Tarih bize Araplardan ihanetten haric birsey göstermedigi halde, icimizdeki Türk düsmani arapcilar bize Israili kötü gösterip Araplari sevdirmeye calisiyor. Tarihe baktigimizda ama Israilin Türklere hep dost olup, Araplarinda hep hain oldugunu göstermektedir.Resimde gördügünüz kisiler, Osmanlinin Yahudi Pasalaridir. Üst ortada gördügünüz kisi, Israilin ikinci Basbakani Moshe Sharett'dir.
Moshe Sharett 1916'da, Ürdünde yönetigi Osmanli Türk askerleri ile, Lawrencin yönettigi Araplara karsi catisiyordu.
Israilin hain ve zalim bir devlet oldugu, icimizdeki Arap sevici, Türk düsmanlarinin bize inandirmaya calistigi bir yalandir.
Siz Israilin ikinci Basbakaninin bu gecmisini biliyormudunuz?
Türkiye ve Israil dostlugu, Araplarin ihaneti? Israil gercekten düsman mi?
Yahudiler, genç cumhuriyete katkı sağlamışlardır. Hemde oldukça. Türkiye, mantıklı bir hamle ile nazi zulmünden kurtulmak isteyen yahudileri kabul etmiştir. Onlar da bilgi ve birikimleriyle genç cumhuriyetin kalkınmasına katkıda bulunmuştur. Alfred kantorowicz, Türkiye de diş cerrahisini kuran isimlerdendir. Kendisi Atatürk' ün isteğiyle toplama kampından alınıp ülkemize getirilmiştir. Yahudilerin bu zamana kadar türklere karşı bir kötülüğü olmamıştır. Araplar haindir.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kardeşim benim babam fars annem israilli türkiyede yaşayıp türkiyede dogdum şu an sen israili övüp onunla dost olma hayali kuruyorsun fakat israilliler türklerden nefret ediyor bugün çin uygurlara zulüm yapıyorsa bil ki emri israil veriyor çanakkale savaşlarında bile müttefikleri belirleyen israildi tabiki size dost gibi gorunucek sunuda söyleyelim israilde afgan iran kürt tacik orani normal yahudi oranından daha fazladır 1 milyonu geçkindir diğerleri avrupa yahudileri yani hayal kurmaya gerek yok
Ben arapları ve arap ülkelerini hiç sevmiyorum. İsrail'i de haklı buluyorum. Zamanında Filistin'e mülteci gibi yerleşmişler ama paralarıyla topraklarını satın almış adamlar. Şimdi Filistin'liler ağlıyorlar zulüm görüyoruz diye. Ayrıca İsrail sınırına gidip de taş, yanan lastik falan fırlatırsan İsrail polisi de müdahale edince ağlamayacaksın.. Yahudiler araplardan bin kat samimi ve hain değiller.
Yahudi lobisi bütün uluslararası meselelerde yanımızda olmuştur 2004'e kadar. Örneğin Ermeni soykırımı iddiaları gibi. Fakat cıs bir konu, dokunan yanar.
Evet Araplar ihanet etti fakat Osmanlı asla yahudiden dost olmayacaginida iyi bilirdi kusura bakmayın ama İsrail'in yapmış olduğu tek iyi bir şey söyleyin Yahudilerin tarihini araştırın isterseniz
Israilin yaptigi kötü birsey söyle? Israil Türkiye'ye ne zaman ihanet etti, ne zaman sirtimiza düstüler? Türkiye'de bir facia yasandiginda Israil bayraklarini indirir yas ilan eder Araplardan cit ses cikmaz.
Osmanli Yahudilerden dost olmayacagini düsündügünü kim söylüyor? Neye dayanarak bunu söylüyorsun? Yukarda resimde gördügün kisilerin hepsi Osmanli askerleri hepside Yahudi.
Çünkü bizzat Kur'an da geçiyor"Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları veli edinmeyin. Onlar birbirlerinin velileridir. Sizden kim onları dost edinirse şüphesiz o da onlardandır. Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez." Bu yüzdendir ki 600 yıl boyunca Yahudilerden asla devşirme almamislardir. İsrail çocukları kadınları yaşlıları hiç acimadan yıllardır öldürüyor bunlara kalmıyor işkence tecavüz her türlü pisliği yapıp bide yapmış olduğu hiç bir kötülük yok diyorsunuz insanliklari yok ilk başta