Selam, günaydın. (: Az önce okuduğum bir haberde, tecavüzcüye halk tarafından verilen bir cezayı gördüm.
Meksika'da geçen günlerde bir tecavüz olayı oldu. Bu durumun üzerine Meksika'da bir suç çetesi, tecavüz eden kişiyi yakalayarak kendi cezalarını kesti. Tecavüzcünün ellerini kelepçeledikten sonra çıplak halde yatırıp cinsel organını pitbull köpeklerine yedirdiler.Biliyorsunuz ki, pitbull köpeklerini beslemek Türkiye'de yasak. Adamın üzerine saldıkları pitbull köpeği, cinsel organını ve testislerini parçalayarak yedi. Kurban, "Durun, beni bırakın, lütfen beni bırakın." diye haykırmasına rağmen asla acımadılar.Suç çetesi; Adamın bir kadına tecavüz ettikten sonra çete üyeleri tarafından yakalandığını ve çete üyelerinin diğer tecavüzcülere göz dağı vermek için bu cezayı kestiklerini açıkladılar.
Sizce Türkiye'de de kendi bildiğimizi okursak ve bu tür durumlarda cezalarını halk olarak kesersek, tecavüzcülere son verebilir miyiz?
Meksika'da tecavüzcüye verilen ceza kan dondurdu! Kendi bildiğimizi okuyarak tecavüzcülere son verebilir miyiz?
Çok uzak değil; çocukluğumda bazı ahlâkî değerlere aykırı tavırlar olduğunda toplumun duruşu hissedilebiliyordu. Bir toplu taşımada bir hanım rahatsız edilirse bir şekilde; orada uyarılır, karşı çıkılan durumda gerekiyorsa baskı ile tavır konulur ve haddi bildirilirdi. O kişinin başına geleni gören içinde öyle edepsizlikler yapmak var ise de "çekinik" kalırdı. İleri boyutta ahlaksızlıklar ise linç edilmeye değin giderdi. Ramazan'da orucunu tutmayabilirsin; ulu orta inat yapar gibi yiyip içemezdi kimse, Müslüman bir ülkedeyiz. Olması gereken de budur. Ama bugün "hissizleştik". Toplu taşımada bir hanımı taciz ediyorlar, müsanebetsizce yaklaşıyorlar ve bunu gören sırtını dönüyor. Allah sizleri ıslah etsin. Sanırım hiç kız kardeşleri, eşleri yahut anneleri yok bunların. Bir kadın; çocuğu gözü önünde paramparça ediliyor. Civardakiler ise izliyor. Allah sizi kahretsin, demek ki zerrece insaniyet yok olmayan kalplerinde! Bu tip toplumsal farkındalıkların yanı sıra hakkıyla verilmeyen cezalar da eklenince toplumda şiddet, taciz ayyuka çıkıyor. Bu noktada bahsettiğiniz şekilde bir uygulama ne kadar insancıldır tartışılır ama üzüldüğümü de söyleyemem o karaktersiz için...
Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah; umutsuzluk bizlere yaraşmaz elbette ama hevesimiz de kırılıyor güzel bir toplum için...
Al birini vur ötekine oradaki çete üyeleri sanki çok masum. Pablo Escobar'ın da böyle taktikleri vardı. Yerel fakir halka sürekli yardımlarda bulunuyordu ama kendisi bir uyuşturucu kaçakçısıydı. Sonra devlet ona dur demek isteyince pablo halkı devletle burun buruna getirdi. onları silahlandırdı. çünkü halkın sevgisini kazanmıştı ve halk devletle savaştı halktan ve polisten ölen çok kişi oldu. Halkın gözüne girmeye çalışmak suç örgütlerinin yaptığı bir taktiktir çünkü daha sonra onları kullanıyorlar. Bu kadar aptall olmayın. Suç ile adaleti aynı kefeye koydun mu zaten bittin. Tecavüzün bitmesini bırak suç daha çok yayılır. Akıllı olun biraz be
Videoyu izlemedim. Ama olayın yaşandığı ülkedeki şartları düşünürsek normal. Ceza kesende çete, cezalandırılan da. Uyuşturucu kartelleri tarafında yönetilen, devletin her hangi bir konuda müdahalesinin olmadığı bir ülkeden bahsediyoruz. Türkiye'ye gelirsek, adalet var diyerek kendimizi kandırıyoruz. Daha geçen gün karısını 15 yerinden bıçaklayan adamı serbest bırakmadılar mı? Ne adaletinden bahsediyoruz? Kim hak ettiği cezayı alıyor ve iyi halden, yasadan vb. yararlanmadan o cezayı çekiyor? Sorun bakalım o kadının ailesine, o adama ne yapmak isterler? Adaleti kendimiz sağlayacaksak bile bu kadarı olmamalı.
Hukuk gerekeni yapmıyor 3-5 yıl besleyip sonra af çıkarıp salıyor tekrar bu o. Çocuklarını. Videoyu sansürsüz izledim. İçimin yağları eridi resmen. İstediğiniz kadar vahşice diyin. Tecavüzcüler kadın katilleri bunu hakediyor. O kadınlar yalvarıp ağlarken içi sızlamadıysa o tecavüzcünün bizim tecavüzcüye verilen bu cezaya içimiz sızlamaz. Unutmayın bu kadınlardan biri bizde olabilirdik, annemiz kardeşimiz bacımız evladımız olabilrdi. O zaman siz ne ceza vermek isterdiniz? Şahsen benim elime verseler bir tecavüzcüyü içim acımadan aynı şeyi yapardım.
Bunu soran, onaylayanlar akil sağlığı yerinde mi diye sormak lazım önce?
Tecavüzcüleri kinayip oturulan yerden başka sadist fantaziler kurmak daha kolay daha ferahlatıcı galiba 😮
Bir vahşiligi diger bir vahşilik mi düzene soracak bumu sizin savunacağız, iç geçireceğiniz adalet anlayışınız?
Peki halki galyana gelince bu ceza metodunu uygulamaya başlayinca Bir yanliş anlaşilmayla Ilk kendi kardeşinizin, babanizin penisi pitbulun agzinda lokma olunca Suçu kime bulacaksiniz?
Ne yazsan boş zihniyetiniz cöp zaten soru da bazı yorumlarda ispatı Ne farkiniz var o katillerden, tecavüzcülerden? Koca bir hiç... Ayni çöplüğün pislikleri
Hiç düşündüler mı acaba? Ya adam masum ise ve bu sadece bir kadının ortaya attığı iftira ise!
Bakın gerçekten çok ağır cezalar hak eden insanlar olabilir ancak onun yaptığını biz ona yaparsak söyleyin bana bizim ondan ne farkımız olur. Cezanın iki nedeni vardır biri suçluyu ıslah etmek ikicisi toplumda caydırıcılığı kullanarak güvenliği sağlamak. Bu yapılan şey ceza değil intikâm almaktır! İntikâm ile ceza arasında da ince bir çizgi vardır! Anlaşılan bu çete üyeleri bahsi geçen çizgiyi aşmış. Daha da kötüsü yargısız infaz: hem hukuka hem âhlaka hem vicdana aykırıdır. Bunu yapanlar hukuksuz, âhlaksız ve vicdansızdır!
Not: VicdanımRahatsız' ın vicdanı bu söyledikleri için rahattır.
Dostum sana katılıyorum. Altına imza atılıcaksa bu metnin altına ben imza atarım. Toplumların eğitim seviyesi artıkça suç oranıda azalıyor. Bunun en güzel örneği iskandinav ülkeleri. Tecavüzcüyü savunmuyorum lakin pitpul cezası veren kişilerinde ruh sağlığıda tecavüzcü kadar bozuk.
Ne kadar apt*lca bir soru. Bu cezayı normal görenlerin o tecavüzcüden farkı olduğunu sanmıyorum. İşin tuhaf yanı ne biliyor musunuz? Bu tarz vahşi cezaları savunanların yoğun olduğu ülkelerde, suç oranları aşırı yüksek oluyor.
Bu tarz iğrenç bir haberi normal bir şeymiş gibi paylaşan konu sahibi, sen de sadistsin. Bir doktora görün haberin olsun. Bunu normal görenler ruh hastasıdır ve acilen tedavi olmalıdır. Feministlerin çoğunun sadist ve mizoşist (zarar vermekten keyif alma) olmasının nedeni de budur. Erkeklere duydukları nefreti ve düşmanlığı bu tarz olayları bahane ederek, işkenceyi ve kötü muameleyi savunma.
Bu konunun vitrinde olması da hiç şaşırtıcı değil. Erkek düşmanı feminist KS nin bu tarz konuları vitrine koyması, onların da nasıl birer vahşi sadist olduklarını gösteriyor.
Eğer tecavüz olayını bu kişinin yaptığı kesinleşmiş ve doğrulanmış ise hiç acımadım. Bir ihtimal yalan ise fazlasıyla üzülürüm çünkü bazı kadınların sinir oldukları ve uyuz kaptıkları insanları linç ettirme isteği oluyor.
Halk olarak kendi cezamızı kesme fikride bence kötü olur. Her suç işleyenin cezasını halk olarak verseydik aşırı anlamsız olurdu çünkü haddinden çok daha fazla suç işlenirdi. Çocuklara, kadınlara ve hayvanlara tecavüz edenlere aşırı yaptırımlar devlet tarafından uygulanması gerekiyor.
Hümanist yanım bu konuda adalet ve hukuk yönünden daha ağır yaptırım uygulamalı ve hukuki açıkları kapatmalıyız diyor , ama empatik yanımda tecavüz mağdurlarının ölene kadar o iğrenç anı yaşadıklarını aklıma getiripte , bu halk tarafından cezası kesilmiş kişilere yazık olmuş dedirrtirmiyor bana.
Lakin hukuk birgün hepimize lazım olacak , linç kültürü bir topluma yerleşirse , gün gelir o kılıç bir masuma dokunur. O yüzden ben 1-2 tık öncelıklı olarak suclunun adalete teslım edılmesınden yana oyumu verıyorum.
Sokak kanunlarının işlediği ülkelerde huzur yoktur... Bu tarz bir olay üzerinden iyi olmuş demek de yanlış. Bu vahşeti yapacak güce hakim kişiler yarın bir gün her istediğine de bunu yapabilir. Ki zaten söz konusu ülke de Meksika. Devletin halka hakim olamadığı, uyuşturucunun dünya hakimi ve suç çeteleri ile dolu bir devlet...
Türkiye bir hukuk devletidir her ne kadar adalet sağlanamasa da. Güçlü olan halk değil devlettir. Devlet hepimizin hem anası hem de babası olacak ki hepimiz bu ülke sınırları içinde huzurla refah ile yaşayalım... Ve tam aksi suç var ise de devlet çıkıp ''sen nasıl benim halkımın huzurunu bozarsın?'' diye hesabını soracak ve o suçu herkese caydırıcı bir şekilde cezalandıracak... Doğrusu budur...
Ben bu haberi 2 ya da 3 gün önce görüp okudum. Ardından da olayı merak ederek videoyu araştırdım. Bir instagram ve web sayfası olan profilde bu +18 videoyu buldum ve lanet olsun ki açtım. Pitbull'un adamın bacaklarının arasında yer alan her ne var ise yemiş olduğunu açık derinin içinde yer alan parçalanmış etleri ve hala adamın derisini yüze yüze çekiştirdiğini izlediğimde hayatımda ilk defa midem bulandı. 24 saat ufak ufak sürdü bu mide bulantısı.
Konunun özetini geçecek olursam evet tecavüzcüler benim gözümde idamlıktır, hadımlıktır ama bu şekilde değil. Dehşet verici bir videoydu izlediğim. Tek kurşunla hayatı bitirilse belki içim ferahlardı ama aklı olan videoyu izlemesin derim.
Bence çok doğru yapmışlar. Helal olsun. Adaletin bittiği yerde böyle durumlarla karşılaşıyoruz. Türkiyede adalet diye bir şey ben doğduğumdan beri olmadığı için bu tarz şeyler görmeye başlamamız yakındır. Herkes kendi adalet anlayışına göre ceza kesmeye başlayınca insanlar adaletin kıymetini anlayacak. Bu tecavüzcülere ceza vermeyerek onlara kötülük yapıyor bizim devlet mesela. Çünkü halk çıldırıp o adamın cezasını verince tckdan daha ağır bir ceza verir. Bu ceza tecavüzcülerden önce başkalarına verilir umarım. Ben şahsen adalete açım.
Yanlış. Suç çetesinden adalet mi bekleyeceğiz? Suç çetesinin lideri birine tecavüz ederse onu kim cezalandıracak? Devlet kendi adaletini kendisi sağlayacak kimse bu ülkede Ali kıran baş kesen değil. Bir ceza verilecekse devlet eliyle ve hakkıyla verilmeli. Suçunun cezası neyse? Ne kadar büyük bir suçsa o kadar ağır bir ceza verilmelidir.
Meksika'da çeteler, kadın dernekleri ile koordineli çalışıyormuş. Hiçbir çete şu ana kadar hiçbir kadını suça teşvik etmemiş. Hiçbir kadına tecavüz ve tacizde bulunmamış. Güç kullanarak, zorlayarak kadın becermemişler. Kadınlara uyuşturucu satmamış, ülke dışından uyuşturucu alarak kullanan kadınları, tedavi için hastaneye yatırmışlar. Çocukların suça karışmasına engel olmuş, adaletin işlemesine katkı sunmuş, sunmaya devam ediyorlarmış. Bu olaylardan hoşlanan kadınları, Meksika'ya yollayarak çetelere katılmalarını sağlamalıyız
Katılmıyorum bu duruma herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa ülkede kaos ortamı olur. Bunun yerine adalet sisteminin düzelmesi için çabalamalıyız. O koltukta oturan hakim ceza verirken tecavüz edilen, öldürülen veya gasp edilen benim ailemden biri olsaydı nasıl ceza verirdim onu düşünüp ceza vermeli. Kravat taktı diye iyi halden indirim yapılmamalı.
Bir barbarligi diger barbarlikla cezalandirmak ayni derece kötü, hatta bu olayda insan olan böyle bir cezayi zaten yapamaz. Cete tecavüzcüden assagi kalmamis bence. Bu ceteler zaten madde bagimlisi, katillerle dolu, insanlara iyilik degil, kötülükten gecimini saglayan ceteler.
Adelet sistemini ülkeler, insanlar neden uyguluyor, neden adaleti saglamakla yükümlü insanlar yillarca egtimini aliyor o kanunlar, cezalar egitimini almis uzmanlar ortak olarak cezalari yapiyor?
Ohh olsun diyenleri cidden gram anlamıyorum beyinlerini hiç mi kullanmıyorlar ya çetelerin yaptığı pisliklerde ortada önce kendilerine çeki düzen versinler ayrıca şiddete şiddetle cevap verilmez adalet yok olur tamamen ve suçsuzlarda gider arada ayrıca korku sadece bastırır yok etmez bastırılan her duygu daha büyük felakete sebeptir psikolojik tedavi gerekir bu durumlara ayrıca tecavüzün sebebi yirn toplum ataerkil toplumların sorunu büyütmeyi bilmezsen bunlar olur çözüm bu değil
Bir olay yaşanmıştı hatırlarsan. Kızın biri, aşkına karlılık alamadığı çocuğun kendisine tecavüz ettiğini iddia etmişti. Kızın babası o çocuğu öldürdü. Mahkemede, böyle bir olayın olmadığı ortaya çıkmıştı. Kız da sonradan olayı itiraf etmişti. Buyur parçalat bakalım.
ülke dingonun ahırı değil. öyle bildiğimizi okursak okuruz diyemezsin.. 17 yıldır iktidarda olup, ülke insanı menfaatine ana yasada değişiklikler yapmayan AKP ye söyle bunları. Tecavüzce 6avatı idam etsinler. hatta lime lime kessinler. ama bunu halk değil devlet yapmalı. zira milletimiz eni konu salaktır kafasına göre hüküm kesebilir. o zaman ülkede erkek kadın kalmaz.
İnsanlar adaleti kendisi sağlamaya çalışırsa kaos oluşur. Devlet tanınmaz ve kurumları yıkılır. Bunun içine kasıtlı kaostan beslenenler de girince bu defa halk yine üstün bir güce ihtiyaç duyar. Hukuk sistemi suçu kanıtlananlara ağır cezalar vermeli en uygunu. Bir can alıdı ise suçlu bedeli de o olmalı. Tecavüzde de aynı şey geçerli.
Parmaklarının aralarına jilet atıp gerdirip gerdirip tuz dökeceksin. 3 gün susuz bırakıp susuzluğunu gidermesi için deniz suyu vereceksin. Aç bırakıp bok yedirteceksin. Yılanlarla dolu bir kafese koyacaksın. Gırtlağını yarım kesip can vermemesini sağlayacaksın. Elini kolunu bacaklarını keseceksin. Derisini yüzüp domuzlara yedirteceksin.
Oooh düşünüp uygulayanın aklına hürmetler iyi yapmışlar ama köpeğe acıdım o pis uzuvları yedi hayvanlara dokunmasa bari bu ülkede olsa bırak tecavüzü kadını görünce başını yerden kaldırmazlar kadına hürmet ederler ama işte hukuk varya sözüm ona at içeri mahkumlar kessin cezayı ne diyim akşam akşam devam edip kimseyi olumsuz etkilemeyim
Kendi bildiğimizle değilde ülkede hak hukuk adalet tam otursa bunu kanunun cezalandırması iyi olurdu bizim ülkemiz için çünkü bu gibi durumlarda iftira olupta adam dövdürtmede var geçenlerde oldu bir tane insanların iyi niyetini kullanıp linçe sebebiyet verdirttiler
Sansürsüz izledim.. Yaptığı insanlık dışı da olsa böyle olmaz.. İnsanlık nereye gidiyor.. Kafasına sıksalar öldürseler daha anlaşılabilir belki ama bu olmaz.. Korkarım insanlık ulaşabileceği en üst seviyeye ulaştı ve artık aşağı doğru bir ivme alıyor..
Kişiye şüphe üzerine böyle bir şey yapılmış yani o kişi suçsuz da olabilir. Kendi cezamızı kendimiz vereceksek yıkalım devleti anarşi düzeni kuralım ve kendi cezamızı kendimiz verelim. Devletin ortaya çıkış sebebidir halkını korumalıdır bir devlet esas olan vergilerin bu yüzden verilmesidir. İkincisi de şu bu köpeklerin beslenmesi sahip olunması yasak evet böyle bir yasak var peki dışarıdaki magandalar gerile gerile neden gezdirebiliyor bu hayvanları?
Bence çok yanlış davranış. Benimde pitbullum var. O zaman bana kötü davranan insanlara köpeğim saldırsın.. 😏olur mu öyle? 😒 Hem bu olay yüzünden pitbull köpekleri de korkunç bir hayvan gibi gözüküyor ve insanların gözünü korkutuyorlar.
İnsanları birbirine daha saygılı bireyler olarak nasıl yetiştiririz? Sokakta kimsenin kimseden tedirgin olmamasını nasıl sağlarız. Herkes kendi hayatını nasıl daha mutlu yaşamaya başlar diye düşünüp bunlara çözümler üretileceği yerde, tartışılan konuların, idam, hadım, köpeğe parçalatmak, kırbaçlamak, recmetmek olması gerçekten acı.
Bırada bu işi çok doğru bulanlar olmuş. Arkadaşlar, embesilleşmeyin. O meksikadaki çeteler, binlerce kadını köle gibi kullanıp, tecavüz eden uyuşturucu kartelleri. Dünyada hukuk olmasının bir nedeni var. Salak salak kendinizi tatmin etmeyşn bırada
@KızlarSoruyor Bu dehşete düşürücü görüntüleri yayınlayanlar Meksika'daki uyuşturucu kartelleri. Bunlar, bir çok kadına tecavüz edip öldüren hayvanlar zaten. Ayrıca, viddodaki şahsın tecavüzcü olup olmadığı bilinmiyor, rakip kartele gözdağı da olabilir. Bu tip "haberler" i merak eden, videosunu izlemek isteyen genç insanlar oluyor. İnternette kolayca bulınabilmekle beraber, oldukça sakıncalıdır. İki kere şikayet etmeme rağmen "süper soru" diye dokınulmadı. Lğtfen gereği yapılsın artık. Soru kaldırılmalıdır
Veremeyiz bu oldukça yanlış bir ceza kesme yöntemi. Önce bu kişi gerçekten suçlu mu diye bakmadan yargılama yapılamaz. Her zaman kadının beyanı esas değildir. Suçsuz yere suçlanan insanlar da bu eyleme kurban giderlerdi. Bir de o insanın ne olursa olsun canını almak kimseye düşmez. Biz cani miyiz? Katil miyiz? O kişi suçlu olsa bile hiç mi yaptığımız şey gözümüzün önüne gelmeyecek ? Hiç mi pişmanlık duymayacağız? Tecavüzcülerden ayrı, bu öfkeyle bunu yapanlardan ise ayrı korkuyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu dogru degil. Iskence için demiyorum. Sadece adaleti halkin saglamasi pek saglikli degil. Geçen gun haberlerde adamin birini linç etmisler tecavucu diye. Gercekte adamin hic bir suçu yokmuş kadinla adam arasindaki husumetten gelen bir olay. Kadin adamin tecavuzcu diye oldugunu bagirarak soyleyince linç etmisler.
Herkes kendi bildiğini okursa kimsenin can güvenliği olmaz. Adalet çalışmasada yinede bir şekilde işe yarıyor. Meksika gibi ülkelerde her gün ortalama 500 kişi cinayete kurban gidiyor. Bu asla çözüm değil.
Kanım dondu ya. Yanlışı yanlışla örtmek bana göre değil bilmiyorum. Ne yaparsak yapalım iflah olmuyorlar zaten allahın belaları. Onun yerine insanlar daha çok bilinçlendirilmeli yeni nesil özellikle doğru yetiştirilmeli ancak böyle çözülür bu sorun.
Suçlu olan birinin suç işleyene ceza vermesi akla mantığa sığmaz bu kesinlikle çözüm değil yetiştirilme tarzı ve eğitimden sonra birde vicdanın olması lazım vicdan yoksa gerisi boş bu tür suçlar işlenmeye devam edecek sadece hakedilen cezaların verilmesi yeterli bu tür suçlarda denetimli serbestlik veya iyihal indirimi kesinlikle olmaması lazım tecavuze ugrayan kadinin kalan omru kadar habis cezasi verilmeli bana gore zaten milletce isyan etmemiz bu suçları işleyenlere az ceza verilmesi
Ortada iftira varsa yazık ama yoksa haketmiş herkes kendi adaletini sağlasa sistem düzgün işler. Bu ister tecavüz olsun ister başka bir konu. Ülkeye Maraz Ali gibileri gelse suç muç kalmaz
Hukukun olduğu bir ülkede böyle bir soru soracak hale geldik. Bunu tartışacak düşünecek hale geldik 'ya söylenecek söz yok. Gerçekten yazık ülkeme milletime yazık.
Türkiye de bir kişiye sözlü hakaret etmek bile suç iken bu nasıl olacak ki cezayı halk ve ya cete değilde devletimizin polisi vermesi gerek. Sonra suçluyu suçsuzu kimse ayırt edemez. Çeteler heryerde büyür, polis küçülür..
Bu şekilde işlenen bir suçu başka bir suçla cezalandırmak ne kadar doğru? Cezayı ancak ve ancak devlet keser. Herkes kendi adaletini sağlamaya kalkarsa halimiz ne olur? Suriyeden beter oluruz.
Eğer bir topluluk ceza vermek için ayaklanmışsa artık onları merhamet kaplamaz iyi yapmışlar bence. Bence Türkiyede tecavüzün cezası kılıçla hadım etmek olmalıdır ama malumunuz avrupaya benzeyecez diye kendi hukukumuzu terk ettik
Burda insan haklarından bahsediyorlar idamı hakendelrde insana insan gibi muamele yapılmadığı halde yazık toplum olarak sadece geriliyoruz hiçbir şey olması gerektiği gibi değil somumuz hayrolsun
Evet onlara bende çok üzülüyorum bizim çocukluğumuz çok güzeldi şu an eğitim sistemi zaten berbat sözüm meclisten dışarı ama aptal bir toplum yetişiyor
Evet dinimizde de söylenen şey oku okumayan teknoloji bağamlısı bir nesil Kitaplar iyi veya kötü herzaman birşeyler katar bize kötüden kastım sevmemeseniz bile okuduğunuzu illaki akılda birşey kalacak
Bildiğim kadarıyla adamın biletini halk değilde meksikadaki çetelerden biri kesiyo ülke olarak bu tur olaylara duyarliligimiz ortada kadın cinayetleri, tecavüz ve cocuk yaştakilere istismar gun geçtikçe ülkemizde artmakta ülkenin başındakiler radikal kararlar almalı bence vakti geldide geciyo hatta
Ben izledim midem bulandi bende var sansürsüz videosu nette sansürlü var hep izlemeyin sakin yemek yiyemiyorum Şu an adamin hic birseyi kalmadi yedi köpek 🤮🤮🤮🤮
Ülkemizde adalet diye bişey olmadığı için bu tip halkın seçtiği cezalar caydırıcığı tavan yaptırır. bir kaç tane böyle haber çıksa bizim ülkede tecavüz taciz kökten çözülür
O zaman aynı şekilde erkeklere tecavüz taciz iftirası atan kızlara ve kadınlara da bu tür cezalar verilmeli. Son yıllarda erkeklere tecavüz taviz iftirası atan kızların kadınların sayısı arttı.
@-DLR- Neler saçmalıyorsun sen? Ortalık erkeklere tecavüz tac8z iftirasi atan kadınlarla dolu :D Kadınlar kızlar atmak isedikten sonra erkeklefe her türlü tecavüz taciz iftirası atıyorlar. Ben kaynaksız konuşmam kaynaklarımın bir kısmını aşağıda paylaştım.
Bunlar hepsi 2013 veyad 2017 nin haberleei gundemin haberleri degil ve sen bana artış var diyorsun? zaten hapis cezasi verildikten sonra Bu ceza kadinlara neden uygulansin? tecavuz iftirasi yuzunden kimse kimseye bu cezayı yapqmaz cunku çok saçma 👍🏻👍🏻
Peki ya bu adam iftiraya uğradıysa boşu boşna pitbul saldırısıyla intikam alındıysa bunun hesabını kim verecek? İftira sonucu pitbul saldırıysa cinsel organını kaybettiyse bunun telafisi nasıl olacak? Eğer bu adam iftiraya uğradıysa aynı şekilde ona iftira atan kadının pitbul saldırısıyla cezasını çekmesi mi saçma? Tecavüz iftirasi yüzünden kimse kimseye bu cezayı yapamaz diyor ya hay beynini s. Ne diyeyim yani. Tecavüz iftirasiyla kaç erkeğin hayatı kararıyor. Üstelik yapmadıkları kötülük yüzünden boşu boşuna ceza çekiyor. Tabi siz feminist kadınlar için erkekler önemli değil. Siz feministlere göre erkekler kötülük yaptığında cezasını en ağır haliyle çekmeli. Fakat kadınlar bir erkeğe kötülük yaptığında veya ağır iftira attığında kadınlar ya cezasını hafif şekilde çekmeli ya da yaptığı kötülük görmezden gelinmeli. Bu yüzden feministlerden tiksiniyorum. 2 yıl 6 yıl önceki haberlere eski diyor ya. Senin için yeni bir haber sayılması için illa bugün mü yapılması lazım.
Afedersin ama kaniti var her tecavuz tecavuz iftirasi degildir gormuyormusun tecavuz edilmiş işte kanitlar var oyle olmasaydi coktan gundeme gecirirlerdi adam etmişki haketmiş. Elbetteki tecavuz iftirasi dogru birsey degil fakat tecavuz etmek başka tecavuz iftiradi başkadir kizda erkekte ayni sey gecerlidir tecavuz eden kişinin cinsel organinin koparilmasi en hakettiği seydirz Fakat tecavuz idtirasida müebbet cezasi olabilir, Ysni bunlar ayni şey degil ayni oranda bir suc degil. Bu adam haksiz tecavuz etmiş ve bunuda haketmiş, Lutfen saçmalama
Ustelik ben feministim evet kadin erkek eşitligini savunan bir feministim, Hic bir erkegi ezmem ezdiremem, Fark ettiysen kadin icinde gecerli dedim. Hakaret etmessen sevinirim.
@-DLR- Olayı bizzat yaşamadığımız için tecavüz mü iftira mi bilemeyiz. Hayır amacım hakaret etmek değildi fakat şundan dolayı kendimi tutanadım eğer bu olay tecavüz değilde tecavüz iftirası sonucu meydana gelseydi kadına ağır ceza verilmemesi gerektiğini savunuyorsun. Farz et ki adam iftira sonucu cinsel organını kaybetti. Adamın aile kuramamasının hesabını kim verecek? Adamin çocuk yapamamasınin hesabını kim verecek? Adamın köpek saldırısına uğrarken yaşadığı korkunun hesabını kim verecek? Adamın gereksiz yere tecavüzcü durumuna düsmesinin hesabını kim verecek? Adam iftira sonucu köpek saldırısına uğrayıp cinsel organını kaybettiyse bu adamın hayatının mahvolduğu anlamına gelir sen bu durumu anlayamıyorsun kadının müebbet ceza alması bu durumu karşılamaz. Eğer iftiraysa aynı şekilde kadında o köpeklerin saldırısına uğramalı ve cinsel organı çocuk yapamacak ve ilişkiye giremeyecek şekilde tahrip edilmeli ve köpek saldırısına uğrama korkusunu yaşamalı.
Adam kadına iftira atacak iftira sonucunda adam evlenme ve neslini sürdürme hakkını kaybedecek kadın ceza alıp hapse girse bile neslini sürdürmeye devam edecek. İşte bu olamaz olmamalı.
çok güzel olmuş :) devletin adam akıllı el atmadığı yerde el atan oluyor işte :) doğru olmasa da ama şöyle düşünüyorum devletler gerekli cezayı verseydi eğer kimse buna gerek duymazdı :)
Türkiyede cezayı keseni hapse atarlar tecavüzcü serbest kalır
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşlar idam yoksa infaz var bizde benim 11 yasindaki kız kuzenime tecavuz etmeye kalkan serefsizin kafasına tek kursunla işi bitirdik köyde oldugundan kamera yok şahit yok
Ceza verene bakar mısın? Suç çetesi. Ya çocuk kaçırır dilendirir, ya haraç keser, ya uyuşturucu ticareti yapar. Yasa dışı bir çetenin verdiği cezaya çok iyi olmuş diyenler var, şaka gibisiniz.
bunun çıplak haliyle videosunu nerede bulabilirim bu şerefsiz adam gibi yapan birisini tanıyorum ona göndereceğim 15 yaşındaki kızına yapıyor 41 yaşındaki eroin içen baba
Tamam da bu ceza da fazla ağır öyle her ceza işleyenin bir taraflarını keserek, idam ettirerek topluma kazandıramazsınız. Daha efektif yöntemler kullandırılabilir.
şimdi size iki sorum var birincisi: tecavüz eden adam ırıspı çıcığı da bir insanın çükünü pitbull a yediren adam ırıspı çıcığı değil mi? ikincisi: ya adam iftiraya uğradıysa?
meksikada yalnız asayiş o kadar iyi değil çeteler ise çok güçlü :D bizim burada o imkansız o çeteyi polis tutuklar işte iyi bir şey ama hukuk kurallarına göre suça giriyor hadi buradan yakalım
En İyi Cevaplar