• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

CHP neden Terörist yandaşlığı yapıyor?

AbiYokBöyleBirşey
AbiYokBöyleBirşey Takip Et
Yoda Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Bu ne abi ya
Güncellemeler
+1 yıl
Görseli yalanlayanlara özel video

https://twitter.com/i/status/1169941888318758912
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Günümüzdeki CHP kadar ATATÜRK'e ve TÜRKIYEYE'ye zarar veren bir partik yok, 100 yildir Atatürk mirasi ile oy topladilar, su ülke icin ne yaptilar bana birisi söylesin. En iyi yaptiklari heykel dikmek, gelisen Ülkenin önüne cikip , her seyde engel olmak, takoz olmak, karsi cikmak
    Yeni İstanbul Havalimanina karsi cikan bir Partik, Dünya imerniyor, onlar karsi.

4
    6 Yorumla
    • Psişik_Kedicik2834
      Psişik_Kedicik2834
      +1 yıl

Kanka chp iktidardayken açık oylama vardı. Chp aleyhine oy atanlar indiriliyodu ona mı atatürkün askerleriyiz falan diyolar :dd çok değüşük

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Psişik_Kedicik2834 onlar pkk nin askeri oldu, fransiz ekrem gitti fransada Türkiyeyi fransizlara karaladi, hdpkk ya destek cikti, İstanbul daha neyi sectiginin farkinda degil

Yorumla
    • Psişik_Kedicik2834
      Psişik_Kedicik2834
      +1 yıl

Oha ciddi misin? İmamoğlu fransaya mı gitti türkleri kötülemek için? Ve evet, saçma salak şeyleri legal ve medeni gösteriyor... kötü bişeyi iyi göstermek istiyorsan, onu başkalarına iyilet ve sende ordan destek çık. Chp nin yaptığı bu aw... siyasi şeylerden iğreniyorum ama chpnin mensupları gerçekten kötü bir insanlar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Psişik_Kedicik2834 buyur iatkv.tmgrup.com.tr/.../500

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Psişik_Kedicik2834 suna bakin, iste chp bu

Yorumla
    • Psişik_Kedicik2834
      Psişik_Kedicik2834
      +1 yıl

Oha ya! G@t herif

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Psişik_Kedicik2834
    Psişik_Kedicik2834 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 71%
    +1 yıl

ÖVMCMMZMCMDMXMLSMSMS insalık yine mi kaybetmiş, yoksa onlar mı insanlığını kaybetmiş? Soruya çemkirerek ve olay çıkararak mevzudan çekilmek isteyen insancık tipleri... başından beri pkkyla çalışıyolar, kötü şeyleri medeni diye dayatmaya çalışan şeylerdir... neden olduğunu bilmiyom ama para her 💩 u açar...

2
    0 Yorumla
  • Beyazsibell
    Beyazsibell Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 58%
    +1 yıl

Eeee hep öyleydi niye şimdi fark ettiniz olsun sonuçta fark edildi bu da birşey.. Bu arada yorumun altına kimse uç kuruşluk bilgisiyle bana ahkam kesmesin

2
    1 Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Eksi atmış yorum değil :D

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

5

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tüm sol örgütler eli kanlı örgütler chp saflarindan çıkıyor savcıyı öldüren polisi askeri vuran bunlar , Berkin Elvan dediler çocuk 15 yaşında vardı ve polise taş atarken yanlışlıkla vuruldu terörist olduğuna dair bir sürü fotoğraf var dhkpc, Bu memlekete yasin boruler erenler lazım... Anadolu çocukları lazım

3
    0 Yorumla
  • GhostBC
    GhostBC Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Her hangi bir siteyi, sağ tık yap, öğeyi denetleye gel. Oradan istediğini yaz. Istediğin saat ve tarihi de ver. Sonra ekran görüntüsü al. Ben bu şekilde en yakın arkadaşımı hürriyet haberde fuhuştan gözaltına alınmış travesti gibi yazdım, ekran görüntüsü aldım aylarca çocukla dalga geçtim. Daha yaratıcı, mantıklı karalama kampanyaları ile gelin.

0
    30 Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Kendisinin konu hakkında konuşması var.

şu an çürüdüğüne göre kabul edecek misin?

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

O açıklamayı paylaş o zaman

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Güncellemede. Sonuç nedir hocam?

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

Evet kadın savunmadığını belirtmeye çalışıyor. Daha çok ülkenin siyasetinden bahsediyor gerçi. Sizin bu kadını anlamamaniz normal

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Sen ne yaşıyorsun tam olarak

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

https://youtu.be/Ioll1obnj4Q kendisini amerikaya satmış, devleti keza gavura pazarlamış, memleketi gavurun rant havuzuna çevirmiş bir siyonistin karşısında dim dik duran bütün vatanseverlerin yaşadığı kafayı yaşıyorum

Yorumla
    • Psişik_Kedicik2834
      Psişik_Kedicik2834
      +1 yıl

LVMDMCMDMCMDMMFMDMD kanka bu zihniyetle yaşamaya devam et sonra bak noluyo gör tamam? 😂😂😂😂 allam ya gmmdmx sen chplerin akıllısını nasip e... pardon akıl mı dedim aw? Onlarda çemkirmeden ötesi yok :dd

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

@Psişik_Kedicik2834 gerçekler bunlar :) yıllarca fetö ile yatıp, parayı bölüşemeyince ayrılan itlerden olmadık biz :)

Yorumla
    • Psişik_Kedicik2834
      Psişik_Kedicik2834
      +1 yıl

Yav he he

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

@Psişik_Kedicik2834 2010 yılında fetönun arkasından " hoca efendi " diye it gibi aniranlar kimdi?

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Peki şu an fetonun partisi ve Pkkyla ittifak yapan kim hadi çok konuşma bu kapak sana yeter...

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

@Ashnaghdurbatûluk akepe den başka pkk ya yoldaşlık yapan görmüyorum. Ne zaman akepenin başı sıkışsa pkk sayesinde bir mağduriyet yaşayıp yine iktidara geliyor. Onu bunu bırakta kanal İstanbul civarından katarlılara toprak satacak kadar namus fakiri olan kimler bana onların ismini ver. Hani namustu vatan, hani satilamazdı? Bu kadar mı lan sizin namusunuz?

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Klasik CHP'li. Kendi b*kunu başkalarının hatalarıyla kapatmaya çalışır.

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

Alakasi yok kardeş, boğazına kadar boka batmış insanları dik yürüdüğü için seviyorsunuz ama onlar boku yememek için mecburen dik yürüyor. Bunun farkına varın

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Daldan dala kon bakalım söylediğin şeyin izahını yaparım sana 1) Akp PKK sayesinde iktidar olmadi hizmetleri ve büyük projeleri sayesinde oldu , CHP yapar o işleri Pkkyla ittifak olup belediyelere PKK'lı doldurmayı 2) Katarlıların arsa felan aldığı yok sözcü ve İsrailin yayın organı foxun yalanlarından sadece biri hatta tam. tersi CHP'liler alıyor , berat Albayrakin.20 küsur yıllık villaları var onu şimdi gibi almış gösteren yalancı bir medyaniz var 3) Vatanı satan yok Katar bizim kaç yıllık dostumuz ve ortağımız onlar bizim can kardeşimiz BMC şirketinde geçici bir anlaşma yaptık onlarla ama şirket yönetimi Türklerin elinde siz bunu bile farklı anlatmıstınız 4 ) 12 adaları ve Musul Kerkügü kim sattı? Ülkede bir savaş olduğunda kim bankamatiklere koştu ya da ülkesini kim Fransa'ya şikayet etti
      .
      Hadi fazla konuşma işine bak

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Neyin farkına varayım ya?
      Oy verdiğin insanlar Koskoca Projelere çamur atıyor? Senin beynin nerde ya?
      Adamlar işçi kova kova bitiremedi, öğrencilerin burslarını şikayet etti.
      Beynin falan var mı senin?
      TERORİST YANDAŞLIĞI YAPIYORLAR, ŞEHİTLERİNİN KEMİKLERİNİ MEZARLARINDA SIZLATIYORLAR, SEN DAHA NE ANLATIYON BE ADAM?

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Size bir şey soracağım hatanızï kabul etmek yerine neden erer akp şöyle yaptı böyle yaptı diyorsunuz ya arkadaş her şey ortada neyi inkar ediyorsunuz al google'ı aç bak CHP PKK ortaklığı yaz binlerce makale görsel kanıt var yeter laaaaaan delirmeyin adamı , Allah'ım ya

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

@Ashnaghdurbatûluk ya bırak, ben bu dünyada bir CHP'linin b*k atmak dışında bir kademe ilerleme kaydettiğini göremedim.

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

@Ashnaghdurbatûluk arkadaş, bunları domaltsalar dicekler ki "Tayyip de ekonomiyi batırdı"

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Sadece heykel dikerler ve herşeye karşı çıkarlar , tek yaptıkları ülkelerini kötülemek ve şikayet etmek

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

@Ashnaghdurbatûluk 1) akepe 2002 yılında irak savaşında abd ye destek vermesi için başa getirtildi. 2003 Mart ayın da ilk icraatleri irak a abd askeri ile birlikte asker oldu akepenin. Müslüman katlettiler beraber. 2) berat albayrak sadece bir bakanken o kadar arsa alacak parayı nasıl buluyor ortada nasıl bir yolsuzluk var? Ve katarlilarin arsa aldığı belgelerle ispatlı bunu inkar edecek kadar yalan söyleyebiliyorsan akepe den para yiyorsun demektir. 3) serv anlaşmasını, o anlaşmanın sınırlarını bilmeden lozana dil uzatma sebepsiz severler seni edepsiz :) Atatürk ve CHP olmasa anadolunun yarısı bile bizim değildi ve hala boş boş konuş

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Dünyadaki en zor şey bir aptalla fikir tartışmasına girmektir boş verin dibi delik kova bunlar , anlamazlar görmezler bilmezler , kalp gözleri kapalı çünkü

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Berat Albayrak dediğin adam Amerika da Çalık Holdingin Ceoluğunu yapmış biri. Bakanken kazanmıştır eminim parasını.
      Ama cahile ne anlatacan ki

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Ayrıca Atatürk'e sığınmaya çalışma, o hepimizin önderi ve Atası. Yediğiniz b*kları Atatürk ile kapatmaya çalışmayı kesin!

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

O kadar arsa yok baba yadigarı o arsa mal varlığı tartışması yaparsak Türkiye'nin en zenginleri chplilerdir en çok banka hortumlayan işçinin maaşını yiyen CHP'dir sskyi dolandıran CHP'dir , akp kusursuz mu hayır yanlışları var fakat en azından vatanını üç beş kuruşa satacak ülkesini şikayet edecek bir parti değil , imfden aldığınız borçları bile biz ödedik , Gürsel Tekin'in beton imamoğlunun kaz dağlarındaki. Ya da Türkiye'deki lüks villaları rezidansları otelleri vs bunun 4/1 ini fakirlere dagitsak Türkiye'de fakir insan kalmaz sen ne konuşuyorsun

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

@Ashnaghdurbatûluk haklisin, bu yüzden akepe iktidarda bu yüzden akepenin pkk ya verdiği güçle bu kadar şehit geliyor. 2001 yılında 10 tane bile şehit gelmemiştir belkide birde akepe dönemine bak. Pkk bu gücü nereden buldu? Abd ile bopun eş başkanlığını yapan kerhane işçisinin çocuğundan buldu. Gelde bunları düşük zekalı akepelilere anlat

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Akp eğer PKK'lı olsaydı ve ülkeyi kaosa sokacak bir parti olsaydı bunu geçmişte yapardı , sur olaylarında üç beş tetikçi kiralayıp katliam çıkartır ve ülkede iç savaş çıkarırdı , PKK'nın akp döneminde artması diye bir durum söz konusu değil ve pkk en çok 96-97de vardı o zaman hangi parti vardı devletin başında bu tür çocukça yorumları sevmem ama siz onlardan anlıyorsunuz yok şu şunu yaptı bu bunu yaptı sen olaya bütün olarak bak , pkk şu an bitmiş durumda Soylu sağolsun analarını ağlatıyor...

Yorumla
    • GhostBC
      GhostBC
      +1 yıl

@Ashnaghdurbatûluk pkk nerede bitti lan? Her gün şehit haberi geliyor her gün!!! Şehidimiz bitmiyor böyle mi kökünü kazıyorsunuz. Pkk 2001 de çözülme sürecine girdi, bunu bütün siyasetten anlayanlar bilir ne oldu da pkk güçlendi? Rte siyonistlerden ödül aldı ne karşılığında aldı bu ödülü?

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Yav tek bir şeye yanıt vermeden hala b*k atıyorsun.
      Herşeye yanıt veriyoruz hala b*k atıyon. 's. g artık sana engel atayım. Boş kafa boş beyin

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Her gün mü beynini harbi harbi... ulan arkadaş adama sormazlar mı, tek bir karakol baskını oluyor mu, hain askerler vardı eskiden gladiocu pkklilari çoban sananlar bizzat PKK'ya silah yardımı yapan 90 li yıllar o zaman ülkenin basinda kim vardı şimdi o devir degisti, şehit haberlerini bile AKP'yi kötülemek için yapıyorsunuz primciler... şu ülkede kaos çıksa da askerler şehit olsada AKP'yi kotulesek diyorsunuz ulan hainlerrrr agzimi bozacağım tekrar diyorum tüm sol örgütler CHP bünyesinde çıkmıştır ve PKK dhkpc bunlardan biri , AKP'nin 2 tane şeyi var eleştirdiginiz. Ki ben açıkladım megri megri birincisi ikincisi ise şehide kelle dediğine dair , sosyal medyada şehide kelle dediğine dair görüntü yok bozuk bir ses kaydı var ve inanmıyorsan kıçını yırtma bahasina araştır bana bul getir öyle dediğine dair ve AKP'nin amacı çözüm sürecinde analar ağlamasındı , fakat CHP'nin milyonlarca PKK lehine demeci olduğu gibi bizzat PKK li teröristi meclise almaları ve PKK'nın siyasi çizgisini beğendiklerini söylemeleri , şu an Eski Samanyolu spor yorumcusu Ekonun Beton Ekremin İstanbul unda ( ki şaibeli bir seçimdi ) PKK'nın kitapları satılıyor barış yürüyüşünde Ermeni kökenli Kılıçdaroğlu kimlerle yürüdü başlıktaki gibi canan Kaftancıoğlu mesela, size tüm belgeleriyle göstersek siz bildiğinizi okursunuz su an Büyük Ortadoğu projesi diye Bir şey yok Erdoğan ilk başta onlardan yana görünüp sonra onları yok etti bazen düşmanını yok etmen için tanıman gerekir ve stratejik hamleler yapmak için tıpkı fetoyu yok ettiği gibi , feto devleti ele geçirmişti akp hapisteki gladiocu generalleri serbest bıraktı ve düşmanı düşmana kirdirdi...

Yorumla
  • güℓşαнѕυℓтαи_
    güℓşαнѕυℓтαи_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Hep öyleydi yeni mi fark ettiniz

7
    0 Yorumla
  • umudumdonakaldi
    umudumdonakaldi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Daha yeni mi farkediyosunuz olm

5
    0 Yorumla
  • BeniBöyleBill
    BeniBöyleBill Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

Yandaş değil kendisi öyle zaten.

1
    0 Yorumla
  • Aysmaide
    Aysmaide Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Başından beri böyleydi zaten

5
    0 Yorumla
  • nurrri_10
    nurrri_10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Atatürkle alakasi olmayan o. Clari

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir görselin kanıt olarak kabul edilebilmesi için resimde hiçbir montaj / oynama işlemi yapılmamış olması gerekmektedir.

0
    3 Yorumla
    • nurrri_10
      nurrri_10
      +1 yıl

Chp nin tüm hdpyle gt gte olması yeterli deilmi.

Yorumla
    • AbiYokBöyleBirşey
      AbiYokBöyleBirşey
      +1 yıl

Kadının konuşması var konuyla ilgili, sen ne anlatıyon ya

Yorumla
    • Ashnaghdurbatûluk
      Ashnaghdurbatûluk
      +1 yıl

Sana dünyanın kanıtını sunsak kabul etmezsin , kabahat samur kürk olsa kimse üstüne alınmaz sokaktaki çocuk biliyor CHP'nin halk düşmanı PKK'lı bir parti olduğunu halkçı parti 25.000 işçiyi cikarirmi işten hemde yemin etmisken açın gözünüzü biraz tarafsız bakın olaya

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > CHP neden Terörist yandaşlığı yapıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

CHP terörist mi? Yandaş mı? Madem teröristler neden dışarıdalar? 5 cevap verildi
Hdp terör örgütüyse onu destekleyen partiler de terör örgütü olmus olmuyor mu? 11 cevap verildi
CHP neden PKK'lıları savunuyor? 8 cevap verildi
Chp neden hdp yi destekliyor ya da öyle görünüyor? Bu yanlış değil mi sonuçta ele başı hapiste... 22 cevap verildi
CHP ve PKK işbirliği yapıyor mu? 7 cevap verildi
Teröre destek veren kimmiş? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Teach You a Lesson Dizisini izleyenler duygu ve düşüncelerini paylaşabilir mi?
  • UFC de kayan yıldızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sizce adı ne olsun?
  • Gelgitli misiniz?
  • Portekizli, balet, 200K takipçili birine aşığım; instagramdan dm atıyorum arada düğün olur mu dersiniz?
  • Toksik misiniz yoksa ılımlı, sakin yaklaşan tarafta mısınız?
  • Kia mı Hyundai mi, hangisini tercih ederdiniz ve neden?
  • Ayrılsanız bile her gün konuşmaya devam ettiğiniz bir ilişki yaşadınız mı?
  • Senin için önemli olanı seçip kalan her şeyi boşverdin mi?
  • Devamlı şapka takmak özgüvensizlik yaratır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨