Önümüzdeki aylar içinde olacak olan 500 düğün iptal etmişler virüsden dolayı, eminim ilerleyen zamanlarda bu düğün sayısı artacak virüs yüzünden düğünlerinizi iptal eder misiniz? Şahşen ben evlenecek olsam iptal ederim. Düğünleri ıptal etmelerinin sebebi virüs ve bu virüsle bizim başımız gerçekten dertte mi ne olacak böyle?
düğünde çinli mi varmışta ertelemiş iptal etmişler düğünde olanların hepsi yakın akraba zaten
corona virüsü atmosfere yayılmadı ki her yerde olsun vürüs fiziksel temas ile bulaşıyor ve bulaştıranlar ise çinliler ya da hangi ülkelere bulaştıysa onların insanları bulaştırıyor
1 ay sonrakileri iptal etmeleri çok saçma o zamana geçer gider ya da epey kontrol altına alınır bir de hangi şehir o da önemli. Zaten düğün işi saçma hiç yapılmamalı.
Dügünüm bir insan yasamini yok etme riski varsa yapmam o dügünü, insan canindan degerli degil Ne kadar bilincli, egitimli bir millet oldugumuz etmem diyenlerden belli olmuyor mu? Bu ayni kisiler yarin kalkar devlet gerekli önlem almiyor diye devlete küfür edenler...
Ya saçmalamayın ölümcül bir salgın yüzünden düğün mü iptal edilirmiş? Ne güzel işte bak iptal etmeyeceksin tüm sülaleni çağıracaksın düşük IQlu tüm bireyler sinek gibi.. neyse.
Edilmeli tabii ki. Bizim insanımız uzaktan hoşgeldin yapamaz, illa kucaklayıp öper her misafiri ayrı ayrı. Öpmeden tebrik de olmaz 🤭Bunlar olmadan düğün olmaz bu yüzden doğru karar...
Olur da ben evlenirsem kesin böyle bir şey başıma gelir düğün iptal olur. bu kadar kısmetsizim yeni bir virüs ortya çıkar ben düğün yaparsam iptal olur
"Bu virusle gercekten basimiz dertte mi?" Sorusunu asmis olmamiz gerekiyor daha cok. Eger riskli bir bolgede vaka gorulmus ise iptal etmek en mantiklisi.
Olmasin zaten en az 30 ama boyle evde oturarak da olmaz is bulmali hayati dolu dolu yaşamalısın. Cidden sana cok uzuluyorum be hatun cidee kalite bir kizsin bunlari hak etmiyorsun