Turistleri kazıklayan, onları aşağılayan taksi şoförlerinden tutun da şiddete meyilli olanlarına kadar haberlerde görmeye alıştık. Sizce taksi şoförü olmak için daha sıkı bir denetim uygulanmalı mı? Taksi şoförü olmak isteyenler daha zorlu bir eğitim sürecinden geçmeli mi?
Taksicilerin yarattığı algı sebebiyle yeni bir düzenlemeyle taksi şoförü olmak zorlaştırılmalı mı?
Güne borçla başla trafik kurallarına mümkün olduğunda fazla uy üstüne üslük müşterinin yüzsüzüne denk gel gün biticek ama borçla kapatıyosun ve patronunda hesap soran birisiyse bu adam sinirlenmesinde ne yapsın evet bunların hiç biri onların sahtekarlık veya-özellikle uber sürücülerine-şiddet gösterme gibi bir eylemlere hakları yok çok uzun bir tartışma konusu hayırlı olsun
İnsan canın emanet edildiği her meslekte denetim şart sonucta bu taksilere dolmuşlara otobüslere bizler biniyoruz kardeşimiz anamız babamız arkadaşlarımız tüm sevdiklerimiz biniyor kasten keyfi işlenen orta ve ağır suç işleyenler veya belirli psikiyatri sınavından gecemiyenlere kesinlikle yaptırılmaması gereken meslekler
Nerde ipini kayip etmiş varsa taksıci olmuş,, trafikde tam bir magandalar.. her yoldan gecene korna caliyorlar sinir oluyorum ve basiyorum. küfırü.. yaya gecitlerinde yuzde 90 yol vermiyorlar.. bakimsız arabalar ve kendileri...
Yüzde 40 ı hapse girmiş sapkın ve uyuşturucu kullanıyor. Kesinlik le. Düzenleme şart. Zaten İstanbul için dünyanın turistik olarak en rezalet yeri kabul ediliyor.
Kesinlikle ve taksiciler özellikle İstanbul’da hem karaktersiz hem tehlikeli hemde trafik kuralları konusunda yetersiz... taksitlilerin ziyade bazı meslek dalları ve hatta ehliyet için daha zor şartlar getirilmeli
taksici şöförler odası kimlik kartı olcak bu kartı olmayan ticari taksi süremeycek aynı okul taşıtları sevislerinde gibi olcak pisko tenik geçicek sabıka vukatı olmayacak
şöförler tasksici odaya kayıtlı olcak eskinden araç plaka sahipleri kayıtlı oluyordu şimdi taksi, şöförleri de kayıtlı olcak taksi odası kimlik kartı vericek üzerinde oda sicil no olcak arabaın dikiz aynası ön cama asıcak müsteri görecek şekilde olcak
En İyi Cevaplar