Farkındaysanız hiç anket falan yayınlanmıyor eskiden her hafta bir anket çıkardı Çünkü bütün anketlerde ak parti düşüşte Ak Parti batıyor artık Erdoğan bunu görmezden gelse de hepsi biliyorlar son 2 yılda ülkenin içine ettiler Ekonomi düzelmezse, cinsiyet eşitliği getirilmezse, gelir eşitliği sağlanmazsa ak parti tarihe gömülecek Bekleyin görün...
gönül isterki batmasın bu gemide bizde varız sonuçta onlarla birlikte ülke olarak çökücez. ama ekonomik olarak zaten ülke yönetimleri sıfırdı. 16-17 yıl içinde ülkenin gelir kaynaklarını sattılar ve gelen bütün yurtdışı kaynaklı sermayeyi betona yatırdılar sonuçta ortada, böyle olacağı belliydi zaten kaçınılmaz sonu getirdişer. insanlar neden bu kadar basit denklemi anlamıyor hayret ediyorum. üretmin olmadığı yerde sadece tüketim olursa şekil a ülke ekonomisi
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akp batmıyor ama ülkeyi batırıyorlar Akpliler şu tanzim satışlarını bir açıklayın bakalım Dış politikadan anlamıyorsunuz dış politikayı oturuşla bacak bacak üstüne atmakla olacak sanıyorsunuz En azından evinize giremeyen yiyeceklerin hesabını sorun
Umudumuz artık iktidarın sağlam kişilerce değişmesi yönünde. Ancak ankete hayır cevabını vermek zorunda kaldım. Çünkü bizim ülkemizin zavallı vatandaşları at gözlüğüyle bakmaya devam ettikçe ve bu çoğunluk oldukça bu sistem devam edecek.
Doğru söylüyor Erdoğan Geçen seçimden sonra Sonar Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bayrakçı "Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağını ilan etsem beni çarmıha gererlerdi" demedi mi? Niye güvenelim?
anket yayınlamakta ne var chp gibi mansur yavaş ankarada 10 puan önde dersiniz olur biter olay buysa ve herkes biliyor ki erdoğan varken avucunuzu yalamaya devam edeceksiniz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Evet ! Aka parti birilertine batıyor ve batmaya devam edecek :) Bilakis daha güçlü geliyor.
3
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Siyaseti senden çok daha iyi biliyorum ve yazdıklarına çok güzldüm, o kadar dar bir pencereden bakıyorsun mi , sana ne söylesem nafile. Biz ne hükümetler gördük, ne gerçek ekonomik krizler, hangi birini anlatayım. Anlatsam zaten anlamayacaksın, bu nedenle ne sen kendini yor ne de beni. Seçimlerde zaten göreceğiz.
Dar değil, önceden herkes için düşünürdüm genel bakardım olaylara. Ama baktım ki birilerinin cebi doluyor, artık sadece kendi penceremden bakmaya karar verdim. Ben acıktığım zaman 1.5 liralık noodle yiyorsam ülke yıkılsın umrumda değil. Ben ilerde birgün clio4 alabilir miyim diye hayaller kuruyorum, parti teşkilatlarında ankaralarda, bedava dağıtılmış gibi lüks mercedesler passatlar siyah siyah arabalar dolaşıyor. Anadolunun köyünde soba yakıp yumurta kırarak karnını doyuran insanlar kimsenin umrunda değil. Ben diğer partileri savunmuyor hepsinin allah belasını versinn. Ama ak parti'nin eskiden bir farkı vardı, şimdi o farkı kayboldu artık. Diğer partilerden hiçbir farkı kalmadı. Bu saatten sonra ister parti batsın, ister erdoğan öldürülsün, ister türkiye yıkılsın HİİİÇÇÇ umrumda değil. Bir canım var onu da teröristler alsın umrumda olmaz. En azından zenginlerin hayatı mahvolmuş olur.
Yoo bana batmıyor ama gerçekten bıktım artık. İlk defa ak partiye oy vermeyeceğim. Ben 17 yıldır ölümüne savunurken, sırf ak partiliyim diye arkadaşlarım dışlarken akrabalar sevmezken, siz çapulculuk peşindeydiniz geziyi savunuyordunuz. Şimdi ak parti menfaat partisi olunca hepiniz akpli olmuşsunuz. Yıllar önce ben burda ak partiyi savunduğumda linç edilirdim, şimdi savunmayanlara eksi atıyorlar şaka gibi
En İyi Cevaplar