Suriyelilerin Türk bayrağı yaktığı iddiasıyla paylaşılan fotoğraf 2015 yılında ırak ta bulunan başika üssü'ne Türkiye den askeri güçlerin takviye edilmesi üzerine başlayan protestolarda 12 Aralık 2015 tarihinde çekildi söz konusu protestolar 2015 yılının Aralık ayında birçok haber sitesi tarafından haber yapıldı ırak ta Türk bayrağı yakıldı başlığıyla Al jazeeratürk, habertürk, sözcü, kanete, milliyet, mynet, ve hürriyet, gibi sitelerin haberlerinde yer aldı protestolarla ilgili reuters, Al Arabiya, youm7ve RTgibi haber sitelerininde haberlerini görmek mümkün söz konusu protestolar TV kanallarının ana haber bültenlerine konu olmuştu?
Türk bayrağını yakan fotoğraftaki grubun suriyeli olduğu iddiası doğru değil?
Türk bayrağı yaktığı doğru değil. Köpeğin 4 bacağı kesildi suriyelilerin kestiği video yayıldı bianda senin gibi "eski video doğru değil" ciler çoğaldı. Neymiş iş makinesi operatörü işini yaparken görmemiş ne hikmetse 4 ayağını kesmiş sadece... Adamı haksız yere sorguya alıp ilgiyi ona çrktiler maalesef. Suriyeli yaktı alman fıransız ıraklı yaktı veya montajdı bilmem ben bildiğim ve kesin olan şu ki suriyeliler akpye girdi ve girmeye devam edecek. Akpnin bitişinin fitili oldu iyi oldu
Şu Suriyelileri bukadar savununca size madalya takıyorlar herhalde :D Tamam hadi bu grup Suriyeli değil, fakat birsürü mahalleler basan, birçok Türk gencini bıçaklayıp çeteleşen ve ghettolaşanlardamı Suriyeli değil? Şu milletin başına ne geldiyse ümmetçilik bozuntuluğundan geldi, sanki ümmetçi olunca şahlanıyoruz hep birlikte b*k çukuruna doğru yuvarlanıyoruz olan o aslında.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanları ırkıyla ayırt etmem kötü iyi diye ayırt ederim 😏
Hmm yani ozaman rahat yaşayalım diye kan döküp can verdiğimiz topraklara elin keşko Suriyelilerini, Araplarini, Afganlarini alalım üstüne bu ülke için zamanında fedakarlık yapmış olan insanlardan alıp bu nargile p*zevengi olmuş Araplara verelim, bunlar bizim ulkemizde onu bunu taciz etsin ve bu vatanın sahiplerine posta koysun istediğin bumudur? Senin zihniyetindekileri görünce aslında dinden çıkarak iyi birşey yaptığımı fark ediyorum hep, din uğruna milli ve kültürel değerlerini 5 para etmez Arap bedevilerine satmak elin Afrikalisinin bile aklına gelmez doğrusu bu nasıl bir gözü dönmüşlük garip gerçekten.
Senin gibi düşünenler var elbet yok değil ama siz böyle düşünmeye devam edin bize yarıyor, bu düşünce İstanbul seçimlerinde sırf bu sebepten dolayı Fatihi kaybetti 2023 te Turkiyeyide kaybedicek zaten.
Daha bunlar baslangic 10 sene sonrasini goremiyorm bile suriyeliler gelip burda evlendiler şey yaptilar genlerimizi bile bozdular ben istemm mesela benim çocuğum suriyeliyle ayni okula gitsin ne gerek vardi boyle biseye yardim etceksen et baska çözüm mü yok bu kadar icimize soktun bunlari heryer suriyeli dukkanlarla dolu
En İyi Cevaplar