linki ; https://twitter.com/iskadinplatform
Ayrılmak istediği için sevgilisinin yüzüne asit döken mahlukatın cezası ne olmalı?
linki ; https://twitter.com/iskadinplatform
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

hümanist biriyim ama şu ozguvensiz, aşağılık, birinin hayatını karartiran kisinin amel defterini kapatsalar üzülmem bu kadar ruh hastalığına ne gerek var? Şimdi bu mal 30-40 yıl yatsa ne olacak mağdur bunları unutabilecek mi bir kere hayat kalitesi düşmüş, şiddete ugramis, yok hayatınızdaki insanlari iyi seçin nutku atanlar var toplumda öyle ruh hastaları mevcutki yoldan geçene bunu yapacaklar dolanıyor ortalikta...
Aynı fikirdeyim hapise atmak çözüm olmuyor. Yarın öbürgün geliyor bir paşazadenin hoop seçim vaadi olan af il kendierini dışarıda buluyorlar.
Allah bin türlü belasını versin aşağalık yaratık. Kızlar sizde ibret alın kekolarla çıkmayın. Maço tavırları hoşunuza gidebilir Allah aşkına eli yüzü düzgün tiplerle beraber olun demek istediğim yakışıklılık değil anladınız siz demek istediğimi. Beraber olacağınız insanı iyi seçin.
Allah kimseyi şaşırtmasın.. Senin bu kizcagizi bu hale sokmaya ne hakkın var cahil oğlu cahil.. Bu hakkı nerden buluyorsun kendinde? Sana kim ne yasattida böyle bir ruh haline büründün? Hastalıklı tiplersiniz virüs gibisiniz yemin ediyorum..
Yazık be. Çok çok kötü insanlar var. Allah bizi bunun gibilerden korusun. İyilerle karşılaştırsın.
Amin
Cevap
15Cevap
Hiç bir şey olmayacak. 3-5 yıl yatacak iyi hal indirimi alacak ve yine çıkıp başkalarına tebelleş olacak. Ülkede adalet sistemi bundan ibaret.
Bu cocuğa işkence yapsalar hakkıdır ama be kızım bu cocukla çıktın.. ne diyeyim hak etmişsin de diyemem ama başka kişi mi kalmado bu dızzo kanka keko varto kılıklıyla çıktın..
Caydırıcı bir ceza yine verilmeyecek. Ve yine bunlar olmaya devam edecek. Ne yazıkki.
Abi fotomontaj olsun bu ya. Allah aşkına fotomontaj olsun. Bir insan bu kadar kötü olabilir mi lan?
Onunda yüzüne asit atılarak idam edilmeli. Ne biçim insanlar var ya
Ruh hastası😡Aşkmış, sevgiymiş pehh! İnsan sevdiğine kıyar mı be it! Bak yine sinirlendim elim ayağım titriyor😑😑
Ülke batıya özeniyor diyen davarların alayı pakistana özeniyor heralde. Bunun tüm kemiklerini kırıp her parçasını yavaşça kesip öyle öldürceksin😒
Ya tipinde meymenet yok adamın. Bu kız bilgili, kültürlü, saygılı biriyle sevgili olsa bunu yaşar mıydı? Sanmıyorum. Medeniyet görmemiş bir hayvan yapabilir ancak bunu
Şerefsiz tipe bak. At hırsızı demek bile hafif kalır. Mk vicdansızı
Bunlar adı üstünde keko karaktersiz kimse sevmiyor bu kız eli yüzü düzgün çocukla değilde bunla mı olmuş
İnsanların tipinden yüzünden belli olmuyor ki :/ Cem Garipoğlu'nu hatırla hani şu Münevver'i katledip kesip bavula koyan caniyi. Onun yüzü yakışıklıydıda , durumu çok iyiydi de neoldu?
Yürek önemli vicdan önemli cancağızım gerisi hikaye.
Aynısını ona yapacaksın sonra Hadim da edeceksin yine de içimdeki öfke dinmez böylelerine
Koca bir kazanin icinde kaynatacaksin bu herifi ama ne desek nafile
Bu krikolar da sans var işte aynısı ona da yapılsın da aklı başına gelsin
O kadar temiz kalpli insan varken bu kekoyla neden sevgili olursun be kadın ! Gözlerim doldu lan kızcağızın hayatı karardı... Yazık be.
Sanki aynı kız değil gibi saç tonu filan. Ya da öyle ümit ettiğim için bilmiyorum
Teyit ettim. Maalesef olayda gerçek fotoğrafda gerçek.
Kısas olmalı bence. Bu zalimin de yüzüne asit dökülsün.
Tecavüz edip öldürmeli
Acı çeke çeke öldürceksin Yazıklar olsun ya
Tipine koyduğumun karakteri zikik barzosu.
Aceba kadin aldatti mi? Bilmiyorum meselenin iç yuzu ne?
Ama ne yaptiysa da böyle olmamalıydı ayrılınabilirdi en kötüsü bence
@kızGibiYa0p ne yaptiysa ne ya
Yani ne olduysa da böyle olmamalıydı sonucu demek istedim
Meselenin iç yuzunu ne bilmiyorum
İyi akşamlar dilerim.
Iste kiz olsaydim erkeklerden uzak dururdum. O. c
Böyle şerefsizleri darağacında sallandırmak lazım.
Aynısı ona da yapılmalı...
Agzindan iceri erimis metal dokmeli
Bakamiyorum mk evladlari Nerde Bu insanlık lan
Her yerine asit dökülmeli ve penisi kesilsin
İdamdan gayrısı kesmez
bu gerçek mi
maalesef. Twitterda trend topic te şu an.
vay mk
Ne vicdansız piçler var bu dünyada
ben asparagas sanmıştım
değil bro sağlam eden teyit ettim
*yerden
asparagas olmasını tercih ederdim böyle şeyler sadece yalan şeyler olmalıydı gerçek olması yalan olmasından kötü
İdam
Kesinlke
Iskenceli idam
Allahin cezasi
Bu keko ile nisanlanirsa normal
Gözlerini oysunlar.
Yazık çok yazık
Aynısı yapılsın
çok korkunç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar