https://www.youtube.com/watch?v=SWmdBFDT8MI
videodaki Serkan Aktas..
tanıyanınız ve bu genc hakkındaki yorumlarınız neler?
videodaki Serkan Aktas..
tanıyanınız ve bu genc hakkındaki yorumlarınız neler?
Tanınmazmı yaa en kötü zamanımda bunun sayesinde sabrettim birazda olsa.. Anlatımına, kişiligine dicek yok.
Ama kötü bir yönü var. Bazı sehirlerde sohbet veriyo bayanlar katılamıyo maalesef. Bian önce evlensinde eşide bize yardım etsin :)
ünide okuyo diye biliyorm aminnn yaa
bükre atış cok sanslı ama kimbilir nasıl temiz bir kızki Allah böyle bir eş nasip etti
o kadar bilgim yok ama insallah dedigimiz olurda oda sohbetler düzenler bayanlar icin
bn baya uzaktayım yaa adıyamanda zor biraz o diilde ya adamların sohbetlerini dinlerken günaha giriyomus gibi hissediyorm her halleriyle begeniyorm onun icin genelde dinliyorm seyretmiyorm
fatih yağcı nın haram sevdalardan kurtulma adlı bir sohbeti vardı o cok iyi gelmişti ask acısı cekerken :)
hatırladıgım kadarı bu :D
Harikalar ben videolarini izlerim ara sira cok severim
tanımıyorum ama izlediğim çok oldu gerek hitabet gerek ise anlattığı konular bakımından cezbettiği için harika bir stil Allah önümüze böyle gençler çıkarıp yoluna çekmeyi nasip etsin
valla aslında yaptıkları çalışma muazzam herhangi gibi bir rant veya para güdümlü iş yapmıyorlar. Kendilerini öyle tanımlamalarının sebebi ise Musab bin Umeyr in Medine de müslümanlara cemaatla ilk defa namazı kıldıran ve gençliğini bu yola adamış bir zat olduğu için böyle demeleri kuvvetle muhtemel. İnşallah daha iyi bir nokta da bizim ile de bir sohbet nasip eder yüce ALLAH
Musab bin umeyr mekkenin en yaskiskli. ve en. zenginiydi sabah giydigini ikindide gymezdi kizlar mekke sokaklarindan musab bin umeyre pecete atarlardi mekke kizlari pencereye cikardi o sokaktayken ki peygamber Efendimize cok benzerdi artik yakisikliligini siz. tahmin edin ama hic birine aldanmadi servetini elinin. tersiyle itti rasulallahin yaninda. irsad vazifesi ve tebligde bulundu uhuddada sehid oldu peygamber efendimize cok benzediginde musrikler musabi sehid edince peygmaber efendimizi sehid ettiler sandilar yumusk doseklerde yaatan musab kendine uhudda kefen bile bulamadi... :(
Allah Selamet versin çok istifade edenler oluyor görüyoruz, Rabbim hizmetlerini daim eylesin
Cevap
2Cevap
Hepside cok degerli. keske herkes onlar gibi olsa..
Tamam anlattıkları iyi güzel de devir değişti biz nasıl evleneceğiz?
bu videoyu izlemedim ama tam da görücü usulüne gerek yok ne istediğini bilen biriysen normalde takip ediyorum sözler köşkünü ve birazda bilgim var ayarını biliceksin. ve birinden hoşlanıyorsan da çok uzakmadan evleniceksin ki kendini çok zorlama yalnız buluşma mesela kızı Allah tan çok sevme ya da bunlar yeterli olucaktır.
Ya valla bana çok faydalari oldu Allah razi olsun o abilerden.
Biri gelicek ben arkadaşımla otururken bana dinle ilgili muhabbet yapıcak sonra vay onun haline.
bu nerede merak ediyorum, gitmek istiyorum
https://www.sozlerkosku.com/
adres burada
ben de gidecem ya. gitcem bir gün inşallah. ben kapalı falan degilim namaz da çok kılmam ama merak ettim şimdi
kadın alıyolar mı
bunu biri daha bahsetmişti. yerini de öğrendim sayılır. yapacam bir gun. iyi akşamlar canım sana
anladım canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar