İBAN açmak istiyorum ama bu banka işlerini va hiç bilmiyorum. Hangi bankadan açmalıyım sizce? Aylık ya da yıllık para kesiyorlar mı?
Para kesmeyen bir banka varmı? Yardımcı olur musunuz?
Para kesmeyen bir banka varmı? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, herhangi bir bankadan vadesiz hesap açtırabilirsiniz, ama hesap işletim ücreti kesintisi oluyor, vadeli hesapta olmuyor diye biliyorum, siz hesap açmaya gidince banka memuruna sorun genede hesap işletim ücreti ne kadar kesiliyor ve hangi dönemlerde kesiliyor detaylı sorun. Sağlıcakla kalınız
Bana ulaş adım adım anlatayım 4-5 tane hesabım var işlerden kalma her bankada hesap var
Para alınmaz. Sonuçta senin hesabına yatırdığın parayı kullanarak para kazanıyorlar. Ben de açıcam. Sana uygun banka hangisiyse ondan aç. Bir de atmsine falan kolay ulaşabildiğin ve internet bankacılığı iyi olan bir banka olsun. Ben şahsen amcam Finansta çalıştığı için ordan açıcam
Benim kredi kartım vs yok. Halen açarlar dimi? Bir kaç yerde okudum ama aylık ücret kesiyor vs yazmışlar
Biri de hesap işletim ücreti kesiyorlar. Vadeli de kesmiyolar ama alıyolar yine para vs yazmıs
Cevap
4Cevap
banka hesabı için yıllık ya da aylık para kesmez. kredi kartı kullanıyorsan alıyorlar.
Kuveyt Türk para kesmrez
Halk bankasina git esnaf bankasidir kendisi
Hiçbir banka hesap açmaya para almıyor
İban için para ödemem yani dimi? Hangi bankadan açmalıyım sizce
Bir firma adına açılmıyorsa para talep ediyorlar
Çalışan olarak görükmesi ve maaşı o banka üzerinden hesabına geçmeli yoksa ücret alırlar
Valla ben para yollama işleminde para kesilmesin diye kardeşime dedim sen de akbank aç direkt tranfer olayı için gitti şahsi hesap olduğu için hesabında 1000 lira olması ve o paraya 1 yıl dokunulmayacağı ayrı yetten de bir ücret söylediler
ne sebeple acacaksin ki acmak kolay da amac ne
Karsı tarafın benim icin Para yatırması için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar