geçen sene felan tek eve çıktım 400 kira +300 doğal gaz +55 tl ekektirik +25+su faturas + araba kredisi 550 tl + arabaya gaz alıyorum ayda 250 tl lik :D mutfak 500 tl ben et ağırlıklı beslenirim eti severim :D
18 Yorumla- +1 yıl
Dogal gaz yok şanzet var
- +1 yıl
Şehirde yaşayanlar icin hayat cok zor ya yazik
- +1 yıl
Kiraya niye vermiyorsunuz ozaman
- +1 yıl
ihitiyacımız yok :D babam kiraya verdiği zaman dolantırılıyor birde öyle durumlar başımıza geldiği için vermemesi daha hayırlı :D 3500 tl babam alıyor 2500 tl annem aylık alıyor bende çalışır olursam 3000 tl de ben alıyorum zati 4 kişiyiz 9000 tl gelir var babam yan mesleği terzi ayda hiç yoksa 500 tl de arada iş yapar bende bizim abilere yardım ederim 400 500 tl de gezerken kazanırım
En İyi Cevaplar
+1 yılKira ödemiyoruz ev kendimizin ama bizim Burada 1000 TL en az
116 Yorumla- +1 yıl
Güncel yorum 😂😂
- +1 yıl
Cokmu komik kardeş
- +1 yıl
Benden küçüksün bana ağğbi de
- +1 yıl
Yaşina bakmadim abi kusura bakma genelde hep abi diyorum abi dedigim insanlar 18 19 cikiyor abi deme sen büyüksün bizden diyorlar 😂
- +1 yıl
Hahaha :) onlar kız düşürmek için yapıyorlar berhudar ol 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sorma asilcak oldularmi 30 u gecmiş adamlar bile asiliyor ne kadarda sapik insanlar var bu sitede ya ama sen iyisin abi senden Allah razi olsun
- +1 yıl
Hahahaha :) sendende yigenim 😂😂😂 asılmak yanlış herşey karşılıklı olmalı
- +1 yıl
Haklisin abi
- +1 yıl
Ağbi sözü dinle buralarda akşam 9 dan sonra takılma ciao 👋
- +1 yıl
Tamm abi
- +1 yıl
Sagol
- +1 yıl
Teşekkürler yigenim ☺️
- +1 yıl
14 gün sonra anında güncel yorum :)
- +1 yıl
Bir abi icin güncelledim
- +1 yıl
İyi etmişsin :)
- +1 yıl
Kızın birine bakcakda yardım icin
Bizim burda o fiyata kumes bulamazsin
23 Yorumla- +1 yıl
İstanbuldami yaşiyorsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılBenim gecen sene 900 e cikti daha kotu bir semte tasindim 700 Şu an bir iki aya buda zam yapar artik gidecek daha kotu mahallede yok.😂 koye falan tasinacam sonunda.
10 YorumlaEv kira değil ama 1.500 tl eder en az semtine göre 5 bin tlye bile var
15 Yorumla- +1 yıl
İstanbulmu orasi
- +1 yıl
Belli İstanbul'da ev kiraları tavan yapiyor cünkü bizim ev kirasi gibi 200 tl ye ev bulamazsin
- +1 yıl
İlerde bir gün istanbuldan ev almayı düşünüyorum kiraya vermek icin
500 lira kira mı olur lan, 2005 yılından mı geliyorsun..
Kiralar buralarda 2000 liradan başlıyor, neyseki ödemiyorum..012 Yorumla- +1 yıl
Sen nerde yaşiyorsun yaşadigin yere göredir sizin kira ama burda öyle ilcede evler boşkalmasın şanzet patlamasin diye hemen kiraci kuyarlar eve burda herkezler 200 tl ile 600 , 700 arası ev kirasi veriyor 1000 milyara ev yok burda bulamazsin
- +1 yıl
İstanbuldami yaşiyorsun
- +1 yıl
Afyon burasi şehir degil ilcede yaşiyorum ilerde istanbuldan ev almayi düşünüyorum orda kiralar tavan yapiyor
- +1 yıl
Burlar böyle kaplicadan isiniyor ilce evleri kaplicadaki sicak su isitiyor şanzet kapali olunca kalürüfer borulari kişin sovuktan patliyormuş kalürüfer borulari patlamasin diyedir belkide bizim ev sahibi kiraya veriyorken öyle verdi 200 tl ev kirasi veriyoruz carşidan da biraz uzak oldugu icinde ona 200 tl carşinin orlari 400 ili 700 arasidir 700 den yukari ev yoktur burda
- +1 yıl
En yüksek ev kirasi ne kadar İstanbul'da
- +1 yıl
Bazen internete giriyorumda agzim acik kaliyor ev kiralarina İstanbul'da yaşayanlarin hayati cok zor olmali
- +1 yıl
İlerde bir gün istanbuldan ev almayi düşünüyorum ondan soruyorum ev alirsam kiraya verecegim😊
- +1 yıl
İlcede yaşamak daha iyi bence şehir gibi ilcelerde her şey ayaginin altinda okadar her şey yüksekte degil
+1 yılEv kirasi 450 oduyoruz nisanda zamlanacak.
13 Yorumla- +1 yıl
Burdaki millet 1000 milyardan yukari ödüyorlar
- +1 yıl
Allah yardımcıları olsun
- +1 yıl
Amin
+1 yıl1570 tl 3+1 dandik bir yer
12 Yorumla- +1 yıl
2 yatak odası 1 oturma odası oturma odasi baya büyük mutfak banyo tuvalet iki tanede terası var ev biraz eski ama güzel evin önündeki teras arkadaki terastan biraz daha büyük mustakil evde duruyoruz evin birde biraz bahcesi var
- +1 yıl
Evin birde garaji var
10 yıldır kiram sabit 550.
17 Yorumla- +1 yıl
Burdaki diyer insanlar 1000milyardan yukari ödüyor
- +1 yıl
Aynen deyişiyor mesela İstanbul'da ev kiralari tavan yapiyor
- +1 yıl
İlerde bir gün istanbuldan ev almayi düşünüyorum kiraya vermek icin abi istanbuldan ev alabilmeyi hayal ediyorum
- +1 yıl
Nasibimde varsa alırım nasibimde yoksa alamam Allah hakkımızda hayırlısını versin abi
+1 yılYalniz yasiyorum 300 euro civari
18 Yorumla- +1 yıl
İstanbulmu orasi yoksa yurt dışindami yaşiyorsun
- +1 yıl
Yurtdisinda yasiyorum
- +1 yıl
Peki sana göre paglımı yoksa paglı degilmi bu fiyat
- +1 yıl
Benim icin baya ucuz
- +1 yıl
Hmm dilerim bir gün kirada deyil kendine ayit bir evde durursun kirada iyi ama insanin kendine ayit evi olmasi daha iyi bir şey
- +1 yıl
Turkiyede evlerim var zaten ama burda bilerek almiyorum
- +1 yıl
Hmm kirayamı veriyorsun türkiyedeki evleri
- +1 yıl
Bence güzel bir şey allah daha cok arttırsın abi
neresı orası 200 tl ev kırası?
13 Yorumla- +1 yıl
İlce
- +1 yıl
Carşidan biraz uzakta ev ondan 200 tl kira ödüyoruz
- +1 yıl
Sesiz sakin bir mahalle
+1 yılEv gendimizin çok şükür.
10 Yorumla- Gündem konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılEvim benim kira değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşyalı 1400 veriyorum
132 Yorumla- +1 yıl
Abi ben evlenmeden 30 bine bir tane arsa alıcam o arsayi hipotek ettirip istanbuldan ev alıcam kiraya vericem İstanbul'da ev kiraları tavan yapiyor araba almadan ilk önce ev alıcagım evlenmeden evim olsun malum biz kadiniz evlenince cocuk coluktan calişamiyoruz en azindan evlendigimde ilerde düzenli bir gelirim gelir calişmasam bile rahat ederim
Cevap sahibi+1 yılEvet abicim aynen hayaller öyle ama hayatlar öyle değil. Öyle birşey olsa herkesin 30 bini var. Istersen bir ev fiyatlarına bak 😉
- +1 yıl
Baktim abi burlarda arsalar ucuz biz 8 yıl önce 6 dölüm arsa aldik aldigimiz arsayi 6 bine aldik tamam tarla bakimsizdi 8 yildir bakim yapiyoruz tarla iyice degerlendi abi ben ilk önce arsa alacagim arsayi aldiktan sonra 2 yil birikim yapicagim yaptigim birikime dokunmayacagim aldigim tarlayi hipotek ettirip bankadan kiredi cekecegim kerediyle ev alacagim birikmiş olan heryil o kiradiyi öderim abi calişirim öderim
Cevap sahibi+1 yılBen birikim yapmayı sevmedigim için benim hiç öyle hayalim olmadi. Umarım sana nasip olur
- +1 yıl
Ben birikim yapmayi severim. parayi harcamaya kiyamam
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar... Bence maddi birikim yerine iyi insanlar ve mutluluk biriktir. Ilerleyen zamanda bunlar daha çok lazım oluyor
- +1 yıl
Abi inşallah bir gün sanada nasip olur allah herkesi hayallerine kavuştursun herkesin gönlüne göre versin
- +1 yıl
Benim cocuktan mutlulugum yok ailemin yaninda abi benim kendi ailem bana deyer vermiyor kîz cocuguyum diye el evine gittigim adamin da bana cok deger verecegini sanmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAmin kardeşim inşallah. Sanada nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmasin Rabbimiz
- +1 yıl
Bu hayatta ne yaparsan yap hic bir zaman mutlu olamiyorsun kendi caban kendi emegin. olmadikca
- +1 yıl
Herkezler kendini düşünüyor abi benim kendi hayatimi kurtarmak icin cabalamamlazim biraz yaşi gecicek ama evlenmeden önce napayim madi ve manevi durumum düzelsin ondan sonra evlenirim nasip olursa bakalim ben hic bir zaman ailemden destek fayda görmedim 21 yaşima kadar abi
- +1 yıl
İnşallah abi amin
Cevap sahibi+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durmak seni daha güçlü yapar. Bence mutlu olmanın evli olup olmamakla bir ilgisi yok, mutluluk insanın kendisiyle alakalı. O sizin hayata nasıl baktığınız, nelerden zevk aldığınızla alakalı. Önemli olan hayata mutlu bakmak. Evlenerek değil ama eğitim düzeyi arttıkça mutluluğun arttığına inanıyorum. Eğitim düzeyiniz arttıkça hayata karşı bilinçleniyorsunuz, duruşunuz sağlamlaşıyor. Bu yüzden önce eğitim için çabalamalıyız sonrası biraz kader
- +1 yıl
Hem okul hem iş yapicam abi zaten bu hayaller birden olmaz olmayacagini da biliyorum zaten 30zumu gectigimde o zaman ev sahibi olurum galiba ben
Cevap sahibi+1 yılProfildeki yaşın doğruysa ve bu kadar azimli hemde kararlıysan 30 u görmeden hayaline kavuşursun 😉
- +1 yıl
Evet 21 yaşindayim abi ben ama henüz okul bitiremedim dışardan lise okuyorum ailem benim bana cok baskı ve şiddet yapiyor önce okulumu bitireyim diplomami alayim sonra kimsenin haberi olmadan üni sınavina girecegim o zamana kadar birikim yapacagim okulum icin önce tabi okulumu bitirdigimde meslegi aldigim da ozaman belki arsamı alırım evimi alirim ben cok. Ugraşmam gerekiyor belkide bir sürü zorluk beni bekliyor bilemiyorum allah hakkimda hayirlisini versin abi ne diyeyim
- +1 yıl
Benim ailem okul okumami istemiyor abi zar zor okuyorum okulumu
- +1 yıl
Helebi liseyi bitireyim eninde sonunda bitecek lise biter bitmez üni sınavina girecegim yerim belli oldumu okuluma gidecegim
- +1 yıl
Sene nasip olursa bitiyor lisem inşallah
- +1 yıl
Seneye diyecektim sene diye yazmişim kilavye cogu zaman yanliş yaziyor
Cevap sahibi+1 yılHerşeyin bir anda olmasını bekleyemezsin. Bazı şeyler zaman alır ama imkansız değillerdir. Lise biter üniversite biter dediklerin istediklerin hepsi senin olur ama zamanı gelince ve nasip olunca
Cevap sahibi+1 yılBu arada sana istek attım kabul edersen sevinirim
- +1 yıl
Aynen abi cok haklisin inşallah bu hayallerime kavuşurum biran önce cok istiyorum bir evim olsun kiraya vereyim cok istiyorum kendi kazancimla kendi aldigim bir evim olsun istiyorum belkide bu hayal bir gün gercekleşir nasibimde varsa olur nasibimde yoksa olmaz
- +1 yıl
İyi geceler abi kabul ettim istegini
- +1 yıl
Abi yaşin dogru yaşinmi senin profilindeki
Cevap sahibi+1 yılKendi evin olsun ve içi bir dolu mutluluk ve huzur olsun kira kalsın...
- +1 yıl
Bazen bu hesabı kurarken insanlar yanlış kuruyor yaşini uygulama ceviriyor sonra daha önce bende hesabi kurarken yanliş kurmuştum yaşimi yanliş yapmişti uygulama kapattim tekrar actim
Cevap sahibi+1 yılE yuh yani abicim 89 yaşında birimiyim 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Yaş kac abi senin
- +1 yıl
Resmin olmadigina nerden bileyim abi ya
Cevap sahibi+1 yılBen sana neden mesaj atamadım ki
+1 yıl2000
125 Yorumla- +1 yıl
İstanbulmu orasi
- +1 yıl
Evet Ataşehir. Sadece kira. Aidat vs 3 e yaklaşıyor
- +1 yıl
Belli abi ne diyeyim allah yardımcınız olsun
- +1 yıl
Sağol abicim 🙏🏻
- +1 yıl
Biz 200 ödüyoz abi
- +1 yıl
İstanbul'da, belki garipçe taraflarında ya da üst köylerde olabilir. Merkeze yaklaştıkça kiralar 15 20 binleri görür. Geçerde ama istisna birkaç yer. 200 çok iyi. Hangi il burası?
- +1 yıl
Abi ilcede duruyoruz biz
- +1 yıl
Carşıdan biraz uzak oldugu icin ona ucuz
- +1 yıl
Burlarda 200 ili 700 arasidir ev kirasi abi 700 den yukari ev kirasi yoktur
- +1 yıl
İlçeyi anladımda il? Tamam abicim bu normal. İç Anadolu da belki ama sahil şehirlerinde ya da büyüm şehirlerde imkansız gibi
- +1 yıl
Afyon
- +1 yıl
Ya abi birde ev sahibleri anlayişli olmasa bu kadar pagli vermez ya herkes ekmek parasi derdinde sen 2000 i veriyorsun kirayada ev sahibi nasil gönül rahatligiyla yiyor o parayi bilmiyorum biraz uygun versinler oldugu yerle alakali olmamali bence sacma herkesler yuvasini gecindirebilmek derdin de bu kiralar bence kul hakkina giriyordur ev sahibi hakkiniza giriyor istanbuldaki ev sahipleri
- +1 yıl
Yinede bilmiyorum evi alan yüksek miktarda veriyor kiraya onu demek istedim
- +1 yıl
Yoo anladım seni. 🙏🏻 ama emlak endeksi diye birşey var. Konuma göre fiyat. Sende de aynı. Çarşıya yakın olsan artar
- +1 yıl
Carşiya yakin olsak 400 ya da 500 öderiz
- +1 yıl
Ama 1000 milyardan yukari olmasini hoş görmüyirum abi ben herkesin yuvası var colugu cocugu var yazik degilmi bazen 5 kruş bile bulunmadigi zaman oluyor abi insanlar sıkılıp büzülecegine böyle kira vermeleri hoşuma gitmiyor aileler nakit yetiremese bir sürü sorun cikar yuvalar yikilir olan cocuklara olur bukadar cok pahali kira hoşuma gitmiyor abi yazik günah ya
- +1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun. Bu nedenle okuman lazım. Senin gibi düzgün merhametli insanlar bu ülkeyi yönetmeli. Ama sanki yaşın burası için biraz küçük.
- +1 yıl
Evet abi kücügüm ben evden hic cikmiyorum cansikintisindan burdayim ben sevmiyorum. burayi bana göre degil burasi mecburen burdayim
- +1 yıl
Benim ailem cok baski şiddet yapiyor kiz cocuklarini pek sevmiyor benim ailem kiz cocuklarinin hic bir hakka sahip olmasini istemiyorlar
- +1 yıl
Mecbur değilsin... Buraya girmek için harcadığın vakitte çok daha güzel şeyler öğrenebilirsin. Kitap okuyabilirsin. Bak saat 1 olacak. Dediğin gibi burası sana göre değil ☺️
- +1 yıl
Kitap alicam halk kütüp hanesinden de abi annem o günler kizdi ceyiz hazirla gelinlik zamana geldin diye kiziyor oya örmedigimde
- +1 yıl
Kitap okumayi boş görüyorlar nedense aslinda kitap okumak güzel bir şey
- +1 yıl
Ben dışardan lise okuyorumda yeni ciktim sinavdan geceleri ders caliştigima uyku düzenim bozuldu benim
- +1 yıl
Bir baba neden kızına agıza alınmayacak küfürler yapar? Abi bu soruma bakarmisin sen
- +1 yıl
Sorunun detayini okumayida unutma abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBin yüz lira ev de bir boka benzemiyo 😄
10 Yorumla
+1 yılÖdemiyoruz evimiz var
10 Yorumla
+1 yıl1250
13 Yorumla- +1 yıl
Biz evi 1250 liraya kiraya verdik yani
- +1 yıl
Bende ev alicam şehirden alicam kiraya vericem araba yerine ev alicam ilk öncd evlenmeden evim olsun istiyorum
- +1 yıl
Helal kanka
+1 yılÖdemiyoruz
21 Yorumla- +1 yıl
REİİİS
+1 yıl1000 ödüyorum
10 Yorumla900 tl ödüyorum.
10 Yorumla550.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEv kirası ödemiyorum.
10 Yorumla
+1 yıl825 €
10 Yorumla
+1 yılOdemiyoruz
10 YorumlaKendi evim
10 Yorumla
+1 yılEv bizim
10 Yorumla1000 tl
10 YorumlaGündem konusunda 607 cevap paylaştı. Çok şükür ev bizin
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl950.
10 Yorumla - Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılödemiyorum d
10 Yorumla
+1 yıl1250
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım