• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

Diyanet, "Erkekler dar pantolon giymesin" dedi. Düşünceleriniz nedir? (Sayfa 3)

azbuka
azbuka Takip Et
Master Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
33
Yapay Zekaya Sor
Diyanet, "Erkekler dar pantolon giymesin" dedi. Düşünceleriniz nedir?
Sosyal Medya Soruları Nedir Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

114

Cevap

108

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • Budefakesinoldu
    Budefakesinoldu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl

Ben giymelerinden yanayım

1
    0 Yorumla
  • Sankibir06
    Sankibir06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

Evet azdiriyosunuz bizi

1
    4 Yorumla
    • Moses17
      Moses17
      +1 yıl

😂😂😂 diyanet erkeklerin saglik acisindan dar giymesinler dedi malum bolge sikisinca olmuyo

Yorumla
    • Sankibir06
      Sankibir06
      +1 yıl

@Moses17 saglik acisindan yakisikli erkekler yasaklansin

Yorumla
    • Moses17
      Moses17
      +1 yıl

O senin elinde o yasagi kendin koy 😉

Yorumla
    • Sankibir06
      Sankibir06
      +1 yıl

@Moses17 erkeklere de tesettur gelsiiiin!!😅

Yorumla
  • RadiX_2
    RadiX_2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 66%
    +1 yıl

Neden? Ondan da tahrik olan birileri mi varmış?

1
    0 Yorumla
  • hanımefendiymişizzz
    hanımefendiymişizzz Takip Et
    Yoda Yaş: 25
    +1 yıl

İslamda dar kıyafet yok hükmündedir

1
    15 Yorumla
    • Darkpainn
      Darkpainn
      +1 yıl

Dar kıyafet giymek günah mı İslam'da

Yorumla
    • hanımefendiymişizzz
      hanımefendiymişizzz
      +1 yıl

Yok hükmünde olduğu için günaha giriyor

Yorumla
    • Darkpainn
      Darkpainn
      +1 yıl

Ben normal giyiyorum kgme oranlı tam yapışmayan. Arkadaş dar giyiyor onun için sordum 😁😁

Yorumla
    • hanımefendiymişizzz
      hanımefendiymişizzz
      +1 yıl

Anladım 😄

Yorumla
    • Fursani
      Fursani
      +1 yıl

Deliliniz nedir

Yorumla
    • hanımefendiymişizzz
      hanımefendiymişizzz
      +1 yıl

Alimlerin bu konu hakkındaki yorumları

Yorumla
    • Fursani
      Fursani
      +1 yıl

Dinde haram helal.. nassa dayanmali..
      Nass kitap sunet ve kiyasdir..
      Delil lazim.. sahsi gorus degil..

Yorumla
    • hanımefendiymişizzz
      hanımefendiymişizzz
      +1 yıl

Biliyorum zaten alimlerin görüşleri kıyasa giriyor. Bu yüzden böyle emin konuşuyorum

Yorumla
    • Fursani
      Fursani
      +1 yıl

O kiyas ettikleri.. deliler nelerdir. Hangi ayet ya da hadis..
      Ondan haber ver...

Yorumla
    • hanımefendiymişizzz
      hanımefendiymişizzz
      +1 yıl

Kardeşim sizin görüşünüzle benimkisi aynı olmayabilir saygı duyarım

Yorumla
    • Fursani
      Fursani
      +1 yıl

Afrikada cogu insan ince bir tul ile yasiyor.. ve musluman..
      Ibadetini de yapiyor...
      O din bu din degil mi..

...
      Toplumu daha iyiye sevketmek icin soylenen seddi zerai cibsinden seyler.. haram olmaz. Haramdir denilmez..
      Daha munasibtir denir...

Neyse

Yorumla
    • Fursani
      Fursani
      +1 yıl

Bu dindir. Senin benim gorusum diye bir sey olmaz..
      Haram belli helal belli..

Yorumla
    • azbuka
      azbuka
      +1 yıl

@Fursani sorularlaislamiyet.com/erkeklerin-vucut-hatlarini-belli-eden-dar-elbise-giymesi-caiz-midir

Burada anlatıldığına göre bir hadise dayanarak dar giymenin mekruh olduğu söyleniyor bilginize.

Yorumla
    • hanımefendiymişizzz
      hanımefendiymişizzz
      +1 yıl

İnsanlarla tartışmayı sevmem. Bildiğimi söylerim susarım. Bu yüzden senin görüşün sana benim görüşüm bana

Yorumla
    • Fursani
      Fursani
      +1 yıl

Mekruh.. haram degil.. tedbir amacli..
      Ben de bunu anlatmaya calisiyorum

Yorumla
  • Serbia
    Serbia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Diyanette kafasına göre takılıyor

2
    0 Yorumla
  • let_ıt_to_be
    let_ıt_to_be Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Sakat bunlar takmayın

1
    20 Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Dar pantolon kadına da zararlı erkeğe de zararlı. Kadına zararlı cinsel organ sıkışıyor bacaklarda batığa sebep oluyor. Erkeklerde testisler sıkışıyor içeride hava sirkülasyonu olmadığı için sıcağa maruz kalıyor bu da spermlerin bozulmasına sebep oluyor. Spermler en iyi vücut ısısında yaşar. Ben erkek olsaydım yazım atlet bol şort ve parmak arası terlik dışında hiçbir şey giymezdim.

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Diyanetin olaya senin gibi bilimsel baktığını düşünüyorum. Onların derdi başka

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Düşünmüyorum*

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Ha eğer dersen ki erkeklerin cinsel organı belli oluyor. Bu da geçerli bir sebep. Milletin gözüne gözüne sokmaya gerek yok. Kadının da erkeğin de adaplı giyinmesi lazım. Aşırı açmaya frikik vermeye ya da cinsel organı kabak gibi çıkarmaya gerek yok erkeklerin dar pantolon giydiğinde ortaya çıkan olayın benzeri kadınlarda da bir ara akım oldu “deve toynağı” akımı bana göre kadında da iğrenç erkekte de iğrenç tabi kimse araplar gibi de giyinmesin ama o cinsel bölgeler bu kadar meydana çıkartılmamalı.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Bunun benzerlerinl belediye otobüs ve metrolarında bacaklarını açarak oturan erkekler de yapıyor. Çadır kuruyor pezzevenk sanki sen de vardı

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Zevkler ve tarzlar asla tartışılamaz

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Belli bir yerden sonra tartışılır. O zaman isteyen anadan doğma gezsin. Teşhirciliği sevmem. Ve teşhircilik de yasak.

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Bu konuyu bence fazla abartıyorsun, şimdi kalkıp buna yasak mı getirsinler.
      Mukayese edilemez mümkün değil, isteyen istediğini giyer.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Bu ülkede diyanet dedi diye bir şeyler yasak olmaz ki. Diyanet konuşurken müslümanlara göre konuşuyor. Yasal olarak suçlu bulunması için o insanlar kendilerine teşhir etmeleri lazım. Ve kılık kıyafet özgürlüğü var evet ama bir kimsenin toplum içinde “uygunsuz” denilecek şekilde bir şeyler giymesi yasak. Mesela adam var cinsel organı belli oluyor pantolonundan kadın var aynı şekilde henüz böyle bir durumla karşılaşmadım ben. Birisi o adamı/kadını şikayet edebilir. Bunu günah diye edemez. Sadece kendisini “teşhir” ettiği için edebilir. Bir kadının askılı giymesi, şort mini giymesi teşhircilik değildir. Cinsel organlarını belli edecek kıyafet giymesi teşhirdir. teşhircilik yapıyor diye şikatetçi olmaya hakkı var. Ama kimse kimseyle muhattap olmamak için de şikayetçi olmaz. Yoksa adı yobaz olur senin istediğini giyme hakkın elbetteki var ama başkalarının da haklarını çiğnemeden giyinme hakkın var. Yoksa otobüse plates taytı giyen dayılar da binsin o zaman ya da külotla donla binelim o zaman. Yasaların uygulanış biçiminç

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Yasaların uygulanış biçimini o ülkenin yaşayış biçimi gelenek göreneği dini kültürü belirler.

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

İlginç, bu duruma normal yaklaşmıyorsun; bir şey diyemem bunun üzerine ancak sanki sende izi kalmış bir durum gibi bu.
      Bunun yanında Türkiye Cumhuriyeti hukukunda hiçbir şekilde bir kültürün veya bir geleneğin (islam da dahil) müdahalesi olamaz çokta açık bir şekilde Atatürk- ateist rasyonel bilim anlayışını Türkiyeye getirerek bunu ispatladı.

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Ateist olabilirsin başka dinden de olabilirsin. Ama giyim meselesine dikkat etmen gerekir ahlak dine bakmaz inanca bakmaz. Dinsiz olman başka bir dinden olman ahlaksız olduğun anlamına gelmez. Bunun bende bıraktığı bir iz yok. Bir yasa koyulurken o ülkede yaşayan vatandaşın değerlerine yaygın inanca göre ahlak kuralları çerçevesinde kanunlar koyulur yasaklar belirlenir. Mesela hukuk fakültelerinde islam hukuku da verilir Roma hukuku yanında. Şöyle düşün adam çoluğu çocuğu karısı bir yere gidiyor seyyahat ediyor vs adamın/kadının teki gelmiş her yeri meydanda yol soruyor bir şey soruyor. O adam demeyecek mi ya çekil şuradan git üstüne bir şey giy diye. Yani “AİLE VAR AİLE” olayı. Baban Türk değil (küçüküğünü de düşün) babanı hiç uygunsuz giyimde bulunduğunu gördün mü? Ben kendiminkinde görmedim. Adam gibi pantolonunu giyer öyle gezer.

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Petrarch Aligheri, Washington ve diğer aydınlanışın çocukları ne de iyi diyorlar değil mi?
      “Toplumlarda düzeni, hoşgörüyü ve saygıyı bitiren ‘saplantılı aile’dir”

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Allah aşkına bu nasıl bir saplantıdır üstüne kendi aklınızca gereğini giymiyor diye böyle mi yaklaşacaksınız?🙄🙄

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Bak o dediğin aileyi bilmiyorum. Saplantılı da değilim. Ben olaya dikkat edersen İslamiyete göre bakmıyorum. Çünkü sadece müslümanların uyması gereken bir şey değil. Ben olaya 1. Sağlık açısından baktım. 2. Toplum ahlakı olarak baktım. Amerikadaki adamı örnek veriyorsun Amerikada metroya donla gelip bindikleri bir günde var. Aynısı Avrupada da var. Ben Avrupada ya da Amerikada yaşasam Müslüman Türk olmasam bile ama aynı karakterde ve düşüncelerde olsam yine giymem metroda donla gezmem. Herkesin oturduğu o koltuğa korumasız bir şekilde oturmam. Her türlü mantar enfeksiyon falan kendini korumasız bırakırsın Yine Avrupanın Amerikanın değişik yerlerinde baştan aşağı kapalı kadınların otobüse toplu taşımaya binmesinl bir yerlere girmesini istemiyorlar. Bu da o bölgedeki insanların islami terörle sürekli karşılaşması ve abartılmış yanlış yönlendirilmiş medyası yüzünden o insanların güvenli gerekçesiyle buna karşı olmalarını ben kendim müslüman olarak doğru buluyorum. Çünkü kendilerince haklılar çarşafın altında ne var bilmiyorsun kadın mı adam mı bomba mı ne? Yine Orta Doğudan Türkiyeden giden insanlar var orada yaşayanlar onlar da çocuklarını herkesin gittiği okullara yollamıyorlar Müslüman okulu istiyorlar. Bence bu da yanlış. Sen müslüman okulu istiyorsan git kendi ülkende yaşa. Gittiğin ülkenin de yapısına değerlerine yasalarına saygılı olman lazım uyman lazım. Adam sen onun ülkesine geldin diye sana özel bütçe ayırıp arazi ayırıp müslüman çocuklar için özel okul yaptırmak zorunda değil. Ha ibadet edebilirsin. Ama gel orta doğuya hristiyanlar rahat rahat ibadet edebiliyor mu ben inanmayacağım diyebiliyor mu? Kendileri o laik ortamı sağlamıyor. Benim kıyafet darlığıyla ilgili dediğim şey laiklik meselesi değil. Ahlak meselesi hak meselesi. Sen tamam giy ama karşındakinin de bu manzarayı görmeme hakkı var. Ve yine başka bir hak ihlalinden bahsedeyim mesela tiktok azar reklamları ben yasaklamama rağmen google dan ısrarla karşıma çıkıyor. Görmek istemiyorum ama çıkıyor

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Yazında 18. Asırın modern ve yüksek fikiri benimsemiş Amerikası ile bugün Arap emirliğine sürünen amerikayı bir tutmak ile yazının başında başlıca bir hata yaptın. Washington yüksek bir demokrattır, bunu söylemen çok saçma

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Demokrat falan değil hiçbir ülke yüzde yüz demokrat olamaz. Demokratlık seviyesi yüksektir sadece o da Türkiyeye göre İslam ülkelerine göre. Ama onlarda da demokrasinin askıya alındığı kısıtlamaların olduğu zamanlar olur. Yazdıklarımda hata yok. Kamu/sokak herkesin bulunduğu bir yer herkesin ortak paylaştığı bir yer o yüzden de giyimine oturup kalkmana telefonla konuşurkenki ses yüksekliğine de dikkat etmen lazım. Her yerde her şekilde özgür değiliz bunu böyle düşünen magandalar ülke benim değil mi la kavşakta drift yaparım diyor toplu taşımada çadır kuruyor. Hiçbir şey şey yokken haybiyeden gürültü kirliliği yaratıyor. İnsan içinde öpüşmeye ön sevişmeye başlıyor. Her yerde fazla açık saçık giyiniyor. Kadın içinde erkek içinde iyi ayarlanması lazım. Bugün Türkiyede bir olaya karışsan mahkemeye takım elbise giyer gidersin başka ülkede de öyle orada neden daracıcık jeanle ya da mini kot şort/etekle giremiyoruz? Giyim insanlar arasındaki ilişkiyi de belirler. İnsanlar tarafından ciddiye alınmak sözünün dinlenmesini istiyorsan giyiminde belli kurallara göre olmalı. Yani giyim önemli topluma kendimizi ifade etme aracı bir yerde sürekli vücudunu ön plana çıkartarak gezenler kim fahişeler Türkiyede yok ama dünyada da erkek striptizciler.

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Sana devlet statüsü demokrat demedim. İyi oku. Adam için söylüyorum onun kurduğu Amerika emperyalizm karşıtı bir politika izledi şimdiki Amerikanın rezalet olduğunu bende biliyorum

Yorumla
    • 4N1_53M3NF4M
      4N1_53M3NF4M
      +1 yıl

Adamı tanımıyorum ben hiçbir ülkenin yüzde yüz demokrat insan haklarına gerçekten değer verdiğini düşünmüyorum. Basının her ülkede gerçekten özgür olduğunu düşünmüyorum güçlü olan ülkeler bunu güzel maskeliyor.

Yorumla
    • let_ıt_to_be
      let_ıt_to_be
      +1 yıl

Pekala o zaman bunu uzatmaya gerek yok. Kim olduğunu ve nelere imza attığını öğrendikten sonra devam edebiliriz

Yorumla
  • JoNaThaN34
    JoNaThaN34 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

dar pantolon eşofman giyip çıkmak hoşuma gitmiyor

0
    0 Yorumla
  • XgreyX
    XgreyX Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Bencede giymesinler. Tabi kendi tercihleri 😂

0
    0 Yorumla
  • EvcilDana
    EvcilDana Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 52%
    +1 yıl

Doğru demiş
    İyi demiş

0
    0 Yorumla
  • Myystic
    Myystic Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

Bencede dar giymesinler. 😂

0
    0 Yorumla
  • SelinOzsoy
    SelinOzsoy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

Evet ya giymeyin yakışmıyor.

0
    0 Yorumla
  • ʙᴇɴʟᴇᴠᴇɴᴛɪsᴇᴠɪʏᴏʀᴜᴍ
    ʙᴇɴʟᴇᴠᴇɴᴛɪsᴇᴠɪʏᴏʀᴜᴍ Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

Güzel giymeyin. Hoş kıçlar görmeyelim

0
    0 Yorumla
  • TheLaady
    TheLaady Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Çirkin, bence de giymesin.

0
    0 Yorumla
  • imamamaseneczacıde
    imamamaseneczacıde Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 30%
    +1 yıl

Kesinlikle giyinmemeli. İnsan kusacak gibi oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Ansur
    Ansur Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Hayret ilk defa doğru bir şey demişler söfksld

0
    0 Yorumla
  • GADDARR_
    GADDARR_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 47%
    +1 yıl

Bu gün cumaya gittin belli 😅

0
    0 Yorumla
  • KELEBEKKADIN
    KELEBEKKADIN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Bencede giymesin igrenc gozukuyorlar 😃

0
    0 Yorumla
  • Haunters
    Haunters Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Tek sorun bu demi ülkede :/

0
    0 Yorumla
  • _HonkiPonki_
    _HonkiPonki_ Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 41%
    +1 yıl

Bazı erkeklere de yakışmıyor yahu sksjks

0
    3 Yorumla
    • zibidygonzales
      zibidygonzales
      +1 yıl

sende mi erkeklerin poposuna bakıyorsun çok ayıp

Yorumla
    • _HonkiPonki_
      _HonkiPonki_
      +1 yıl

@zibidygonzales bakmıyorum:)

Yorumla
    • zibidygonzales
      zibidygonzales
      +1 yıl

ha tamam o zaman :D

Yorumla
  • greenprofessor
    greenprofessor Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 36%
    +1 yıl

Modaya gelene kadar neler var düşüncesindeyim.

0
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 484 cevap paylaştı.

Bizim gibi şort etek mi giyecekler

0
    0 Yorumla
  • BeNsEniSeVeRiMsAnA
    BeNsEniSeVeRiMsAnA Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl

Giysin giysin gozumuz renkleniyo

0
    7 Yorumla
    • zibidygonzales
      zibidygonzales
      +1 yıl

pis sapık

Yorumla
    • BeNsEniSeVeRiMsAnA
      BeNsEniSeVeRiMsAnA
      +1 yıl

Kes

Yorumla
    • zibidygonzales
      zibidygonzales
      +1 yıl

senin gibiler yüzünden dar pantolon giyemiyoruz iğrenç iğrenç bakıyorsunuz

Yorumla
    • BeNsEniSeVeRiMsAnA
      BeNsEniSeVeRiMsAnA
      +1 yıl

Sorun yok bence 👌🏻

Yorumla
    • BeNsEniSeVeRiMsAnA
      BeNsEniSeVeRiMsAnA
      +1 yıl

Dar giysenizde giymesenizde bakiyoruz zaten

Yorumla
    • zibidygonzales
      zibidygonzales
      +1 yıl

güzel popolu olmakta suç :D

Yorumla
    • _HonkiPonki_
      _HonkiPonki_
      +1 yıl

@zibidygonzales ulan sksjks

Yorumla
  • Gazozagacii
    Gazozagacii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Ya bir kere yakışmıyor abi giymeyin ya

0
    0 Yorumla
  • Psikopatruhum
    Psikopatruhum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Bence de giymesinler çok itici duruyor

0
    0 Yorumla
  • Heisenberg_96
    Heisenberg_96 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 45%
    +1 yıl

Vaazı dar pantolon giyip de dinleyenlere gelsin 😂

0
    0 Yorumla
  • Anarchie
    Anarchie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Y*rrak mı giyek diyanet bey? diyeceğim onlara.

0
    0 Yorumla
  • Flrkrlrlr
    Flrkrlrlr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 46%
    +1 yıl

Erkeklere az bol kıyafetler yakışıyor zaten

0
    0 Yorumla
  • olmassboyleşheyy
    olmassboyleşheyy Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Pantolonsuz cikariz bizde 😂

0
    0 Yorumla
  • oykulukluu
    oykulukluu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

bence de hepsi boxer ile gezsin sgdfxc

1
    0 Yorumla
  • salihdiyebirisi
    salihdiyebirisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Yakışmıyor zaten ya :/

0
    0 Yorumla
  • CehennemdekiVodka
    CehennemdekiVodka Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Kimin ne giyceğinden onlara ne

2
    1 Yorumla
    • Caner070
      Caner070
      +1 yıl

Sadece dar giymeyin beden sağlığı için tavsiye de bulunmuş
      Uyarsın uymazsın adam karışmaz

Yorumla
  • Lord_Hell
    Lord_Hell Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Giymesin erkek adama yakışmaz

0
    0 Yorumla
  • Yamuşşşş10
    Yamuşşşş10 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Gündem konusunda 411 cevap paylaştı.

Hadi bakalım ateizler bunu açıklayın bakalım

1
    0 Yorumla
  • dalgakıran61
    dalgakıran61 Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Konu güzel işlendi. Giyilmesin.

0
    0 Yorumla
  • Müzeyyengibi_
    Müzeyyengibi_ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Onlara ne ya sacma sacma islerle ugrasiyorlar

2
    2 Yorumla
    • Müzeyyengibi_
      Müzeyyengibi_
      +1 yıl

Sen etme ama edene de karışma

Yorumla
    • Santingo
      Santingo
      +1 yıl

Banane ya

Yorumla
  • CatKing
    CatKing Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Gündem konusunda 451 cevap paylaştı.

Bu cuma kaçaktım neler olmuş öyle.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu ülke de yeminle dinden soğudum

3
    3 Yorumla
    • imamamaseneczacıde
      imamamaseneczacıde
      +1 yıl

Hep bahane. Adam sana -inanıyorsan tabii- dine ve sağlığa uygun olanı söylemiş. Şimdi ne alaka soğumak hem yememiş ki gizli paylaşım yapmışın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@imamamaseneczacıde ulan canım mahremiyetin korunmasını sağlamadığı için tesettür bilincine uymaz sence mahremiyeti ortmuyor mu? Sağlık konusunda bir şey mi dedim beyinsiz gizli olmamin dinle alakası yok istediğim dini özgürce yaşarım sana mi soracam yaprağım.

Yorumla
    • imamamaseneczacıde
      imamamaseneczacıde
      +1 yıl

Ancak hakaret edersin a*k cahili.

Yorumla
  • ᴉqᴉƃᴉʞɔᴉu
    ᴉqᴉƃᴉʞɔᴉu Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Gerçekten erkeklere yakışmıyor

0
    0 Yorumla
  • Duygusalkızlalala
    Duygusalkızlalala Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Çirkin duruyordu zaten iyi olmuş

0
    3 Yorumla
    • UrbanPlanner
      UrbanPlanner
      +1 yıl

Sanki diyanet giymeyin deyince giymeyecekler

Yorumla
    • Duygusalkızlalala
      Duygusalkızlalala
      +1 yıl

Gidecekler

Yorumla
    • Duygusalkızlalala
      Duygusalkızlalala
      +1 yıl

Giyecekler yani

Yorumla
  • Tesettürlübirkız
    Tesettürlübirkız Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Dar giymek uygun değil.

0
    0 Yorumla
  • Olgun10
    Olgun10 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Vardır bir bildikleri

0
    0 Yorumla
  • sohret_para
    sohret_para Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kesinlikle katiliyorum bugun yirttim ama kumasti

0
    0 Yorumla
  • Behlül_bieber
    Behlül_bieber Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Dar giyinmek isteyen giysin de ben sevmiyorum dar.

0
    0 Yorumla
  • Mopyabiniz
    Mopyabiniz Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

İstersem tayt giyerim diyanete ne a q?

0
    0 Yorumla
  • ALSalvatore
    ALSalvatore Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Diyanete gerek yok ben zaten giymiyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Dogru soyledi ne var ki bunda

0
    0 Yorumla
  • ArChaE
    ArChaE Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Bence de giymesin
    Spermlere etkisi büyük

0
    0 Yorumla
  • Greennnneyes1903
    Greennnneyes1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Bence de hiç hoş durmuyor

1
    0 Yorumla
  • Yıldızzkubra
    Yıldızzkubra Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Yapışan giymesin beylerr

0
    0 Yorumla
  • karadayi-0606
    karadayi-0606 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

tesizleri eziyor rahat değil

0
    1 Yorumla
    • karadayi-0606
      karadayi-0606
      +1 yıl

kumuş veya keten

Yorumla
  • Kanks3453
    Kanks3453 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Dıyamet dedıyse doğru dekıs kanks

0
    0 Yorumla
  • Spooky__angel
    Spooky__angel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Çok doğru demiş zaten olması gereken

1
    0 Yorumla
  • Minniemine
    Minniemine Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Dar giyim erkek sağlığı için kötü tabi

2
    0 Yorumla
  • Harith2
    Harith2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Sıra bizede gelmiş s. Kmeseler bari

0
    0 Yorumla
  • Revolution__
    Revolution__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Dini hükmü nedir bilmem ama hoş durmuyor fazla dar

0
    0 Yorumla
  • Irreversiblex
    Irreversiblex Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Kâle alan var mı bu hırsızları

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Haklı , giyme kardeşim dar mar , düzgün giyinin 😁

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Keşke modacılar söyleseydi😳

0
    0 Yorumla
  • Günebakançiçeği
    Günebakançiçeği Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Doğru demiş

2
    0 Yorumla
  • Burcuu85
    Burcuu85 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 30%
    +1 yıl

Ama yakışıyor😊

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Diyanet, "Erkekler dar pantolon giymesin" dedi. Düşünceleriniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Burak Özçivit erkek adam dar pantolon giymez demişti zamanında , siz ne düşünüyorsunuz :D? 3 cevap verildi
Erkeklerin Tayt ve dar pantolon giymesi? 21 cevap verildi
Koltuk altı kılını almayan erkekler hakkındaki düşünceleriniz? 21 cevap verildi
merhaba millet Kot pantolonun ve eşormanın altına ucu sivri köseli kundura giyen erkekler... 11 cevap verildi
Sizce erkekler dar pantolon giymeli mi? 61 cevap verildi
Erkeklerin dar pantolon giymesi hakkında düşünceniz neler? 70 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özel günleri sever misiniz sizin için önemli midir?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Yaz akşamı dondurma ritüelin var mı?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Gece gece nasıl içecek tüketirsiniz?
  • Siz de insanlardan hemen nefret eder misiniz yoksa size de bu duygu abartı mı geliyor?
  • İki kalp gerçekten kilometrelerce mesafe varken birbirine sadık kalabilir mi?
  • İnsan ne zaman vazgeçmiş sayılır; pes ettiğinde mi, yoksa artık kendine daha fazla zarar verdiğini anladığında mı?
  • Benim gibi aşure süslemeye kafayı takan var mı, siz aşureyi nasıl seviyorsunuz?
  • Çok uçlarda olmayan muhafazakar erkek ve seküler kız ilişkisi olur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨