AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
Aslında altın fiyatına çekseler daha memnun kalırım
Niye
Millet bırakmak zorunda kalsın
Neden işte bu nasıl bir fikirdir yav bak diyelim ben zeytini sevmiyorum bana zararlı dedim ki zeytin 100 lira olsun yemesinler doğrumu devletin işi nedir biliyormusun insanlara herşeyi en asgari düzzeyde sağlamaktır bu ne olursa olsun sigra ya da ekmek demir ya da peynir farketmez zararlı veya değil anlatabildimmi
Zeytinle sigarayı bir görmekte bir fikir ne diyelim şimdi. Ne desem boş olacak bu savunmayla gelince
Zeytin örnek verdim maddenin ne olduğu önemli değil onu anlatmaya çalıştım yani sen 15 tl lik sigarnın 9 lira sını vergi olarak almanın açıklaması ney napıyırsun mesele şuki sigara zararlı içmeyin 30 lira olsun demenin devlet nezdinde bir mantığı yok onu anlatmaya çalıştım
Bir çok ülkede sigara pahalı satılıyor. Nedeni ise insanların tütüne olan tiryakiliğini bitirmek.
Sanmıyorum bizim kadar vergi alan yok sigaradan biz tütün cenneti ülkesiyiz ayrıca fiyatla olmazki bu iş bilinçlenmekle olır eğitimle olur şahsen
Kamu spotları gün boyu reklam veriyor
Kesin Suriyelilere yardım yapacaklardır aldıkları zamla 😂👌
Icilmese keşke hic insan sagligina zarari oldugu gibi maddi acidanda zorluyor
Sigara içmediğime göre beni ilgilendirmez. Üzücü bir durum. Bir paket sigaraya 3 ₺ vermekte çok saçma.
İçmeyin diye neler neler yapıolar bırakın artık sizde 😂
Sigara içmesen bile içenler yüzünden hasta olduk allah belasını versin içenlerin
lafı evirip çevirmesinler peşin peşin gelip donumuzu da alsınlar bitsin bu iş uzatmanın alemi yok
Aşk acısı çeken arkadaşlara çok üzüldüm. Adamların acısınada zam geldi 😀
InsaAllah basta salak kardesim olmak uzere herkesin birakmasini saglar bu yol ama sanmam
Zamlar çok cep yakarsa kaçak sigaraya geçerler genede bırakmazlar tiryakilik başka birşey
@azbuka manyaklar iste
Ohhh misss.
Soylu da açıklama yapıyordu. Türkiye de göç krizi meselesi yokmuş herşey normalmiş. Bize o kadar girdi ki 3 tl girmiş çok mu.
içmiyorum kimsenin de içmesini istemiyorum iyi olmuş
Hiç başlamadığım, içmeyi de düşünmediğim için sorun yok. Ama eşim içiyor işte ne yazık ki.
Söyle Ona bıraksın. Aksi halde seninle öpüşmem de.😉
@mrfatbee ☺️ Mantklı ama bağımlı bir kere, bırak diyince bırakılmıyor herhalde nasıl bişeyse bu..
Yarın sabah değil bir saat önce zamlı haliyle satmaya başladılar.
Sigaraya 5 lt zam bir anda gelse türk milleti sigarayı bırakır
Sonra bir 5 tl daha bir 5 tl daha çil yavrusu gibi dağılırlar bakın görün
😂👍👍👍👍
😃💪
Affedersin sen doğu tarındanmısın
Merak ettim sadece
Doğu tarın ne anlamadım
Urfa adana tarafı
Hataylıyım ben
Seni bizim otaraflardan birine benzettim de ondan sordum ksb
Önemli diil :) insan insana benzer.
Evet
Sen Şanlıurfalı mısın
Hayır adana ama istanbuldayım
Ben de hatay ama istanbuldayım 🙂
Sen de takip eder misin
İyi olmuş biraz az içersiniz yakında akciğerlerinizde sorun olunca ah içmeseydim diyceniz ama iş işten geçicek
içmesinler zıkkımı boşuna başka ülkeye para kazandırcanıza içmeyin hiç güzel bişey de değil sağlık sorunu açmaktan başka bişey yapmıyor
Seven sevdiğini bırakmaz walla ben içmiyorum ama bırakacaklarını düşünmüyorum jsjsjs
sigaraya 3 te elektriğe nedne 15 . ulan kerkenezler sürüsü 15 i sigaraya yap elektriğe doğalgaza dokunma. bu gidişle elektriğe çarpılacaklar az kaldı. git içkiye yap yapacağın zammı.
Güzel bir elektronik sigara ve biraz kararlılık ile bu illetten kurtulabilirsiniz. kendinize inanın
yabancı markalara zam gelmiştir. adıyamanlı tütüncüler kazanmıyor aksine ceza yazılıyor garibim köylülere.
Sigarayı bırakmam için asla maddiyatı bahane etmesem de sanırım artık kararım değişecek :)
Dün aldığım son paket bittiğinde it daha almıyorum da
İçmiyorum da
kötü şeylerin bile kalitelisini iç demişler ama bu devlet halka resmen tezek içtirmeye çalışıyo.
Arkdaş ne kadar çok sigara içen kız varmış, erkekleri sollamışlar, zam her şeye geliyor sigara daha başlangıç
Sigara içenler düşünsün, ben sadece tütün ile çarşaf kullanıyom. Benim için değişen bir şey yok😉😂
Kahretsin bir keyfim var onu da benden ayırmak için elinden geleni yapıyorlar...
Dogalgaza da yüzde 15 geldi.%50 oy verdigimize göre hayatımızdan memnunuz demektir.
Bence güzel ben kullanmıyorum inşallah kullanan insanlar da bırakır
Yine mi? Bu saatten itibaren artık bitti arkadaş siğara için
Ben suçluluk duygusunu yaşamıyorum hayatim boyunca akp ye oy vermedim verenlerin günahına olsun inşallah bu ödenen zamlar akp ye oy verenler daha beter olsun
sigara icmiyorum :D belki zam sayesinde cogu insan birakir
Ne demiş şair 😂 Bir içkim var birde sigaram onlarda terk ederdi olmasa param😂
Sigarayı bırakıyorum hemen bu aksam 12.08.2019 günde 3 tane içmek şartıyla
Harbi mi : D
Ulannn #ks girim , makara yapim dedim.
Yine moralim bozuldu ameke.. ; D
Nasıl olsa millet kullanacak.. Basalım zamları mantığı
Olcak o havalimanın parası kimden çıkcak tayyip. kendi çaldigı gemiciklerden satip mi verecek
Ben haftada bir paket içmeme rağmen şikayetçiyim tiryakilere Allah sabır versin.
30 da gelse icecez
Cara bulalim diyoz
Tutunculer de zam yapiyor
Sogara ile yarisiyorlar
Bence daha iyi oldu en azından kendinizi zehirlemeyi birakirsiniz belki.
5 yuan a taş gibi sigaralar var sanmam bırakacağımı beni etkilemiyor
bir doyuramadık ya hükümeti
"benim için yanan tek şey sigara çünkü" demiş Necip Fazıl onun için içmeye devam.
Yarın sabah a haber: "hükümet kansere savaş açtı" hssjskdoflgşg
Daha saat 12 olmadan zam koyan da var sigara satmayan da var şerefszler
Az koymuslar zammı biraz daha olsaymis.. Kimse alamasin su illeti
Sigara kullandığım dönemlerde 3.5 lira marlboro'ya pahalı derdik. Hey gidi günler hey.
sabah haber sitelerinin haberi yoktu ellam bu zamdan biz kahrolduk ta az daha boş paketi alıp tabuta koyup gömecektim marketçiyle bir 10 saniye bakışmak zorunda kaldım gözlerimi alamadım gözlerinden
O zıkkımı içmeseniz de olur ama millette akıl yok ki.
1. Hiç iyi şeyler düşünmüyorum. 2. Kaçak sigara satışı patlar yakında.
Chesterfeeld de zam olmadı mı yani? Güncellemedeki resimde yazmıyorda.
olmadı
Diğer özel tüketim. Vergileri kadar zam gelse keşke
Yıl sonuna kadar 20 lira yapında rahatlayalım olmuyo böyle
Yok artık ya. Bu ne herşeye her gün zam zam zam... 😠😠😠
Sigara kaçakçılarına yaradı. Emekliye verdikleri zammı çıkardılar.
Buna rağmen birakamiyacagiz, klasik önce sinirlenip icmiycem lan artık dedikten sonra yakicaz 😂
Biliyorlar ki insanlar içmekten vazgeçmiyorlar hala içiyoruz yükleniyorlar
Yanlış düşünüyorsunuz ben bilgisayar başında 14 saate yakın çalışan biriydim iş değiştim şimdi sadece 9 saat kullanıyorum, ilk zamanlar 3 paket içiyordum, yeni işimde 2 pakete düştü ortama, yıllardır sigarayı nasıl bırakırım diyordum ve TÜRKİYE ye ye yerleştiğimde ilk işim bu oldu, sigarayı bırakma hattını arayıp randevu aldım ve doktor kontrolü ile champix ilaç kullanmaya başladım 10. günü sigarayı bıraktım 28. gün ilaç bitti, sene başından beri içmiyorum, bu yorumu neden size yazdım biliyormusunuz?
Çünkü yanlış görüş ve bilgiye sahipsiniz, devletin verdiği ilaç 350tl ve ücretsiz yıllar önce böyle bir ilacı sigorta dan ücretsiz alamadınız, ayrıca sigarayı bıraktıktan sonra çok defa yetkililer tarafından arandım, şayet sigara yüzünden baskı yaşıyorsanız ücretsiz ikinci paketli verelim dediler, ben ülkeme ve milletime hıyanet etmem, gerek yok ben %85 dirayete sahip oldum dedim...
Gördüğünüz gibi devlet bu zamları boşa yapmıyor!
Dertlendim yakacam şimdi
Aynen bende 🤣 her bı dalı ıcerken dusunuyorum zamı 🤣sende dusunerek iç bitmiyo hemen🤣🤣
Patlıament içiyorum 😊 Kent bile Daha pahalı olmuş baksana olaya 😂
Ya kökten yasak etsinler ya da bu kdr zam getirmesinler
Philip morrise gelmedi sorun değil eğer gelirse tütüne geçerük