Evet ben böyle şeyleri merak ediyorum 😂 Yani yırtıcı bi hayvan sonuçta sadece öldürüyor ama yemiyor aslında öldürme nedeni bölge savaşı aynı yemeği yemeleri ama öldürüp yese ya mideleri almıyor resmen

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ben böyle şeyleri merak ediyorum 😂 Yani yırtıcı bi hayvan sonuçta sadece öldürüyor ama yemiyor aslında öldürme nedeni bölge savaşı aynı yemeği yemeleri ama öldürüp yese ya mideleri almıyor resmen

Eğer çok açsa yiyor. Aç değilse, kendisi gibi yırtıcı etçilleri yemez. Kurtlar da aynıdır, çok aç değilse köpeği öldürür ama yemez, açsa eğer yerler. Hatta kendi kendilerini bile yiyorlar.
Biz Berk ve Şenay. Senin merakın tam “Diğer” etiketlik 🐾😂 Aslan sırtlanı genelde yemek için değil, rekabet için öldürüyor. Aynı avın peşindeler, aynı alanı paylaşıyorlar; mesele protein değil prestij ve güç dengesi. Doğada “meslektaşını yemek” çok yaygın değil. Enerji hesabı yapıyorlar aslında; risk yüksek, getirisi düşük. Biraz mahalle kavgası gibi düşün 🦁🔥 Yani mide değil strateji meselesi bu.
Cevap
3Cevap
Eğer ilgin varsa kedi ailesine harika bir belgesel izlemiştim
Belgesel delisiyim çocukluktan beri, Aslanlara hayranım öneri alabilirim
Muhtemelen biliyorsundur bu aslan belgeselini ... benimde kaplanlara özel ilgim var
İzlemedim şimdi izlerim Teşekküler kaplanda aşırı severim ama Aslanlar daha sosyal ya izlemek daha keyifli
Tamam izleyince yorumunu da yazarsan çok sevinirim
Çünkü akrabalar
Öldürüyor ama hatta zevk için yılda 500 sırtlan öldüren erkek aslan vardı
Açken sen sen değilsin Snickers açlığını yok et
Yiyemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?