Büyümüş ve küçülmüş tavırları ile tanınıyor kendisi sözde 250 kitap bitirmiş 5 ayda. Şahsen bir çok iddia var bununla ilgili 1. Kristal çocuk 2. Genetiği oynanmış 3. Deccal Bu saydıklarım etrafımdan gözlemlediklerim. Bu gibi bir çocuğun sosyal medyada bulunması gelişimine çok aykırı ve sağlıksız bir hareketti. Annesine nasıl davrandığını sizde gördünüz. Bu tamamen sosyal medyadan aldığı pohpohlanma. Sizin fikirleriniz neler?
Sözde 5 ay boyunca 250 kitap okuyan Atakan Kayalar ile ilgili düşünceleriniz neler?
A haber ve kanal 7 çocuğu deccal ve kristal çocuk ilan etmiş 😅..Çocuk hakkında düşüncem ise ezberletilmiş ve bu yönde eğitilmiş gibi geldi. Dikkatli izlediğiniz de ve yeterince bilgiliyseniz aslında subjektif hiç birşey konuşmadığını ya saçmaladığını ya da klişe cümleler kurduğunu görürsünüz. Ailesi zaten işi ticarete dökme peşinde..Çocuk mükemmel derece de taklit. Yapıyor ve hafıza yeteneği iyi gibi.. Bir dahi mi bir aktör mü olduğu çok bariz belli bence.. Aktör yeteneği çok gelişmiş bir çocuk
Cok saygisiz ve cok terbiyesiz bir cocuk cocuklari cok severim ama nedense suna hic isinamadim annesi daha cümlesini bitirmeden "tamam seni şöyle alalım sen otur konuşma" falan dedi anne de sessiz sedasız oturdu. Cocuk dediğin kitap okumalı elbette ama felsefe kitapları degil mk felsefe okuyan öğrenci bile bu kadar felsefe kitabi okumamistir o daha cocuk oyun oynamalı yere düşüp dizlerini kanatmalı, okulda tartisip mudur odasına gitmeli ya ne bileyim mk çocukluğunu yaşamlı iste.
Bide diyor 250 kitap okuyor ula bu cocuk hic mi yemiyor hic mi icmiyor hic mi s*cmiyor hic mi uyumuyorda 250 kitap okuyor. Cocugu sevemedim ailesini de sevemedim boyle terbiyesiz, saygısız, simarik. bir cocuk yetiştirmektesiniz cidden cok kotu boyle devam ederse egoist ve tehlikeli biri olur
Zeki değilde daha çok eğitilmiş, ebeveyni tarafından bir çok açıklayıcı kanıt var bununla ilgili. Kendi tezlerim daha doğrusu. Mesela daha iyi bir okul istemesi, bunu neden televizyonda söyleşin? Birde annesine emir verdiği zaman annesinin buna uyması? Bir anne katiyen 10 yaşındaki çocuğuna karşı bu tutumu sergilemez.
Valla istediğini de ama çocuğun inkar edilemez bir zekası var bunu konuşma şeklinden hemen anlıyorsun daha iyi bir okul istemesi de normal masum bir şey ona kimin öğrettiği de pek önemli değil
Annesine yaptığı saygısızlık evet ama bana bir skeç bir oyun gibi geldi. Bu çocuk bu yüzden eğitilmiş gibi. Ayrıca 5 ayda 250 kitap okuması için hiç okula gitmemesi hiç evden çıkmaması gerekiyor. Tamamen teorim bu yönde.