Yürüyen merdivende genç kızın arkasına geçti ve masturbasyon yaptı! Bu sapıkların kökü kurumayacak mı?

İstanbul Pendik'te metro istasyonun yürüyen merdiveninde kızın arkasından duran sapık, cinsel organını çıkarıp masturbasyon yaptı. Merdivenin sonunda bir gariplik olduğunu fark eden genç kız arkasını dönünce sapık olay yerinden kaçtı.

Yakalanan sapık ifadesinde ise "Bayana adres sordum. Bana adresi tarif etti. Daha sonra bir anlık gafletle cinsel organımı çıkardım" dedi. Kaynak
Yürüyen merdivende genç kızın arkasına geçti ve masturbasyon yaptı! Bu sapıkların kökü kurumayacak mı?
Velhasıl kelam, sapıkların hedefinde olmak için etek giymeye, açık olmaya gerek yok. Tacize uğrayan genç kız kapalı. Videoya kaynaktan, sansürsüz videoya ise twitterden ulaşabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bu sadece gündeme gelenlerden teki. Sürekli aynı soruları birbirimize soruyoruz, taciz ve tecavüzün önüne nasıl geçebiliriz?