Arabalar İlk yerli otomobilimizi gördünüz mü? Ruh_adam-1905 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlk yerli otomobilimiz görücüye çıktı. 😂😂Dipnot; Mizah içerir. İlk yerli otomobilimizi gördünüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KayıpÇağınKontesi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yerli otomobilin sadece ismi yerli xd 1 5 Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Kaporta falan da yerli. Sadece lastikler ithal 😂 Yorumla KayıpÇağınKontesi +1 yıl Sana bana yine 200 milyar dostum Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Farklı şeylerden bahsediyoruz anlaşıldı. Fotoğrafa bakarsan anlarsın arkadaşım 🙂 Yorumla KayıpÇağınKontesi +1 yıl Fotoğrafa baktım zaten ben mizahıyla değil gerçeğiyle ilgili konuştum Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Gerçeğiyle ilgili haklısın. Kimse o arabaya o kadar para vermez bence Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl benzinli mi mazotlu mu :D 1 1 Yorumla Ruh_adam-1905 +1 yıl Hibrit 😀 Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Boş yeri kalmış hükümete soyle iyi binsin 😜😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yerli otomobilin sadece ismi yerli xd
Kaporta falan da yerli. Sadece lastikler ithal 😂
Sana bana yine 200 milyar dostum
Farklı şeylerden bahsediyoruz anlaşıldı. Fotoğrafa bakarsan anlarsın arkadaşım 🙂
Fotoğrafa baktım zaten ben mizahıyla değil gerçeğiyle ilgili konuştum
Gerçeğiyle ilgili haklısın. Kimse o arabaya o kadar para vermez bence
benzinli mi mazotlu mu :D
Hibrit 😀
Boş yeri kalmış hükümete soyle iyi binsin 😜😁
Mizah içerir demen iyi olmuş
Yakıt türü, vergi