Şırnak'ta bugün patlama sonucu 2 şehit ve 7 yaralımız var. Şehit olanlardan biri Patlayıcı İmha uzmanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Esma Çevik, bir diğeri de Uzman Çavuş Kemal Sayar.. İkisi de gençliğinin baharında vatan aşığıydı. Esma Çevik'in son videosu yürekleri sızlattı. esma çevik son görüntüleri
Allah rahmet eylesin bütün şehitlerimize 😥 bizim burda ailemizin rahatı huzuru için canlarını ortaya koyuyorlar. Ama ne yazık ki bazı hainler şerefsizler terör destekçileri böyle manidar zamanlarda savaşa hayır diyerek sözde barış kardeşi vurgusu yaparak , şehit olan askerlerimizle terörist şerefsizleri eşit gösterme çabasındalar. Tabi kendi yanında bomba patlamadigi kendi çocuğu patlamada ölmediği sürece ya da bu şerefsizler gelip buna tecavüz etmediği sürece bu pisliklerden nemalanmaya devam edecekler 😡😡😡 ayrıca bunların uzantısı olan sözde siyasi partilere yaranmaya çalışanları da Allah bildiği gibi yapsın. Her şey oy demek bunlar için kim verirse versin kafasındalar terör gelip kendilerini bulana kadar tabi. 😡😡😡
Kelimelerle ifade edilemeyecek bir acı. Annesi, babası ve sevdiği dışında hiç kimse acıyı o kadar derinden hissetmeyecek. Millet unutup gidecek diğerleri gibi :/ bu milleti şehit haberlerine alıştıranlar utansın.
Canim arkadasim, lisede sinif arkadasim, cok eglenceli harika bir kadin... Az önce annesinin evindeydim. İnsanlar dik durmaya calisiyor ama durulacak bir sey degil. Hayat cok zor, cok kötü. Kardeslerine bakan fakir bir evde zorluklar icinde yasayan fevkalade bir kadin. Sportif, okulun butun spor musabakalarinda temsil eden insan...
Yarin cenazesi kalkacak... Ablam patladi benim diye aglayan bacılar gordum hen bugun. Hayat cok berbat bir yer. Cok cirkin, cok aci.
Şehidin çocuğu cinsiyeti küçüğü büyüğü olmaz bu vatan için bu bayrak için canını hiçe sayan tüm Güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun, Mekanın Cennet olsun Esma kardeşim
Hükümetlerde iş yok ! Pkk diyeni ypg diyeni asacaksın , niye yatırıp cezaevlerinde ekmek yedirtiyorsun. Sorgunu yap bittiğı zaman as. Eksilsin soysuzlar bu topraklardan. Yiğit kadın nur göllerinde yatarsın inşallah.
Yazık ya bu savaşa bir dur diyelim Kim olursak olalım birbirimizi insan olduğumuz için sevelim elele verip savaşa hayır diyelim. Allah vatanımızı bizden esirgemesin!
Bu kız daha önce görmüştüm aynı fotoyla. Vay be şaşırdım ve üzüldüm😞 Yazık oldu şu güzelliğe bak😞 Allah ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah🥀
Allah rahmet eylesin birçok erkekten daha delikanlı bir Türk kızı mekanı cennet olsun şehadet şerbetini içti allah ailesine ve geride kalanlara sabırlar versin.
Bomba patladığı zaman parçalar sağa sola dağılır. Hatta bazı zamanlar cesetler toplanamayacak hale gelir. Bu kıyafet bir bütün olarak kalmasını sağlar.
En İyi Cevaplar