Göçük altından ‘başım açık, beni çıkarmayın’ diyenlerin imanıyla bu ülke korunuyor diyen AKP milletvekiline ne demek istersiniz?

Göçük altından ‘başım açık, beni çıkarmayın’ diyenlerin imanıyla bu ülke korunuyor diyen AKP milletvekiline ne demek istersiniz?
Aynı zamanda devletin en karanlık isimlerinden birisi olan Mehmet Ağar'ın oğlu olan AKP Elazığ milletvekili Zülküf Tolga Ağar yaptığı konuşmada şunları söylüyor:
“Dün Elazığ, devletine ve milletine sadakatin başkentiydi, bugün de sabrın ve tevekkülün başkenti olacaktır.” diyen Ağar, sözlerinin devamında da “Göçük altından ‘başım açık, beni çıkarmayın’ diyen teyzelerimizin inancı ve imanıyla Allah bu şehri, bu ülkeyi koruyor. Bu iman bizde oldukça her zorluğun üstesinde geliriz evelallah”
Size inandırıcı geldi mi bu konuşma?
Canının derdine düşmüş, göçük altında kalmış kadın başım açık beni çıkarmayın diyecek öyle mi?
Buna inanan saf AKP seçmenine de hayret ediyorum arkadaş. Deprem Allahın gazabı diyen de bunlar, depremde ölenler şehittir diyen de. Madem Allah gazabını gösteriyor, ölenler günahkar ve kafir insanlar olması gerekmez mi? Günahkar ve kafirler neden şehit sayılır? Allahın gazabıyla ölüyorlarsa.
Söz konusu vekil daha önce de Malatya’da Erdoğan ile aralarında geçen kısa süreli bir diyaloğu anlatırken kullandığı, “Cumhurbaşkanı denince bize Allah gibi geliyor” demişti.
Haberin linki de burada
https://tele1.com.tr/akpli-agar-gocuk-altindan-basim-acik-beni-cikarmayin-diyenlerin-imaniyla-bu-ulke-korunuyor-126809/