Arkadaşlar bildiğiniz üzere ülkemizde ve dünyada bireysel silahlanma dünyadaki nüfus artışına paralel olarak artıyor ve bu yüzden milyonlarca insan hayatını kaybediyor Sizler internetten silah satışı yapan siteler hakkında ne düşünüyorsunuz Sizce internetten peynir ekmek gibi silah satışı sizce doğru mu silah satanlar hakkında neden yasal işlem yapılmıyor?Bunlara neden bir denetim gelmiyor resmen adamlar peynir ekmek gibi satıyor ve satanlar hakkında hiçbir cezai işlem yok
İnternetten silah satışı yapan siteler hakkında ne düşünüyorsunuz İnternet üzerinde satışı yapılması sizce doğru mu?
Peki o zaman neden internette satılıyor sence bu doğru birşey mı? Ben Haber Global'de çocuğunu maganda kurşunuyla kaybetmiş bir babayı dinledim dedi ki kendisi internetten Google'a silah satın al diye yazdığınızda ve onlarla irtibata geçtiğinizde çok rahatlıkla kişi silah satın alabiliyor dedi Halbuki bu tür ürünlerin satışı yasak olması lazım Hadi Deep Web'de yasaklanmıyor Çünkü gizli bir site olduğu ve denetlemek zor oluyor ama peki normal internette neden yasaklanmıyor ve siteye erişim engeli getirilmiyor
@ibrahimmrs Ama bu ciddi bir konu resmen peynir ekmek gibi satılıyor halbuki bu satışlar yüzünden insanlar ölüyor Sonra dert yanıyoruz bireysel silahlanma neden arttı diye Artar tabii normal internetin Deep Web'den farkı kalmadı Hadi Deep Web'de denetim yapılamadığı için silah satışı engellenemiyor ya normal Google'da da mı engellenemiyor satanlar hakkında cezai işlem uygulanamıyor
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > İnternetten silah satışı yapan siteler hakkında ne düşünüyorsunuz İnternet üzerinde satışı yapılması sizce doğru mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O silah satışı önüne gelene yapılmıyor ama.
Peki o zaman neden internette satılıyor sence bu doğru birşey mı? Ben Haber Global'de çocuğunu maganda kurşunuyla kaybetmiş bir babayı dinledim dedi ki kendisi internetten Google'a silah satın al diye yazdığınızda ve onlarla irtibata geçtiğinizde çok rahatlıkla kişi silah satın alabiliyor dedi Halbuki bu tür ürünlerin satışı yasak olması lazım Hadi Deep Web'de yasaklanmıyor Çünkü gizli bir site olduğu ve denetlemek zor oluyor ama peki normal internette neden yasaklanmıyor ve siteye erişim engeli getirilmiyor
Aldığı silah kuru sıkı bile olsa denetimden geçiyor, asker polis içinde daha rahat
Banane
@ibrahimmrs Ama bu ciddi bir konu resmen peynir ekmek gibi satılıyor halbuki bu satışlar yüzünden insanlar ölüyor Sonra dert yanıyoruz bireysel silahlanma neden arttı diye Artar tabii normal internetin Deep Web'den farkı kalmadı Hadi Deep Web'de denetim yapılamadığı için silah satışı engellenemiyor ya normal Google'da da mı engellenemiyor satanlar hakkında cezai işlem uygulanamıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!