Şu güne şu dakikaya kadar kayda alınan tüm belgesel videolarını gözden geçirseniz bile aslanlara yem olan bir gergedan göremezsiniz...
Fili avlayan aslan sürüsü neden gergedan avlayamaz?
Fili avlayan aslan sürüsü neden gergedan avlayamaz?
Gergedan çok güçlü bir hayvan. Onun çok minik bir versiyonu var eline alacağın kadar küçük. bir kere kasabada görmüştüm küçük ama böcek gibi korktum abimle bğ de kuzenimle üstüne 100 kilo kaya koyduk. Sonra bir baktık ki kayayı attı küçücük şey. Sonradan öğrendim ki kafes dövüşü bil3 yapıyolarmıl. O yüzden çok ta küçümseme bence
Bir video biraksam izleyebilir misin konuyla alakali? 4 dk.
Yok kalsın
Gergedan derisi çok serttir aslan arkadan atılsa bile tırnaklarını istediği kadar geçiremez ayrıca gergedan atik bir hayvandır boynuzu ile tek hamlede aslanın karnını deşebilir
https://youtu.be/WgeWSfUye-w
Videoyu izleyebilir misin? 4 dakika...
Helal olsun be aslana :) doğada tum yavru hayvanlar gibi gergedanlar da yavruyken daha gelişmedikleri için av olabilir. Belki de aslanın orda yavruya saldırmamasının nedeni de tek başına olduğu için anneden çekinmesidir bir de sırtlan ve aslan iki husumetli aşiret gibi nerede birbirini görse hemen olayları unutup birbirlerine saldırıyorlar
Sanki anne gergedan fazla bir şey yapamadi demi? Aslan olmasa yavruyu gotururlerdi belki de.
He valla ben anne gergedanın bu kadar geri planda kalacağını tahmin etmiyordum bu arada güzel bir videoymuş teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Eti güzel değil demek ki. Zürafa ve file de zorunlu kalmadıkça bulaşmazlar.
Sırtlanlar da yavru gergedan avlamaya calisiyolar ama basarisiz oluyorlar. 4 dklik video. Ben yuklemistim youtubea. Atabilirim izlemek istersen.
Sırtlanlar aslanlara da saldırıyor ve üstelik avlarına saygıları yoktur. Canlı canlı yerler. Sağ ol video için ama almayayım.
Gergedanlar aslanı öldürüyor
Hic aslan gergedan kavgasi izledin mi?
https://youtu.be/WgeWSfUye-w
Ben koymuş olayım da istersen izlersin istemezsen izlemezsin.
Bilmem aslanlara sormak lazım
Peki ya sırtlanlar gergedan avlayabilir mi sence?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?