Arkadaşlar Bu resimdeki adam sizce saçmalamış mı ne diyor bu adam kafayı mı sıyırdı Bana kalırsa bence saçmalamış İlla kadın tuvalete gitmek için eşinden izin mi alacak bu nasıl bir zihniyet anlamadım gitti
Bu resimdeki adam sizce saçmalamış mı ne diyor bu adam kafayı mı sıyırdı?
@RuuDy_RuuD Doğru haklısın bu arada evli misin bilmiyorum ama evliysen eşine söyle benden izinsiz tuvalete gitme de eğer gidersen cehennemde yanarsın de Allah Korusun o yüzden benden izinsiz tuvalete gitme demeyi unutma eşine yoksa Allah Muhafaza cehenneme gider evliysen ya da evlendiğinde bunu eşine söyle yoksa bu manyağın dediği gibi eşin cayır cayır cehennemde yanar Kim uydurdu böyle şeyleri derse eşin sende Başar Hoca denen bir sahtekar söyledi dersin dediklerimi unutma sakın ilk iş eşe ve bayanlara eşinizden izinsiz tuvalete gitmeyin demek olacak :)😂😂😂:)
@__M__ Aman dikkat et evli misin ya da evlenecek misin bilmiyorum ama eşinden izin almadan tuvalete gitme Yoksa Allah Muhafaza bu manyağın dediği gibi cehennemde yanarsın O yüzden sen sen ol eşinden izin almadan tuvalete gitme mutlaka eşinden izin al :D :D 😂😂
@SaykoMann Aynen bu arada evli misin bilmiyorum ama eşine söyle benden izinsiz tuvalete gitme de eğer gidersen cehennemde yanarsın de Allah Korusun o yüzden benden izinsiz tuvalete gitme demeyi unutma eşine yoksa Allah Muhafaza cehenneme gider evliysen ya da evlendiğinde bunu eşine söyle yoksa bu manyağın dediği gibi eşin cayır cayır cehennemde yanar 😂😂😂😂
@Arda1230 Aynen ne içiyorlar anlamadım gitti Skunk mı içiyorlar yoksa Bonzai mi bilmiyorum ama ne içiyorsa acilen içtiği maddeyi bırakmalı ve en yakın Psikiyatri bölümüne başvurmalı bu adam yani tedaviye başlamalı bu adam :)
@çikolatalımilkseykk Aman dikkat et evli misin blimiyorum ama evliysen ya da evleneceksen kocandan izinsiz tuvalete gitme yoksa bu şarlatanın dediği gibi cehennemde yanarsın Aman Dikkat Et Sen Sen Ol Kocandan İzinsiz Tuvalete Gitme 😂😂:)
@izeleren Aman dikkat et kocandan izinsiz tuvalete gitme yoksa bu manyağın dediği gibi cehennemde yanarsın Aman dikkat et kocandan izinsiz evli misin bilmiyorum ama evlendiğinde kocandan izinsiz tuvalete gitme :) 😂😂
En İyi Cevaplar