Riskli
Hayır değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İnternet üzerinden elektronik ürünler satın almak, bazı riskleri içerebilir, ancak doğru önlemler alındığında genellikle güvenli bir deneyim olabilir İnternetteki bazı satıcılar sahte veya düşük kaliteli ürünler sunabilir. Ürünleri satın almadan önce, güvenilir ve tanınmış satıcılardan alışveriş yapmaya özen gösterin. İnternet üzerinden alışveriş yaparken güvenlik önlemleri almak önemlidir. Güvenli bir web sitesi kullanarak alışveriş yapmaya dikkat edin. Güvenilir ödeme yöntemlerini tercih edin ve kişisel ve finansal bilgilerinizi korumak için güçlü şifreler kullanın. Ürünlerin garanti ve iade politikalarını kontrol edin. Satın aldığınız ürünün garanti kapsamında olduğundan ve iade veya değişim yapabileceğiniz bir politikaya sahip olduğundan emin olun.
Hangi siteden aldığınıza göre değişir. Vatan bilgisayar dan televizyon aldım pandemi zamanında. Sokağı çıkma yasağı olduğu zaman 4.5 milyar idi. 3 sene zaman geçti ve hala televizyon canavar gibi. İyi ki de almışım diyorum. Aldığın site çok önemli. Dikkat ediniz.
İnternetten alınan her şey riskli zaten ve bunu bilerek alıyoruz ama elektronik ürünler biraz daha sıkıntı çünkü iadesi konusunda sorun çıkarabilirler, kullanıcı hatası var diyerek. Keyifli akşamlar.
Aynen ben herşeyi alırım hemen hemen online alışveriş yaparken ama asla teknolojik bozulabilen şeyler almam. Daha önce almıştım bozuk gelmişti ürün o yüzden güvenemiyorum ben pek
Mağazadan almak daha garanti oluyor hem de görmek dokunmak başka bir olay, teknolojik ürünleri.
Cevap
27Cevap
iyi şekilde araştirmak önemli ama yinede bi tilki cikabilir
Evet almadan önce çok iyi araştırmak lazım. Sonuçta küçücük bir şey değil bu. Dünya kadar para harcayacaksın o yüzden güvenilir bir site olması bu açıdan çok önemli diye düşünüyorum ben
Güvenli bı site olduğu tespit edilmemis ise risk yaratabilir.
Aynen güvenilir bir siteden almak çok daha doğru olacaktır. Daha önce alışveriş yapmadığın bir yerden almak bence biraz riskli olabilir diye düşünüyorum ben. Bir sorun falan çıkınca en azından değiştirme şansı olsun.
Kesinlikle katılıyorum ✨
Aldım 3-4 kez bir sıkıntı çıkmadı. Ama gel gör ki mağazadan aldığımız bilgisayarda sıkıntı çıktı 😂 değişiyor.
Profesyonellesme sitelerde artıyor 2 sene içinde sektör oturur ama;hiç almıyor diilim site önemli. ve doruysa puan.
Kesinlikle, ozelliklede bilgisiz iseniz cok riskli. Bilgisayar alayim derken evine canli bomba alma riski var.
Hangi siteden aldığına göre değişir. Kurumsal mağazaları tercih edince sorun olmuyor
Riskli tabii ki, zaten online alışveriş söz konusu ise her zaman bir risk vardır
anneme aldığım blander çok değil 2 hafta kullandı ve 3 kere felan yani oda bozuldu iade istediğimizde ise bizi suçlu buldular.
Evet bu tür şeyleride İnternet ortamından almak bence pek sağlıklı değil diye düşünüyorum. Çünkü cok çabuk bozuluyor yani harcadığın paraya yazık birde bu blenderlar zaten çok çabuk bozuluyor.
Satış oranına bakmak lazım ve fotoğraflı yorumlar önemli :)
Doğru marka doğru siteden sorunsuz alışveriş yapılıyor
yeni maşa alan biri olarak bunu onaylıyorum cidden alınmaz ilk ve son oldu benim için.
Evet genelde bozuk falan çıkabiliyor ne yazık ki. Bu yüzden bildiğiniz ve sürekli alışveriş yaptığınız yerin olması çok önemli. Yani alışveriş yapmadığınız yerden almayın bozuk çıkma ihtimali yüksek.
En son ne son ne zman mağazadan alışveriş yaptım hatırlamıyorum
Siteye bağlı ben mağazaya giderim gezmek daha güzel görünce alacağın şeyi odan da canlandırıyorsun acaba nasıl olur derdi olmuyor.
Güvenli teknoloji markalarının ürünü ve sitesi ise alırım. Yoksa gidip mağazasından alıyorum.
Tabi stok yoksa mecburen internet.
yorumlara bakrak alırsak mantıklı ve köklü firmalraadna almak en doğrusu.
Hayır değil bilindik siteden al telefon aliyosan ime kontrolü yap ben hep internetten alirim
Yaniii hangi siteden olduğuna göre değişir çok bilinen bi site ise riskli olacağını sanmam
Nerden alacağına bağlı, hepsiburada güvenli mesela
Güvenilir sitede degil
alacağım ürüne göre değişir.
Alacağım malzemeye bağlı
Bence riskli
Bencede riskli. Ben şahsen İnternet ortamına güvenip telefon, bilgisayar gibi teknolojik ürünler almam asla. Sonra bozuk çıkma ihtimali çok yüksek bozulunca geri iade edebilir misin onu hiç bilmiyorum
Aynen öyle
Her zaman alıyorum
Yani eğer güvendiğiniz bir yer ise tabi alınabilir. Ama bilmediğiniz sitelerden ilk kez alışveriş yapacaksanız yani teknolojik ürün alacaksanız eğer bu biraz sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum ben
Emin olmadığım yerden almam
Düzgün yerlerden aldıktan sonra sorun olmaz
Aynen düzgün güvenilir bir siteden aldıktan sonra bence hiçbir sıkıntı olmaz. Ama genelde ben güvenemiyorum online alışverişte teknolojik ürünlere falan. Genelde çünkü bozuk falan çıkabiliyor
Resmi sitesinden almayacaksan riskli
Güvenilir siteler var
Bence riskli ben almam
Hiç almadım fikrim yok
Guvenilir site onemli
alınabilinir bea
Gayet risksiz güvenilir sitelerden alınabilir
Riskli
Ben çok aldım aksine daha güvenli 😅
Riskli.
Riskli
Bencede riskli. Yani genelde bu tarz teknolojik ürünleri bence gözünle görüp almak çok daha iyi diye düşünüyorum. Bozuk falan çıkınca en azından değiştirme şansın falan var o açıdan daha iyi.
Risk cok cok büyük
Aynen katılıyorum genelde online alışveriş yaparken teknolojik ürün almak biraz sıkıntılı olabiliyor bazen ürün bozuk gelebiliyor şahsen ben güvenmiyorum online alışverişte teknolojik ürünlere.
Çok riskli
Guvenilir siteyse sikinti cikmaZ
Riskli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?