Zaten Türkiye'nin risk altında olmadığı bir konu kalmadı gelin gelin sizde gelin Suriyelilerle beraber gül gibi geçinir gideriz bir çekirgemiz eksikti zaten😬😬

Nasa verilerine göre Nisan ayının 20 ve 26 arası asteroid çarpma ihtimali varmış. Bu sene çok zorlu geçecek gibi. Umarım sağlıklı ve keyifli bir şekilde atlatırız.
Android çarpmış herkesi zaten asteroid dediğin ne ki ☺️
Ben gelen yılla giden yılla ilgilenmiyorum. Nasılsa hepsi aynı. Bir önceside berbattı bir sonrası da...
2020 de yaşanan olaylar için demiştim. 2019 la aynı değil yani bu açıdan bakarsak
Olabilmesi ihtimal doğal afetleri lanet olarak adlandırmak bence çok yalnış. Insanoğlunun başına heran herşey gelebilmesi mümkün.
2020 Lanetli 2020'de yaşayan insanlar Lanetli kardeşim. Mk cenabetleri bunlar yüzünden kıyamet kopacak.
İnsanlar hep cenabetti bu başka bir şey sanki dünya da yeni bir düzen kurulmak isteniyor gibi bir nevi temizlik bence bu
Cevap
2Cevap
Öyle oldu biraz insanlar bunalımda dunya kötüye gidiyor ve bana kalırsa Fransız ihtilali gibi büyük bir şey yaşanacak bir 20 yıl icinde
Lanetli değil kıyamet yaklaşıyor. 2021 i siz düşünün artık
Başladığı gibi gitmesin dua edelim de.
31 günde 36 yılda görmedikleri mi gördüm ebemi göreceğim diye biraz endişe içindeyim açıkçası 😂
Beterini gösterir diye laf etmiyorum
zombi istilası yaşanmasın diye bence de susalım 🤫🤫
Evt yaaa hiç sormayın
Bence 2019un uğursuzluğu uzadı
Yasayip gorucrz
Buruna 3 kere su şart 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar