Bana göre polis orada kötü niyetli gibi gelmedi, o kargaşada eylemde kızı çekiştirip araca bindirmeye uğraştı. Tabi eli o an oraya gitti.. kızda beni taciz etti bilerek deyip şikayetçi oldu.. polisin işi gücü yok eyleme koştu seni bulabilmek için😀 Bu polisler iyi sabırlı valla... başkası olsa sizi orda... neyse Allah akıl fikir versin..
Bakan Soylu, eylemde polis tarafından tacize uğrayan kız öğrencinin ailesinin fetöcü olduğunu söyledi, polisi savundu, haklı mı?
Türkiyede bir gün işçiler eğlem yapıyor çok fazla çalışıyoruz ama emeğimizin karşılığına almıyoruz diyorlar kör bir adamda orada çalışıyor ve bunun içinde olduğu için bakanda diyor ki "biz seni kör halinde çalıştırdığımıza dua et sen" diyor. Yurtdışında ise işçileri savunan bakan adam ise kördür. Bakana bak ya bakan ne ki insanlarımız ne olacak Genç bir kıza taciz ediliyor Bakan bunu yapan varlığa cezalandırıcağına, bunu çözüm bulucağına, kızın psikolojisi için bir şey yapılıcağına, kıza ve ailesine iftira atıyor. İftira bile olmasa gerçekten fetöcü olsa bile o polis olacak adamın kıza taciz etmesine haklı mı çıkarır. Her şeyden önce o bir KADIN!!! Ne kadar iğrenç bir davranış bide o adam polis olacak vatanımıza, canımıza, çocuklarımıza, malımıza, ailemize emanet ettiğimiz polise bak.
İsterse APO'nun kızı olsun, ne demek polisi ezdirmeyiz. Nasıl bir ezikliktir bu? Sen devlet insanısın, bu kadar basit zihniyetli olmak için ne kadar uğraştın?
Polisin oradaki suçunu bilemem, belki istem dışı oldu. Ama Bakan Soylu fena tecavüz etmiş kendi ender şahsiyetine.
Dava da açacakmış da. bilerek yapmamış diyor da kızın ailesinin bu olaydaki fetocülükle alakası ne? Başörtülü kıza bunun gibi bir olay yapılmıştı kaç sene önce çok olay oldu. (tam göz altı gibi bir olay değildi) Ve kaldı ki grup başkanvekili Turan : Naim Şahin hakkına fetoya destek verdi dedi meclis konuşmasında iyi partiye aday gösterileceği için ama kimse naim şahine soruşturma açmadı adam aday da oldu. Her olayı herkesi fetoye bağlamak olmaz. Bir başkanvekili açık açık bunu diyor soruşturma yok ama bir olay oluyor dönüp dolaşıyor ailesi fetöcü bu fetöcü demek olmaz. Kaç kişi fetöcü diye gözaltına alındı da bırakıldı? Bu toplumda insanların güvenini sarsar o insanlara karşı.
Şimdi mesele göz altına almak! Burada kadın gücünden yola cikarsak ve göz altına alan 1 den fazla polisse Burada bir ... vardır Ya bu kız türbanlı olsaydı aynı şeyleri diyebilecekmiydiniz? Nedense hükümet karşıtı olan herkes fetocu ak Bunu söyleyenlerin kendisi fetocu asıl
Şaka gibi resmen şaka gibi Fetocü diye haksız yere bir dünya insan görevden alındı Fetocü diye haksız yere bir dünya insan boş yere hapiste yattı hala yatmaya devam edenler var Fetocü damgası yiyip isten atılıp ise giremeyen ac susuz kalan bir dünya insan var ve onların bakmasi gereken aileleri Bu fetoyu kim getirdi başımıza ulkelerce fetonun ses yarismalari yapmasını şehir statlarini kullanmasını kim izin verdi? O Fetocü askerleri torpil ile kim koydu daha sola? Şimdi ailesi Fetocü diye tacize susmak bu yakışmaz sayın bakana hic hoş bir davranış değil. Bu kız tacize uğramış ap açık ortada Fetocü diye tecavüz mu edilsin öldürülsün mu evi mi taslansın? Bakin adalet görüp susmak değildir. Bugün yapılana sen susarsan yarin sana yapılır
Anasından babasından size ne mk? Adam bildiğin avuçlamış neyi savunuyor bu dallama? Her şey usulunce yapılır bu adam bu görevden alınmalı bugün salarsan ertesi gün senin kaybolan kızını polis aracına alır sker bile!!
Fetoculuktan gireceksek bunların ne anası kalır ne avradı kendi düşünceleriyle :D
Allah aşkına babası fetocu annesi bilmem neci diye bu kızın tacize uğramaya hakkimi var diyorsunuz. Bu nasıl zihniyet! Isterse bacım olsun kızın rızası dışında yapılan bir hareket bu tacizdir. Düpedüz eli oraya kaymamis bu kız kesinlikle tacize uğramış aşağılık insan musvetteleri yüzünden.
Başlığı okuyunca sövmeye hazırlanıyordum, ailesi terörist diye bir kadını taciz etmek de neyin nesi diye. Oldu olacak terörist kadınlardan harem kursun polisler.
Ancak Olaya ve fotoğraflara bakınca o kargaşada bir polisin en son düşüneceği şey uçkurudur bence. Bana da biraz terörist birinin bir polisi zarara uğratma gayesi güdüyor gibi geldi.
Sen polisi savunarak iğrençlij yapma tepemi attırma gizliden sormuş birde kadının annesi babasının ne olduğu beni alakadar etmez adalet karar verecek ve bu sebep bir polisin bir bayanı taciz etme hakkıda vermez. Gelmiş burda gizliden sormuş taciz eden polisi savunuyor gereksiz. Sizin gibilerin zihniyeti oldukça daha neler göreceğiz allah bilir...
Pek fazla gündemi takip etmiyorum ama fotoğrafı bu sabah ilk gördüğümde bende bilerek olmadığını düşündüm. O kargaşa da aman yanlis yerinden tutmayayim diye düşünemez herhalde
Ne kadar serefsizler yaa turk polisini kötülemek icin her yolu deniyorlar. sen polise diren o kadar yorulsun senle ugrasmaktan o kargasadan elinin nereye gittigi belli degil.. sonra beni taciz etti! deliricem yaa
ee simdi kizin anasi babasi terör diye taciz mi edilmek zorunda bariz ortada etmis taciz sırf polis diye de yaptığı her halt savunulmaz bir kendinize gelin
Ailesi fetocu olabilir o hareket yanlış bir hareket öyle polisin amina koyim ben çeksin cezasını suçlu olsa o kız orda olmazdı hapiste olurdu zaten ailenizden biri bir suç işledi diye tüm aile suçlu değildir siz bu gözle bakarsanız ilerde onlardan doğanlar devlet düşmanı olur
Fotoğrafa iyice bakınca minibüsün oturma koltuklarının çok yukarıda olduğu ve kaçmasın diye de tuttuğu görülüyor. Ortada bayan polis de yok belli ki aşağıdan yukarı ittirmeye çalışmış. Ama gerçekten yapmışsa tabi ki ceza almasını tabi ki isterim.
O fotoyu orada yakalamak yetenek işi zaten Ancak FETÖ başarır bunu da Videosunda görülüyor Polisin hiç öyle bir tavrı yok Onca kamera ve hengamede Ama bu soruyu paylaşan kişi sözde polisi savunuyor görünüp kare kare o anın fotolarını koymuş sadece oraya Soru başlığına dikkat et Öğrenciyi taciz eden polis diye sormuş Yani polisi otomatik olarak suçlu göstermiş Ters algı yapıyor https://youtu.be/OorOD8iRue0
Alında bir nevi haklı olabilirsin çünkü ben videoyu hiç izlemeden yorum yaptım gerçekten de hata yapmışım. Zaten eğlem yapıyorlar üstelik kendilerini ordan oraya atıyorlar Polislerde ne yapsın onları durdurmak için zorla tutmaya çalışmış. Arabanın içine sokmak için iktiriyor O sırada ne olacağı belli olamazdı zaten. Hem kız orada taciz edildiğini söylemiyor da fotoğrafları gördükten sonra mı söylüyor. Gerçekten de FETÖ işi olabilir.
@Wilhelmina Valla ben bütün vidolarını izledim bu olayın Haberlerini nasıl verdiklerine baktım Öyle bir intiba uyanmadı bende Ki terörist bile olsa savunmam orada taciz olduğuna inansam Çünkü dogru yanlışla savunulmaz
@Nihal_Deniz Haklısın videoyu izledikten sonra bende art niyet düşünmedim. Ne bileyim fotoğrafları ve yazıyı okuyunca birden sinirlendim. Çünkü öyle şeyleri tahmül edemiyorum. Şimdi bebekleri bile neler yapıyorlar bu kızı mı yapmıcaklar diye düşünmüyor değil insan ama anlamadan hemen yargılamıcaksın insanları işte
Bakan soylu tayyip erdogan a demedigini bırakmadı sonra akpli oldu bence erkek polisin bayana müdahele etmesi yanlış kadın polis olsa o duruma dusulmeyecek polisin adını lekelemiyeli m ama o bayanada yapılan yanlış araştırılmalı suçlu varsa cezalandırılması gerekir kadınlara yapılan opisliklere gereken cezalar verilmeli kadınlara sahip çıkalım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Polisin işi gücü yokta kızı taciz edecek zaten. Hem kız da tipte yok taciz etse ne olacak yüzünden fetöcülük akıyor
Soru sahibi benim yorumumu neden kaldırdın? Olayın videosunu da paylaştım neden kaldırdın? Videoyu izleyince orada onca kamera ve hengame içinde taciz olmadığı net olarak anlaşılıyordu Buraya atmışsın koca koca taciz algısı yapan fotoğrafları Bir de sözde polisi savunuyorsun ! Ama soru başlığında polise tacizci diyorsun Polis tarafından tacize uğrayan kız diyorsun Kendini de gizliye almışsın Ooohhh konforlu konforlu İnandım mı senin polisi savunduğuna? Elbette inanmadım Senin gibi SIZINTILARIN ciğerini ezberledik biz artık https://youtu.be/OorOD8iRue0
Anası şöyle, babası bilmem ne, dıdısının dıdısı böyle diyerek davranırsan bu genç kız da onlardan daha beter olur. Bir kurtulamadık şu önyargılardan...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Polis o kargaşada araca bindirme çabasında bencede.. yasadışı bir eylem yapıp direniyorsa bunları yasayacagini düşünmüş olmalı
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Bakan Soylu, eylemde polis tarafından tacize uğrayan kız öğrencinin ailesinin fetöcü olduğunu söyledi, polisi savundu, haklı mı?
En İyi Cevaplar