-Ali Babacan'ın siyasete girmesi diğer partileri nasıl etkiler?
-Ayrıca Ali Babacan'ın iktidar olduğunu varsayalım, sizce bu durum ülkenin yararına olur mu?

Ben hem davutoğlunun hem babacanın çok büyük bir etki yaratacaklarını sanmıyorum yani diyeceğim o ki meclise girebilecek kadar oy alamazlar. Diğer partileri çok etkilemez en çok etkilenen muhakkak ki akepe olacak ancak dediğim gibi beklenenden çok az olur bu etki. Babacan akepenin yıllar önce başa geldiği zaman ki politikalarının devamını getireceği için ülke adına pek bir yararı olmaz
Şuanda Ak parti seçmeni oyunu değiştirecek kadar işlerin kötü gittiğini düşünmüyor. Halen oyu 38 - 42 bandında. Bu durumda ilk seçimlerde oyu bölemeyecek gibi. Baskın bir erken seçime karşı partiyi kuruyor gibi duruyor. Yani meclise ittifaklı girmek zorunda.
O gorev adami. siyasette arkasindan giden cok olmaz ama. guven vermiyor. Eski itibarini kaybeder.
İmamoğlundan daha akıllı. Hangisi desen bunu seçerim.
Cevap
24Cevap
hayır başarılı olacağını sanmıyorum
Kraliçenin uşakları sıralı liste.
A. Gül
A. Babacan
A. Davutoğlu
Emperyalizme hizmet edenler, 2002 den beri iktidardalar zaten , onun listesi uzun olur. Ama nasıl hdp gibi teörristleri "cici" gibi göstermeye çalıştılarsa, bu batırıcıları da "cici" ibi göstermeye çalışıyoırlar.
Ali Babacan'ın bir ekonomi başarısı yoktur. Sıcak para ile değirmen suyu döndürmek Bakkal Mehmet dayınında yapabileceği bir iş..
1952 yılından bu yana kalkınma planlarından sadece 5 tanesi başarılı oldu ve bunun 2 tanesi ali babacanın ekonomi bakanı olduğu dönem oldu yani iktidara gelirse ekonomik olarak başarılı olacağını düşünüyorum ama şahsi görüşüm meclise girebilir ama iktidar olabileceğini düşünmüyorum
+ Meclise iktidar olarak girer.
+ Muhalefeti olumlu olarak etkileyeceğini düşünüyorum. Çünkü muhalefetin yapmak istediklerini o da yapmak istiyor.
+ Ülke yararına olacağını düşünüyorum
Hayır olamaz, var olandan hiçbir farkı olmaz. Var olan duruma gelmemizde zaten 15 yıldır onun da parmağı vardı.
Siyasetçilere güven inanç kalmadı. Halka ülkeye hizmet etmek için nereden esinleniyor ve ne özelliklere sahipler hiç!!
şu an daki siyasilerin hepsinden donanımlı, meclisede girecektir bence.
Akepeyi akepe yapan bu adamdı ali babacan dönemindeki refaha bak birde damat dönemine bak. Not: Chpliyim
Hele şu tipe bak hele hele
Bunuda şaklaban eder reisi cumhurumuz😂😂
izin verirlerse vermezler bence
Geliyor iki gözümün çiçeği geliyor
Sanmıyorum başarılı olacağını
Güven vermiyor, siyasilerinhiçbiri
Pısırıklar başarılı olamaz
Niye olmasin diş işleri bakanligini yapmadimi
Ali babacan kafasi calisiyor
Bundan cacık olur sadece
Siyasette başarılı olabilir.
Bir bok olmaz