nihat hatipoğlu peygamberin anlattığı dini 1 ay anlatmak için 600.000 tl alıyor
peygamber dini 23 yıl anlatmak için ne kadar almıştır
peygamber dini 23 yıl anlatmak için ne kadar almıştır
Baktım da bir kaç kişi imamlar da para alıyor falan diye zırvalamış.
Cemaate namaz kıldırmak için para alınması haramdır. İslamın böyle bir uygulaması yoktur. Cemaatten en bilgili olan kişi kıldırır namazı. Bu iş için de asla bir ücret kabul edemez. Zaten islamda "camii" diye resmi bir maabet yoktur. Cuma kılmak için tarlada bile toplansan, orası cami olur. O yüzden bugünkü camiler İslamın değil, iblisin camileridir. Gösteriş yaparak milletin parasını boş işlere harcamak, cemaatin beynini yıkamak için yapılmış zarar mescitleridirler.
Ülkemizdeki okul, kütüphane, hastahane ve sağlık ocağı gibi kurumların sayısı ile cami sayısı kıyaslanamaz. Peki hangisi daha mühim?
İşte bu yüzden bu millet koyun gibi uyur. Cami hocalarının ağzından duydukları şirk dinine birazcık gayret edip uyunca herşeyin sihirli bir biçimde hallolacağını sanır. Tabiiki hiçbirşeyin olduğu yok. Bilirmisiniz, bazı hocalar "lojmanın doğalgaz parası, elektrik parası" için para istiyor. Kimse bağış yapmayınca ertesi cuma "yahu caminin kliması mı arızalandı deseydik, yalan mı söyleseydik" diye cemaate kızıyor... Altlarında ise son model arabalar. İşte milletin sırtından geçinmek bu kadar kolay.
Nihat Hatipoğlunun aldığı para ne için? Dini mi öğretiyor, sevdiriyor? Hak mı ediyor o yüzden? Hayır. Anca milletin duygularını okşayıp reklam izletiyor, o yüzden alıyor o parayı... Çünkü millet dinini bilmiyor. Bu tip... (noktalı yeri okuyucu kendisi dolduracak) ağzından çıkanı din ve dini birşey sanıyor...
Şu bir gerçek ki, daha ilk ayeti OKU olan dinin bu tür yanlışlıklara taviz vermeyeceği ortadadır. Ama Kur'an okuyan yok gibi birşey. (Türkçe mealinden, anlayarak okuyan..) O yüzden müslüman olduğunu iddia eden kişiler bir durup düşünsün derim. Daha ilk emrini yerine getirmeden, ne müslümanlığından bahsediyorsun ki sen kardeşim? Müslüman kelimesinin anlamını sorsam, onu dahi bilmiyorsan, ne müslümanlığı?
Peygamger yani Muhammed Ganimetlerin 1/5 birini aliyordu. Yani Ganimetlerin 25% Muhammede gidiyordu.
Bunun icinde altin var, toprak var, Kadinlar var yani Carriyeler cocuklar var, köleler var.
Bunun üstüne Muhammed Siyasi iktidara kavustugunda bircok Ticari isler yapti.
yahu kardeşim anlamıyorum zengnin malı züğürtün cenesini yorarmıs cok doğru demişler, sanane kardesim isterse bin trilyon alsın sanane, ayrıca nihat hatipoğlu peygamber mi? neticede bir televizyoncu vee tvlerin ne kadar cok para kazandığını biliyoruz,, kısacık bir reklamdan milyonlara vuruyolar, o adamın aldığı para son kurusuna kadar helal olsun, sizde burada cenenizi yormaya devam edin. öyle parayı size teklif etseler bırak, din anlatmayı erkeğin bile altına yatarsınız o kadar cirkinlesecekler var aranızda, hiç bosuna tepki göstermeyin.
madem o kadar para alıyor dinine bağlı adam birazda dine yatırım yapsın çoğu şowmenler oyuncular sanatçılar kazanacakları parayı lösemili çocuklara vs.. bağışlayarak program yapıyorlar oda ac insanları doyursun
‘Sağ elin iyiliğini sol el görmemeli’ ayrıca o adam göstermek zorundamı yaptığıseyleri yapmadığını nerden biliyorsun, sizin bu önyargınızdan nefret ediyorum nefret, o bu yazdığım sözün anlamını biliyor, ve gizli tutuyor böyle seyleri ama sizdeki bu kapasite olduğu sürece yapcak bsey yok böyle sorular görmeye devam edeceğiz. inan bana tarkan onu yapmıs bu bunu yapmıs böyle haberler gördüğümde, gizli tutsaydınızda bir hayrı kalsaydı diyorum sadece, cünki her koyun kendi bacağından asılır.
ne hikmetse herkesin yaptığı iyilik dedikodu ile kulaktan kulağa yayılıyor birtek dincilerin yaptığı iyilikler duyulmuyor
o eğer 600.000 tl alıp hiç bir işe yaramıyorsa doktorlar ve bilim adamları 1.000.000 tl maaş artı ikramiye ve primlerle çalışması bence daha mantıklı din tüccarları
losemili çocukları gönderelimde kuran öğrenince sağlıklarına kavuşsunlar
kuranı türkçe öğreseler bari oradan mezun olanlar gerçek bir ateist olarak çıkarlardı
lanet okuyorsan gerçek müslümansın demektir
müslüman küfreder lanetler hakaret eder
adam keser tecavüz eder sonrada allahu ekber der günahları silinir
hahahah kafaya bak ne içtin sen soran arkadaş?
alkislarlayasiyorum.com/.../irana-seriat-nasil-geldi buda dinin faydaları özgürlük
Nihat Hatipoğlu para almicakta napicak aç mi kalsın onunda bir ailesi var ya sende herseyin bir karşılığı var ya neden bukadar abartiyonuz adamin aldığı parayi sonuçta ekmek parası para olmadan yaşanmıyor adam orda hergün sabah akşam gece program yapiyor bunun bir emeği olmali dimi adamin işi o nasil diğer insanlar çalışıp para kazaniyorsa nihat hatipogluda ordan kazaniyor. Sen şimdi diceksin din parayla anlatilirmi diye ama bu adam verdiği emekler için kazaniyor orda sabah aksam gece programda uyumuyo etmiyo biraz düşünun ya bunlari
ben günde 14 saat çalışıyorum anam ağlıyor aldığım maaş 1100 tl konuşturma beni
Atv gibi bir programda ciktigiy için bukdr çok para aliyor tv deki herkez çok daha fazla para kazanir
Tamam az haklisin ama sende okusaydin böyle bir yere gelebilseydin sende programlara çıkıp para kazanirdin hersey kendi elinde nekdr cok okursan okdr rahat edersin
bende televizyona çıkıp kazma kürek sallayim 14 saat bakalım ne verecekler
ben üniversite okudum ama ilahiyat gibi saçmasalak bir bölüm değil
insanları kandırıp masallara inandırarak para kazanamam ben
insanların inançlarıyla oynayamam
Arkadaşım okusaydin büyük bir meslek sahibi olsaydı sendr kazanirdin okdr parayi şimdi gelmiş bunun tartışmasini yapiyon burada nihat Hatipoğlu hak ediyor o parayi sabah aksam gece adam uyku uyumuyor ya orda herkeze dini anlatiyor ne güzel bişey bu bedava yapsa adam ne yiyip ne içecek parayi nere harcadigini da bilmiyosun daha belki bağışta bulunuyor ve yaşadığı evde villa değil dierleri gibi televizyonda gördüm
Belli oldu sen ateist filansin herhalde
din anlatan masallara inandıran bu kadar alıyorsa
insanları sağlığına kavuşturup hayatını uzatan eli olmayana el
ayağı olmayana ayak takan
kalbi tekleyene kalp yapan doktorlar ne kadar alması gerekiyor
sonuçta dua ederek iyi olan eli ayağı çıkan kalbi değişen tıkalı kalp damarları açılan insan yok
Ünlü ve bilinen cerahlarda çok para aliyodur şöhret önemli tv filan çıkan doktorlarda çok para aliyor
ama 600.000 tl kadar çok değil
Nerden biliyosun ya bilmeden konuşma ona bakarsak futbolcularda senelik kac para aliyor biliyosundur kat kat daha fazla ve şarkıcılar şarkı söylemekle aldiklari para o 600bin tl yi bir konserde 1 saatte kazaniyolar yani biraz bunlarida düşün onlar gözüne batmiyorda gece gündüz program yapan nihat hatipoglumu batti gözüne
senin için araştırdım en çok kazanan türk futbolcu 2.300.000 tl para alıyor 800.000 tl vergi ödüyor 200.000 tl masrafı var eline geçen net para 1,300,000 aylık 108,333 tl hergün antreman yapıyor koşuyor emek harcıyor fıkra anlatmıyor
Biraz saygi göster ateistsin diye fikra demen çok yanlış seninle burada ugraşamicam sen orda sabah aksam gece program yapta seni görelim
izin vereceklerini bilsem nihatla oturup dini tartışırım tabi can güvenliğim alınmak kaydı ile bakalım dini bilgisi gerçekler karşısında durabilecek mi asla dinin doğru olduğuna inansalar dini yaymak için ateistlerle program yapıp ateisti alt etmeye çalışırlardı
ama nerde turan dursun çok çağırdı ama adamı sırtından vurup öldürmeyi sonrada zafer mevlüdü okutmayı başardılar
Cevap
29Cevap
bigun peygamberimiz Cibril melegi ile gorusurkrm gokten Israfil melegi inmis hatta Cibril bile urkmus, Israfil a. s rabbimiz diyorki istersen seni Davut ya da Suleyman peygamberi gibi yapalim dunyada hukum sur rahat yasa kabul edersen suanki degerinden hic deger kaybetmeyeceksin der ama o ise kabul etmez, Israfil ayrildiginda Cibril e neden urktugunu sorar oda simdiye kadar Israfil hic yer yuzune inmemisti kiyametin kopacagini sandim der, bahsettigimiz biri boyle birisi kral gibi hayat yasamak varken hemde o anki degerinden hic deger kaybetmeden genede kabul etmiyor
Cami imamlari, hocalar aliyor. Cunku meslek icabi yapiyorlar. Hatiboglu da isini yapiyor. Bunun bu kadar elestirilmesine ne gerek var anlayamadim. bir sanatci reklam basina milyon dolarlar aliyor kimse neden demiyor. Bunu niye elestiriyorsunuz ki. Adam hem isini yapiyor, hem dinini ogretiyor. Ne guzel..
milyon doları sadece başbakanım diye geçinen kişi alıyor için rahat olsun
kim aldı milyon dolar para söylede bilelim
Peygamber söyle böyle fakiir yasadi, deyip fakirligi övüp kendisi 600.000 Lira almak ama baska birsey bacim.
Nihat Hatipoglunun yaptigi Bakireligi övüp Kerhanede calismaya benzer.
Nihat Hatipoğlunun aldığı para neden bu kadar gözünüze batıyor Allah aşkına? Çıkın siz anlatın o kadar basit birşeyse?
Her şeyin bir sektörü var tv sektöründe de fiyatlar bu şekilde ki adam hem sahur hem iftarda program yapıyor ve doğru düzgün sahurunu da iftarını da yapamıyor belki. Ve program başına aldığı ücret 10bin tlye geliyor. bunun nesi anormal? dandik dundik oyuncular veya sunucular program başına 30 40bin tl alıyorken sorun yok da sırf bir hoca böyle para alınca mı gözünüze batıyor?
evet sonuçta din işi allah için yapılıyorsa aldığı para gözüme batar
Din işi ancak tvlerde yapıyor. Camilerdeki hocalar para almıyor mu sanıyorsun sen? Din işi bile olsa adı üstünde bir iş ve adam da haliyle tv sektöründeki normal bir ücreti alıyor. bu kadar basitse siz çıkın anlatın onun gibi dini.
camidekilerin para alması diyanet işlerinin aldığı para zaten zoruma gidiyor benim verdiğim vergiyi inananlar için kullanıyorlar yetmedi benim verdiğim vergiyle yapılan yollar fabrikalar besmele ile açılıyor
Eee neresi anormal? Senin verdiğin vergiler kadar benim verdiğim vergilerle de yapılıyor bunlar ve çoğunluğu müslüman olan bir ülkede hiç te anormal değil bunlar.
%30-40 müslüman çoğunluk mu oluyor
%30 40 mı? Çok güldürdün beni ne diyim ki sana :D :D
aleviyi müslümandan saymazsınız
ateist zaten gündeminizde yok
hristiyan ve yahudiyi saymıyorum
budist gibi ilahi olmayan dinlerde
zerdüştlüğü ağzınıza almazsınız
güldürme beni müslümanlar zalim olmasa ne kadar az olduğunuzu görürdünüz
çevrem beni müslüman bilir öldürmesinler diye ateistim diyemiyorum
benim gibi milyonlarca insan var sadece ateist gurupta 1,5 milyon insan üye derneğimizde 750 bin ateist mevcut etrafına bak çevrende bir çok din var sadece müslüman değil
Aleviyi kim müslümandan saymıyor Allah aşkına? Daha sabah verdiğim bir cevapta aleviler de müslüman diye belirttim özellikle. Ateist hristiyan yahudi vs vs diğer dindekileri çıkartınca zaten büyük çoğunluk müslüman dedim size. Farkındaysanız herhangi bir oran vermedim %95 vs gibi ancak büyük çoğunluğu müslüman olan bir ülke ve %30 40dan daha fazla.
70milyonda 1,5 milyonu %10 olarak falan görüyorsanız da matematik hocanıza saygılar derim başka birşey de demem.
bütün ateistler zaten derneklere ya da gruplara üye aynı bütün müslümanların oruç tutup namaz kıldığı gibi
Neyi kabul etmediğini bile açıklayamıyorsun ve iyice komik duruma düşüyorsun. Buradaki konu nedir sen nereye çekiyorsun Allah aşkına :D Çok güldürüyorsunuz beni.
Nihat Hatipoğlu din anlatıcılığı ya da din yayıcılığı mı yapıyormuş? ''İslami ilimler'' diye bir kavram duymadın herhalde. Bunun okulu okunuyor, prof mrof olunuyor, bilir misin? İnsanların parası bu kadar göze batmamalı. Camideki imamlar filan da hiç para almasın o vakit? Tek sorununuz kapitalizmin gelir dağılımı adaletsizliğine ses çıkaramayınca insanlara ve paralarına çamur atmak, bu kadar basit.
tek sorunum böyle olmamak
alkislarlayasiyorum.com/.../irana-seriat-nasil-geldi
Yazık gercekten tek diyeceğim kelime bu ! İlahiyat için saçma sapan ne demek ya şeytan bu kadar mı girmiş kanına. Kimsenin aldığı ettiği para sizi ilgilendirmez başka derdiniz yok heralde. Futbolcular için 2.300 demiş vergi masraf bilmem ne düşmüşsün bu adamın vergisi çoluğu cocuğu ailesi masrafı yok mu. Senin dersin aldığı para değil. Din için alınan para Batıyo sana. İnsanlar dinini öğreniyo diye Batıyo sana..
kadınlar derdine yansın böyle olmak bana yarar
He sen böyle düşünmeye devam et. İslam dinini de kirletmeye çalışma inanmıyosan git öte de oyna. Birilerinin aklını karıştırıp kendi tarafına falan mı çekmeye çalışıyosun senin amacın ne ya?
nihat haitpoğlu diyetisywn olup kaballara çıksa aldığı para helal dini anlattığı için alıyorsa haram... adam o kadar okul okuyor emek veriyor bu işe elbette maddi anlamda da kazancını sağlayacak. dinden rant sağlamak değil bu verdiği emeğin karşılığını okuduğu okulun aldığı diplomanın hakkını kazanacak
diyetisyen olup da kanallara
o zaman nihat hatipoğlu allahın varlığına inanmıyor kuranı okuyup din tarihini bilen birinin allaha inanma olasılığı yoktur
Kuran okuyorum din tarihinden de haberim var ama müslümanım... sana göre öyle. sen soğumuş olabilirsin ama biz öğrendikçe ısındık dinimize
dini öğrendiğine göre köleliği kadınlara zulmü kelle kesmeyi
el ayak kesmeyi çocuk tecavüzlerini felanda öğrenmişsindir nede olsa dini hakkı ile öğrenmişin kuran okumuşun
kadınlara zulüm? çocuk tecavüzleri?
buna benzer şeylere rastlamadım
bir daha oku
bence sen bir daha oku
kan davasını öneriyor bakara 178
Ey iman edenler! Öldürülenler hakkında size kısas farz kılındı. Hüre hür, köleye köle, kadına kadın (öldürülür). Ancak her kimin cezası, kardeşi (öldürülenin velisi) tarafından bir miktar bağışlanırsa artık (taraflar) hakkaniyete uymalı ve (öldüren) ona (gereken diyeti) güzellikle ödemelidir. Bu söylenenler, Rabbinizden bir hafifletme ve rahmettir. Her kim bundan sonra haddi aşarsa muhakkak onun için elem verici bir azap vardır.
kadının mal gibi satılması nisa 24
Evli kadınlarla evlenmeniz de haram kılındı. Maliki bulunduğunuz cariyeler müstesna, bunlar, Allah'ın üzerinize farz kıldığı hükümlerdir. Bunlardan başkasını, zinadan kaçınıp, iffetli olarak, mallarınızla istemeniz size helal kılındı. Onlardan faydalandığınıza mukabil, kararlaştırılmış olan mehirlerini verin; kararlaştırılandan başka, karşılıklı hoşnud olduğunuz hususda size bir sorumluluk yoktur. Allah Bilen'dir, Hakim'dir.
kadını dövün nisa 34
Allah'ın insanlardan bir kısmını diğerlerine üstün kılması sebebiyle ve mallarından harcama yaptıkları için erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudur. Dürüst ve erdemli kadınlar, gerçekten Allah'ın koruduğu mahremiyeti koruyan sadık ve itaatkâr kadınlardır. Kötü niyetlerinden ve aldatmalarından korktuğunuz uslanmayan kadınlara gelince; onlara (önce) nasihat edin; sonra (uslanmazlarsa) kendilerini yataklarında yalnız bırakın; sonra (edepsizliklerine ve ahlaksızlıklarına devam ederlerse) dövün ve bundan sonra itaat ederlerse onları incitmekten kaçının. Şüphe yok ki Allah çok yücedir, çok büyüktür.
bunlardan bunu çıkardıysan aferin sana :) sen islam tarihini ve kuran ı hakkıyla okuyup inanmayanlardan değilsin meali kıytırık kıytırık okuyup yokdan çıkanlardansın. ben de ciddi bir şey diyosun sandım. hadi selametle
oldu iyi günler... prensip olarak senin lafa yapındaki insanlarla tartışmıyorum çünkü anlatsam da anlamayacaksın. ben de senin saçmalıklarını dinlemeyeceğim. şimdi ne sen benim vaktimi çal ne de ben senin. tamam?
neyse bende kafa var beyin var kurana göre insanda beyin yok kalbiyle düşünüyor :D
neyse ya eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşek değil mi :D
bende senin için aynı şeyi düşünüyorum. sana bunları açıklasam ne açıklamasam ne :)
alkislarlayasiyorum.com/.../irana-seriat-nasil-geldi din dediğin şey bu
Adamn parasi niye bu kadar dokunuyor birader? Sen de yap onun isini sen de al. Tabi yapabilirsen. Allah vermis rizkini sana ne. Adam milyonlara hitab ediyor. Yeni nesile din ogretiyor. Yeni nesil sizin gibi dinsiz mi olsun.
nerede o günler en azından dinsizlerin teknolojisini kullanıp dinsizlerin tedavi sistemleri ile iyileşip dinlerin fabrikalarında avm lerinde çalışıp dinsizlerin ürettiği markaları kullanıp ben müslümanım diye gezmezler
600 bin tl aldığının kanıtı varmı?
Nihat hatipoğlu bunların iftira olduğunu avukatı aracılıgıyla açıkladı ve şikayet edeceğini söyledi.
Ayriyetten alsa ne olacak? Onca insan tv ye çıkıp milyon tl alıyorken birşey olmuyorda, bir kişi dini anlattığı içinmi zorunuza gidiyor? Onun parası sizdenmi çıkıyor? hayır. Özel bir şirketten ve bu sizi hiç bağlamaz.
Adamdan hoşlanmıyorsanız izlemezsiniz biter.
bilimde şunda bunda ilerleyen adam bu kadar para alamazkennihat hatipoğlunun bu kadar yüksek bir mevla alışı hiç hoş değil... ama doğrudur millet bu para çünkü recep kıını yırttı tekrar televizyonlara çık program yap diye.. kişisel oarak ayırdığında çok iyi insan evet katılırım.. ama onuda alet edip yediler ya beynini hiç bişey demiyorum
nihat hatipoglu`nun avukati bu haberin asilsiz oldugunu kantlamstir bu bir.
dini karalamak icin din adamlarinin ozel yasamina burnunu sokup iftira atanlar, ilk once donsunler kendi ozel hayatlarina baksnlar bu iki.
peygamberi bilmem de sen %kac zeka kirintisiyla yasiyorsun acaba ne kadar para basiyorlar o beynine. merak ettim bu da uc.
Saçmalamayın araştırın biraz. Birincisi Hz. Muhammed dini öğreterek geçimini sağlamıyordu. Bu yüzden para almıyordu. Ancak Nihat hoca vb kişiler (imamlar dahil) geçimini din öğretisinden kazandıkları için para almaları normal.
Anormal olan ise: 600 k tl gibi bir ücret alması. Aslında herkesin takıldığı kısım bu. 1000 tl alsa kimse ses etmez. O para onun hakkıdır. Neden? Alan razı veren razı durumundan. Nasıl patronun sana 1000 tl verip senn yaptığından 5000 kazanıyorsa aynısı burada da var
Nedir bu adama takmissiniz ya?
Adam helal yoldan parasini kazaniyor , neden bu kadar gozunuze batiyor ki?
dini anlatmak için para almak helal mi
doktorlar allahın gönderdiği defolu insanları iyileştiriyor o kadar kazanmıyor
ama allah adına masallar yazanlar parayı götürüyor
cami kadar hastane olsa laboratuvar olsada insanlar sağlıklı yaşasa değil mi
Adamn isi o , o kadar beyin patlatmis okumus ve insanlara yarari dokunuyor.
İki meslek vardir biri hekimlik biride din adamligi , hem ibadet hem kazanctir yaptiklari.
Yani hem dunya icin hem ahiret icin calisiyolar.
İkisininde parasi sonuna kadar helal !
Siz yolsuzluk ve haram yoldan para kazananlari elestirin!
onlara ayrıca eleştiriyorum ama din dediğin zaman insanlar savunuyor yolsuzluk deyince pek rağbet görmüyor bunuda soracam zaten bugün bekle oraya katılırsın
nihat açıklandı zaten okudun mu bak ne demişler "Ankara'da sıradan bir apartman dairesinde oturuyoruz. Merak edenler olmuş onun için de söylüyorum. 5 katlı binanın 3. katında oturuyorum. Evimizin önünde de havuz yok. Evimizin önünde güzel bir araba parkı var. Üst katta da rahmetli oturuyordu. Karşı katta kardeşim oturuyor. Diğer katlarda da kiracılar oturuyor. 20 yıldır aynı dairede oturuyorum." diye konuştu.
feytullah gülen içinde barakada yaşıyor demişlerdi
o degl de her sene aynı şeyleri anlatıyorlar zaten. bir sene çektiklerini her sene yayınlasalar. onlara da para yedirtmeyiz boşa o kadar. ama zaten ülke din üzerinden para kazananlarla dolu.
aynen katılıyorum
hocam ezan insanları namaza çağırıyor dua değil namaz değil
ezan sırasında ilişki yaşıyordum ara vermem gerekiyor mu
hocam tükürüğümü yuttum orucum bozulur mu :D
o degl de eksileyenler filan. halkın çoğunluğu bayılıyor birileri dini kullanıp onları sömürsün. ülkede bilime ayrılan bütçe diyanete ayrılanın yarısı bile degl. sanki yarın hastalandıklarında camiye gidecekler. hep bu kafadakı millet yüzünden böyle devlet de. kolay yoldan para yesinler.
doktorlar cehennemlik onlara göre düşünsene allah sakat doğuruyor eli ayağı yok doktorlar protez takıyor ölecek adamı tedavi edip daha uzun süre yaşamasını sağlıyor
Bilin ki, ben size gönderilmiş güvenilir bir elçiyim. Artık Allah’a karşı gelmekten sakının ve bana itaat edin. Buna karşı sizden hiçbir ücret istemiyorum. Benim ecrimi verecek olan, ancak alemlerin Rabbidir…’” (Şuara Suresi, ayet 142-145.)
ne diyorsun sen ya bu söylediğine anca gülerim ben. peygamberimiz dünyalık bişey için dinin satmaz. yoksa peygamber olamazdı. peygamberimiz dediğin gibi biri olsaydı neden fakirdi peki? çünkü istemiyordu. o insanları doğru yola ulaştırmaya çalışıyordu.
sizene? adam aç kaldığında siz mi gidip karnını doyurup kalacak yer ayarlayacaksınız?
bir insan islamda zengin veya bilim adamı oldumu olmuyor.. islam geri kalmışlığın diniya zengin de olmayacak, bilim insanıda olmayacak..
bilim insanı olan müslüman var mı
pardon bilim adamı nede olsa müslümanlıkta kadın yoktur
kadın babasının yoksa abisinin kölesi evlenincede kocasının kölesidir
ben islamiyeti asla türkiyeye göre bakarak söylemiyorum sonuçta laiklik islama değer kazandırıyor
ben islam deyince merkez arabistana bakıyorum dünyada eşcinselliğin en çok yaşandığı ülke
ırak'a bakıyorum islami teröristlerin hepsi orada
iran biraz daha iyi sonuçta katliyam yapacak silahlara sahip boyun eğmiyor
İslamda hoca, cemaatin en yaşlısıdır. Din parayla öğretilmemiştir, namaz parayla kıldırılmamıştır, mevlüt parayla okunmamıştır. Peygamber efendimizin tırnağı olamayacak insanlar din ticareti yapmaktalar ve aldıkları para haramdır.
bende bunu anlatmaya çalışıyorum bana diyetisyenle doktorlarla kıyaslıyorlar ya da şovmenlerle
Alayı kul hakkı yiyici, din taciri onlar, bak bana hemen eksiyi vermişler ölü soyucular. Cehennemde baş köşe onlara ait sen hiç dert etme, Allah herşeyi biliyor.
Soru şeklin çok yanlış tabiki hiçbir peygamber dünyevi bir karşılık beklemez. En güzeli tabiki karşılıksız yapmak fakat günümüzde dün adamlığı meslek oldu malesef
bir peygamberin para alması mantıksız ama peygamberin anlattığını anlatmak için alınan para hemide ramazanda fakirin halinden anlayacağımız zaman ne kadar güzel anlıyor 850 tl maaşla çalışan adamı anlamak için 600.000 tl alıyor
o kadar almadıgınıı adam kendi çıktıı açıkladıı millet yalann heberr uydurmasınn alıyorsadaa anasının ak sütü gibi helal olsun
güzel ülkemin neden yozlaştığı gerilediği belli oluyor ben dine hakkımı helal etmiyorum bilime harcanan her kuruş helal olsun
senden helallik isteyen olursaa etmessin hass gardassımmmmm yolunn açıkk olsunn
sahnede baldırı çıplaklar bu paraları yıllardır hamuduyla götürürken bu adamın aldığı para nedense herkese battı.
o baldırı çıplak dediklerin kadınların özgürlüğü
kadınların özgürlüğü taciz ve tecavüzün azalması
kadınların özgürlüğü eğitimin düzelmesi ve modernleşmedir
Git yaa tecavüzün azalmasıymış milleti sapıklaştıran o çıklıklık oldu hep iki bacak kalça görecem diye bu kadar düşmeyin onlar açıp tahrik ettikçe tecavüz artacaktır. Saçma sapan yorumlamışsın.
arabistanda kadınlar kara çarşaflı ve saklı orada tecavüz bitti mi
kadınların sokağa çıkması yasak eşcinselliği bitirebildiler mi
Arabistanlamı kıyaslıyorsun suç oranlarının istatistikleri netten var bakabilirsin ezbere olmuyor bu işler ben şeriatı savunmuyorum konu nereye gelsi baksana.
De ki: «Ben, buna karşı sizden bir ücret değil, ancak Rabbine doğru bir yol tutmak isteyen kimseler (olmanızı) istiyorum.» Furkan 57
Sen parayı hatipoğluna verirken yanındamıydın yoksa para ödentikten sonra makbuzu sana mı gösterdiler, bu karın ağrınız neden devam ediyor, adam para almışsa almış sen niye rahatsızsın.
rahatsız eden aldığı para değil bilim, teknoloji ve sağlığa verilmeyen paranın dine verilmesi beni rahatsız eden bu
Din olmazsa o dediğin alanlar hep sakata biner. Bilmediğin alanda konuşmamak lazım. Ederi varsa o kadar etmiştir büyütmemek ve kafaya takmamak lazım.
ramazandayız fakirin halinden anlamak için o kadar para mı veriyorlar
Bağlantı kurduğun olay bile sakat din nevzu old için bukadar rahatsızsın hesabını hoca verecek sen değil.
O parayi nereye harcadigini biliyormusun ki konusuyorsun.
Git Arastir biraz
nereye harcıyor söylede bilim
kaç çeşit insan gördün kaç din araştırdın ne mezunusun kilise ye hiç gittin mi camiye alevilerle ateistlerle sohbet ettin mi müslüman olurken kaç dini araştırdın dinler tarihini farklı kaynaklardan okudun mu mesela fatihin istanbulu fethi bizim için zafer bizans için işgaldi
farklı pencereden bak fatih kimsenin dini inancına karışmadıda neden ayasofya kilise si cami oldu
belediye başkanı olup 10-15 bin tl parayla halka hizmet zor gelmiş belli
O değerli insan fakirlik içindeydi para almak bir yana ne çileler çekmişti
o zaman dinden uzaklaşıp bilime yöneleydide ülkeye hayrı olsaydı
bilime yöneliyorum ama tüekiyede bilime yatırım yok kendini geliştiremiyorsun tübitak'ın başına hayvan barınağından adam kattılar düşüne biliyormusun
23 yıl çarpı 600.000tl + peygamber - putperesler = 0 :) (mantık :D )
islamiyet dini zaten putperest bir din değil mi kabeye doğru dönüp dua ediyorsunuz bir nevi taşa tapıyorsunuz ayrıca allah kelimesi el-ilah yani ay tanrısı anlamına geliyor ve dini ambleminiz hilal siz ayada tapıyorsunuz bilmeden
kabeye tapmıyoruz diyenler çıkacak kuranda kıble bildirilmemiştir
ama siz kabe ye kıble diyorsunuz ve kabe yıkılısa çıngar çıkarırsınız çünkü kabeye yani taşa tapıyorsunuz
Bu şuna benziyo. Baban seni yapmak icin annene kac tl verdi?
oooooo çoooookk güzelllll saygılar bayım çok beğendim
"Ve ma eselüküm min ecrin. İn ecriye illa alelelah". der bütün elçiler. Yani biz sizden her hangi bir ücret istemiyoruz. Bizim ücretimiz Allah'tandır.
Peygamberle normal bir insanı kıyaslamak pek mantıklı değil.
neden o insan değilmiydi doğdu büyüdü ve öldü
@soran peygamber de beserdi elbet fakat onun peygamberlik vasiflari vardi, ahlaki mesela kimse ile kiyaslanamaz. yani insanlar hani manevi ozelliklerde farklilik gosterir ya. peygamberler de insandir fakat kamil insan kavramini duymamissin besbelli, insanlik mertebeleri vs.
yani @soran mesela sen ile ben de ayni degiliz mesela, zeka farki vs. neyse, sana bu kadar yeter.
O da peygamber ile hatipoğlu arasındaki fark ışte. Sana verseler yok mu dersin. bir bitin
yalan konuşmak için okadar para almazdım zaten yalan söylemek için o kadar parayı alsaydım bende orada olurdum sende orada olurdun
sorunu ilk gördüğümde açıkçası küfür etmek istedim içeriğini okuyunca ironi yaptığını gördüm.. bu topluma bunlar az bile
yorumları okursan çoğuda cahilce yazıyor bende gülüyorum
asgari ücretle aysonunu getiremeyenler bunların aldığı parayı yolsuzluk yapanı savunuyor
100 tl para verdiler diye mitinge gidiyor ama beni 100 tl ye muhtaç etmişler diyemiyorlar
kuranda oruç tut diyene kadar fakirleri besle deseydi ya da fakirlerin evine yemeğe git onlara yemek ısmarla bence daha mantıklıydı oruç zaten saçma geliyor birde fakirin halinden anlayacağı zamanda bu kadar para alıyor
Yüzünde çok sinsi bir ifade var adamın samimiyetine inanmıyorm.
onlarında mesleği bu para almasalar ayrıyeten çalışmaları gerekir
para almasalar dini bırakırlar gereği yok farkındalar
kardeş az bile aliyor o parayı 1 saatte alanlar var bu ülkede.
Anlatmakla boşa kürek çekiyor ikiside..
Para değil gönülleri almıştı
nihat hatipoğlu neden para alıyor sadece yaşaması için gereken parayıda alabilirdi
Sonuna kadar helal az bile alıyor
yakında böyle oldukmu sen 4 kadın alır sevinirsin bacın 4. kadın olarak 70 yaşında adamla evlenince göbek atacak mısın
nihat dini paraya döktü
aynen katılıyorum. içler acısı bir durum
inanılmaz derecede saçma bir benzetme yapmışsın
cenneti almıştır
cennet peygamberin tapulu malımı o zaman nihat hatipoğluda emlakçı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar