Hatırlıyorum
Hatırlamıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Siirtte üretilecek olan Türkiye'nin efsane yerli arabası. Büyük yatırımcı, iş adamı, ceo ve halk kahramanı olan jet fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz abimizin Siirt halkına armağan ettiği araba. Halktan ve yatırımcılardan toplanan paranın nereye gittiği hala bilinmiyor. Jet Fadıl abimiz 2023'te Siirtte seri üretime geçecek inşallah. :D
İmza sonrası seçim vaadi CADILLAC bozmasını hatırlayan var mı?
hani ne oldu onca yatırım, nereye gitti paralar? Soran yok hiç
Bu da seçim projesi olarak kalacak, 2017 yılında satılmayan arabayı al bir tur at oldu bitti gelsin oylar
200 beygirlik arabayı yurtdışına satalım sen gör katma değeri yüksek arabayı ülkemin milli geliri artacak ama işsizlik hala tavan olacak orası başka
Cevap
18Cevap
jet fadıl yapmıştı bunu sanırım
Bilemedim gadası
Devlet desteği olmadan üretilen arabalar hep tarihe karışmıştır.
Türkiye bir almanya değil bu gerçeği göz önünde bulundurursak ancak devlet desteğiyle üretilicek bir araba tutabilir. Bu seferkinin farklı olacağını düşünüyorum
fadıl fıdıllıoğlunun değil mi bu
jet fadıl
elde patlamıştı adam durmadı çarpmadığı ALLAHIN kulu kalmadı
adam birde yurt dışıyasağının kalkmasını istiyordu ordakileride çarpıyım diye...
Fadıl Fıdıllıoğlu bir tiyatro karakteri değil midir? Cumhur Abisi vardı. Vekil
Hahaha Jet Fadıl işte buydu 😂😂
Fadıl Akgündüz olması lazım
Hatırlamıyorum ama ilk elektrikli otomobil olan EVT-S1'i çok iyi hatırlıyorum. O zamanlar çok iyi takip etmiştim ama gerisi gelmedi
jet Fadıl abimizin jet gibi girip sonrasında tayyip e kurban gitmesiyle sonlanan araba adam akp ilk seçimde Siirt'te 1. sıra millet vekili iken Tayyip için iptal edilen seçim sonrası hain ilan edilmesi ile tüm projeleri hayal olarak kaldı
Mumeccim degiliz kimse ne bu projeyi nede diger projelerin nasil sonuclanacagini bilemez azda olsa bir italyancam var ve italyan medyasina 2 gundur bakiyorum cok ilgilerini cekmis gibi duruyor.. Ama goruyorumki sizin isteginiz sadece olmamasi bukadar basit.. Bu projeyi illa alkis tufanina tutun diyemez tabi kimse ama siz gercekten olmamasini istiyorsunuz.. Jet fadilin protonu yerli diye kakalamaya calismasiyla bu ptojeyi bir tutmak en kibar ifadeyle aptalliktir. Eminim yabanci basinlari incelememissindir ama otomobil yorumu yapan youtube kanallarini incelesen bile anlarsin nasil bir etki birakti bu otomobil. Ama hala pininfarina tasarladi fabrikasi yok derseniz o sizin bileceginiz is sahsen ben bu projeye inaniyorum. Sizde inaniyosunuz ama kabullenemiyosunuz sadece bu iktidar doneminde oldugu icin NOT:apolitigim hic bir siyasetciye karsi zerre sevgim yok ama bu yaptiginiz turkluge yakismiyor gercekten
@Bartindaysyr kamu spotu için teşekkürler
@Bartindaysyr İmza adında otomobil %100 yerli bir otomobildi. az dolandırmadık sızın gibi süzme malları biz sadece olmayacak şeye olmayacak diyoruz. gerçekten üretilecek bir araba değil. sığır çobanı seni
Sen şimdi bu sorudan sonra bunlarıda sorursun 😃
https://images.app.goo.gl/kY5yrewswEyPhcdU8
Hatirlamazlar işlerine gelmez çünkü 40milyon gitti bu arabalara
Türk insanının hafızası zayıftır, halkın yarısı hatırlamaz :D
Seninde beyin kıvrımların makarna, burun deliklerin kömür dolsun
Sende hatırlamazsın
Bu halk bir parça makarna ve kömüre ruhunu satar utanmadan
Daha beteri
Jet Fadıl hapiste seçim konuşması yaptı miting alanında ses sistemi kurup
Yok artık bu kadar dalga geçmek olmaz dedim
Ve bu allahın belası halk onu seçti
Aynı zihniyetten bir şahıs olsada ismi güzeldi. tamamı ile dolandırma amaçlı bir proje idi.
Muazzam bir hafıza. Bunu neye borçlusun?
Özlemcigim sende hiçbirşeyi unutmuyorsun 😂💞
jet fadıl ın arabası değil mi bu :)
:) :)
Aa başka yerli otomobilimiz mi vardı asdfgsx
Hatırlamıyorum ilk defa görüyorum
Bu sahtekarlık ürünü yalnız.
-cek idi... Ortada tasarım bile olmadığından bu hayal satmak. Bir yerlerden bir tane araba bul, üstüne logonu yapıştır ve piyasa yap... Başarı yani bu öyle mi?
Şu andaki araç ne peki?
Peki bir önce onlarca para harcanan seçim vaadi CADILLAC vardı, rezil onununca unutturulan?
@MetaProlol buna yorum yapmıyroum, sorudakine yorum yapıyorum. Varsa bunda da bir sahtekarlık er ya da geç ortaya çıkacaktır.
Kinetic K550
2017 yılınca Cenevre ve pekin otomobil fuarlarında satılamayınca prototip olarak kaldı, üretilmedi. sen 2019 sonunda BİZİM diye aldın
K350 K550 K750
Daha ne olsun?
Madem sahetkarlık diyorsun İMZA için CADILLAC BLS için de aynısını söylüyor musun? Hükümet oy için yerli dedi sonra bizi kandırdı diyebiliyor musun?
@MetaProlol Ülkemizin temel sorunu bu zaten. Milli duyguları sömürerek iktidarda kalmaktan ibaret bütün işler.
@MetaProlol ben bunların lansmanına gitmiştim çine 2017 de ablamla :D
@OzlemKOÇ yahu bırak kıskanma diyenlere sormak istiyorum;
Çok değil CADILLAC aracı tanıtıp da rezil olunca nasıl da çark etmişlerdi. Ama o gün de trolleri ortalığı yok Yunan yok Bizans yok kıskanıyorlar diye velveleye vermişlerdi. Peki kardeşim nerede o araç, halk hiç sormaz mı han, i o araç hani bu araç, halk hiç okumaz mı yahu insanlar dalga geçiyor Türkiye Pininfarina'nın araçlarını üstlendi diye.
İnsan biraz sorgular, körü körüne teslim olmaz.
Kurbanlık bile bıçağı yiyene kadar direniyor, azıcık sorgulayalım
Evet hatırlıyorum
Evet
Fadil ak gùndùz diye biri kurmuştu
Jet fadıl :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar