ikisinin bağlantısını anlayamadım. atatürkü elbette sevmeyen olacaktır. iktdar böyle birşey. iktidara gelenin seveni sevmeyeni olur. verdiği hatalı dogru kararlardan olumsuz etkilenen olur kızar. bir örnek vereyim. dersim olayları onun döneminde oluyor. e yani orda bir catısma var. zart diye kaldırıyor saltanatı. o kesim kızıyor. vs vs yaniatatürkü severiz de o ayrı
Bu tamamen kişisel görüştür türk olmak atatürk sevgisiyle ölçülemez , ben ataturku seviyorum sanuna kadar saygıda duyuyorum ancak insanlar tarafından abartıldıgini dusunuyorum yani yapılan herseyin daha iyisi yapılabilir geçmişle şu zamanın koşulları çok farklı. saygı duymak önemli ama hayatını atatürkle çevrelemekte manyaklık bence
Herşeyin en dogrusunu atatürk olarak algılamaktan doğan abartı. İnsanlar sanki pes etmiş gibi atatürkü en buyuk olarak göruyor kimse onun seviyesine ulaşmaz onun yaptiklarini kimse yapamaz diye dusunuluyor hatta ataturkü ilah kabul edenler bile var.
İyiliğin kriteri bir lideri sevmekle ölçülmemeli. Aksi durumda faşizan bir davranış içinde oluruz. Bunun yerine diyaloğa girip neden sevmesini anlamak daha yerinde olur.
Sevgi göreceli bir kavramdır herkes herkesi sevecek diye bir kaide yok ama hem Türk'üm deyip hemde Mustafa Kemali sevmiyorum diyorsa o kişi kesinlikle Türk değildir.
düşünsene senin annenin belli olma sebebi olan bir insanı sevmiyosun saygı göstermiyosun bu öncelikle kendine sonrada ölmüş bir insan için ayıp baştan kaybetmiş
En İyi Cevaplar