doğru aslında ama gerçeklerin ortaya çıkması açısından bu durumu önemsiyorum
davutoglu şöyle devam ediyor : şu anda görev yapanlar da dahil olmak üzere yaşayan bütün cumhurbaşkanları, başbakanlar, kamu bankalarının bağlı olduğu bakanlar ve özelleştirme yüksek kurulunda görev yapmış yetkililerin ve onların birinci ve ikinci derece hısımlarının ve akrabalarının mal varlıklarını ve bu varlıklardaki değişimi, bu kişilerin siyasete girdikleri, devlet görevi üstlendikleri günden bugüne kadar araştırmak ve soruşturmak üzere TBMM’de gerekli komisyonlar oluşturulmasını istedi.
Evet araştırılsın bence sakınca yok ama muhtemelen bu çağrı karsılik bulmayacak ve muhtemelen boyle bir sey meclise tasınırsa akp ve mhp nin red oylarıyla reddedilecektir...
ayrıca cumhuriyet savcılarıda bnu ihbr kabul edipharekete geçmeli ama yargıda ortada tabi...
akp gnl başkanı dolandırıcılık yapıldı diyor ya davutoğlu, babacan ve şimşek hakkında o zaman
Usulsüzlük yaptıysa niçin 4 yıl susuldu? Yetim ve öksüz hakkı yediyse 4 yıl boyunca bu hakların yenilmesine niçin ve kim göz yumdu? Bu isimler dolandırıcı ise kim, niye göreve getirdi? Suçluysa niye işlem yapılmadı
Bir olalım İri olalım Diri olalım 😂😂 Biz ne kandırılmalar gördük! Şöyle Fetöyla flörtleşen, oğlum paraları sıfırla diyen, barzaniyle koklaşan, Apo’ya sayın diyen, kandırıldım Allah kandırıldım 😂 malum kitleye sesleniyorum Ülkeyi kime telim ettiğinizi görün...
bu sefer takdir ettim erduvan reyisi, biz dillardir anlatmaya calistik inandiramadik, cikip bizzat kendisi kendi secmemine "yillardir hirsiza, yolsuza, dolandiriciya oy verdiniz" dedi ve dönemin cumhurbaskani ve basbakaninin yolsuzluk yapan dolandiricilar oldugunu beyan etti.
o masum olsaydi zaten meddanlarda dolandiricilar diye bagirmasina gerek kalmaz, yargida olurdu olay. iki pankart acsan aninda alinir mahkeme mahkeme sürünürsün. adam isimlerini sayarak dolandirici bunlar dedi, harekete gecen bir savci yok. adaleti saraya bagladi erdogan lutfedip acin sorusturmayi dediginde acilacak sorusturma.
davutoglu, babacan, gül gibi kisilere sorusturma actirabilir mi? pek sanmiyorum. eger 15 temmuz olmasaydi cemaate de bu kadar operasyon (sözde) yapamayacakti.
eh 2. bir 15 temmuz yaptiramayacagina göre, karsilikli atisir kapatirlar olayi.
davutoglu, gül, babacan gibi isimler dolandiricilik yolsuzlukran yargilanirsa, ucu erdogan'a gider.
simdi ak secmen sunu sorsun kendisine : saydigi bu isimler devleti dolandirmis dolandirici mi? öyle ise neden bir islem yapilmiyor? degiller mi? öyleyse neden erdogan iftira atiyor?
Helal olsun sana mükemmel tespit. ABD kandırdı, ESED kandırdı, PKK kandirdi, FETHULLAH kandırdı, şimdi de başlar artık Davutoğlu, Babacan vs beni kandırdı demeye.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlar kansız, Allahsız. İktidarın amacı kirli muhalefet algısı yaratmak. Çakallar bunlar..
Şerefim üstüne Recep Tayyip Erdoğan'ın Karşısına Çıkmam Diyip 2 ay sonra yeni parti çalışmalarımız başladı diye basın açıklaması yapmasına ne demeli #Ali Babacan Olması Lazım
En İyi Cevaplar