Ankara’da merkez üssü Yenimahalle ilçesi olan 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.42’de kaydedilen depremin yerin yedi kilometre derinliğinde olduğu tespit edildi. Depremin Çankaya, Altındağ ve Keçiören gibi merkez ilçelerden de hissedildiği belirtildi.
Ankara’da 3.5 büyüklüğünde deprem oldu! Ülkenin farklı yerlerinde oluşan bu depremler size ne düşündürüyor?
Ankara merkezinde gerçekleşen bir deprem. Ankara merkezinde ve çevresinde bulunan faylar büyük enerji üretmeye elverişli değil.. Max 5-5.3üretir.. Yakın zamanda en büyük deprem 5.1 bala depremiydi herhalde.. Ancak Ankara’nın kuzeyinden çankırı taraflarından kaf geçer.. Orası 7 lik deprem üretir.._Ancak orada da bu kadar büyük deprem için yeterli enerji olmadığını düşünüyorum.. Yani ankarada ki deprem de korkulacak pek birşey yok
Dunyada her dakika yuzlerce irili ufakli zelzele oluyor zaten.. yalnizca san francisco kobe ve izmit depremleri oldukca korkutucu senaryolar dusundurebiliyor.. öncu deorem olsa uyari olurdu muhtemelen. Azar azar enerji bosalmasi iyi bir sey muhtemelen. Bir anda fay kirilsa daha kotu..
@selman_kingof evet bizim işyerinde de var adamın herşeyi var hala çalışıyor benim kazancım iyi ama çok bilgim var elektronik tamir makina yazılım biliyorum 8 yıldır çalışıyorum dışarıda ekiş te yapıyorum işsizlik çok var gerçekten
Ben hissettim. Önce güm diye alttan vurdu. Sonra hafif sallandı. Keçiörendeyim. Bundan büyüğü olmaz Ankara'da
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Haarp teknolojisini daha doğrusu silahını Türkiye üzerinde kullanıyorlar ve sadece deprem yaptırmakla da kalmıyorlar insanların beyinlerini de kontrol altına alıyorlar ve hava olaylarını üzerimize yolluyorlar fırtına hortum falan
En İyi Cevaplar