da sevgım de hurmetımde sonsuzdur
Cevap sahibi+1 yılburada gelip genellleme yapma bana. nerden biliyorsun yüzde 80 miş. hepsininde tek tek hayatınımı inceledin.
Cevap sahibi+1 yılhem sen bir Müslümansan böyleinsanların kusurunu kapatmalısın ortalığa seripte kendin ayrı bir rezillik yapmış oldun. Kitabımızda bile yazıyor
- +1 yıl
ıncelemedım ama etrafında k var mrk etme. kapalı olupda soyunan? kapalı olupda dar giyen? kapalı oluoda kufur eden? hangibirini dayyım sana onu sole?
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum bende görüyorum. ama türbanlı olan sadece gençlerimiz değil. yaşlılarda var. bu herkesin hakkı. istediği şekilde giyinebilir. bizide ilgilendirmez. ama ben sadece bu fotoğraftaki gibilerini görmedim. terbiyeli olanlarıda gördüm işte.
- +1 yıl
canım bak yalıların taktıgı türban asla degil. senin bahsettiğin bas örtüsü onu annelerımız babannelerıız falan takıyo ona saygım sonsuz. bu türban. türban mı orasıda mechul? artık aksesuar olmus kısacası. ben cok gördüğüm için böyle diyorum. artık nefret edıyorum hepsinden
Cevap sahibi+1 yılbende sana katılıyorum zaten. ama asla hepsi böyle diye bir genelleme yapılamazki.
- +1 yıl
hepsi degil bana gore bu oran yuzde 70 80 arası. kalan yuzde 30 gercekten temız
Cevap sahibi+1 yılbende en baştan bunu söylemeye çalıştım :))
+1 yılBunu sadece kapalilikla algilamayin arkadaşlar edepsizlik edepsizliktir !! Bu tür kişiler hakkiyla kapanan bunun bilincinde olan insanlara gölge düşürüyor yazık Allah islah etsin
44 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim gönlümün eic si
- +1 yıl
Soruyu açan yüzde 70 80 gibi ifade koymuş. demekki bayagiilgili arkadaş. o
kadar sorun varken, tabiri doğru ise kızın yaptığı hareket Gundemde. Onun özel hayatı bize ne. - +1 yıl
ne demek bizene yahu? olay halk vapurunda geciyor ahlak sahibi her insan tepki gösterir buna. gidip evinde yiyis mk
Sakin ol. Ve yavaşça at gözlüğü nu cikart yere yavaşça bırak.
Google gir gay ya da travesti yaz.
Iki resime bak ve erkekler böyle de.
Demez misin? ya da sen öyle değil misin?
O zaman 5 parmağın 5i bir değil bunu bilesin.42 Yorumla- +1 yıl
at gözlüğümu cıkartmıcam. cünkü ne zaman cıkartıp türbanlılara hos görü ile yaklassam ön yargısız davransam yine aynı yere sarıyolar... o türban bir maska onlar için. benden uzak Allah'a yakın olsun abisi hepsi..
Tek bir kişinin yaptığını genelleme yapma.. Zina tüm müslümanlar için günahtır, sadece türbanlılar için değil..
Bu kızın'da aile baskısıyla kapandığı da bariz, böyleleri yüzünden diğerleriyle öteleyip, bu şekilde alaycı konuşmamalısın.40 Yorumla
+1 yılyavv ne gerek var arkadaşm bunlara şimdi herkesin inancı kendine boş koy yaa görmüşsün işte sende kendi sorgulamanı yap sonuç çıkar kapat gitsin burada böyle yayınladığın zaman tepki toplar tansiyon yaratır gerek yok yani amacım o
06 Yorumla- +1 yıl
bana türbanlıları savunanlara bir cevap olsun istedim
- +1 yıl
ya boşver kendi hallerine bırak zaten çağ öyle bir yere gidiyor ki bundan 100 sene sonra bu tartışmaların hiç biri olmayacak çünkü devir çok çok değişmiş olacak . zaten herkesin inancı bırak isteyen istediğini savunsun boş koy
- +1 yıl
abi soma unutudu en basıtınden afyon karahısarda muhimmat depoasu patladı 17 ehit mi ne war. ısmaık bekın vs neler unutulmadıkı. bu da gececek biliyorum.
- +1 yıl
bende senin kadar öfkeliyim çoğu şeye ama inanç başka bir şey ona dokunmak doğru değil yanlış yönleri dahi olsa demek istediğim bu onun dışında merak etme bu yapılanların hesabı elbet gün gelecek sorulacak bu böyle gitmeyecek ilelebet
- +1 yıl
abisi nikini cok sevdısenin ya : )
- +1 yıl
üzülüyorum ben açıkçası böyle insanları düşünsene 40-50 yıl sonra öleceksin, her şey bitecek. yaşayacağın bir hayat var o da böyle ödül beklentisinde çileye dönüşüyor.
şu dünyada din açısından kadına verilen değer herhalde tarımın ilk keşfedildiği dönemde zirveye çıktı işte günümüzde buraya geldi. oysa tarım keşfeldiğinden ne güzeldi, toprağın bereketi kadınla özdeşleştirilmişti. kadına zarar vermek, saygı göstermemek bir yıl sonraki hasatta başınıza musibet olacak yansıyacaktı. o dönem inanışları sadece yerine koymayla yemin ediyorum modern çağdakinden daha iyiydi.
Kur'an'da şöyle buyurulur: "... Birbirininiz kusurlarını ve mahremiyetlerini araştırmayın. Birbirinizin gıybetini yapmayın..." (Hucurat suresi 12).
61 Yorumla- +1 yıl
haklısınnn
Senin yaptığın harekete bakarsam o bayan ancak senin kız kardeşin ya da sevgilin olabilir. Belkide eşin.
Karakter bozukluğu var ikinizdede. :)
İkinizede normal. :)03 Yorumla- +1 yıl
kimde karakter bozuklugu oldugu barız ortada. essek kadar adam olmussun hala hakaret edıyosun su yasından basından utan ulan haysiyetsiz
- +1 yıl
insanlıgı ahlak anlasıyını senden ogrenecek degilim abicik. sen sanki çok mu insansın ahlaklısın önce verdıgın cvba bak sonra cık karsıma konusmaya basla. ne ekersen onu biçersin nokta. ikile şimdi.
Aaa yazık abısı o kapalı hemde hepımızden cok musluman (!) nefret edıyorum ıslamın arkasına boyle saklanan salaklardan!
11 Yorumla- +1 yıl
bende nefret edıyorum bunlardan
He kardeş tüm kapalilar böyle evet evet sen haklısın.. Saçma sapan önyargılarinizla insanları şucu bucu diye ayristirmaya devam.
11 Yorumla- +1 yıl
dewammmmmmmmm
+1 yılkızın parmagında yüzük var istedigini yapabilir
ancak ulu orta yapması uygun değil.
herkes için uygun degil bunun türban ile alakası yok.
:)17 Yorumla- +1 yıl
Yüzük ne mk altı üstü bir metal.
- +1 yıl
Helali olm artık
Ama insan içinde böyle yapmaları yanlış. - +1 yıl
helali eyvallah da toplumda bunu yapmak cok yalnıs. acık yapsa onu da kötülerim ama böyle müslüman dinci gecinen türbanlılar yapınca iş çıgırından cıkıyor
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın kardeşim
- +1 yıl
abisi işim acıgı müslümanlık gün gectikce bitiyor. benim gözlemlerim bunlar..
- +1 yıl
Kaç yaşındasin sen bakim?
- +1 yıl
25 yım bes
Basi acik yaptimi , vay ahlaksiz, vay bilmem ne.
Türbanli yaptimi, neden paylasiyorsun, herkes yapabilir Türbanla ne alakali.
Biz bunlari iyi biliriz.11 Yorumla- +1 yıl
adamsın lan.. iyi laf ettin vesselam
+1 yılCahillik başla bişey değil bu sitede sıktı artık sizin gibiler bastı burayı herseyi ya dine ya türbana takmayi pek sever oldu burdakiler bunun açık kapalı din dinsizlikle bir alakası yok artık anlayın bunu kişinin özgür iradesi Cani ne istiyorsa onu yapar açık biri yaptindada artık insanlar Yadigamiyo bassin Beyniniz artık buna saçma sapan taraflar oluşturmaya çalışmayin hayvanlar bile anladı bunu. bir bitmediniz yani.
03 Yorumla- +1 yıl
o kadar cok kısıye cevap yazdım kı artık sana cevap verecek takatım kalmadı
- +1 yıl
Boş bir konuyu anlatmak yorar insanı. Senin kafadan biride eksi vermiş beyninizdekileri bir eksileyinde sonra konuşalım.
- +1 yıl
yormaz da daha derin seyler arastırıyorum su an.. sana uzun uzun cevap verip zamanımı kaybetmek ıstemedım
+1 yılhep ön yargı hep ön yargı kimse ksuursuz degl ama smdı sen bunu paylasak İSLAM'A HIZMET MI ettın yoksa kotuledn mı buna karar ver.
01 Yorumla- +1 yıl
abisi ben cok onyargsız yaklastım türbanlılara ama sonuc hep aynı hep aynı artık yaklasmıyorum. kötülemedim. ıslamı ayaklar altına alan türbanlıları insalar görsün istedim
+1 yılOhaa diyorum. Başka de bişey diyemiyorum!!
Allah hidayet nasip eylesin!!!11 Yorumla- +1 yıl
aminn
+1 yılyazik ya denilcek bisey bulamiyorum turbanlilari masun gorup mini wtek giyene kasar damgasini verenler gorsun en cokta imanla para kimde belli değil diye bosa denmemia
10 Yorumlaİşte şu görüntüleri görmekten türbanlılardan nefret eder oldum!
13 Yorumla- +1 yıl
adamımsın bnm. nokta..
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafasına koyduğu şey müslüman etmiyor görüldüğü gibi.. müslüman olmak kafaya türban takmakla olmaz, başı açık nice inançlı insanlar var.. ama öyle edepsiz insanlar var ki başı açıklara dinsiz bile diyorlar.. dini iyi bilmek lazım..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yapmis koca bir dengeszlik, senin ifsa. etmen ne kadar dogru... Dusunulesi bir durum.. acik olsa idi normal mi olacakti.
23 Yorumla- +1 yıl
ederim neden etmicem? milletin gözü önünde yiyiş oh ne ala memleket.. bozarum ulenn ben bu oyunu elimden gelse biça sokarım
Cevap sahibi+1 yılSanirim bu duruma kiskandin seeeeeeen:)
- +1 yıl
hyr neden kıskanıyım
+1 yılMaalesef o kadının kapanma sebebi dini inancı değil aile ve toplum baskısıdır. Ee haliyle bir yerde patlak verecekti
01 Yorumla- +1 yıl
abisi götür ormana napcaksan yap milletin gözü onunde pıca sokacan karnına ibnenın kan kaybından geberecek ikiside
+1 yılBunun türbanla alakası yok bunlar evli değilse hertürlü günah bu kızın bilinçli kapanmadıgı çok acık ama bir kişi yüzünden tüm türbanlıları böyle algılamak yanlış olur
15 Yorumla- +1 yıl
Evli olmasalarda sonuc değişmez. Yüzde 80 bunun gibi emin ol
- +1 yıl
Kız acık olsaydı sonuç değişecekmiydi peki? Yüzde 20 ye haksızlık oluyor ki bu oran bu kadarda düşük değil
- +1 yıl
Açık olsa yine kızardım. Toplumda yapılma bu. Ama kapalı kız Dindar olur o türbanı dini için takar. Açık belki giristiyan belki ataist bilemeZsin. Ama kapalı bunu yaparsa ben onun müslümanlığına laf ederim
- +1 yıl
eed ne sandın
Benim türbanlı bacımı zorla adamın kucağına oturtmuşlar o. O
21 Yorumla- +1 yıl
içine girmişler :=)
Iste basi acik mini etek giyenlere. rospu muamelesi yapanlara anlatmak istedigim buydu
22 Yorumla- +1 yıl
en azından onların nıyetı belli. acık dobra dobra ben buyum dıyo. bunlar? o türbanın arsaına sıgınıpta en büyük orospulugu yapıyolar
+1 yılher koyun kendi bacağından asılır
senin saçı açık bacıların kapalı bacılarından daha beter
saçma sapan konuşmayın01 Yorumla- +1 yıl
hiç de bile onların en azından tütbanı yok
sana ne ki , insanları yargılamaktan kendinize bakamaz olmuşsunuz onun davranışındansa senin davranışını daha karaktersiz buluyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
türban demek müslğmanım demek. bunlar toplumda bunun yapılmayacagını bıle bıl yapıyosa ve sen buna onay verip bana karakersiz diyosan evet karaktersizim. zaten ne onlarla nede senınle asla aynı kefeye girmem. biri karaktersiz olacaksa o ben olurum.. yeterki sizden uza olayım.. gelmişin burada bana ahkam kesıyosun ya..
- +1 yıl
tamam simdi sg basımdan
Gizli Üye(30-35)+1 yılsize giren çıkan ne amk? sizin bu mantıkla o zaman başı açık her kız or os pu oluyor? kendi kendinizi ezmiş oluyorsunuz
23 Yorumla- +1 yıl
totomla güldüm :)
Cevap sahibi+1 yılişte ben de onu diyorum. başı açık kıza dini yok şeyi yok diyemezsin. sağlam değil hiç diyemezsin. İnsanları kafasındaki bez parçasına göre giyimine göre sınıflandırmayın.
hiç sevmem böyle konuları türbanlı da olsa türbansız da dilediği gibi sevişir öpüşür. bu kimseyi ilgilendirmez sanki türbanlı insanlar bölünerek çoğalıyor arkadaş bu kadar büyütülecek bir olay yok bence :)
00 Yorumla
+1 yılbunu herkesmiş gibi göstermek yanlış bence bu böyle yapmış diye herkes öyle yapmş olmuyor!
30 YorumlaHer dinde oldugu gibi muslumanlarin icindede curuk elmalar olmasi normal
16 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlık gün geçtikçe bitiyor
- +1 yıl
abisi benim mrk etğim su.. neden ınsan dinini secemiyor. onu da baska bir soruda sorcam zaten takıp et beni bence :)
- +1 yıl
abisi kimliğe islam yazıyolar. insnaın aklı 18 inde ermeye baslıyor. su saatten sonra arayısa girecek değilim. elhamdülillah müslümanım o konuda süphen olmasın. ama yargılancak cok konu var bu konuda. detaylı dusunup soruda paylascam zaten bunu.. o konuda haklısın asırı bı ateizm yanlıları cogalmaya basladı turkıyede
+1 yıl2. fotoda arkadaki adam nasıl bakmış :) Kendi tercihleri yapacak birşey yok
01 Yorumla- +1 yıl
bunlar müslüöamsa ben üslüman değilim abisi
+1 yılasil mmesele o bir kisi o kadar insanin arasinda bunu yapiyor etrafta bir dunya adam var bir soz soyleyen yok bu daha kotu bir durum.
01 Yorumla- +1 yıl
abisi bnde onu demek istedim aslında yani toplumda nasıl bunu yapmaya cearet ediyolar.. insanlarada hak vermek lazım. artık ınsanlar oyle bir hal aldıkı özellıkle türkiyede herkeste pıcak sılah var. hakkını aramaya kalkanın sesini kesiyolar..
+1 yılSen çok mu temizsin? İlk önce bu soruyu kendine sor. Eğer temizsen yargılamaya devam et. Fakat bunları ulu orta yerlerde paylaşmak tamamen yanlıştır.
17 Yorumla- +1 yıl
temiz değilim. ama benim topluma bir zararım asla dokunmaz. sigaramı ierim lakolumu alırım adabında içerim. sevgilimi götürürüm bir yere dozunda bırakırım. bunlagibi ulu orta bokunu cıkartmam.. hadi acık olsa bu kadar tepkı vermıcemde ulan türban takıyosun onun bir agırlıgı var o süs esyası aksesuar degl dini inanc ıcın takılır.. ama ohooooo bunlarda ne ar var ne namus var. bide gelirlr biz müslümanız biz dinciyiz diye türbana sıgınırlar..
- +1 yıl
birader ben sana sayısız ornek veirrim kapalılar hakkında. ben ne zaman kapalılara önyagısız yaklassam ne zaman at gözluklerımını cıkartsam yıne benı donup dolasıp aynı yere getırıyolar ıllallah ettırıyolar.. kapalı olup da sanal da orasını burasını acan mı gormedim. kapalı olup da yanımda kufur ederek gecen mı gormedım. kapalı olup da dar kot gıyen mı gormedım neler neler ya.. sımdı bana gelıp burada ahkam kesemessın sen ceneni kırar eline vreririm senin.. önce bir o türbanın hakkını versınler sonra karsıma cıksınlar nokta.
- +1 yıl
en azından kapalı olan dini acıdan daha temkinli yaklasır olaylara. o türbanlı kzları görünce diyorum bunlar müslüman dinci erkeklere bakmaz kufur etmez efendı uslu ınsanlardır ama gözlemlerım ve tecrubelerım tam aksını her seferınde ıspat ettı bana..
ewet kırarım gerekırse yapmadıgım bişi mi sanıyosun?
beni değil herkesi baglaması lazım. yolcu vapuru o. babasının hususi aracı ya da evi degil. gitsinler ormanda felan ne bo k yiyolarsa yesınler burada toplumu ilgilendiren bir mevzu var. insan olan aklak sahıbı olan herkes bu konuya duyarlı olmalı. ama senin gibiler yok mu...
kapalı yaparsa konurum demıyorum. az oncede dedım kapalı olmak dırek ben muslumanım demek. musluman o turbanı takıyosa hakknı versın. vermıcekse bos beles neden takıyo kı dedıgım gıbı olay toplumsal bı olay kısısel bı mevzu olsa buraya tasımam bıle kendım hallederım - +1 yıl
saçma bir düşünce yapın var klavye delikanlısı, kapalı olmak müslümanım demek olabilir ama insanların hepsinin kusursuz olacağı anlamına gelmez zaten anlamamak istemenin sebebi gerçekler değil senin zihniyetin senden olmayanı hakir görme.. çok pardon sevgilinle gezip tozarken ahlaksızlığın dibine vuruyorsun o zaman? hadi bunu tartışalım ne dersin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle deme ama bak parmağında yüzük var helali o helali :P
11 Yorumla- +1 yıl
Abiiiiiii ciiiikkkkkk ;)
+1 yıltürbanı namus uzerıne monteleyen sonrada toplu veya boş ortamda yyışmeyı yegleyen bacılar bunlar
13 Yorumla- +1 yıl
büyük günah. müslüman ayagına yatıpta bunu yapmak büyük ahlaksızlık yahu
- +1 yıl
off off ne dense bılemıyorum soylıcek laf bırakmıyorlarr
- +1 yıl
hayırlısı be gülüm..
adamın tek bacağı mı var? değilse öteki bacağı nerde* ,. dd
11 Yorumla- +1 yıl
türbancı bacımıza girmiş olmasın sakın :D
+1 yılTürbanı katma kişilik meselesi türbanı öyle görünmek için takanlar yok mu gösteriş için var ee?
01 Yorumla- +1 yıl
en büyük o aksesuar olayı zaten. dini bile adam gibi yasatmıyolar
akıl türbanla değil kardeşim türbanın altındakiyle ölçülür..
13 Yorumla- +1 yıl
Aklına ihtiyacımız yok. O türbanın hakkını versin yeter
- +1 yıl
bu bacımız uymuyosa boyle piyasaya mal olur abisi bu kadar basit..
Hepsi öyle değil kanka ama bu cidden aşmış yani yuh mk
11 Yorumla- +1 yıl
aşmıs evet
+1 yılkardeş birinin yaptığı bir terbiyesizliği tüm türbanlılara ya da müslümanlığa bağlayamazsın. çok yanlış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacın ne senin? Seni gale eden nedir. Herkes kendinden sorumlu. Sen bu soruyla prim mi yapıyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
ewet site bana para ödüyo hödük :)
bana giren cıkan yok topluma giren cıkan var. halk vapuru ulan o. babasının abdeshaesi degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır her kapalı bir değildir bunun gibiler yüzünden diğerlerine laf gelmemlidir bunu yapa edepsiz çekip koyanda insan değil!
20 Yorumla
+1 yıltürbanlı da olsa türbanlı olmasa da göreneklerimiz açısından yanlış bir davranış bu
20 Yorumlatürbanlı işte şaşırmıyorum artık türbanlılara.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayıp ama şimdi yaptığın o bizim türbanlı arlı namuslu bacımız asıl bizim gibilerin hali bu.. ama oldu mu şimdi
00 Yorumla- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olması birşey farketmez açık olsada ahlaksızlık kapalı olsada
04 Yorumla- +1 yıl
abisi orada hem fikiriz. acık kapalı farketmez haklısın ama turban demek direk ben müslümanım demek toplumda bunların yapılması gunah demek. türbana yazık valla
- +1 yıl
mantığına göre saçı açık öpüşen müslüman değil?
türbanı bu dönemde birsürü kız amacı dışında takıyorki zaten buda onlardan biri - +1 yıl
bende onu demek ıstedım. artık türban aksesuar olmus cok yazık
- +1 yıl
öyle malesef
İnanc kalptedir türban takanlarin cogu baskidan zaten
03 Yorumla- +1 yıl
bu bacımız biraz cix takılıyo ama :)
- +1 yıl
bizim türbanlı bacımızın türbanına kalkan eller kırılsın
+1 yılbizene kardeşim milletten ne yaparlarsa yapsınlar boşver
00 Yorumla
+1 yıl2 . fotoda en köşedeki mavili adam izlemekten bişeylere geldi sanki :D
10 YorumlaHahaha 😂😂😂 cevapları merak ediyorum takibe aldım
16 Yorumla- +1 yıl
A @_Nemesis_ yükseliyorsun bakıyorum da
- +1 yıl
Seni takip etmediğimi biliyorsun sadeceaynı soruya bakmisiz. Sizinde yükseldiğinizi görünce kutlayayim dedim
- +1 yıl
@_Nemesis _
- +1 yıl
@_Nemesis_ bu sefer oldu heralde
+1 yılKaşarlık kıyafete bakmaz paşam için kaşar olmasın yeter ki :D
10 Yorumla
+1 yılHacı abi daha demin bitanesi vardı kendimi zor tuttum açma konuyu
04 Yorumla- +1 yıl
naptı sana
- +1 yıl
Mal mal yazı yazmış dayanamadım çaktım lafı
- +1 yıl