Şimdi "boş işler, hayvanlara vereceğinize yardıma muhtaç insanlara vermeli, yardım yapmalı "vs gibi düşünceler oluşacak veya görüşler yapılacak. Zaten hep eleştiririz ama çözüm yok. Yardıma muhtaç insana yardım etme mama bırakma ama iyi olan bir şeye de "boş, gereksiz" de. "İstanbul’da Bahçelievler belediyesi, soğuk hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için harekete geçti. Veteriner işleri birimi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, belediye ve gönüllüler mama dağıttı. Mama dağıtımı, Bahçelievler’in 11 mahallesinde sokak hayvanları için gönüllü çalışan hayvan severlerle yapıldı. Belediye, sokak hayvanlarının aç kalmaması için 25 ton kedi maması ve 5 ton köpek maması olmak üzere 30 ton kuru mama tedarik etti. Kuru mamanın 5 tonu barınakta, 25 tonu da sokak hayvanları için kullanılacak. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır mama dağıtımının yıl boyu devam edeceğini açıkladı. Kuru mama dağıtımının kendilerini çok mutlu ettiğini belirten hayvanseverler, sokak hayvanlarının insanlardan gelecek yardımlarla kışı geçirip hayatta kalabileceğini vurguladı.
Ayrıca hayvan severler başkanı Hakan Bahadır’a ‘hassasiyeti ve duyarlılığından dolayı’ teşekkür etti.
Bahçelievler belediyesi, sokak hayvanlarına 25 ton mama dağıttı! Bütün belediyeler bu organizasyonu yapmalı mı?
Allah duyarli vatandaslardan razi olsun.. :) Ben de dagitiyorum; hatta kendi kediminkini de veriyorum cogunlukla. Beni de elestiren cikiyor soruda yazildigi gibi (ben insanlara da yardim yapiyorum ama hic yapmayan biri beni elestirebiliyor nasilsa?) O elestirenlerin kac cocugu okuttugunu, kac Kur'an dagittigini ya da kac hastanin tedavisini yaptirdigini, kac fidan diktirdigini bilmek isterim. :)
Park ve bahçelere 1 tane hayvan beslenme yeri koyarsın hayvanlar düzenli olarak ordan yemek yer application yaparsın ordan vatandaş da görür kendileri mama bırakır. Böyle saçma bişi olmaz ya görmeğiniz kopekler napıcak onlar aç kaldı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bugün mama dağıtanlar yarın o köpekler insanlara saldırınca toplayıp ormana atacaklar. Barınaklara kapatacaklar. Reklam olsunda üniversitede kondom dağıtsakta olur öğrenciye yalandan burs versekte olur hayvana mama dağıtıp sonra ormana atsakta olur. Niye her. Şey çok güzel olacak sonuçta ne yapsak mübah. Fethullah emri verdi şarlatanoğluna herşey mübah ülke karışsın yeter.
Mevcut başkan akpli emri veren Büyükşehir belediyesi bilip bilmeden yorum yapma. Ne imamoğlu sevgisi varmış terörist besleyicilere aşıksınız tapıyorsunuz
Sokak hayvanları için çok iyi olmuş ama ya fakir ve evsizler için bu yapılmış mı? Ah ah sosyal sorumluluk projeleri adında bağız yaparak reklam yapma olmasaydı bunlar yine de yapar mıydı? 🤔
Ak Parti halka kömür makarna dağıttığı için eleştiri yapanlar ne düşünüyor merak ettim... Ya da şöyle sorayım.. Bir insan ne kadar iki yüzlü ve kaypak olabilir?
Herkes zaten mama dağıtıyor. Onemli olan o hayvanların sağlık ve barınma ihtiyaçlarını da giderebilmek. Sokak hayvanlari en çok bundan muzdarip. Bana öyle söylediler..
Bol gereksiz değil tabiki yapılmalı.. ama evsiz insanlar içinde kalacak bir imkan sağlansa onlarada yemek verilse.. büyükşehir belediyesi çadır toplama işine 18 milyon tl vermiş o parayla hayvanlarda doyar insanlarda..
biraz vazla evsiz insnlar asoguk kis aylarinda kucak acsalar tamam havanlara da vwr yemek ama insna da ve deger cok dogru bulmadim okadar mama alacagina gitsin lokantalarda atilan yemekleri toplasin versinler hayvanlara
Evsiz insanların neredeyse hepsi erkek olduğu için önemsizdir devlet için. Hayvanlara yardım boş ve gereksiz değildir, olması gerekendir. İnsanlar israf etmese zaten herkese yeter ama...
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Bahçelievler belediyesi, sokak hayvanlarına 25 ton mama dağıttı! Bütün belediyeler bu organizasyonu yapmalı mı?
En İyi Cevaplar