Yakıştıran var mı? Ben yakıştırmıyorum. Hatları belli olan şeyler giymemeliler. Erkeklerde edep adap kalmamış valla. Babaları acaba bu konuda ne düşünüyor? Üzülüyorum ailelerine :( kadınlar giyebilir çünkü yakışıyorr.
Ben erkeklerin dar giyinmesini doğru bulmuyorum yakışmıyor erkek geniş giyinir dar giyim bize yakışmaz. Ben aslında kadınlarda da dar giyimi garip buluyorum çünkü hareket ederken rahat edemezler ama yine de giyerler, giyimde rahatlık bence çok önemli.
Yazış şekline bir kere katılmıyorum. Ama evet erkeklerde hoş durmuyor. Onun yerine kumaş pantolonlar özellikle kahve-bej ama güzel bir bej veya soft lacivert daha şık duruyor. Babaları ne düşünüyor cümlesi çok irite etti beni aynı şey kadınlar için söylense feminist duygularınız ortalığı yakıp kavurur. Madem haklarımız eşit kendimize yakıştırmadığımız cümleleri erkeklere de kullanmayalım.
Açıkçası ne erkekler ne de kadınlar giysin bunu. Resmen işkence bunu giyinmek. Bi ara dar giyiniyodum şimdi hep geniş giyiniyorum valla bundan rahat ve güzel bir şey yok 😄 kendini seven dar pantolon giymez bence, sağlık açısından da tavsiye edilmiyor zaten.
Erkeğe dar pantolon çok saçma gözüküyor. Kadın gjbi gözüküyor. Çok itici. Taytlı erkek gibi. Birde yırtık pantolon giyiyorlar. O da çok iğrenç. Soytarı gibi oluyorlar
Her iki cinste giymemeli. Donları doksan derecede yıkanmış gibi duruyor. 😅 Arkadaş bol şeyler varken orasını burasını belli edip dikkat çekmenin anlamı yok. 😎
Bence giymemeli herkes kendine yakışanı yapar ben hiç sevmiyorum ama günümüz de moda olmuş sanki pantolonları dar çıkartıyorlar ne kadar da oversize alsam