+1 yılBu ülkenin insanının çilesinin bitmeyeceğinin bir başka göstergesi olarak yorumluyorum bunu. Kafanın rahatlamaya hiç hakkımız yok. Hep dert düşünce içinde olmalıyız. Ya seçim gündemi olacak ya savaş ya başka ülkelerle kriz ya terör ya işsizlik ya enflasyon ya o ya bu şu. Birazcık keyif haram. Rahatça sigara içemezsin. İçki içemezsin. Çocuğun varsa rahatça sevemezsin çünkü derdi bitmez. Bezini bile kafaya takarsın umarsızca parka bile götüremezsin çünkü her yer hastalık. Jem de 30-40 yıldır görülmeyen hastalıklar.
bir oturup maç keyfi yapayım dersin o bile artık elinden alındı. Ne tadı kaldı ne tuzu hep dalaş hep kavga ve ayda 120-130 lira para. Ne yapacak bu insanlar? Harbi ne yapacak? Bu kadar mutsuzluk ve baskıyla nereye kadar? Yakında pişman olacaksınız ama iş işten geçecek parası olan, faizden dolardan vuran azınlık dışında herkes bitik. Bunu görmemekte diretenlere söylenecek söz de kalmadı.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Sigara artık zengin içeceği oldu. Kimseye de bi' dal versene panpa denmez, denmesi teklif dahi edilemez.
Neyse ben içmiyorum iyi ki de, kafam rahat. İçenler düşünsün. Satanlar da düşünebilir bana ne.41 Yorumla- +1 yıl
Ahahaah yarın çok eğlenceli bir gün olacak 😁😁
+1 yılPadişah köprü yaptırmış girise bir memur koymuş geçenden 1tl alın demiş, gel git halkta ses yok, çıkışada bir memur koymuş , halk hem girişte hem çıkışta 1er TL veriyorlarmis, padişah bakmış halkta hala ses yok , memleketin en büyük cüklu adamını buldurmus ve onunda koprunun ortasına yerleştirmiş , halk girişte 1 TL ortada mokoko çıkışta 1 TL daha ödüyormus, gel git halkta ses yok. Padişah dayanamıyor bu nasıl sığır bir halk diyerek köye iniyor ve yüksek bir yerden halkına sesleniyor , kullarım var mı bir sikintiniZ? İçlerinden bir köylü " padisahim herşey hoş güzelde köprünün ortasinda bir yığılma oluyor uzun kuyruklar oluşuyor çok bekliyoruz, orta tarafa bir adam daha koysaniz çok iyi olur' demiş. Toplum sklmeyi kabul ettikten sonra sigaraya 100 TL zam gelse ses etmeyip alacak çok.
30 Yorumla
+1 yılHerkes içen düşünsün demiş. Bizim toplumumuzun kendi cebine dokunmadığı sürece yanlışa yanlış denemesine en iyi örneklerden biri de bu işte 'içen düşünsün' traji komik bir haldeyiz gerçekten. Sigara kullanmıyorum ancak olay sadece sigara değil ki, birçok şeye zam geliyor, vergiler günden güne ağırlaşıyor. Çaya zam geldiğinde de içen düşünsün diyelim o zaman? Ne bileyim mazota geldiğinde alan düşünsün diyelim mi? Elektriğe geldiğinde mum ışında duralım daha iyi olmaz mı? Böyle sığ bir düşünce anlayışı görmedim ben ya. Çok kötüye gidiyoruz, lütfen açın gözünüzü..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Para & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gelsin gelsin :) Seçim öncesi durulmuştu bilerek bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yoktu. Gelir demek üretim olacak yerde zam oldu.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bıraktıysam herkes bırakır. İçmeyin gerçekten içmeyince anlıyorsunuz. Piyasa öyle işliyor ki bilinçaltına yıllarca ince ince işliyorlar örn filmde evde cam çerçeve vazo bırakmaz kırar sinirden sonra bir dinginlik sigara yakar. Bu tarz algılar. Bir de imkansız hayatının her döneminde isteyeceksin algısı yaratıyorlar. Yalann. Bunları yıkarsanız gerçekten kurtuluyorsunuz. İşin Hükümet konusu tam bir fiyasyolar. Devlet zaten sigara alkol tekelini canı gönülden döndürüyor. İşine geliyor. Ama her zaman ki gibi zamlar 5kat ötv 1kat kdv ha birde mıçımın bandrolünü ekleyim halk mıçsın ben üretmeyem yatam kafasında. Kimse hökümet bizi düşünüyor pembe hayallerinde olmasın. Günümüz şartlarında sadece hayal olarak kalır
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDöndürüyor. Ötvsi kdvsi 5kat mıçımın vergisi bandrolü falan ha bunu 20 yapam üretmiyem yatam halk mıçsın. Zam zam zam. Nasıl olsa ses çıkaramıyorlar kafasındalar. Kimsr hükümet halkı düşünüyor diye pembe hayallere dalmasın😂
Zehir zıkkım içsinler diyeceğim de zaten yaptıkları da o.. Bari bizim nefes almamıza mani olmasalar açık durakta otobüs beklerken bile boğuluyorum. Zamlar yetmez kapalı alanda olduğu gibi halka açık alanda da içmek yasak olsun herkes evinde içsin ya da kamusal yerlerde zehir odaları yapılsın oraya doluşup birbirlerini boğsunlar..
51 Yorumla- +1 yıl
Helal.
Ne yarın sabahı akşam üzeri aldım zamlı şekilde. 3 TL zammı olur yeni yaptılar zaten 2 TL zam. Söve söve içtim 😒
320 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun. Yarın bende zamlı şekilde satıcam 😁😀
- +1 yıl
Kent drange blue içiyorum.
Satışını da ben yapıyorum 😀 - +1 yıl
Kent kaliteli sigara 😁😎
- +1 yıl
Bırakırsan ne mutlu 😀
- +1 yıl
Sor bakim 🙄
- +1 yıl
Yok daha gelmedi onlara. Yarın sabah gelir.
- +1 yıl
Ahahaha bakkal amcalar kar yapıyor 😁
- +1 yıl
Dur sakin ol 😀😀 belki zam gelmiştir benim haberim yok. Yeni uyandım sayılır ben 😁😁
- +1 yıl
Ahahaha benim grup kent rotmans 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne demek görevimiz 😛
Bende sigara kullanmıyorum ama gelmesin, insanların sağlığını zam ile duzeltemezsin, nikotinin bağımlılık yaptığı bilinen bir gerçek tibben o insan o maddeyi birakamiyor kolayca zam yapmak sömürmektir. Terör örgütünün kaçak sigaralarina insanları yöneliyorlar. Buradaki yorumlara bakıyorum gelsin ne de olsa kullanmıyorum vs. Bu ülkenin sıkıntısı zaten bu, bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti sadece zararı kendisine dokununca konuşan bencil insanlar yuzunden bu haldeyiz
10 Yorumlaohh iyi oldu gelsin az daha içimin yağları eridi valla pis pis heryerde onun kokusunu çekmek zorunda mıyım ben avukatla görüşürken ofiste 2 kişi + avukat paketi bitirdiler ben otururken karşılarında ayrıca burnumu kapatıuorum hani rahatsız olduğumu da görsünler diye ama yok hala devam dumanıda üflüyor bide sürtüq neyse mk avukatta acayip yakışıklı bişey ama evliymis bizdeki şansa sıçıym ayda yılda bir kere birini beğendim bırakııp gitmeyi denedim seni yüreğimden çıkaramadım aaah
21 Yorumla
+1 yılBütçe açığını ve milletin mevduatında faizde olan parayı vergi yoluyla sigaraya vb şeylere zam yaparak devlet eline geçirmeyi yol ve yordam olarak gören, bir nevi milletin cebindeki parayı gasp eden yetkililerin anasınınaminda yanık sigara söndüreyimmmmm emi 🚬
00 Yorumla
+1 yılNe sabahı gece 12den sonra uygulandı 😳Sigaram an itibari ile 16 lira. Marlboro veya parlament içen birini bulursam evlenebilirim bence 🤣🤣 Şaka bir yana sigarayı bırakıp nargileye geçmeyi düşünüyorum. Içen varsa tavsiye alabilirim 😎
10 Yorumla
+1 yılNe kadar zam yaparlarsa yapsınlar , almaya devam ediypruz
50 Yorumla
+1 yılDaha poset in taban fiyatının o.25krş oluşunu hazmedemeyen bu millete bir de sigara ağır bir darbe oldu ama buna karşı gelmezler içerler 😏
Neyse ki sigara kullanmıyorum.. 💯✔😊40 Yorumlabana ne ben ne düşünecem be onu içen kendini zehirleyenler düşünsün. hayır burdan eleştiriyor diğer yandan sigara yüzünden hasta olan insanların devlete olan maliyetini hiç düşünmüyor.
42 Yorumla- +1 yıl
benim hatırladığım kadarıyla 2012 de kaç yıl önce tekelden 22.6 milyar ötv aldı devlet sadece sigaradan 18.4 milyar tl ne yükünden bahsediyorsun devletin kasasını tiryakiler dolduruyor
- +1 yıl
Sigara yüzünden hasta olan insanların devlete maliyeti mi? Sen türkiyede hastaneye gittin mi acaba hiç, attığın adıma para veriyosun zaten fazlasıyla. Sigara içenler zaten dünyanın vergisini veriyo ülkeyi kalkındıran kim allah aşkına sen misin de bide gelip hasta insan yük oluyo diyosun.
Çok iyi olms kimse sigara İçmesin kendini bilmez insanlar yüzünden bizde pasif icici oluyorm haram olsn hakkmz onlara
79 Yorumla- +1 yıl
Amin.
- +1 yıl
Katılıyorum,, bir de üstümüz sigara dumanı kokuyor onlar yanımızda içince
- +1 yıl
Kötüler dusuncesizler düşünseler kendilerini zehirlemezler
- +1 yıl
Şirkette hamile bir arkadaşım karnı şiş sigara içiyordu, buna bir kızdım, dedim yazık günah kendine acımıyorsan çocuğuna da mı acımıyorsun dedim. kadının dünya umrunda değil di arkadaş öldürmek istiyorsan doğurma o haltı da yeme var ya ayar oluyorum böyle cani kadınlara
- +1 yıl
Aynen ya duygularıma tercüman oldun😊
- +1 yıl
Bende sana😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılsigara sayesinde iki kere ölme şansı yakaldım olmadı... ulan bırakın bu bok ülke de en azından ölmeye bir şansımız olsun ölürken bir tribimiz olsun. her kuşu öptünüz leylek kaldı değil mi? bir de destek olanlar yok mu? neşet ertaşın o efsane ayarı geldi aklıma bilen bilir..
00 Yorumlaİyi ki sigara içmiyorum. Yoksa bu zamlarla verilen paraya yazık.
00 YorumlaVergilerle ayakta durmaya çalışan bir ülke daha nereye kadar gideriz bilmiyorum
30 Yorumla
+1 yılYenı fıyatlar yarın sabah itibariyle gecerlı ama bızım ac gozlu bakkalımız zamın geldıgı an ben bakkala gırdım zamlı fıyattan satmaya kalktı cıktım almadım ne ac gozlu ınsalar var sikayet mı etsem acaba
310 Yorumla- +1 yıl
8 bin TL cezası var.
- +1 yıl
Neysekı bızde allah korkusu var mahalleye yenı a101 ve bim acıldı bakkal battı zaten 😂 bı sigara alıyodum onuda almam artık ordan
- +1 yıl
3 lira kazanıcam diye müşteriden oluyorlar işte
- +1 yıl
Aynen bakkallar aç oluyo 😂
- +1 yıl
Bilmem mi 😀 ben satıyorum onlara sigarayı 😀😀
- +1 yıl
Valla mı bu postu daha once gorseydım bı kutu kentswiç 😂 sipariş ederdim zamsız olanında
- +1 yıl
İşte bakkalarda böyle düşüyor. Akşam 5den beri telefonum susmadı. Sigara getir alalım. Niye söylemedin. 3 lira zam mı olur mk 🤣🤣 gibi gibi
- +1 yıl
Sana bol kazançlar sigara mı degıstırdım 🤣 aksam okadar zammı olurmuş camel naneli basladım ondan da bosey anlamıyom bu zamlar bana sıgarayı bıraktırcak 🤣🤣
- +1 yıl
Haydaaaa 😒😒
Kenti bırakmak oldu mu şimdi. İki gün sonra onlara da zam gelecek. İnsan en güzel dostunu satar mı 😁 - +1 yıl
Diyorum ya bu zamlar bana sıgara yı bıraktırıcak 🤣🤣🤣
+1 yılSigara değil rtük var cıs; çiçek o 🤧 artık bu zamların pasif kullanıcılara da zamanla bindirileceğine inanmaya başlasak mı ki.
40 Yorumla
+1 yılAh ah yaktı bu zamlar beni içim kan ağliy 🤧🤧🤧 hayat çok zor bea ayıp ettiler zaten bandrolü 5tele olan maldan ne beklersin tütün saracam yakında bir cuğara içirmediler ağız tadıyla 😭
21 Yorumla- +1 yıl
Lan sadece kente felan mı gelmiş zam gerisi nerde
150 tl zam birden gelsin de şu iğrenç maddeye bulaşanlar ellerini süremesinler.
Evleri, odaları, ağızları, elbiseleri ne varsa hem b. k gibi kokuyor hem de içmediğimiz halde sağlığımıza da zarar külliyen.10 Yorumla
+1 yılFakat nasıl da iyi oldu bu zam :D İnşallah topunuz sigarayı bırakırsınız çok amin allahıma
63 Yorumla- +1 yıl
hiç yakıştıramadım size sigaraya gelen zama sevineceğiniz beni şaşırttı çünkü sigara bana göre bir çok insandan daha iyi teselidir benim için ben sigaraya 12 lira veiryorum 1 gün yanımda harıl harıl yanıyor bir insana 12 lira versen ne olacağını bilemem sende bilemesin çünkü sigara yüzüne söyler insanlar değil
- +1 yıl
@pulliana sigara bırakılırmı ALLAHINI seversen ya sevgilin terk etse direk annene babana mı söylersin hayır paket yersin resmen mesela takımın yenildi birine sarılıp ağlarmısın yok gene sigara mesela üzücü bir durum gelişti ne yaparsın bağırıp dertini mi anlatırsın yok gene tek dostun sigaraya sarılırsın yalansa yalan de
Para & Ekonomi konusunda 497 cevap paylaştı. Levent Kırca skeci aklıma geldi zam değil bu zamcık. Enflasyonla topyekûn mücadele bitti şimdi vatandaşla topyekûn mücadele başladı, hamd olsun...
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılbu sitede ne kadar canım var, oh iyi olmuş 500 tl olsun diyenler vs vs. ha sigaraya zam gelmiş ha başka bişeye!
milleti o kadar çok alıştırdılar ki herkese normal geliyo artık zamlar! ulan canım cebinde para eriyo pul oluyo, enflasyon 3 hanelere gelmiş devlet tek haneli rakam söylüyo, hedef 2023 dedikleri Türkiye'nin israile devredilme tarihi..
şu an parsel parsel satıldı zavallı ülkem, AKP ye oy verip bunları başımıza getirenlere hakkım sonsuza kadar HARAM olsun.10 Yorumla Sigara kullanmıyorum umarım insanların bırakmasına ön ayak olur sigara zaten ülkemize savaşlarda askerimize alıştırıldı ve şu an dış ülkeler bundan milyarlarca kazanç sağlıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke kimse içmese. Faydaları: Yerlerde izmarit görmeyiz, havayı kirletmeyiz, devlet sigara ithal etmez ve cari açık biraz kapanır, milletin parası cebinde kalır, bundan dolayı olan sağlık sorunları azalır ve sonraki nesillere kötü bir dna bırakmayız. Aklına başka gelen yazsın.
00 Yorumla
+1 yılDaha 3 ay oldu mu ki zam geleli tekrar verdiler zamı aynı osmanlı son zamanında duyumi umumiyede tütünden alınan vergiler gibi
20 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılYazdıklarım olsun 1 ayda 5 tl zaman 2002de bır paket sıgara 3 tl ıken suanda 15 tl ekonomisini super enflasyon cok ıyı yazık mıllete garıbanın bır sıgarası var oda nehaldeyız kacar ıcmeye dıyorlar nasıl ıcmesın mıllet zaten ekonomisini kımden strese mıllet bırde bukadar zam
00 YorumlaTütün içiyorum ve bence bazı tütünler tekelden daha güzel tekel sigaraları bozdular zaten içilmiyor ondan dolayı tütün içiyorum arada bir nargile içiyorum bide o kadar
01 Yorumla
+1 yılohh, paleolitik çağa soktun kardeş.
sigarayı bırak, doğalgaz kullanma, elektrik yakma, suyu açma; bunlar mağara fiyatlarının artacağının habercisi11 YorumlaSene başından bu yana bıraktığın sigarasız hayat ile kaliteli yaşamı yakaladım, sonrasında biraz kilo verdim ve spor a başladım şuanda çok iyiyim ELHAMDÜLİLLAH
01 Yorumla2 sene önce Fransa'ya gitmiştim. 1 haftalığına. Marlboro ya 7 eur verdim bir hafta boyunca her gün. içime oturmuştu. sanırım Türkiye'de de aynı fiyata getirecekler bu gidişte :(
00 YorumlaSigara kullanan kişilerin bu zaaflarından istifade eden sömürgeciler size de iyi geceler 😡
40 YorumlaKeske altin fiyatinda olsada kimse icip zehirlemese ne kendisini nede cevresini
31 Yorumla- +1 yıl
Onada bir cozum bulunurdu elbet :D
+1 yılValla istediği kadar yapsınlar biz almaktan vazgeçmeyiz hele söz konusu sigaraysa
30 YorumlaElektriğe zam, suya zam, doğalgaza zam, sigaraya zam.. Zambada zam zam
32 Yorumla- +1 yıl
Zamazam 😂
+1 yılHerşeye zam yapıyorlar ama asgari ücrete bu kadar zam yapmıyorlar.
30 YorumlaDestekliyorum zammı :D ilişki yaşadığım bir çok kadın sigara kullanmakta ve hiç hoşuma gitmiyor. Mümkünse 50TL den aşağı satılmasın.
10 YorumlaNwdiyelim yıllardır aynı şeyi diyoruz allah topunun belasını versin 20 lira yap kurtul ya kendine yeni bir saray yap
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi olmuş, biraz daha zam rica edeyim.
Babamın ve o'nun sigarayı bırakmasını öyle çok isterdim ki...10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSigaraya zam gelsin. Bence gayet iyi bir olay. Sigara yüzünden sönen hayatlar. Ömrünün geri kalanini sakat gecirenler azalir belki.
10 Yorumla Sigara içmiyorum, sigaraya büyük talep var zam geldikçe sigara içimi azalmıyor yine devam ediyor halk.
3 tl belki bir kişinin canını yakmaz fakat, Türkiyede günlük 20.000.000 kişi sigara alıyorsa, bu günlük 60.000.000 TL cebe girmesi demek.00 YorumlaYuh yaa paramızla rezil oluyoruz
41 Yorumla- +1 yıl
Parayı veren düdüğü çalar 😁😀
Büyükşehirleri kaybedince açığı bir şekilde çıkartmaları gerekir. Beyaz çayın parası nasıl çıkacak
20 Yorumla
+1 yılsigaradan daha önemli bircok temel ihtoyaca zam geldi onlar konusulmaz surekli sigara konusulur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamlar sayesinde bir tanıdığımız sigarayı bıraktı ve sağlığına kavuştu. Hatta bize demişti , "sigara fiyatları ucuz kalsaydı bırakamazdım" diye.
Yani zamların bir yararı var.20 YorumlaYa sabah sabah bu ne biçim şey bok mu saralım ne istiyolar bizden
21 Yorumla- +1 yıl
:D :D
+1 yılAllah'a şükür başlamamışım Yoksa günde 30 lirayı nasıl çöpe atabilirim ki
20 Yorumla
+1 yılbize işlemez tiryakilere ne yaparsan yap o b'ku içeriz.
20 Yorumla
+1 yılSu çiçekli sansürümsü saçmalığı gördükçe inadına yakasım geliyor. Tütüne geçtim tütüne de zam gelene kadar sorunsuz bir haldeyim.
00 Yorumla
+1 yılAlkolikler ve tiryakiler olmasa ülke batar. Şerefsizler üçün birini alırlar bundan sonra kaçak sigaraya veya tütüne dönmeyi düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılKrizin faturasını beyaz türklerden çıkarıyorlar.
Sigaraya zam,
Alkole zam.
Tuvalet kağıdına zam
Deodoranta zam
Parfüme zam.
Zama zam.00 Yorumla
+1 yıl💁♂️
00 Yorumla
+1 yılşaşırmıyorum..
samsun 14
marlboro 15..
iki güne marlboro parliament e de zam gelir :)10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 676 cevap paylaştı. Amaçları sigara kullanımını azaltmak değil içen her türlü içeceği için paranın nereden geleceğini biliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılDurmak yok yolmaya devam... nasıl eğleniyormuyuz üretim sıfır anca zam vergi ülkeyi ayakta tutamazlar böyle
00 Yorumla
+1 yılSigara ve tüm tütün ürünlerine zam gelmesi beni etkilemiyor.
Aksine tam isabet olmuş.
Zirâ para verip kendi bedenine bile isteye zarar vermek akıl sahibi bir kişinin yapacağı birşey değildir.20 Yorumla
+1 yılbir keyfim o vardı onu da bırakıcam artık
42 Yorumla- +1 yıl
O duruma geldik maalesef
- +1 yıl
Üzücü
Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Eeee bir keyif cigarası yakmak hazineden sorumlu damadın da hakkı bu zammın üstüne keyip purosu bile yakışır 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılŞuracıkta laykladığım çok tatlı bir post vardı.
(Sigara stoğu yapmalıydım. d)
Yeni bir şeyler söylemek gerekirse, kanka ben bıraktım ya. .
Harbi bıraktım ama her an başlayabilirim.
şu an okkalı bir küfür edesim geldi ha.10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılben para verip zehirlenecek kadar salak değilim olanlar düşünsün 😂
30 Yorumla - Devamını Gör (277)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne