+1 yılİllüminati finans sektöründen, elit sektörden türediği için sanatçılar ve kişiler hizmet etmek mecburiyetindedir. İllüminatiye karşı çıkmada etkili olan bir kişi ne şarkılarına sponsor bulur, ne kanallarda gösterilir, ne de reklamı yapılır. Şu an hatırlayamayacağım ismini aklımda kalmış bir sanatçı 'Ünlü olmak için ruhunu şeytana satmak lazım' diye söz söyleyerek İllüminatiye işaret etmişti. Türkiyede Dünya devi yabancı şirketlerin türemesi ile beraber bu şirketten maddi doyum elde eden kişiler illüminatiye hizmet eder hale döndüler. Örneğin F. rum Gaziantep A. V. M Gaziantep'in ortasında bir kule üzerinde illüminati'nin tek göz sembolünü dikmiştir kolaylıkla.. Google den araştırın.
27 Yorumla- +1 yıl
evet gördüm onu çok korkutucu ya farkında olmadan yavaş yavaş aramıza girip normalleştiriliyor..
- +1 yıl
Örgütler ülkesine döndük.. o kadar siyasal, ideolojik ayrışma ve yapılanma var ki haddi hesabı yok :)
- +1 yıl
beni çok korkutuyo ya
- +1 yıl
Sonuç aynı birer köle oluyoruz farkinda olmadan
- +1 yıl
Şöyle düşün. Bir sistem kuruluyor, sistemi kuranlar biz değiliz, biz mevcut düzenin öznesi değiliz, nesnesiyiz. Yapımcı, yönetmen ve esas oğlan, esas kız da değiliz. Türk'te olarak sadece figüranız. Ama ilkokul kitaplarında devletimiz bizi kandırıyor. İşte bu kandırıkçaya inananlara kemalist deniyor:)
- +1 yıl
elimizden hiçbirsey gelmiyo oluşu çok üzücü
En İyi Cevaplar
İnek şabanın bile çoğu filminde var, ne yeni klipleri.
Neden Şaban ismi artık koyulmaz oldu?
İnek şaban filmleri yüzünden değil mi?
Peki Şaban İsmi dinen mübarek iken (Ramazandan önceki ay Şaban ayıdır)
Neden bu alaycı tavır. Rıfal ılgaz kastamonulu, Şaban-ı Veli Hazretleri diye bir şahıs Allah dostu olarak bilinir. Oda kastamonulu. Rıfat ılgazın Şaban-ı Veli Hazretlerine gıcık olduğu için bu adı fillmlerine koyduğu iddia edilir.
Ki amacına da ulaştı. Yeni çocuklardan adı Şabanı geçtim Ramazan olan bile yok denecek kadar az artık.24 Yorumla- +1 yıl
hiç böyle düşünmemiştim
- +1 yıl
şok oldum resmen ya çok teşekkürler paylaştığın için
- +1 yıl
yanılıyosun eksik araştırmayla insanları yanlış yönlendiriyosun bu kula hakkına kadar gider ben seni uyarıyorum
+1 yılHer gördüğümüz göze illuminati dersek işimiz zor aynaya da bakmayalım o zaman. İlluminati denilen örgüt paranoya haline geldi artık. Her işaret onları çağrıştırıyor. Bilmeden insanların günahını almayın.
13 Yorumla- +1 yıl
her işaret değil canım ya şurda katılıyorum sana bazı insanlar gerçekten abartıyor ama buda bilenen bir gerçek değil mi
- +1 yıl
Bu örgütün dünya çapında etkin olduğu bilinen bir gerçek ama sanatçılarımıza da iftira atılıyor. Karalamak için fırsat kollayanlar hep bu yolu seçiyor.
- +1 yıl
sanatçıdan çok yapım şirketleri yönetmenler sanırım onlarda farkıdaysalar çok yazık
illuminati diye bir tarikatın olduğuna inanmıyorum. Varsa bile klipte sembollerinin olmasının herhangi birini etkileyeceğini düşünümüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
farkında olmadan içe işleyiş söz konusu bu durumda etkilenmiyo gibi görünsekte etkileniyo olabilirmiyiz
- +1 yıl
umarım öyledir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılIlluminati mesaj her yerde var reklamda dizide klipte çizgi filmde sinemada. Gözümüzün görmediği ama beynimizin algiladigi mesajlar veriliyor. Arastirmalara göre genel de çizgi filmler de oluyor ve cinsel içerikli mesajlarla çocukları hedef alıyorlar.
Ulke olarak dikkat etmemuz gereken bir konu24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın her yerdeler ve nasıl vuracaklarını iyi biliyolar
- +1 yıl
hedefte çocuklar var zaten
bir ülkede çocukların bilinç altına cinselliği işledin mi 10 yıl sonra falan cinsel perdesi olmayan utanmayı bilmeyen bir nesil yetişmiş olur hedef bu.
illimunati, masonların kullandığı toplumların bilinç altını etkileme yöntemi ve korkarım ki gayette başarılılar - +1 yıl
Çok net ifade etmişsin hersey anlattığını gibi ne yazık ki
- +1 yıl
maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce ilk linki izleyin 1981 yapımı sonra diğerini ve bunun gibi çok var.
https://www.youtube.com/watch?v=Fnyv6g4_O18https://www.youtube.com/watch?v=kd9f5FiN02U127 Yorumla- +1 yıl
Çok yazık acik acik mesajlar verilmiş tam da söylendiği gibi oluyor hersey muratin da masum olduğunu düşünmüştüm ta ki el hareketine kadar
Cevap sahibi+1 yılAllah yok diyor şarkı da.
- +1 yıl
o cümle nereye çekersen oraya gider :)
Cevap sahibi+1 yılİlk izleti de ne diyor.
Şarkı sözleriniz bizim elimizden geçecek, iznimiz olmayanlar yayınlanmayacak diye.
Bu Allah karşı gelmek, bilinç altına gönderilen mesajlardır.
Sadece bu klipte değiil yabancıların Madonna'nın, Rihanna'nın hepsinde aynı taktik var.
Yutubu izle anlarsın.- +1 yıl
haklısın yapıyolar yaptırıyolar ama ilk videoya beni bitirdi resmen
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum Tayyip Deccal ile ilgili bir yazı yazmıştım okudun mu !
Tayyip'i neden desteklediğini anlarsın umarım Orhan Gencebay'ın,- +1 yıl
hayır görmedim
Cevap sahibi+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1598778-ben-oyumu-acik-acik-soylerim-diyen-kiz-veya-erkek-var-mi
burada yorumlarda var anlatmaya çalıştığım kadarı ile ama tam değil yetersiz.- +1 yıl
okudum ama buna katılmıyorum ama saygı duyarım. deccal çok derin bir konu
Cevap sahibi+1 yılHadislerde anlatılan ve anlatılanlar ile Tayyip'e birebir uyan başka kişi yok.
- +1 yıl
bence bu kadar büyük konuşma
Cevap sahibi+1 yılHadisler ortada.
Deccal'in anlamına bir bak.
Birebir Tayyip.- +1 yıl
senin görüşün o deccale gelecek olursak her yer deccal zaten
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şu kliplere baksana.
Orhan Gencebayı, Murat Bozu, Sertap Ereneri düşün yani.
Bunlar bile bilerek, bilmeyerek bu işin içindeler.
Tayyip neden olmasın.
İllüminati'nin işareti ise " Tek gözdür" Neden çünkü Deccal'i peygamber efendimiz tek göz olarak defalarca söylemştir.
Tek gözlü olmak arap kültüründe maneviyattan yoksun, hakikati görmeyen, ters işler yapan, kadın düşkünü olarak yorumlanmaktadır.
Bu tek göz olayını tüm dünyada görüyoruz.
Yahudi siyonistler bunu sistem olarak kurdular.
Siyonizmin amacı sözde onlara vaat edilen kutsal toprakları Büyük İsrail'i kurmak.
Büyük İsrail ülkemizini Doğu ve Güneydoğunusu da kapsayan bir projedir.
Büyük Orta Doğu Projeside budur.
Eş başkanı kim?
Tayyip.
Kürdistanı kim kurmaya çalışıyor yine Tayyip.
Hz. Peygambere bir yahudi gelip " sizin Deccal dediğiniz bizim mesihimiz olacak " demiştir.
Tayyip'i kimler iktidar yaptı siyonistler.
Yahudi üstün madalya alan kim?
Tayyip.
Siyonizm mezarında kurucularını anan kim İsrailde?
Cevap sahibi+1 yılyine Tayyip.
Akp'nin ampul logosuna bak.
Yeni dünya düzenini bir çok simgesini bulacaksın.
Akp Ampul 911 de şifreli neler bulacaksın.- +1 yıl
ben inanmıyorum herşey karalamaca
Cevap sahibi+1 yılHadislerde anlatılan ne varsa Tayyip'i gösteriyor hemen hemen hepsi.
Cevap sahibi+1 yılAtatürk demiştir ki " sorgulayınız, sorgulamayan cahil, sorgulatmayan ise zalim " diye.
Sorgula.
Tayyip'in yaptıkalarını, gerçekleri düşün ve bir de hadisleri düşün.- +1 yıl
senin düşüncen sana kalsın benim ki bana teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılTek bir soru soruyourm sen Tayyip'e mi oy verdin?
- +1 yıl
bu konuda yorum yapmıyorum kime verdiğim ilgilendirmez kimseyi ülkemiz için umarım hayırlı olur seçim
Cevap sahibi+1 yılElbette istediğine verebilirsin bunu şu sebepten sordum.
Tayyip'e oy verenlerin neredeyse hiç birisi anlattığım bu gerçekleri kabul etmiyor.
Hz. Peygamber bile Deccal ile ilgili ümmetini uyarırken " karıştırırsınız diye endişe ediyorum " demiştir.
Ve Tayyip'e oy verenler bu gerçeği karıştırıyorlar.
Deccal ile yine bir hadiste " kişi Deccal'i mümin bir şahıs gibi görür, ona gider o da onlardan olur " der.
Neyse zamanı gelince herkes öğrenecek inşallah.
Yaşadığmız bu süreç ilahi bir süreçtir zaten.
Peygamberimiz " zorlu sınavlardan geçeceksiniz " diye bir şey söylediğini anımsıyorum okumuştum.
Bunların hepsi sınav.- +1 yıl
görüşlerine katılmadığımı belirttim
Cevap sahibi+1 yılSorun yok ben iddamı kuvvetlendirecek delilleri ortaya sunuyorum.
- +1 yıl
ben istemiyorum ki ne söylersen söyle katılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyse günü geldiğinde göreceksin inşallah zaten kimin Deccal olduğunu.
Allah'a emanetsin.- +1 yıl
bunu bilemeyiz sende
+1 yılVar. Sanatçıların büyük kısmıda bilir. Ancak dalga geçerek, ti ye alarak geçiştirmeye çalışırlar genelde. ve meseleyi hafifletmeye. Ancak bu konuda iş esas prodüktörlerde biter..
22 Yorumla- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
+1 ...
Heee... inanıyorum... maalesef acı bir gerçek.. sadece klipler reklamlar filmler diziler değil benligimizde dahi yer edinmiş bu asalak parazitler...
24 Yorumla- +1 yıl
subliminal dedikleri bu olsa gerek
- +1 yıl
çok doğru :)
Dizilerde filmlerde kliplerde artık her şeyde var günlük yasamın tamda içinde Türk milleti özünü nasıl kaybetti sanıyorsunuz. :-(:-(:-( Çok yazık!!
28 Yorumla- +1 yıl
buna izin verilmesine anlam veremiyorum
- +1 yıl
çok üzücü ya
- +1 yıl
onun da amacı farklıdır belki
- +1 yıl
iyi düşünmek lazım :)
Örnek vermek gerekirse...
https://m.youtube.com/watch?v=zdsaBEXCkMU17 Yorumla- +1 yıl
Başka bir analizhttps://m.youtube.com/watch?v=-F9mBeaFrvw
- +1 yıl
yoka artık ya
- +1 yıl
izledim de hadise biraz abartılmış gibi
- +1 yıl
örnekleri çoğaltmak mümkün
bir illuminati tutturmuşsunuz, tamam vardır ama sizin sandığınız gibi değil.. interneti özgür mü sanıyorsunuz, şu an sadece izin verilen interneti kullanabiliyoruz, ki o kadar güçlü olsalar siz bu bilgilere nerden erişebileceksiniz? bilmenizi istedikleri kadarla, ya da yanlış bilgilendirerek hepinizi oyalıyorlar.. kafanızı onun için bunlarla yormayın, ne kadar araştırsanız, ne kadar öğrenseniz; heaaaa den ileriye gitmeyecek, boşuna vaktinizi harcamayın;)
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel yaklaşım. hızla büyüdükleri de gerçek
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Anladım ben yayılıyorlar demek istemiştim
Zekı adamlar kabul etmek lazım dunyayı yonetıyolar sonucda. Tapınakcılardan ggelır soyları yemınlerı vardır 33 kademeden olusan mertebe sıstemı. 33. Kademeye ulasana ıse kı bu cok zordur bır sır verırler hayatlarının sonuna kadar saklamak zorundalar dıye de bı olay var :) masonluk zor ya :DD
04 Yorumla- +1 yıl
o sır ne acaba
- +1 yıl
:D aman yok kalsın bilmesemde olur :))
böyle bir teknik var. ama son zamanlarda dikkat çekmek için , özellikle yapanlar var.. gerçekten yapılanların kolaylıkla anlaşılabileceğini sanmıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
olabilir tabi ama anlaşılmayacak gibi de değil hani
- +1 yıl
normalde anlaşılmaz.. sen algılamazsın.. beyin algılar ve bilinç altına atar.. küçük cocuklarhenüz harddisk boş olduğundan daha net görür.. adı 24. kare tekniği.. göz görmüyor fakat beyin algılıyor zaten. o yüzden koca koca üçgenleri, tek göz olayını falan abartarak dikkat çekmeye çalışanlara takılma. bu teknik en masum gibi görünen klip ve filmlerde uygulanır genelde. zaten ahlak dışı bir klipte uygulamaya gerek bile yoktur.
- +1 yıl
paylaşımın çok güzel çok teşekkür ederim
Sanatçıların çoğunun farkında olduğunu bile sanmıyorum. Sektörü ele geçirmişler yani bir klibin görüntü yönetmenine ya da dekorcusuna bakıyorsun kesin biri yabancı. Sanatçıya gidene kadar o klipte neler olacağına 50 kişi karar veriyor yani adam çıkıp şarkısını okuyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
bir kaç sanatçı kabul etmedi diye geri plana düşüldüğü yazıyodu ne kadar doğru bilemiyorum tabi ama dediklerin doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek yapıyorlar. Zorunlu olarak ta olsa böyle.
https://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/
Boş zamanlarında bu adamın o konu hakkındaki yazılarını oku. (Üslubuna kefil değilim :D )02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim bakıcam
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılvarlar heryerdeler...
www.google.com.tr/search04 Yorumla- +1 yıl
buna baktıkça üzülüyorum ya çok yazık
- +1 yıl
insanlar nasıl yozlasacaklar başka türlü yolu mu var? amac bunu başarmak.. insanları yozlaşmaya teşvik edip dunyadan soyutlanmak. ne oluyo ne bitiyo bunlarin toplumlar tarafindan umursanmayacak bir durummuş gibi gostermek ve asıl işleri yapmak.
- +1 yıl
tamda anlattığın gibi
- +1 yıl
evet.
+1 yılOlduğunu düşünmüyorum ama klibi çeken yönetmenler dikkat çekmek amacıyla bazı illuminati görsellerine yer veriyor
18 Yorumla- +1 yıl
bilerek yapıyolar yani sadece dikkat çekmek mi ki amaç
- +1 yıl
Bilerek yapıyolar ama amaçları dikkat çekmek. Klibin izlenme sayısını arttırmak.
- +1 yıl
bunu yaparak subliminal mesajları bize aksettirmekten başka bişi değil
- +1 yıl
İllümantiyle ilgili çok bilgim var. Türkiyedekiler sadece dikkat çekmek için yapılıyor. Tamamen izlenme trajlı.
- +1 yıl
amaçları nedir peki
- +1 yıl
Dünyayı kendi kurallarına göre yönetebilmektir. Buna karşı koyanlar ya suikasta kurban gidiyor ya da toplum karşısında kötü bir imaj yaratılması için çaba gösterilip saf dışı ediliyor. Benim istediğim marka kıyafetler giyeceksin, benim istediğim besinleri tüketeceksin, benim kurallarıma uygun şekilde yaşayacaksın ve benim belirlediğim dini yaşayacaksın. İlluminati'nin Hıristiyanlığı mı yoksa Yahudiliği mi desteklediği konusunu tartışabiliriz ama İslamı yok etmeye çalışan bir topluluk olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Hatta yepyeni bir din ile bütün semavi dinleri ortadan kaldırmak istiyor da olabilir...
- +1 yıl
bunu bile bile dünya ona hizmet etmekte yanı gerçi yapmazsa ölürler diyosun çok korkunç ya
- +1 yıl
bilmediğin daha neler var bilsen ağzın açıkta kalır
Herhangi birşey masonik sembole benzeyebilir, çünkü pagandan geçen sembollerle de harmanlandığında sayısız sembol vardır, mesela çift başlı kartal aynı zamanda selçuklu bayrağı, selçukluları illumunati mi kurdu şimdi. Gereksiz paranoya
01 Yorumla- +1 yıl
gereksiz paranoya falan değil dediğin doğru aslında onu kendilerince değiştirip obje olarak kullanıyolar masum gösteriyolar ama hiçte öyle değil herşeyi çarptırıyolar aslında
Gizli Üye(36-45)+1 yılKliplerde ve şarkılarda subliminal mesaj verirler insana yani bir toblumun piskolojisii onların elindedir
23 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar net anlatılabilir
Cevap sahibi+1 yılOsmanlı zamanında müzikle tedavi edikirdi ve olumsuz sözler olmazdi müzikte notalar rahatlaticiydi gunumuzde muzik terapi denir.. ilümünatü müzikle madde ve alkol bağımlılıgını mesrulastrıyor ahlaksızlığı mesrulastırıyor.
metal müzikte bir cok sacma ve anlamsız sözler var... aslinda biz anlamsiz saniyoruz ama toplumda bir cok seye mudahale ediliyor.- +1 yıl
Çok dogru
+1 yılmematide illuminati çıktı ya
https://www.limitsizgeyik.com/pdata/t/l-79.jpg11 Yorumla- +1 yıl
Hahahhah :)
+1 yılBazilarin da gercekten gozle gorulur subliminal mesaj var ama ergenlerin dedigi kadar da herkes uliminati degil :)
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes değil tabi ama var oldukca cogalacaklari kesin
yabancı popüler kültürü taklit etmek için yapılıyordur
13 Yorumla- +1 yıl
bunu yaparken bu mesajlar yayılıyor tabi
- +1 yıl
ideolojik olduğunu düşünmüyorum. sadece moda ve müzik piyasası benziyor. beyonce kalçasının yarısını açıkta bırakan şort giyince klipleri izleniyorsa methiyeler dizliyorsa bizim şarkıcılarımızda benzerini yapar çok yadırgamıyorum. o mesajlara çizgi filmlerde daha çok maruz kaldık , en basit bir starbuck logosu bile böyle bir mesaj içerebilir -ki ne kadar trendleştiğini anlatmama gerek yok.
- +1 yıl
kesinlikle haklısın moda adı altında neler yatıyor
+1 yılEvet var ve bunlar bilinçaltına seks yap! seks yap! seks düşün! diye geçiyor. Bizim nesil neden böyle anlıyorsundur artık
04 Yorumla- +1 yıl
bağdaştırınca mantıklı geliyor tabi işte bende nasıl kurtulunabilir diye merak ediyorum ya
- +1 yıl
Kurtulamazsın. Küçükken izlediğimiz teletabilerde bile var :D
- +1 yıl
aa evet ya ona da buldular dimi :)
- +1 yıl
Maalesef :D
Evet Tarkan, Atiye , belki Demet Akalın , Ozan Doğulu kesinlikle illuminati ye hizmet ediyor.
11 Yorumla- +1 yıl
yukardaki videoya bakınca öyle oldugunu düşünmemek elde değil
+1 yılillu millu geç bunları çocukça şeyler işin özü birkaç klipte böyle şeyler denk gelmiş millette salak hemen atlıyo eee bunun farkına varan sanatçılarda kullanıyo sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte
03 Yorumla- +1 yıl
para için boyun mu eğiyolar diyosun
- +1 yıl
o kadar parayı ben kazansam bende boyun eğerim ^^
- +1 yıl
:):)):)
Ya bırakın şu ilimunati muhabbetlerini, sanane abi yapıyorsa yapsın sen bunu farkettikten sonra ne olucak, madalya mı vericekler? Boşuna yormayın beyninizi.
08 Yorumla- +1 yıl
Zaten biz hic birşeye kafa yormadığımız icin ileri gidemiyoruz
- +1 yıl
Neresi bos bunun kendi ozbenligini kaybettiriyor farkinda olmadan belki sen neyin ne olduğunun farkindasin ama cahil insan çok onlara yazık değilim mi
- +1 yıl
:) bilinçaltı canım o çocukların izlediği masum çiZgi filmler buna napcaksin o kadar basit değil
- +1 yıl
Peki
+1 yılmasonluk taa geçmişten beri var kültürüne , ahlakına, dinine sarılınca hiç bişey olmaz ee Şeytan boş durmuyor çalışıyor Bizde Çalışalım ;)
01 Yorumla- +1 yıl
güzel yaklaşım :)
Bu tür şeylere kafanı yorma ya klibini izle keyfine bak. dans etmek istiyorsan dansını et, oynamak istiyorsan oyna. dikkat dağıtmak için sadece bir uydurmadır ''illuminati ''
01 Yorumla- +1 yıl
hiç uydurma gibi durmuyo ama
+1 yılVar olduğuna inanıyorum tabi ama her gördüğümüz göz veya piramite aha illuminati demek saçma.
02 Yorumla- +1 yıl
onlara paranoya ya
- +1 yıl
Aynen bencede
İlluminati, Gülşen'e kadar düştü ise, zaten girilmez öyle gizli örgüte... :)
01 Yorumla- +1 yıl
kendileri mi giriyo
mesela mustafa ceceli de bile vardi ben sanatcilarda degilde yapimcilar veya yonetmenin sucu oldugunu dusunuyorum
03 Yorumla- +1 yıl
bende o kunda hemfikirim ama onlar neden izin veriyor buna
- +1 yıl
kısaca herşey yapım da bitiyor diyosun
Yoktur. varsa da bunca yıldır bana işlemediyse bir boka yaramıyordur ;))
03 Yorumla- +1 yıl
nerden bilebilirsin ki bilinçaltı dedikleri şey akılalmaz bir yaratılış
- +1 yıl
en iyisi bu tabi hepimiz böyle düşünebilsek..
Valla acunu seviyorum ama acundan ala illuminatici yok :D
07 Yorumla- +1 yıl
bide o konu var dimi :D
- +1 yıl
nasıl bulaştığı hakkında bir bilgin var mı
- +1 yıl
o adama inanmak istemiyorum ama sanırım gerçek bu
- +1 yıl
tercih meselesi tabi
yaa varsa da nolcek. . sözde dünyanın en buyuk orgutu ama isi gücü kliplerde sarkıcılara tek gozunu elleriyle kapattırması :D Hey Allamm ya :)
05 Yorumla- +1 yıl
ama o şarkıcıları dünya seyrediyor ve insanlar kendilerine örnek alıyolar sıkıntı da bu gençlerimiz
- +1 yıl
çok değişik klipler mevcut şimdi ama sende haklıısn
- +1 yıl
anladım
illimunati varda illuminatiyi doğru mu biliyosunuz bilmiyorum öğrenmek istiyossanız dan brawon melekler ve şeytanlar kitabını okuyun
01 Yorumla- +1 yıl
böyle bişeyin olduğu gerçek yani
Karşı koyacak engel olacak güç yok ailecek seyrediyoruz
05 Yorumla- +1 yıl
Bilinçli olmak tek çare
- +1 yıl
Yok ya o kadar karamsar olmamak gerek durdurulamaz belki ama etki edemezler
- +1 yıl
Teşekkür ederim yine de görüşlerini paylaştığın icin
Sanatçılar illaki farkındadır yani. Yapacak birşey yok.
12 Yorumla- +1 yıl
herkesin çıkarının pesinde diyosun
Allah askina illuminati gibi cocukca sacma sapan uydurma seylere inanmayin illuminati nedir yaa
012 Yorumla- +1 yıl
çok fazla yazı var bununla ilgili insanlar kandırılıyor uyanmammız gerek değil mi diye
- +1 yıl
Sacma sapanmi inanmayin mi :)))
Bir arastir istersen - +1 yıl
herkesin kendi düşüncesi saygı duymak lazım benim pek bir bilgim olmadığı için sordum birbirimizi yargılamayalım
- +1 yıl
bu yaklaşımda güzel tabi
- +1 yıl
ya videoları izleyince de inanmıyomusun cidden
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=R8RUqP8z8xY boyle bilinçaltina verilen mesajlar cok var ama illuminatiyle alakasi yok yapim sirketleriyle alakalu
- +1 yıl
oha ya diyecek bişi yok
- +1 yıl
haklısın
türk kliplerini ben dinlemiyorum
illuminati ne yapsın bizim klipleri?03 Yorumla- +1 yıl
ya az önce bir klip yorumlarına baktım da merak ettim oraya bakarsak çığ gibi büyümekte
- +1 yıl
en kısa zamanda okumayı düşünüyorum teşekkür ederim
O değilde yabancı şarkıcıların kliplerini taklit ediyorlar illuminati Türk kliplerinde var.
11 Yorumla- +1 yıl
ne yazık ki var galiba
+1 yılmüzik sektörünün %80 nine hakimler
25 Yorumla- +1 yıl
bunun gerçek olması korkunç
- +1 yıl
Neden sence çok mu ahlaklı bir müzik sektörü var zaten dünyada en etkin oldukları yönleri medya ve para
- +1 yıl
o da çok popüler değil mi zaten yeterli bence
- +1 yıl
bu ikisi devlet yıkar devlet kurar zaten emin ol yeterli ama Türkiye de oyunları tutmuyor çünkü halk henüz paranın da medyanın da kölesi değil bu da onları delirtiyor ama bu özelliğimizi kaybetmeye başladık biran önce toparlanmalıyız.
- +1 yıl
çok doğru umarım yapabiliriz nasıl olcak bilmiyorum ama
Türk sanatçıları illuminatinin bir parçası olsaydı dünyaca ünlü olurlardı.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu da mantıklı tabi kliplerinde neden subliminal mesajlara yer veriyorlar peki
- +1 yıl
özentilik değil yahu yeni yetme merakı bunların hepsi:D. D
+1 yılsaçma ya yok haykonun şarkıları tersten okununca illuminati mesajı ya ebesinin... :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bunu da yeni duydum :)
+1 yılBazıları sırf bu semboller hoşuna gittiği için kullanıyor bunları kliplerinde.
02 Yorumla- +1 yıl
farkında olmadan hizmet diyosun farkında ama amaç ve niyet farklı
- +1 yıl
Evet.
+1 yılVardır. Izledim. Ama sanatçılar değil, yapım şirketleri işin içinde.
011 Yorumla- +1 yıl
onlar para için yapıyolar o yaptıranların amacı ne şuursuzluk mu
- +1 yıl
Yaptıranların amacı: biz heryerdeyiz, kırkınızdan ve bize teslim olun. Psikolojik bir harekat.
- +1 yıl
ee nolcak sonra nasıl bir düşüncedir bu
- +1 yıl
Amaç çok net: zihin kontrolü ve dünya toplumunu kendilerinin uydusu yapmak. Bu konuda ders vermiştim
- +1 yıl
Amaçlarına ulaşıyor gibiler ya hadi hayirlisi
- +1 yıl
Ulaşmışlar. Birbirine düşman gibi görünen unsurlar aslında aynı merkezin kontrolünde. Mesela, ergenokon sanıkları ile onları içeri atan ciamaat aynı Merkez'den emir alıyor; dahası Ergenekon'u içerden çıkaran hükümet de aynı yerden destur alıyor. Patronları aynı olmalarına rağmen TR içinde vatandaş birbirini yiyor.
- +1 yıl
Doğruluk payı nedir
- +1 yıl
Yanılma payını söyleyeyim: aynı cia yetkisi olmayıp, farklı NATO paşası olabilir.
- +1 yıl
Bu kadarına inanmıyorum ya o kadar uzun boylu değil
- +1 yıl
Türkiye ve dünya siyasetinde olup bitenler hayal gücünü bile zorlar...
- +1 yıl
kesinlikle haklısın
Modelin son klibindw var gibi özentide olabilir kastide
01 Yorumla- +1 yıl
izlemedim ama bakıcam
illuminati her yerde sadece kliplerde değil, yeter ki çevrene dikkatli bak.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen dogru söylüyorsun
var tabi olmaz olur mu ya... resmen para için show yapıyorlar subliminal :)
06 Yorumla- +1 yıl
bizimkilerin para kazanmak dışında bir amacı var mı
- +1 yıl
haklıısn :)
- +1 yıl
çok mütevazisin
Tabikide herkez herşeyin farkında malesef müslümanlık ölüyor.
02 Yorumla- +1 yıl
En azından farkındayız./
+1 yılTürk sanatçılar ve illuminati sanmıyorum türk sanatçıların çapı sadece türkiye ile sınırlı
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar masum değil gibi
- +1 yıl
Amaçları ilgi çekmek bak bende onların üyesiyim gibi prim yapıyorlar bu şekilde
- +1 yıl
Herkesin isi cikar olmuş kimse demiyo bu milletime zarar verir mi
sadece türk kliplerindemi var sanki dunyanın her yerinde varlar masonlar
03 Yorumla- +1 yıl
olmadığını söylemedm zaten özellikle ülkemiz için konuştum
- +1 yıl
ne yazık ki evet
- Gündem konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılİlluminatiye hiç inanmıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Çok saçma
- +1 yıl
olduğu gerçeği mi saçma var olduğunu biliyosun bu mu saçma geliyor sana
- +1 yıl
Yok öyle birşey bu saçma işr
- +1 yıl
anladm
ılluminatıye koyayım bize bişi olmasın
22 Yorumla- +1 yıl
Zaten o yayıldıkça olur o zaman koysanda fark yapmaz
- +1 yıl
hahahahaha yıkan cevap bu en iyi seçilmeli:D
+1 yılAtiye nin şarkıları full kaynıyor araştırın
04 Yorumla- +1 yıl
kim nasıl yaptırıyor peki
- +1 yıl
Bilsem burada olmazdım :D
- +1 yıl
:D yeterli cevap :)
- +1 yıl
Evet :D
İllumunati diye bir örgüt yoktur.
05 Yorumla- +1 yıl
gerçekten böyle mi düşünüyosun düşünmek mi istiyosun
- +1 yıl
gerçekten mi ya düşündükçe üzülüyorum çünkü yukardaki yorumları videoları izleyince hiçte öyle olmadığını düşünüyorum çok karışık bir durum
- +1 yıl
genel olarak düşünülen kanı önemli fakat sadece burdan gördüğüm duyduğum değil kendimde bakarım bakıyorum merak etme
çok komplo teorisi üretiyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
boşuna mı diyosun
- +1 yıl
Bilinç altına yerleşiyor sen farkında olmadan normallesiyosun
+1 yılSenin bacak aranda da bir illuminati sezdim.
00 Yorumlaonlar özenti tamamen özenti.
11 Yorumla- +1 yıl
farklı bakış açısı :)
Gündem konusunda 812 cevap paylaştı. yok düşünmüyorum hiç öyle olduğunu
035 Yorumla- +1 yıl
Aa hg :) neden peki o kadar kanıt varken
- +1 yıl
Sen sevmiyosun ama onlar hızla yayılıyor
- +1 yıl
Pozitif dusunsende gerçek bu. Neye sasirdin
- +1 yıl
Pek koyabildigimizi düşünmüyorum ama ınş. Istedikleri gerceklesmez
- +1 yıl
Beni niye diğer kızlarla bir tutuyosun her kiz aynı değildir benim ilgi alanım daha farklı belki
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama duyarsız olamam herkes bunu yaptığı icin bu kadar icimizdeler bilincli olup bilincli bireyler yetistirmeliyiz
- +1 yıl
Hala genelleme yaparak konuşuyorsun
- +1 yıl
Peki tamam
- +1 yıl
Nasilmis
- +1 yıl
Haklısın bir nebze de olsa bu konu icin düşünme fırsatı oluşturdum site de umarım yararlı olmuştur
- +1 yıl
Haklısın. Telden giriyorum kasiyo
- +1 yıl
Görüşürüz
- +1 yıl
Buralardayiz
- +1 yıl
Bida olmaz dedim ya bak farkettim hemen
- +1 yıl
Soruyu sorana da cevap verdiğim kişiye de bakmıyorum çünkü
- +1 yıl
Evet sen varsın ya artık
+1 yılilluminati işaretleri heryerde
05 Yorumla- +1 yıl
acı ama gerçek
- +1 yıl
merak etmeyin bizde onlara karşı boş değiliz =)
- +1 yıl
nasıl yani :D
- +1 yıl
bizimde tarikatlarımız var ve illuminati tarikatı içinde adamlarımız var
- +1 yıl
bilmiyordum ama onlar pek göz önünde değil içten fethediyolar sanırım
klibi bilmiyorum ama profil foton harikaymış
01 Yorumla- +1 yıl
sağol canım
+1 yılne illuminatiymiş be arkadaş
00 Yorumlatitan saadet zinciri bile var
03 Yorumla- +1 yıl