Oradaki ablak suratli saf salak bir şey gibi duruyor hiç kandirikciya benziyor mu sence bu ne zeka varmış ki her kesimden insanı kandırdı bence ovulse hakeder beeence yani😏
Bence soru yanlış, tosuncuğa ben yemedim al sen ye diyerek para veren, ortada hiçbir meta olmadan kolay pazar kazanacağını sanan insanlara ne diyorsunuz olacak? Ben tosuncuğa hiç kızmıyorum, adam zeki, insanları hiçbir reer birşey göstermeden kandırdı... Bravo..
Siyasi destekli, tarikat onaylı halis muhlis tosuncuk...
Türkiyeye uçakla gelip tutuklanmayan, Arıyor diye yalan söylenen. Kırmızı bültene bile düşmeyen. Haramzadelerin oğlan tosuncuğu...
İyi tatiller, ülkem uyur bu uyanıklarda dünyalara sahip olur.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu millete az bile yapmış... geçen Çomar'ın biri diyor ki; - "FETÖ'yü devlete Atatürk yerleştirmiş!" Dedim ki "Atatürk 1938'de öldü; fetullah p. çi 1942 doğumlu; nasıl olmuş?" bana döndü; - sen FETÖ'nün ağzıyla konuşuyorsun... aferim tosuncuk, ye tosunum ye... bundan bir 1500 yıl önce yaşasan bu zekanla peygamber bile olurmuşsun...
Bu halkın aynası bu serefsiz işte. Akp yi nasıl besliyorsa bu millet böyle dolandırıcılarıda hep besledi millet. Halkımız sütü bozukları seviyor. Adamlarada paraları yemek kalıyor.
Escobar turk versiyonu tosun bu artık mafyayı da satın aldı ki bir ara mafya tehdit ediyor peşine düşmüş haberi çıktı mafya tosunu koruma parası almak için peşine düşmüştür.😀 bir kız için jet fadıl soyuna katıldı.😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tosuncuğun arkasında büyük hırsızlar var, onun önünü açıp ona yol verenler var. Tosuncuk suçu üstlenme karşılığında ödüllendirildi. Ön plana çıkarıldı Yoksa koca koca hırsızlar tosuna falan kuruş yedirir mi sanıyorsunuz
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes de olumlu şeyler yazmış, şahsen ben güzel insan olduğunu düşünüyorum.
4
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ahaha KizlarSoruyor sitesi ettiğim küfürü "güzel insan" olarak değişirmiş.
Helal olsun adama çok güzel eziyor paraları. Hahahahahah Böyle emeksiz kazanç peşinde koşanları dolandıranları severim. Dolandırın bu tür uyanık çakalları.
Parasını kaptıranlar bu görüntüleri gördükçe ne düşünüyorlardır acaba? 😅 Çoluk çocuğa para kaptıranlar, bu sıcaklarda o para'nın üzerine bol bol su içsinler. Seni gidi tosuncuk !! :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çatır çatır ye o paraciklari Tosunum 😀 Aslan parçası
Tosuna kızmayın. Paraları aldı ama aç gözlülere iyi bir hayat dersi verdi. Tecrübe paradan daha önemlidir. Bu sayede elini kolunu sallayarak yattığın yerden para kazanılamayacağını öğretti.
Artık bu adamı görmekten bıktım milletin ocağına ağaç inciri dikip gitti fistik manitalarla takiliyor düşünsene parani buna kaptirmissin ama haberler de sürekli görüyorsun vallahi kafayi yerim
Bizim ülkede o kadar henüz varken daha çok tosuncuklar çıkar Yok kardeşim polis asker Savcı akşama kadar arıyor dolandırıcılara inanma indir savcılardan Mesaj geliyor Yav paranız çok mu kardeşim kızım
Ulan adama helal olsun bizim ulkedeki gibi keklik bulamaz birdaha insanimiza ders olsun sen 5 verdin 10 aldin tabi aclik boyle bisey bu sefer 10 verip 25 alma pesine dustuler buda ders oldu
En İyi Cevaplar