Gizli Üye(30-35)+1 yılkadını köle yerine koyan kadına hak vermeyen bir dine inanmıyorum ve şeriat denen arap sistemi Türkiyeye asla gelmeyecek arap dinini de arap sisteminide istemiyoruz Türküz çok şükür şeriat isteyen ilk uçat biletiyle arabistana gidebilir gidecekler zaten eninde sonunda
43 Yorumla- +1 yıl
Dostum gizleme güzel yorum yazmışsın, lütfen senin gibi adamlar beni takip etsin takipleselim. Çok yoruldum bu cahil guruh dan
Cevap sahibi+1 yılyıllardır bu iğrenç arap zihniyetini Türkiyeye getirmeye çalışıyorlar bu sistem getirildiği an ben ve benim gibi milyonlar sokakta cumhuriyetimize sahip çıkacağız iğrenç arap sistemini istemiyoruz
- +1 yıl
Aynen öyle
En İyi Cevaplar
+1 yılislam bir akıl hastalığıdır.
islam şeytanın en büyük silahıdır arkadaş
Ben şeytan olsaydım insanların islam a inanmalarını isterdim21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılKadın ilhan arselle aynı düşüncelere sahip her türlü baskıya rağmen bunları söylemesi büyük cesaret yıldızların bile yok olduğu gibi bir gün dinler de yok olacak
22 Yorumla- +1 yıl
Kadının tüm söyledikleri hadislerde var zaten aslında hiçbir şey bizden saklanmıyor ama biz hala ıslam dini kadınlara değer veriyor hee veriyor 😏
- +1 yıl
Mükemmel yorum. Atatürk'ün omuzlar üstünde yükselmeye layık bulduğu kadın zihniyeti bu iste.
Islam kadın diye bir cinsiyeti tanımıyor ki zaten 😂😂
43 YorumlaAradığım yorumlardan
- +1 yıl
Evet malesef öyle de anlatamiyorsunuz bizimkilere. Farkı ayırt edemiyor çünkü Cumhuriyet ogretileri ile yetişmiş ve dini Tanrı ile kendi arasında olan bir hesap algısında olan bir toplum da din elbette şirin gözukecektir. Ama islamda içkinin , zinanin başörtüsü olnadan gezmenin cezaları mezhepler de farklılık gostersede bir yaptırımi vardır. Laik ülkede bu uygulamalara maruz kalmayan Türk kadını gunah ise o benimle Allah arasında deyip siyriliyor işin içinden. Bende kazın ayağı öyle değil onu anlatmaya çalışıyorum. Laik bir ülkede müslümancilik oynamaktan daha güzel birşey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılJulia Pardoe isimli bir Ingiliz kadın seyyahın kitabında şöyle yazmaktadır:
“Eğer özgürlüğün mutluluk olduğuna inanıyorsak, o halde en mutlu olanlar Türk kadınlarıdır, zira Osmanlı’da yaşayan en özgür kişiler hiç şüphesiz onlardır.
Devamı bu site de oku ---> belgelerlegercektarih.com/.../
Ve eğer bilgine çok güveniyorsan, o gönderdiğim sitenin en altında yorum yap kısmından bilgilerini paylaşabilirsin.06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen senin yerine sordum, cevap gelirse okursun tatmin olmazsan sen başka sorarsın.
- +1 yıl
Bu site islamci biliyorum bunu. Osmanlı da padisahlar icin evliya diyenler de var. Ben realiteye bakarım. Dediğin özgürlük osmanlı da olsaydı Atatürk kadına bu kadar hak tanımazdi. Demek ki daha önce hiç taninmamis. Tezin daha başta curuyor.
Kadınındavarla bir tutulduğu, padişahın cariyesi olduğu bir düzeni oven bir İngiliz kadını, orta cag karanlığında ki avrupadan bakınca Osmanlı'yı modern bulmuş olabilir. Suriyeli icinde Türkiye çok modern bir ülke
Cevap sahibi+1 yılBunu bana değil o yorum kısmına yaz. :)
- +1 yıl
Ben oraya yazmam ile sen hangi muradına kavuşacaksin anlamadim.
Cevap sahibi+1 yılEğer kendine bu kadar emin ve güveniyorsan bilgilerinle, onların bilgilerini çürüt diye yaz diyorum sen bilirsin. Neyse iyi geceler olsun sana.
- +1 yıl
Onlar önce gidip ebu Taberi deki beni kureyza katliamıni cürütsün. Türklerin kilictan gecirildigini curutsun, peygamberin gelini ile evlenmesini curutsun. Ben yine eskisi gibi secde edeceğim. Lafa bak. Meraklısı olan gelir tezini buraya yazar, soran benim curutecek olan karşı taraf.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslami yasamis mi? Bence kadin din ve uaratici dusmani biri ve tarafli konusuyor kusur islamda degil kusur insanda diye bosuna denmiyor.. Cahiliye doneminde islam yoktu nerdeydi kadina gelismis hak ve hukuk cok pardon arap cahilliginin ogretilerini islama mal edemez hic kimse islam arap dini degildir din de insanlarin yararinadir totosunu nasil temizliyecegini verilen akilla bulamayan insanlara elbette islam onu da ogretmis olabilir arastirmalar islamin saglik acisindan yasak ve emirlerinin cok faydali oldugunu ispat etmisken dini boyle karalamak oldukca ilginc ustelik bir hekim icin ve arap kulturunde dogup buyumus biri icin.. Her arap musluman olmadigi icin onlarin adetlerinin de dinen harfi harfine dogrudur demek a kadar mantiksiz bir sey de yok
513 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi galiba anlamadiniz. Bu din arapça olarak indi araplara. Siz böyle söyleyerek, bütün bir Arap irkinin bu dini yanlış anladığını iddia ederseniz bende size doğrusunu nerden biliyorsunuz diye sorarim. Bütün arap ülkelerinde kadınlar hor görülüyor ve muhammedin zamanında yapılan uygulamalar bizzat uygulanıyor. 7. yüzyıl kafası ile yönetildikleri için ilerleyemiyorlar. Lütfen Peygamberin hayatını detaylı bir şekilde araştırin
Cevap sahibi+1 yılPeygamberden Muhammed diye bahseden bir kimsenin dini anlayabildigini mi soyluyorsun sen simdi bana? Ayrica hepsi yanlis anlamis demedim ki ben arap kulturunu dine baglamak algi eksikligidir dedim araplar din yuzunden gelisememis olan kulturleri kaybolmus videoyu izledim ve kadin aynen bunu soyledi ki cahiliyeyi ogrenen birinin bunu soylemesi cok komik sahiden kizlari diri diri gomen bir toplumun kadina saygisindan soz ediyor islamdan evvel yapilanlar islamla ortadan kalkti diye mi bu kin? Ayrica islamda tecavuz varmis falan biz okudugumuzu anliyamiyoruz o halde cunku ben okudugum Kitapta boyle bir ayet gormedim netten alintilarla degil de ayetlerle ogrendigim icin belki de video tamamen sacmalik geldi bana
- +1 yıl
9 yaşında Ayseyi koynuna almanın neresi kadını yuceltmek? Kadınlar gomuluyorsaydi bu arap erkekleri onlarca cariyeyi nasıl elde etti? Bu cahiliye söylemi İslâmı yuceltmek için uydurlmus. Araplar arasında evlatlık kutsal iken ahzab 37 de evlatlık kurumu tamamen kaldırılıyor. İslâm ile cahiliye devri başlıyor aslında.
- +1 yıl
Siyonist Ajanı.
Cevap sahibi+1 yılAise Anamizin 9 yasinda oldugunu iddia eden islam dusmanlaridir kaynaklar 17 diyor.. Neyse tartismiyacagim sizin gibi dusunmeyenlere cahil kenarin dilberi varos gibi sifatlar ile kaliteyi yerlere koyup sonra bana ilimden bilimden ahlaktan ve laiklikten bahsetmeniz komik cunku Ulu Onderimizin bahsettigi laiklik asla bu degildir.. Ne dini ne de dinsizligi anlayabildiginizi dusunmuyorum acikcasi tartismanin bile kalitesi lazim bizlere.. Hayirli aksamlar
- +1 yıl
Ulu Önder demişken, Medeni bilgiler kitabinda islam için neler söylediğini okuyun.
- +1 yıl
17 diyen kaynakları şuraya yazın bende hatamdan doneyim
- +1 yıl
Resulullah (sav), ben altı yaşında iken benimle evlendi. Medine`ye geldik. Beni`l-Haris İbnu`l-Hazrec kabilesine indik. Ben hummaya yakalandım. Saçlarım döküldü, (İyileşince) saçım yine uzadı. Annem Ümmü Ruman, ben arkadaşlarımla salıncakta oynarken, bana geldi, benden ne istediğini bilmeksizin yanına gittim. Elimden tuttu. Evin kapısında beni durdurdu. Evimizde, ensardan bir grup kadın vardı. "Hayırlı, bereketli olsun!", "Uğurlu mübarek olsun!" diye dualar, tebrikler ettiler. Annem beni onlara teslim etti. Onlar kılık-kıyafetime çeki düzen verdiler. Beni, [kuşluk vakti aniden] Resulullah (sav)(`ın gelişinden) başka bir şey şaşırtmadı. Annem beni O`na teslim etti. O gün ben dokuz yaşında idim.
Buhari/nikah / hadis numarası 5611 - +1 yıl
Uydurma hadis bunlar.
- +1 yıl
@Halid_Bin_Velid1 Buhari ye uydurma diyorsun ya kardeşim, sahih hadis bunlar bilmiyorsan git dinini öğren
- +1 yıl
Buhari Kuranmı?
Buharideki Hadislerin hepsine sahih diyen Peygambermi?
Buhari Peygamber zamanındamı yaşamış?
Kuranın korunacagı yazılıda Hadislerin korunacagı nerede yazılı? - +1 yıl
@Halid_Bin_Velid1 he kardeşim sen hadislere inanmayan muminlerden isen sana farklı şeyler ile geliriz. Başta desene
- +1 yıl
Gel, gel, gel. bekleriz.
Bu videoda bile kılıç zoru ile bize ait olmayan Bedevi Rub-ul khali çöl kültürünü bize kılıç zoru ile kabul ettirdiler deniliyor. İnsanlık dışı ahlaksız bir kültür diyerek
https://www.youtube.com/embed/35Isu_EmDTMMağrib Arap değil imiş Berberi
Suriye bile Arap değil imiş Asur Süryani Fenike imiş
Ayrıca bkz = Tekfir / belimi dindar görünen dinsizler kırdı mevzusu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaslında diyeccek çok şey var siz ve sizin gibilre İslamı kirletmek için elinizden geleni yapın siz istesenizde istemenizde Alahın nuru tamamlaya caktır. İslamda tecavüz serbest DEĞİL! BU KADIN GİBİ KENDİ RUHUNU SATMIŞ İNSANLARI KALE ALANLARIN BEYİNLERİNE BİR NÖROLOJİ DE BAKTIRMALARINI RICA EDIYORUM HEPİNİZ SAYGISIZSIN RUHUNUZDA GRAM SAYGI KALMAMIS INSANLARIN DININE HAKARET EDEBİLİYORSUN AMA UNUTMA BU GUNU KIYAMET GUNUNDE YA DA ÖLDÜĞÜNDE Kİ ÖLÜM HEPİMİZE ÇOK YAKIN !
GÖRECEKSİN GÜNÜNÜ Allahın dinini ayaklar altına almak neymiş göreceksiinizz!!!
İSTİKBAL İSLAMIN!!!
ALLAHU EKBER14 Yorumla- +1 yıl
Cennette başarılar
Cevap sahibi+1 yılaynısını senın ıcın dıyemıceğim :D Allah hidayet versin
- +1 yıl
Amîn ecmain
Cevap sahibi+1 yılamin EYVAALLAH
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek islam vahşet dökse bile insanların kafasında canlandırılan şeriat pespembe olduğu için yine de gerçek islam değil diye direteceklerdir. Belki de kendimizi kandırıyoruz mükemmellik ve dosttane hiç bir din yoktur.
20 Yorumla
+1 yılWafa sultan, aslında Müslüman aileden gelmeyen ve Siyonistlerden aylık alan bir Siyonist papagandır.
219 Yorumla- +1 yıl
Bunu burada yaşayan ve onu tanıyan Araplardan ögrendik.
- +1 yıl
Nedense bu dini her eleştiren Siyonist damgası yiyor
- +1 yıl
Dogrusu bu. Siyonistler Hristiyanlîgı bitirdi şimdi sıra islamda.
- +1 yıl
Avrupa'da ki gelişmişliği görünce ise yaramis. Din karanligindan kurtulmuslar. Bu Rönesans ile oldu. Keşifler ve icatlar da böyle basladi. Bana kullandigin herhangi bir icat söyle Müslümanların yaptığı
- +1 yıl
Avrupa ilim ve bilimi kimden ögrenmiş ve "karanlık çag"dan çıkmış, onu bir ögrende gel.
- +1 yıl
Tamam dostum tartismayacagim seninle duvara konuşuyorum gibi hissediyorum. Senin bu kafanı ben 10 sene evvel yasiyordum. Osmanlı herşeyin kaynağı. Herşey osmanlı, tarih Osmanlıdan ibaret. 3 Semavi dinin tarihi 7 bin yil geriye gidiyor. Adem dünyaya geleli bu kadar gözüküyor. Urfa da ki göbekli tepe 12 bin yıllık. O dönem de kimse ne ademi ne habili ne kabili taniyordu. 2.5 milyon yıl önce homohabilisler gezerken Tanrının aklı nerdeydi? Din dedigin olay şurda kac bin yıllık olay? Buzul çağında insanları hayatta tutan peygamberler değildi. Tarih sadece senin bilginden ibaret degil. Eski caglardaki yaşayan insanların hayatlarında
Yazı dili bile yok. Arkeoloji bunu kanıtlıyor. Ama sen gene de inkar et gerçekleri yapacak birsey yok - +1 yıl
12 yaşındayken benim kafamı yaşıyordun hemi?😀😁😂🤣😃😄😅😆😉😊
- +1 yıl
Aynen çocuk kafası, osmanliciyiz. Türküm diyemeyenin yeni jargonu. Önce atalarının bu dine nasıl geçtiğini ogren. Kuteybe bin Müslim in 100 bin üzerinde Türkü nasıl kilictan geçirdiğini ogren. Sonra gel yine tartışıriz.
- +1 yıl
Biliyorum dün izledim bunu
- +1 yıl
Murat Bardakçı öyle demiyor. Ebû cafer Taberi den bakın. İslâm kaynağı tamamen ona dayanmaktadır. İlber hoca müslüman mahalle de salyangoz satmaktan korkuyor.
- +1 yıl
Araplar kimi Müslüman yapmışki, Türkler gibi Çakal, inatçı ve savaşçı bir milleti yapsınlar?
- +1 yıl
Türklerin zayıf olduğu bir dönem devlet yıkılmış, ve birbirlerinden habersiz dört bir yana dağılmış. Talkan katliamı, curcan katliamıni araştırın
- +1 yıl
Evladın boş şeylere ve yahudi uydurmalarına inanma.
Talkan Curcan savaşları birer uydurmadır.
https://youtu.be/16PUqoV5a9c - +1 yıl
Git dünyaca ünlü sümerolog muazez İlmiye çığ ' nin kuran ve Tevrat in sumerlerdeki kökenini oku, bu videodaki ahmagi daha önce izledim. İşte hep izlediğim videoları atıyorsun ne tesadüf çünkü araştırma kapasiten bu küçük bir çemberin içinde geziyorsunuz. Bu adam Atatürk'ün dini reddiyeleri ayan beyan ortada iken, onu dindar biri olarak göstermek için 40 takla atmıştı bir yayinda. O zaman Atatürk'ün dindar olduğunu da kabul edelim var misin?
- +1 yıl
Biraz araştır evladım cahil olma. Kitap diye birşey var belki duymussundur.
- +1 yıl
Senin yaşın kadar okudum yetmezmi?
Muazzez ilim yoksunu kadının zırvalarına harcıyacak vaktim yok. - +1 yıl
Muazzez ilim yoksunu dedi hayatını ilme adamış, dünya çapında ünü olan birine. Benim seninle daha harcayacak vaktim yok, bir cahil için fazla vaktimi sömürdün. Muazzez İlmiye çığ a cahil dedi ya. Başkalarının yanında da böyle söyleme de millet sana g*tüyle güler
- +1 yıl
Şeytandada ilim var.
Tamam artık yazma. sana harcıyacak vaktim yok.
Yine boşbeleş insanların boşbeleş soruları ve boşbeleş birinin karalama videosu.
024 Yorumla- +1 yıl
Sen o yargida buluncak kalibreye sahip değilsin. Gördüğünüz inandığınız şeylere muhalif her yaklaşıma karalama demek, hicbir bilgisi olmayan , bir ahmağın yorumu. Verecek cevabın yoksa kalabalık yapma
- +1 yıl
Dedi yillarimin o videolarla geçtiğini , çocukluğumun kuranla geçtiğini bilmeyen kişi. Beyefendi eğer sunacaginiz bir arguman yoksa, lütfen boş boş ilkokul düzeyinde laf sokmaları birakin. He yok seviyeniz buysa birsey diyemem
- +1 yıl
Sen kadın mısın da inanmiyorsun? Daha boş bir cümle duymadım. Beyefendi lütfen uzaklaşın burdan. Belli ki islam Tarihi, felsefe, din konularinda çok bilgisizsiniz. Bu sorduğum tek soru değil, sanki birtek bu yüzden inanmıyormusum gibi davranmayin.
- +1 yıl
10 yıl kafi herhalde yıllar demek için. Ben iki kere Hatim ettim. Sen kaç kere ettin sevgili Müslüman?
- +1 yıl
10 yılmı? Heralde mealini okumayı sen kuranın herşeyini çözmüş oluyorsun 30-40 senesini verenler kuranı tamamen çözdüğünü iddia edemezken sizler edersiniz. haklısında sizler kuranı 566865 kere okumadan ateis olmuyordunuz. İnanan herkes okumayan cahil kişiler prof olsa bile cahil. Soruların hep neden islam değil. Peki sana soruyorum neden minoya değilsimin. Ateistlikle antiislamcılığı bile bilmiyorsun. Sorularına gelince hepsi üç beş sayfadan çalıntı şeyler. Cevaplarıda verilmiş soruları pişirip öne süren kişilersiniz. Gerçi sizler inançsız oldunuz ya bir aydınlanma gelmiştir size sormayalım. Bilim sanat felsefe edebiyat astroloji sizden sorulur. Herkes cahil sizler bilgilisiniz. Arka bahçenizde atomu parçalarsınız. Hümanistlik insan hakları savunucularıda sevgi pıtırcıklarıda sizlersiniz. Elde sizlersiniz dilde sizlersiniz 😂
- +1 yıl
Sorularının cvpları basit ama sen cevap aramıyorsun. İlber oetaylı türklerin nasıl müslüman olduğunu açıklıyor gerçi yok türkler korkak kılıç zoruyla müslüman olduğunu söylersiniz. Amin kelimesi amon ra dan gelmiyor emn İbrânîce veya Süryânîce’den Arapça’ya girdiği, Arapça emn “inanmak, güvenmek” kökünden türediği dualarımı kabul buyur manasına gelir. Aminin amon ra dan türediğini ucuz ateis sayfalarda geçer ona inananlar haccac ın hac şeklinde çevrildiğinede inanırlar.
- +1 yıl
Turan Dursun kadar arapça biliyorlar mi 30 40 sene ise aradigin bu adamda. 6. Yüzyıl arapcasi bilen nadir kisikerden. Kendisi çok büyük bir din alimi ve bu dinin ne pis birsey olduğunu öğrenince Müftülügü birakiyor. Döneminde kimse tv de karşısına çıkamıyor. Bu arada Amon ra dan geldiği ateist sayfalardan Mısırda ki duvar kabarmalarinda kanıtları var. Son olarak ilber hoca tarihi taraflı birsekilde aktarıyor. İslâm tarihinde otorite olan o değil ebu cafer taberi kendisi İranlı araptir. 9. Yy da yaşamıştır. Ben bu işe hayatını adamış insanlardan öğreniyorum zaten. Sadece şahsi tecrubelimden degil
- +1 yıl
Bu arada arapça olarak Hatim ettim. Kuran okuyabiliyorum
- +1 yıl
Osmanlıca da okuyabiliyorum. Sağolsun kuran kursunda ki hocam çok iyiydi. 4 yaz boyunca zamanında bilgisini aktardı.
- +1 yıl
Dostum öyle bir söylüyorsun ki sanki anamdan ateist doğmuşum. Düne kadar orucumda namazimdaydim. Benim kadar tarafsız olamaz kimse. Ben bu gerçekleri öğrenince duramam bu dinde artik. Daha yığınla hata var kuranda. Sadece bunlar da degil. Birkeresinde sorayım dedim soruyu kaldirdilar. Ağır sorularida hazmedemiyorsunuz. Bizde daha basit düzeyde soruyoruz ona da deliriyorsunuz
- +1 yıl
"Turan Dursun mu😀" ne dostum? Cevabın bu mu, neyse sen karşındakini ideolojik ateist biri zannediyorsun. Verdiğin cevapları zaten zamanında dindar iken arastirdigimi kavrayamadigindan benim islami yeni tanıdığımi varsayiyorsun.
- +1 yıl
Görüşe boş beleş iddiasında bulunmak çok ahmakca kusura bakma, inanmayani sağlıklı olmadığını düşünmek cahilce. Burda adam gibi tartisanlar ile hiç problemim yok önceki sorularımda sakinlik ile cevap verip seviyeli tartismalarda yapan. Yoruma bodozlama giren sendin. Hakaret eden benim. Hadi git işine. Başta böyle argumanlarini sunsaydin daha temiz bir tartışma olurdu seviyene indiğim için Üzgünüm
- +1 yıl
Yine boşbeleş insanların boşbeleş soruları ve boşbeleş birinin karalama videosu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah Allahin adaletini sağlayacağız bu Topraklarda
Yaşasın Şeriat 👯👯👯👯👯43 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar yobaz olmak için çok mu çalışımtiniz? Hemcinslerinin bu din yüzünden acı çekmesi zoruna gitmiyor mu?
Cevap sahibi+1 yılIslam Sevgi ve Barışın dinidir ❤❤ kadınları el üstünde tutar
- +1 yıl
Hanımefendi video izleyin lütfen bu kadar mı zor
+1 yılİstemiyorum
20 Yorumla
+1 yılEvet tecavüzcüler hadım edilsin
18 Yorumla- +1 yıl
İslam da tecavüz serbest. Şeriatı önce öğrenin
- +1 yıl
Sana birşey soracağım.
Sen s4lak mısın? - +1 yıl
Senin kadar değil
- +1 yıl
Ha pardon bebe yunanmışsın zaten.
Kes yorumu cut - +1 yıl
Senin gibiler hergün bu nicke takılıyor ingilizce seviyesi bu kadar ondan önce yazan kısmı ceviremiyorlar. Pacalarinizdan cehalet akıyor. Hayatta hicbirseyi sorgulamamis, doğduğu andan itibaren secmedigi fikirleri beninseyerek onları hayatı boyunca savunan bir yığın senin gibi insan var. Bu dünya için boş bir agirliksiniz sadece. İnsan sorgulamadikca insan olmanın ne esprisi var ki?
- +1 yıl
Yorumu kes uza
- +1 yıl
Gelip Salça olan sensin yuzsuze bak. Sen uza.
- +1 yıl
Lan kes anasına sütlaç ısmarladığımın gavuru seni
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne